-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μιλατε για την πραγματικη θερμοκρασια ή για την ενδειξη που βλεπει ο οδηγος;Για την ένδειξη Bill.Δεν έχουμε όργανα ακριβείας για να βρούμε την πραγματική.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μιλατε για την πραγματικη θερμοκρασια ή για την ενδειξη που βλεπει ο οδηγος;
Για την ένδειξη Bill.Δεν έχουμε όργανα ακριβείας για να βρούμε την πραγματική.
Toτε δεν βλεπετε τις διακυμανσεις που εχει η θερμοκρασια την μηχανης αλλα αυτο που θελει να σας δειξει ο κατασκευαστης,μια ενδειξη που θα καθησυχάζει τον οδηγο .Ολες οι μαρκες αυτο κανουν πλεον.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μιλατε για την πραγματικη θερμοκρασια ή για την ενδειξη που βλεπει ο οδηγος;
Για την ένδειξη Bill.Δεν έχουμε όργανα ακριβείας για να βρούμε την πραγματική.
Toτε δεν βλεπετε τις διακυμανσεις που εχει η θερμοκρασια την μηχανης αλλα αυτο που θελει να σας δειξει ο κατασκευαστης,μια ενδειξη που θα καθησυχάζει τον οδηγο .Ολες οι μαρκες αυτο κανουν πλεον.
Ναι όμως πως εξηγείται ότι το δικό μου με την ίδια μηχανή με το παλίο έχει μεγαλύτερη κρατημένη θερμοκρασία από το παλίο.Εμένα αυτό με τρόμαξε στην αρχή.
-
Εγω δεν καταλαβα τι εννοεις...
-
Λοιπόν και τα δύο φοράνε τον Κ4
Το Laguna 2 είχε κρατημένη θερμοκρασία 85 βαθμούς και το Fluence κρατημένη 100+
(εννοώ κρατημένη όπως το Auris στους 90).
Γιατί λοιπόν ενώ έχουν ίδια μηχανή έχουν άλλη θερμοκρασία κρατημένη κι όχι την ίδια? -
Συγνωμη, σου δουλευει 100+ συνεχεια???
Χμμμ, ειναι 12 παρα...δεν πεταγεσαι σε κανα συνεργειο???
Υπερβολικο μου φαινεται εμενα...
Εισαι σιγουρος βρε αδερφε? 100+? -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Συγνωμη, σου δουλευει 100+ συνεχεια???
Χμμμ, ειναι 12 παρα...δεν πεταγεσαι σε κανα συνεργειο???
Υπερβολικο μου φαινεται εμενα...
Εισαι σιγουρος βρε αδερφε? 100+?Όχι μόνο εγώ όλα τα Renault αυτή την στιγμή.Και ρώτησα και μου είπαν ότι εκεί είναι ρυθμισμένη η μηχανή απόι την εταιρεία.
-
Α καλα!
Clio RS & Megane RS μονο!, κατα τα αλλα η ντροπη της γαλλιας! -
Κι αν όχι 100+ σίγουρα έχει 95 με 97 βαθμούς μέσα σταθερά.
-
Α καλα!
Clio RS & Megane RS μονο!, κατα τα αλλα η ντροπη της γαλλιας!Κι εκείνα εκεί δουλεύουν.Ο δείκτης της θερμοκρασίας είναι μεταξύ της μεσαίας(γραμμή 90 βαθμών) και της επόμενης γραμμής στην ένδειξη.Όχι ακριβώς στην μέση αλλά προς την επόμενη γραμμή.
-
και βρε Ορεστη εσυ πως καταλαβαινεις τι θερμοκρασια στο Renault σου;
Γιατι απο 3 renault που εχουν περασει απ την οικογενεια στα οργανα κανενα δεν γραφει τη θερμοκρασια, παυλιτσες εχει που καταλαβαινεις ποτε ειναι σε φυσιολογικο επιπεδο και ποτε ανεβαινει..Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στα συγχρονα αλλα απ οσο εχω παρατηρησει δεν εχει αλλαξει κατι -
Βασικα ψηνομαι σημερα να βγαλω αυτο το ψευτοκαπακο του εκκεντροφορου.
