-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ειδικα αν ειναι κρυος
Τον εχεις ακουσει ποτε με -15 βαθμους και παγωμενα λαδια???Εγω ειχα την ατυχια... και το θεμα ειναι οτι ο παππους δεν περιμενε να ζεσταθει και τον ξεκινησε κατ' ευθειαν...
Συγνώμη αλλά να τολμήσω να ρωτήσω τι ακολούθησε ή όχι?
Δεν σε επιασα...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Και καλα εκανε!
Το λεει και στο βιβλιαρακι η μαμα Citroen...ξεκινηστε πολυ ομαλα, οχι ρελαντι μεχρι να ζεσταθει, πορεια!
Βεβαια δεν θυμαμαι να αναφερει βαθμους κελσιου, αλλα και γω παντα αυτο κανω, αν και ποτε δεν εχει τυχει να οδηγησω με -15!
Οταν εννοω κρυο, εννοω εξ.θερμοκρασια 10-15 βαθμους! Κανει καλο θορυβιΟντως κι εγω αυτο ξερω...αλλα στην ουσια ηταν χωρις λαδια...!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ειδικα αν ειναι κρυος
Τον εχεις ακουσει ποτε με -15 βαθμους και παγωμενα λαδια???Εγω ειχα την ατυχια... και το θεμα ειναι οτι ο παππους δεν περιμενε να ζεσταθει και τον ξεκινησε κατ' ευθειαν...
Δεν σε επιασα...
Εννοώ δούλεψε κανονικά γιατί έχω ακούσει τέτοια περίπτωση που εξαιτίας των λάθος τύπου λαδιών κόλλησε το μοτερ.
-
Οντως κι εγω αυτο ξερω...αλλα στην ουσια ηταν χωρις λαδια...!Πηγαινε στο Toyota Forum τωρα!
-
Ειδικα αν ειναι κρυος
Δεν σε επιασα...
Εννοώ δούλεψε κανονικά γιατί έχω ακούσει τέτοια περίπτωση που εξαιτίας των λάθος τύπου λαδιών κόλλησε το μοτερ.
TU ειναι μωρε...Δεν σπαει,δεν χαλαει!
-
Οντως κι εγω αυτο ξερω...αλλα στην ουσια ηταν χωρις λαδια...!
Πηγαινε στο Toyota Forum τωρα!
Τι εγινε με τα τογιοτα?
-
Δουλευουν και χωρις λαδι! Διαπιστωμενο!
-
Δουλευουν και χωρις λαδι! Διαπιστωμενο!Τι μου θυμισες τωρα...Τον καθηγητη μου με Αλμερα που δεν του ειχε αλλαξει λαδια 3 χρονια και το δουλευε κανονικα...
-
Japan Rules!
-
Τι μου θυμισες τωρα...Τον καθηγητη μου με Αλμερα που δεν του ειχε αλλαξει λαδια 3 χρονια και το δουλευε κανονικα...
Ακου.Clio γνωστού μας με τον 1.4 του 94.Είχε να αλλάξει λάδια 35000 χλμ και το αυτοκίνητο δούλευε ρολόι.Όταν πήγε με το καλό να του τα αλλάξουν και τους είπε τι είχε κάνει οι μηχανικοί τρελάθηκαν γιατί δεν πίστευαν ότι τους έλεγε αλήθεια και μετά έβγαλαν μέχρι και στεροποιημένα λάδια από μέσα.
-
France Rules
-
Τι μου θυμισες τωρα...Τον καθηγητη μου με Αλμερα που δεν του ειχε αλλαξει λαδια 3 χρονια και το δουλευε κανονικα...
Ακου.Clio γνωστού μας με τον 1.4 του 94.Είχε να αλλάξει λάδια 35000 χλμ και το αυτοκίνητο δούλευε ρολόι.Όταν πήγε με το καλό να του τα αλλάξουν και τους είπε τι είχε κάνει οι μηχανικοί τρελάθηκαν γιατί δεν πίστευαν ότι τους έλεγε αλήθεια και μετά έβγαλαν μέχρι και στεροποιημένα λάδια από μέσα.
-
France Rules+10000000000000000000000000000000000
-
Μου φαινεται οτι εγω την εχω καλομαθει για να της τα αλλαζω καθε 5.000!
Βλεπεις μαρη η συμπατριωτισα σου ποσο αντεξε! Αμα πιαααα...σε καλο μαθαμε! -
Φυσικα αυτο ειναι ενα πραγμα που οι VAGέληδες δεν μπορουν να το κανουν αφου το λαδι τελειωνει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γρηγορα...
-
Μου φαινεται οτι εγω την εχω καλομαθει για να της τα αλλαζω καθε 5.000!
Βλεπεις μαρη η συμπατριωτισα σου ποσο αντεξε! Αμα πιαααα...σε καλο μαθαμε!Μην οδηγείστε στα άκρα επειδή ένας έκανε κάτι και το αυτοκίνητο άντεξε.Γιατί περί μιλάμε.Μην παίζετε με τα τουτούνια σας.Είναι επικίνδυνο και ακριβό σπορ.
-
E βασικά παίξιμο είναι η αλλαγή λαδιών κάθε 5000 χλμ.
-
Ναι βρε, πλακιτσα κανουμε!
Η γαλλιδουλα παντα ειναι στα ωπα ωπα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E βασικά παίξιμο είναι η αλλαγή λαδιών κάθε 5000 χλμ.Διάβασε στην προηγούμενη σελίδα για ένα Clio που γράφω και θα καταλάβει τι είναι παιχνίδι.Το παραπάνω λέγεται προσέχω για να έχω.
-
Αυτό που περιγράφεις είναι ψιλομ@λακία. Αλλαγές λαδιών κάθε 5000 χλμ το 2010 είναι παιχνίδι.
CITROËN FORUM