-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τεσπά πολύ το κουράσαμε το θέμα... -
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
...και κρυφο BMWδακιας! 3 πολυ μεγαλες αγαπες! 3 εταιριες που εδωσαν πολλα στην αυτοκινηση!
Η Citroen ομως ειναι πανω απ ολα...γιατι εχει αυτο το κατι που δε μπορω να το βρω σε αλλη μαρκα με σχετικα λιγα λεφτα! Ειναι μεγαλο + να δινεις στον πελατη ενα αυτοκινητο για το οποιο θα γυρισει να πει, ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτα του μεχρι τελευταιου €!!!
Δεν ξερω αλλοι κατοχοι Citroen τι υποστιριζουν, εγω ομως αυτο αισθανομαι για τη ΖΧ, για καποια αλλα Citroen δε το αισθανομαι...στην πλειοψηφια της ομως αυτη η μαρκα, μου επιβεβαιωνει την φραση αυτη!Ποσο συμφωνω μαζι σου για την ΖΧ... Γιατι ρε στην πλειοψηφεια και οχι σαν συνολο ;;;
-
-
Γιατι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και στις καλυτερες οικογενειες!
Δεν θεωρω οτι απο τοτε που εβγαλε το πρωτο της μοντελο, μεχρι και σημερα δεν εχει κανει...λαθη...να το πω και ετσι! Δεν εχει βγαλει δηλαδη και αυτοκινητα, οχι αποτυχιες, που θα μπεις μεσα, θα συμβιωσεις μαζι του και θα πεις...εεε μα πια, το πουλαω, δεν ξαναπαιρνω Citroen!
Moνο που ξαναλεω οτι αυτη την φραση, πιστευω, οτι την εχει πει...ουτε το 10% των πελατων παγκοσμιως!
Να μην ξαναπαρουν ποτε ποτε Citroen!
Oχι με τιποτα...αμα αγορασεις αυτη τη μαρκα, οπως πολυ σωστα ειχε πει καποιος εδω μεσα, ή την ερωτευεσαι για παντα ή την μισεις...απλα ερχομαι να συμπληρωσω οτι οι αυτοι που την μισησαν, πιστευω, οτι ειναι λιγοι!Ουφφφφ, πολλα ειπα!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Γιατι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και στις καλυτερες οικογενειες!
Δεν θεωρω οτι απο τοτε που εβγαλε το πρωτο της μοντελο, μεχρι και σημερα δεν εχει κανει...λαθη...να το πω και ετσι! Δεν εχει βγαλει δηλαδη και αυτοκινητα, οχι αποτυχιες, που θα μπεις μεσα, θα συμβιωσεις μαζι του και θα πεις...εεε μα πια, το πουλαω, δεν ξαναπαιρνω Citroen!
Moνο που ξαναλεω οτι αυτη την φραση, πιστευω, οτι την εχει πει...ουτε το 10% των πελατων παγκοσμιως!
Να μην ξαναπαρουν ποτε ποτε Citroen!
Oχι με τιποτα...αμα αγορασεις αυτη τη μαρκα, οπως πολυ σωστα ειχε πει καποιος εδω μεσα, ή την ερωτευεσαι για παντα ή την μισεις...απλα ερχομαι να συμπληρωσω οτι οι αυτοι που την μισησαν, πιστευω, οτι ειναι λιγοι!Ουφφφφ, πολλα ειπα!
Αυτο ακριβως...Οχι που πεταγεται ο καθε ανωριμος νεανιας που δεν εχει ουτε καν μπει σε Citroen και το βγαζει μαπα...
-
Καλό.Ξεκινήσατε από τι Auris και φτάσατε στο πόσο κάποιοι μισούν ή ερωτεύονται την Citroen.Μααααααααλιστα.Μαααααααααααααααλιστα.
Μεταξύ μας μάλλον αυτό γίνετε με όλες τις γαλλικές εταιρείες.Και το Auris είναι μάπα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλό.Ξεκινήσατε από τι Auris και φτάσατε στο πόσο κάποιοι μισούν ή ερωτεύονται την Citroen.Μααααααααλιστα.Μαααααααααααααααλιστα.Μεταξύ μας μάλλον αυτό γίνετε με όλες τις γαλλικές εταιρείες.Και το Auris είναι μάπα
Σαφως... Ειδαλλως θα ειμασταν Τα ψιλα γραματα δεν τα 'πιασα...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Καλό.Ξεκινήσατε από τι Auris και φτάσατε στο πόσο κάποιοι μισούν ή ερωτεύονται την Citroen.Μααααααααλιστα.Μαααααααααααααααλιστα.
Μεταξύ μας μάλλον αυτό γίνετε με όλες τις γαλλικές εταιρείες.Και το Auris είναι μάπα
Σαφως... Ειδαλλως θα ειμασταν
Τα μικρά τα διάβασες?
-
Μπαινουμε μονοι μας ONTopic, δεν καθομαστε να αναλυσουμε και τις ινες καουτσουκ που εκαναν μερικοι πριν κατι σελιδες!
-
Δεν τα πιασα τα ψιλα...
-
-
Σε μεγαλύτερο.
Μεταξύ μας μάλλον αυτό γίνετε με όλες τις γαλλικές εταιρείες.Και το Auris είναι μάπα -
Σε μεγαλύτερο.
Μεταξύ μας μάλλον αυτό γίνετε με όλες τις γαλλικές εταιρείες.Και το Auris είναι μάπαΠαλι τα ιδια...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Σε μεγαλύτερο.
Μεταξύ μας μάλλον αυτό γίνετε με όλες τις γαλλικές εταιρείες.Και το Auris είναι μάπαΠαλι τα ιδια...
Τώρα δεν σε πιάνω εγώ.
-
Σε μεγαλύτερο.
Τώρα σεν σε πιάνω εγώ.
Βασικα δεν πολυ λειτουργω σημερα...Μην δινεις σημασια...
-
-
Είστε απάλευτοι!
-
-
Εγώ μια χαρά συντονισμένος είμαι.Εσείς είστε λίγο τραλαλα-τραλαλο σήμερα μου φαίνεται.Είδατε πριν την κουκλάρα DS και ξεφύγατε.
CITROËN FORUM