Μου εχει σπασει στα σημεια που βιδωνε, βασικα δεν εχει σπασει, εχει γινει θρυψαλακια το πλαστικο...τριματα...απο τον καιρο μαλλον (16+ ετων παει η ΖΧ) και λεω να το βγαλω τελειωςΘα βλεπω και εναν αγριο εκκεντροφορο να γυρνα
Τωρα το χω πιασμενο καπως, αλλα...που θα βρω εδω στην Πατρα γαμωτο να παρω ενα?
-
Εχουμε κανα παλιατζη κατα προτιμηση ανατολικη Θεσ/νικη για γαλλικα;Για ριχτε κανα τηλ κι αν ειναι σαββατα ανοιχτα ακο,α καλυτερα
-
Μου εχει σπασει στα σημεια που βιδωνε, βασικα δεν εχει σπασει, εχει γινει θρυψαλακια το πλαστικο...τριματα...απο τον καιρο μαλλον (16+ ετων παει η ΖΧ) και λεω να το βγαλω τελειωςΘα βλεπω και εναν αγριο εκκεντροφορο να γυρνα
Εχεις καμια φωτο απο το καπακι;Κατι δεν μου ταιριαζει Μηπως ειναι καπακι που καλυπτει τα μπουζι;Γιατι αν εχει γινει θρυψαλα το καπακι του εκκ θα εχανες και λαδι.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
και βρε Ορεστη εσυ πως καταλαβαινεις τι θερμοκρασια στο Renault σου;
Γιατι απο 3 renault που εχουν περασει απ την οικογενεια στα οργανα κανενα δεν γραφει τη θερμοκρασια, παυλιτσες εχει που καταλαβαινεις ποτε ειναι σε φυσιολογικο επιπεδο και ποτε ανεβαινει..Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στα συγχρονα αλλα απ οσο εχω παρατηρησει δεν εχει αλλαξει κατιΗ μεσαία απ όσο ξέρω είναι 90 βαθμοί και η τελευταία 120.Ανάλογογα λοιπόν με την ένδειξη του δείκτη χονδρικά υπολογίζεις
-
Ε χονδρικα μπορει να το εχουν αλλαξει αυτο και να ισχυει αυτο που ειπε ο Bill...Δειχνουν αυτο που θελουν...οποτε στα καινουρια Renault το χουν ρυθμιση να πηγαινει μεχρι ενα συγκεκριμενο υψος η βελονα για φυσιολογικες καταστασεις..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχεις καμια φωτο απο το καπακι;Κατι δεν μου ταιριαζει Μηπως ειναι καπακι που καλυπτει τα μπουζι;Γιατι αν εχει γινει θρυψαλα το καπακι του εκκ θα εχανες και λαδι.
Αυτο που και καλα προστατευει τον εκκεντροφορο εννοω Βασιλη, δεν εχει καμια σχεση με λαδια και μπουζι!
Μισο να ψαξω καμια φωτο να σε δειξω... -
Αυτο που και καλα προστατευει τον εκκεντροφορο εννοω Βασιλη, δεν εχει καμια σχεση με λαδια και μπουζι!
Μισο να ψαξω καμια φωτο να σε δειξω...Στο πλαι του κινητηρα λες;Που καλυπτει και τον ιμαντα;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ε χονδρικα μπορει να το εχουν αλλαξει αυτο και να ισχυει αυτο που ειπε ο Bill...Δειχνουν αυτο που θελουν...οποτε στα καινουρια Renault το χουν ρυθμιση να πηγαινει μεχρι ενα συγκεκριμενο υψος η βελονα για φυσιολογικες καταστασεις..Μπορεί να είναι κι ετσι.
-
CITROËN FORUM