-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Γαματη ε; Μακαρι να υπηρχε καμια και εδω.... Δεν ξερω αν ηρθαν Ελλαδα.Αποκλείεται να μην ξέρεις εσύ,για τέτοιο citroen.Για σκέψου καλύτερα!!!!!!!
-
Μα το ξερω. Το 1998 αρχισαν να βγαινουν και σταματησαν το 1999. http://el.wikipedia.org/wiki/Citroën_XM
Αλλα δεν πρεπει να ηρθαν επισημα ποτε στην Ελλαδα... -
έχει μία ο citrovag νομίζω, πέρα από όλες τις άλλες που έχει.
αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή; πούλησε τις Σιτροέν και αγόρασε σοβαρό ΙΧ και δεν το άντεξε ;
-
Εχει σιγουρα V6, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τετοια... Παρηχθησαν ελαχιστα, και μαλλον δεν ηρθαν ποτε επισημα...
-
Εχει σίγουρα ΧΜ, δεν νομίζω να είναι V6. Εχει όμως σίγουρα Xantia V6 αυτόματη που επίσης στην Ελλάδα είναι σπανιότατη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχει σίγουρα ΧΜ, δεν νομίζω να είναι V6. Εχει όμως σίγουρα Xantia V6 αυτόματη που επίσης στην Ελλάδα είναι σπανιότατη.ΜΕ καποια με πηγε βολτα ,μηπως ηταν αυτη;Μια μπλε σκουρα ;
-
ναι.
Άνετα αγόραζα μια τέτοια αν ήμουν εκτός ελλάδος γιατί εδώ θα με πηδαγαν στα τέλη -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι.
Άνετα αγόραζα μια τέτοια αν ήμουν εκτός ελλάδος γιατί εδώ θα με πηδαγαν στα τέληΠοτέ δεν ξέρεις μεχρι να το δοκιμάσεις
-
Ο βαγγελης εχει τη σκουροχρωμη ,νομιζω πρασινο σκουρο, η οποια ειναι v6 και μια απλη μπορντω 2λιτρη χωρις πινακιδες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο βαγγελης εχει τη σκουροχρωμη ,νομιζω πρασινο σκουρο, η οποια ειναι v6 και μια απλη μπορντω 2λιτρη χωρις πινακιδες.Λες να ηταν πρασινη;Παντως ηταν αυτοματη,αυτο το θυμαμαι
Ειχε αρκετες αραγμενες -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο βαγγελης εχει τη σκουροχρωμη ,νομιζω πρασινο σκουρο, η οποια ειναι v6 και μια απλη μπορντω 2λιτρη χωρις πινακιδες.
Λες να ηταν πρασινη;Παντως ηταν αυτοματη,αυτο το θυμαμαι
Ειχε αρκετες αραγμενεςΜπλε σκουρα σκουρα
-
Πασο γιατι απο κοντα δε την εχω δει καλα καλα..Μονο απο καποιες φωτο,μισοσκεπασμενη απο κοντα κτλπ..
-
εγω εχω παιζει και με το ηλεκτρονικο της υποβραχιονιο! χα!
καλα παει στον δρομο η ρουφιάνα...αλλα δεν ειναι για εμας :σιφτι:
-
-
Καταιγιστική επιτάχυνση
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καταιγιστική επιτάχυνσηΜη γινεσαι ειρωνας...
Απλα δεν εχω ξαναδει 14αρα bx να κανει 0-100 10s. -
Φαντασου οτι εγω με το Xantia και 1,8 16ν χωρις να το σκισω στην εκκινηση με σπιναρισματα και τελειωμενο συμπλεκτη, εκανα 10,9. Χιλιομετρα τοτε περιπου 190000. μΙα χαρουλα το ΒΧ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καταιγιστική επιτάχυνση
Μη γινεσαι ειρωνας...
Απλα δεν εχω ξαναδει 14αρα bx να κανει 0-100 10s.Ας το κάνει και σε 9.9 δεν αλλάζει κάτι, that is my point
-
ΟΚ εσυ εχεις ferrari turbo cabrio energizer και δεν μασας...
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
ΟΚ εσυ εχεις ferrari turbo cabrio energizer και δεν μασας...Εγώ έχω Xsara 1.6 8v και είμαι ακόμα πιο καταιγιστικός
CITROËN FORUM