-
Είδα 2ο DS4 σήμερα ζωντανά. Pas mal
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο εμενα μου φαινεται οντως τελειως απερπατητη αυτη η zx..?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1504013/Γύρω στο 1999 είχα δει ένα renault 19 1.4 GTS του 1991(δηλαδή 8 χρονών)με μόλις 20.000 χλμ..
Το συγκεκριμένο αμάξι το είχε ένας γιατρός που δεν το χρησιμοποιούσε και πολύ παρα μόνο για καναδυό ταξιδια τον χρόνο και έτσι είχε τόσα λίγα χιλιόμετρα..μάλλον εδώ παίζει να έιναι κάτι ανάλογο. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είδα 2ο DS4 σήμερα ζωντανά. Pas malΔεν το εχω δει ακομα απο κοντα, αλλα θελω.
Επισης το DS5 περιμενω να το δω. Πρωτη φορα ειδα μεγαλο σε μεγεθος και ογκο αμαξι που μ'αρεσε πολυ. Ετη μπροστα η αισθηση που μου εδωσε απο τις εικονες για τον ογκο του. -
Παίδες επείγον,παίζει καμιά σχάρα για ΖΧ?
-
Γιατί ψόφισε το τοπικό μας;;;
XM Mk2 μάλλον 3.0V6... Στις Σέρρες... -
ΧΜ
-
Μια ερώτηση..υπάρχει στο εμπόριο χειροκίνητα ρυθμιζόμενος δεξιός καθρέπτης για Citroen ZX facelift (μοντ.1995)φίλου
? -
Γιατί να μην υπάρχει;
Στα μεταχειρισμένα σίγουρα... σε καινούριο, το πολύ πολύ καμία παραγγελία. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Γιατί να μην υπάρχει;
Στα μεταχειρισμένα σίγουρα... σε καινούριο, το πολύ πολύ καμία παραγγελία.Πάντως ΟΛΑ τα ανανεωμένα ΖΧ είχαν ηλεκτρικό καθρέπτη απο τα δεξιά..τα μη ανανεωμένα σαν κι αυτό που έχω του 1992 νομίζω οτί είχαν απο τα δεξιά ηλεκτρικό καθρέπτη σε όλες τις εκδόσεις πλην της βασικής REFLEX..
Γι αυτό ρωτάω αν μπορεί να βρεθεί χειροκίνητος καθρέπτης για φεησλιφτ ΖΧ..
-
+
+
Έτοιμος ο Φώντας!
-
Ερώτηση
ο γιός μου που είναι τώρα 17 ετών θέλει να βγάλει δίπλωμα του χρόνου.Είναι γεννημένος Σεπτέμβρη 1994.Θα μπορεί να βγάλει απο Ιανουάριο 2012 η πρέπει να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους;Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει..εγώ δεν γνωρίζω γτ το δίπλωμα το έβγαλα μετά τα 18 μου..
-
Πρέπει να είναι 18 και μιας ημέρας για να ξεκινήσει μαθήματα για να βγάλει δίπλωμα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πρέπει να είναι 18 και μιας ημέρας για να ξεκινήσει μαθήματα για να βγάλει δίπλωμα.Δηλαδή απο Σεπτέμβρη 2012 και μετα έτσι;
-
Ο χρήστης TakisCitroen έγραψε:
Πρέπει να είναι 18 και μιας ημέρας για να ξεκινήσει μαθήματα για να βγάλει δίπλωμα.
Δηλαδή απο Σεπτέμβρη 2012 και μετα έτσι;
Σωστα.
-
-
Μούφα είναι... Δεν ακούγεται ο τρακτερισμός απ το μοτέρ...
Υπήρξαμε και στο παρελθόν χορηγοί...Μοιάζει με την Θεά του Citrovag...
-
Είναι η Θεα του Citrovag.
-
Θενξ ρε...κι εσύ ξενύχτης;
-
Εγώ 5 ξύπνησα
-
Επιφυλάσσομαι για το αν έχει γίνει ευθυγράμμιση, αλλά το xantia έχει αποκομμένο, μη πληροφοριακό, απαράδεκτο γενικά τιμόνι. Μάλλον συνηθίζεται, αλλά αν με ρωτάτε, δε θέλω να συνηθίσω τέτοιο μέτριο αποτέλεσμα
Sent
CITROËN FORUM