-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πάντως για να αλλάξουμε κουβέντα η γαλάζια μονοφάναρη DS που ανέβασες στις αγγελίες μοίαζει εξαιρετική.
Την εχω δει απο κοντα αφου ειναι μεσα στην 'Ακτη Δυμαιων' στη πατρα..Το αυτοκινητο τουλαχιστον εξωτερικα δε παιζεται..
Εξωτερικά φαίνεται και από την φωτογραφία ότι είναι εξαιρετική.Τσικ δεν κάνει η άτιμη .Τώρα αν είναι και εσωτερικά κανόνι μιλάμε για ιδανικό κομμάτι για συλλέκτη.
Ετοιμαζει ο citrovag μια μονοφαναρη αυτη την εποχη.. Απιθανο project με πολυ δουλεια..
Βασιλακη οταν ερθει η ωρα για μεταχειρισμενο ρωτα με, γιατι σας κοβω να πηγαινετε ακλαυτοι με αυτα που γραφεις..
Η XM στο avatar είναι δικιά του?
-
Κλεμενη απο το citroenet
Πρεπει να μπεις στη σελιδα αυτη φιλο-ψιτροενακια! -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντως για να αλλάξουμε κουβέντα η γαλάζια μονοφάναρη DS που ανέβασες στις αγγελίες μοίαζει εξαιρετική.
Την εχω δει απο κοντα αφου ειναι μεσα στην 'Ακτη Δυμαιων' στη πατρα..Το αυτοκινητο τουλαχιστον εξωτερικα δε παιζεται..
Εξωτερικά φαίνεται και από την φωτογραφία ότι είναι εξαιρετική.Τσικ δεν κάνει η άτιμη .Τώρα αν είναι και εσωτερικά κανόνι μιλάμε για ιδανικό κομμάτι για συλλέκτη.
Ετοιμαζει ο citrovag μια μονοφαναρη αυτη την εποχη.. Απιθανο project με πολυ δουλεια..
Βασιλακη οταν ερθει η ωρα για μεταχειρισμενο ρωτα με, γιατι σας κοβω να πηγαινετε ακλαυτοι με αυτα που γραφεις..
xm 3.0 v6 + μια 2λιτρη αν θυμαμαι καλα για parts
xantia activa v6
xsara 1.8 vts
c5 mk1 1.8
sm + αλλη μια sm που ειναι μελλοντικο project
cx 2.5 turbo II
ds
τη μονοφαναρη ds που ανακατασκευαζεται
c15
3 zx 1.4 χωρις πινακιδες απο οδδυκαι καποια μαλλον ξεχναω..
Στο παρελθον zx, visa gti ,saxo vts με νιτρα, 2 xantia activa 2.0, cx 2.5 gti..
Ελπιζω να εισαι ακομα εκει..
-
Παράδεισος
πωπω τριλιτρα.Πρέπει να παίζουν μουσική αυτά σε τίποτα βίαιες επιταχύνσεις. -
Αυτη ειναι η ξανθουλα του Βαγγελη..
http://www.youtube.com/watch?v=Xkd8i7j1i_c&feature=related
Youtube Video -
Δεν γίνεται να είχα κι εγώ μια τέτοια.
Μελαγχόλησα τώρα.
Είναι πάντως -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν γίνεται να είχα κι εγώ μια τέτοια.
Μελαγχόλησα τώρα.
Είναι πάντως -
Για να έρθει όμως το τουτούνι από την Γερμανία έχεις κοιτάξει ποτέ πόσα θέλει φόρους μεταφορικά και τέλη.
-
Αμα μπορεις να βρεις το τουτουνι στην Ελλαδα σφυρα μου ομως!
Citroen V6 in Greece??? Πολυ σπανιο my friend!Απο την Γερμανια το φερνεις με 9-10.000€ στην χειροτερη (συνολο να σου παει), αλλα για σενα δεν αξιζει?
Προσφατα μπηκα σε 406 V6 Coupe εισαγωγη απο Γερμανια...εκει αγοραστηκε με 2.000€ -
Απιστευτο αμαξι το 406 coupe.. Ειναι ενα λαχανι μεταλλικο εδω κατω με τον καλο τον 3.0 v6 πανω..
