-
-
-
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νο comments...από το ελληνικό http://www.jimnyclub.gr
Τραγικό!
Υπάρχει και ένα άλλο πράσινο-κίτρινο που έχει μπει πάνω σε καρότσα από Samurai
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:roll:Aν αυτό κατάλαβες, λυπάμαι...
Δηλαδή τι θα έπρεπε να καταλάβω από την φράση 'Kώστα από την εποχή του Αmi σου έχουν αλλάξει παρα πολλά....εάν δεν το έχεις καταλάβει'???
Anyway έχουμε να κάνουμε με κλασική περίπτωση 'παρεξήγησης' λόγω γραπτού λόγου οπότε δεν αξίζει.
-
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
:roll:
Aν αυτό κατάλαβες, λυπάμαι...
Δηλαδή τι θα έπρεπε να καταλάβω από την φράση 'Kώστα από την εποχή του Αmi σου έχουν αλλάξει παρα πολλά....εάν δεν το έχεις καταλάβει'???
Anyway έχουμε να κάνουμε με κλασική περίπτωση 'παρεξήγησης' λόγω γραπτού λόγου οπότε δεν αξίζει.
Δεν παρεξηγώ ούτε αρπάζομαι το ξανα-τονίζω!
Στα γραφόμενά μου είμαι σαφής νομίζω.
ΤΕΛΟΣ από μένα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:roll:
Aν αυτό κατάλαβες, λυπάμαι...
Δεν παρεξηγώ ούτε αρπάζομαι το ξανα-τονίζω!
Στα γραφόμενά μου είμαι σαφής νομίζω.
ΤΕΛΟΣ από μένα.Δεν είπα ότι παρεξηγήθηκες εσύ!
Εγώ παρεξηγήθηκα από αυτό που είπες!Cool!!!!!!!!!!!!
-
Group hug everyone.
http://www.steveandolivia.com/steve/photos/1203/mob.jpg
edit: Ποιος moderator μου χάλασε την εικόνα? ΕΕΕΕΕΕ?
-
helloooooo
ξερει κανεις να μου πει που στο σασι υπαρχει ο κωδικος χρωματος του αυτοκινητου?θελω να τσεκαρω κατι....αα το αυτοκινητο ειναι το ax,μπλε χρωμα..αλλα εχει σε κατι σημεια μερικες γρατζουνιτσες οπου εχει φυγει το χρωμα κ εκει ειναι ενα ασπρο-η περιπου ασπρο- υποστρωμα.μπορει να ειναι προστατευτικο,μπορει κ οχι.θα κοιταξω στο praktiker αυριο μηπως βρω κατι να τις καλυψω.. επισης κοιταξα στο βιβλιαρακι κ λεει στον δεξι θολο αλλα εκει εχει με ασπρα γραμματα εναν 4ψηφιο αριθμο ο οποιος απ'οτι εψαξα εχει να κανει με την ημερομηνια κατασκευης. -
Είδα ένα λευκό ami8 σάββατο βράδυ,στο κολωνάκι.Sirgus????
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Είδα ένα λευκό ami8 σάββατο βράδυ,στο κολωνάκι.Sirgus????Νο..μπεζ είμαι εγώ
Χμ...πινακίδες πήρες??
-
Ο χρήστης duende έγραψε:
helloooooo
ξερει κανεις να μου πει που στο σασι υπαρχει ο κωδικος χρωματος του αυτοκινητου?θελω να τσεκαρω κατι....αα το αυτοκινητο ειναι το ax,μπλε χρωμα..αλλα εχει σε κατι σημεια μερικες γρατζουνιτσες οπου εχει φυγει το χρωμα κ εκει ειναι ενα ασπρο-η περιπου ασπρο- υποστρωμα.μπορει να ειναι προστατευτικο,μπορει κ οχι.θα κοιταξω στο praktiker αυριο μηπως βρω κατι να τις καλυψω.. επισης κοιταξα στο βιβλιαρακι κ λεει στον δεξι θολο αλλα εκει εχει με ασπρα γραμματα εναν 4ψηφιο αριθμο ο οποιος απ'οτι εψαξα εχει να κανει με την ημερομηνια κατασκευης.Αυτό που λες στον θόλο (μπροστά απ' το αμορτισέρ) είναι η ημερομηνία παραγωγής, υπάρχουν προγραματάκια στο ιντερνετ που το αποκωδικοποιούν, πρέπει να έχω κάπου κι εγώ.
Ο κωδικός του χρώματος βρισκεται πιο μπροστά, στην εσωτερική πλευρά του φτερού περίπου κάτω απ'τον αριθμό πλαισίου και εμπρός απ' τον εγκέφαλο του ψεκασμού. -
κατι σαν KLGER ?..
-
Ο χρήστης duende έγραψε:
κατι σαν KLGER ?..Ναι.
-
ολε για να δουμε τι σημαινει ο κωδικος..να'σαι καλα
-
165/65 R14 για Saxo VTS 1.4 . Eιμαι αναμεσα σε michelin energy 3A kai fulda (Diadem Linero?) ή continental (eco contact?) . (ολα T)
To σκηνικο εχει ως εξης , η τιμη ειναι σημαντικος παραγοντας τελικα για μενα σε αυτη τη φαση, και εχω μια προσφορα μετα απο ψαξιμο για energy στα 230 και απο εναν αλλον για 'γερμανικο' (δε καταλαβα ακριβως ποιο απο τα δυο, conti ή fulda) στα 220 μεσα και η ευθυγραμμιση (και ζυγοσταθμιση εννοειται)
οποτε τωρα παιζεται στο αν τυχον τα δυο λαστιχα αυτα ειναι καλυτερα απο το energy.
any ideas?
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
165/65 R14 για Saxo VTS 1.4 . Eιμαι αναμεσα σε michelin energy 3A kai fulda (Diadem Linero?) ή continental (eco contact?) . (ολα T)To σκηνικο εχει ως εξης , η τιμη ειναι σημαντικος παραγοντας τελικα για μενα σε αυτη τη φαση, και εχω μια προσφορα μετα απο ψαξιμο για energy στα 230 και απο εναν αλλον για 'γερμανικο' (δε καταλαβα ακριβως ποιο απο τα δυο, conti ή fulda) στα 220 μεσα και η ευθυγραμμιση (και ζυγοσταθμιση εννοειται)
οποτε τωρα παιζεται στο αν τυχον τα δυο λαστιχα αυτα ειναι καλυτερα απο το energy.
any ideas?
Είχα continental σε ενα datsun cherry πριν δεν θυμάμαι ποσα χρόνια και ήταν πολύ καλό λάστιχο αλλά δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο μιας και ο τύπος δεν ειναι ίδιος μετά από τόσο καιρό.
michelin energy 3A σε 185-60-14 έχω τώρα στην ΒΧ τα πήρα πριν ενάμιση μήνα μεταχειρισμένα απο τις αγγελίες του φόρουμ 6 μηνών και είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής αλλά δεν τα έχω ζορίσει καθόλου σε στροφές μιας και ήταν λύση ανάγκης μεχρι να βαλω 15αρια κάποια στιγμή.Πάντως για το Σάξο θα προτιμούσα τα μισλέν
-
που μπορω να βρω διαφορα αβαταρ σχετικα με 106 / saxo ?
CITROËN FORUM