-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ έχω Xsara 1.6 8v και είμαι ακόμα πιο καταιγιστικόςΕμεις οι 1.4 8v τι να πουμε δηλαδης;;;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:roll:Σουουουτ!!!!
-
Σχεδόν ίδιες επιδόσεις έχουμε το κιβωτιο του 1.6 είναι θεόμακρο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σχεδόν ίδιες επιδόσεις έχουμε το κιβωτιο του 1.6 είναι θεόμακρο.Αρα για να δουμε ασπρη μερα παμε σε 1.8 16v...Σωστα;Αλλα κοιτα, το 1.4 ειναι παρα πολυ οικονομικο...Xsara I εχεις;
-
Nαι από τις πρώτες πρώτες. Για να δούμε άσπρη μέρα θα έπρεπε να πάμε σε 1.6 16v ο 1.8 16v ποτέ δεν ανήκε στις συμπάθειες μου
Kαι για να μην χαλάσω την καρδία του νονού που γκρινιάζει -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nαι από τις πρώτες πρώτες. Για να δούμε άσπρη μέρα θα έπρεπε να πάμε σε 1.6 16v ο 1.8 16v ποτέ δεν ανήκε στις συμπάθειες μουΗ δικια μας ειναι απο τις τελευταιες...Ειναι του 2000 και μαλιστα στοκ... Αλλα με 4 αεροσακους!
-
Γιατι δεν σου αρεσει ο 1.8 16v;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nαι από τις πρώτες πρώτες. Για να δούμε άσπρη μέρα θα έπρεπε να πάμε σε 1.6 16v ο 1.8 16v ποτέ δεν ανήκε στις συμπάθειες μου
Kαι για να μην χαλάσω την καρδία του νονού που γκρινιάζειΒρε δε χαλιεμαι απλα με εχεις συνηθισει σε συγκεκριμενο τροπο ερμηνειας αυτων που διαβαζεις με βαση τις απαντησεις σου..Οι απαντησεις σου με λιγα λογια μου φανηκαν λιγο ανουσιες και 'οχι Θανασης'
-
Ήταν στο πνεύμα των ημερών γιατί πάντα στο τέλος του χρόνου με πιάνει μια απίστευτη σαρκαστική διάθεση και όπως και να το κάνουμε από μοτόρια συνήθως πάσχουμε
Καλή χρονιά σε όλους τους Ψιτροενάκηδες με υγεία και ευτυχία
-
Καλη χρονια κι απο μενα!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ήταν στο πνεύμα των ημερών γιατί πάντα στο τέλος του χρόνου με πιάνει μια απίστευτη σαρκαστική διάθεση και όπως και να το κάνουμε από μοτόρια συνήθως πάσχουμε
Καλή χρονιά σε όλους τους Ψιτροενάκηδες με υγεία και ευτυχία
Παίζει να ναι από τις πλέον wtf διαφημίσεις αυτή που έβαλες
C3, γλάστρα που χαϊδεύει άλογο
-
Μωρε γλαστρα, αλλα ωραιο το C3 αλλα και τα 2 αλογα....
Παιδες χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε. Χρονια πολλα και στον ανωτερο μας συνονοματο μου Bill33. -
Το άλογο είναι πλαστικό
-
Πολύ πιθανό, και ο επιβήτορας είναι επίσης.
Sent from my HTC Desire using smoke signals.
-
Αλλαξα τακακια..47.000 πανω κατω κρατησαν..Με συντηρητικη οδηγηση και 50kkm ισως εβγαζαν, αλλα καλυτερα ετσι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αλλαξα τακακια..47.000 πανω κατω κρατησαν..Με συντηρητικη οδηγηση και 50kkm ισως εβγαζαν, αλλα καλυτερα ετσι..Εγώ τα είχα αλλάξει στα 30κάτι
-
Άσχετο.
Εχθές με το πολύ νερό, έπεσα σε μια χαβούζα και με την πίεση του νερού στους θόλους μου ξεκούμπωσε το πλαστικό κάλυμα βρήκε πανω στην ρόδα και νόμιζα οτι πήρα κανένα δυναμό στο χέρι... καααποια απο αυτές τις μέρες θα παω να του βαλω το κλιπσάκι που έφυγε. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άσχετο.
Εχθές με το πολύ νερό, έπεσα σε μια χαβούζα και με την πίεση του νερού στους θόλους μου ξεκούμπωσε το πλαστικό κάλυμα βρήκε πανω στην ρόδα και νόμιζα οτι πήρα κανένα δυναμό στο χέρι... καααποια απο αυτές τις μέρες θα παω να του βαλω το κλιπσάκι που έφυγε.Κατι μου θυμιζει
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άσχετο.
Εχθές με το πολύ νερό, έπεσα σε μια χαβούζα και με την πίεση του νερού στους θόλους μου ξεκούμπωσε το πλαστικό κάλυμα βρήκε πανω στην ρόδα και νόμιζα οτι πήρα κανένα δυναμό στο χέρι... καααποια απο αυτές τις μέρες θα παω να του βαλω το κλιπσάκι που έφυγε.έτσι ήταν στο Saχo VTS που είχα, για τον λούτσο τελείως.
CITROËN FORUM