-
Μπλε μεταλικο μοντελο 2004 με 3.0 V6 ειναι αυτο που λεω εγω! (120.000 γερμανικα km)
...και χειροκινητο!!!
+εργοστασιακες brembo, και κατασταση βιτρινας!
Αλλη κλαση το μοντελο αυτοΕιναι που θα πεσεις...βεβαια μην ξεχνατε τα euro ρυποι κτλ που ειναι αγκαθι!
-
Αν το πετυχεις το λαχανι παντως προσεξε το..Κι αυτο brembo φοραει και μαλιστα δεν ηξερα οτι τις φοραγαν και απο το εργοστασιο.. Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι αυτο φοραει φουλ εξαγωγη απο μπροστα.. Χαλαει κοσμο..Στις καφετεριες στα ΤΕΙ το πετυχαινω συχνα και μια φορα στο συνεργειο.. Ψαχναν ολη τη πατρα και την αθηνα για ημιαξονιο..
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Αμα μπορεις να βρεις το τουτουνι στην Ελλαδα σφυρα μου ομως!
Citroen V6 in Greece??? Πολυ σπανιο my friend!Απο την Γερμανια το φερνεις με 9-10.000€ στην χειροτερη (συνολο να σου παει), αλλα για σενα δεν αξιζει?
Μωρέ αξίζει και πολύ μάλιστα αλλά εκτός από την αγορά είναι κι άλλα που πρέπει να σκεφτείς του τύπου πάγια έξοδα κλπ κι αυτή την περίοδο μετά την αγορά αυτοκινήτου που έκανα που λεφτά για ξόδεμα.
-
Καλα τα ιμιαξονια του τα εψαχναν γιατι του καναν πατατες οι αλλοι μηχανικοι και εκοβε φουσκες ιμιαξονιων.....
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Καλα τα ιμιαξονια του τα εψαχναν γιατι του καναν πατατες οι αλλοι μηχανικοι και εκοβε φουσκες ιμιαξονιων.....Ναι οντως καπως ετσι εχει η ιστορια..
Το αμαξι μαλιστα απ οτι ξερω ανηκε παλια σε ποδοσφαιριστη της ΑΕΚ. -
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Καλα τα ιμιαξονια του τα εψαχναν γιατι του καναν πατατες οι αλλοι μηχανικοι και εκοβε φουσκες ιμιαξονιων.....Βαζεις σιλικονης και τελειωσε η υποθεση!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
xm 3.0 v6 + μια 2λιτρη αν θυμαμαι καλα για parts
xantia activa v6
xsara 1.8 vts
c5 mk1 1.8
sm + αλλη μια sm που ειναι μελλοντικο project
cx 2.5 turbo II
ds
τη μονοφαναρη ds που ανακατασκευαζεται
c15
3 zx 1.4 χωρις πινακιδες απο οδδυκαι καποια μαλλον ξεχναω..
Στο παρελθον zx, visa gti ,saxo vts με νιτρα, 2 xantia activa 2.0, cx 2.5 gti..
Ελπιζω να εισαι ακομα εκει..
Ωπα ωπα για να καταλαβω...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ;;;Τελικα αμα εχεις χρημα και μερακι ολα γινονται... Αναλαμβανει γενικα αναπαλαιωσεις;
-
Που χαθηκε αυτο το παιδι;
-
o citrovag είναι ο κάγκουρας της γειτονιάς μας!
άκου νίτρα στα σαξά ... που να δείτε πως είχε κάνει την ξαρά...
Ζήση είσαι μικρός ακόμα θα μάθεις για αυτό τον αλήτη κοντράκια Σιτροενιστί
Μπιλ, ψαρεύει στην πλάτσα Λούτσα ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
o citrovag είναι ο κάγκουρας της γειτονιάς μας!άκου νίτρα στα σαξά ... που να δείτε πως είχε κάνει την ξαρά...
Ζήση είσαι μικρός ακόμα θα μάθεις για αυτό τον αλήτη κοντράκια Σιτροενιστί
Μπιλ, ψαρεύει στην πλάτσα Λούτσα ...
Τετοιος ειναι???τσ τσ τσ...
CITROËN FORUM