-
Ε ναι δεν λεει!
Έχει που έχει κάποιο ύψος, μπαίνει και πως μπαινει στο γκαραζ και λόγο εδάφους είναι ακόμα πιο ψιλά... ε 1.76 είμαι... απο την μια μεριά τσίμα τσίμα φτάνω την άκρη της οροφής.Ακροβάτικά με σκαμιά κτλ δεν...
άρα που και που κανένα βενζινάδικο...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ε ναι δεν λεει!
Έχει που έχει κάποιο ύψος, μπαίνει και πως μπαινει στο γκαραζ και λόγο εδάφους είναι ακόμα πιο ψιλά... ε 1.76 είμαι... απο την μια μεριά τσίμα τσίμα φτάνω την άκρη της οροφής.Ακροβάτικά με σκαμιά κτλ δεν...
άρα που και που κανένα βενζινάδικο...
Λυση-μονοδρομος...Πλυντηριο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οι τελευταιες 3 σελιδες δε παλευονται..Δεν παλευονται δεν λες τιποτα...
-
Καλά χαλαρώστε λίγο
-
Η ΖΧ εχει βιδωσει στο δρομο!
Τα αμορτισερ μαμανε...αχ ειναι οπως παλια! -
Εμαθα λεπτομερειες σημερα για το λαστιχο..
Τελικα το λαστιχο εχασε αερα απο χτυπημα το οποιο εγινε εν κινησει αφου ειχε τρυπα-σκισιμο.. Επρεπε να αντικατασταθει αφου καταστραφηκε ο σκελετος του και βρεθηκε και τριμμα εσωτερικα οταν κατεβηκε απο τη ζαντα, ασχετα αν επισκευαζοταν.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελικα το λαστιχο εχασε αερα απο χτυπημα το οποιο εγινε εν κινησει αφου ειχε τρυπα-σκισιμο.. Επρεπε να αντικατασταθει αφου καταστραφηκε ο σκελετος του και βρεθηκε και τριμμα εσωτερικα οταν κατεβηκε απο τη ζαντα, ασχετα αν επισκευαζοταν..Βρε γ@μ@ το λαστιχο...Δεν λες παλι καλα που δεν εγινε τιποτα χειτοτερο...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Τα αμορτισερ μαμανε...αχ ειναι οπως παλια!Τετοια ν' ακουω!!!!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Τελικα το λαστιχο εχασε αερα απο χτυπημα το οποιο εγινε εν κινησει αφου ειχε τρυπα-σκισιμο.. Επρεπε να αντικατασταθει αφου καταστραφηκε ο σκελετος του και βρεθηκε και τριμμα εσωτερικα οταν κατεβηκε απο τη ζαντα, ασχετα αν επισκευαζοταν..Βρε γ@μ@ το λαστιχο...Δεν λες παλι καλα που δεν εγινε τιποτα χειτοτερο...
Αυτο ακριβως Ζηση ,το ειχα γραψει και αρχικα.
-
Ποια λαστηχα ειχατε;Α!Τωρα που το θυμηθηκα...Ξερει κανεις λεπτομερειες για την Hydractive 4????
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Την τεσταρα πολυ καλα...
-
Την τεσταρα πολυ καλα...
Το περιμενα...
-
Επρεπε να σουν μεσα να μυριζες αρωμα Continental!
-
Επρεπε να σουν μεσα να μυριζες αρωμα Continental!Παλι βογκηξαν τα ημιαξονια..?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εν την παλεύκεις.
Οχι γιατι εχω κοιμηθει στις 6 και εχω ξυπνησει στις 8:30 και εφαγα ενα δυωρο μαθηματικα στη μαπα.
Το γ@μημενο το αμαξι εξω απο το σπιτι μου το ειχα ψεματα λεω ρε μαγκες???
κοιτα αυτο εχει να κανει και με τον οδηγο, κι ο δικος μου πατερας εχει βγαλει πανω απο 220.000 χλμ με ιδιο δισκο , τον οποιο εγω τελειωσα σε κατω απο 10 , αλλα ο δισκος δεν παυει να ειναι υλικο τριβης σαν τα τακακια, αρα μοιραια δεν γινεται να αντεξει για παντα
σε μερικα αυτοκινητα ειναι μοιραιο να διαλυθει
παντως στο citroen μου το μονο πραγμα για το οποιο εχω να λεω ειναι ο δισκος εχει κανει 80.000 πολυ σκληρα χλμ (κοφτης με το που βαλω μπρος) και παρολα αυτα δουλευει ακομα αψογα
το μοτερ επισης την παλευει χωρις να χει κανει κιχ
(περα απο κατι check engine που οφειλονται σε θεικα ηλεκτρικα του αυτοκινητου και στα οποια κανεις δε δινει σημασια)
-
Εισαι και μηχανολογος τρομαρα σου!
Το ιδιο καταπονουνται στο στριψημο, το ιδιο στις επιταχυνσεις που το σπαω? -
Εισαι και μηχανολογος τρομαρα σου!
Το ιδιο καταπονουνται στο στριψημο, το ιδιο στις επιταχυνσεις που το σπαω?Εσυ ανεφερες μυρωδια continental... Και ανεξαρτητα απο το στριψιμο που εγραψες ξερω οτι σιγουρα οτι εκανες 2-3 εκκινησουλες...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τα υλικα εννοω και εγω οτι ολα αρχιζουν και γινονται ποιο χαλια σαν ποιοτητα(μηχανικα παντα λεω) και μας βελτιωνουν την εσωτερικη ποιοτητα.αυτο ειναι τελειως λαθος
παρε μια παλια τουρμπινα με μια νεα καμια σχεση
επισης οι τεχνικες κατασκευης προχωρανε
παλια το στρωσιμο ηταν επιβεβλημενο, αλλιως θα ειχες σοβαρο προβλημα, σημερα αρκετοι δεν κανουν καν και δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα
-
Εκανα μια και καλη 0-100...αλλα ματαια, παλι το ιδιο παει! χεχε
Η μυρωδια βγηκε οταν σταματησα μετα απο 20λεπτο στην ακρη για τσιγαρο, τα πλαινα του ελαστικου ηταν αλλου ετσι? και γενικα ολο το λαστιχο ειχε ενα μαυριδερο βαθυ χρωματακι!
Η ασφαλτος by the way ηταν καινουργια!!!Ωραια εμπειριουλα μετα απο καιρο!
Τωρα παλι μεσα τα κεφαλια γιατι η βενζινη δε συμφερει, αγωνας οικονομιας ξεκινα ξανα!
-
Ρε Blanc καλά ρε Continental έχεις;
CITROËN FORUM