-
Πάρε υπολογιστή (μην μπαίνεις απο το κινητό) να τα λέμε όλες μαζί απο το φατσοβιβλιο.
-
-
Όταν πήρα την Berli απο την μάντρα, κάπου στον δρόμο κοίταξα το καντράν και έγραφε: 41.414
-
Θάνο λαπτοπ υπάρχει αλλά όχι στο σπίτι...τόση ώρα στο facebook ήσασταν;νονός μια χαρά τα χλμ για την ΖΧ
-
Και που είναι το λαπτοπ οεο;
Όχι ο Nonos δεν έχει φατσοβιβλίο φοβάται μην του κάνει ντου η αστυνομία...
-
...θα σου πω αν μου υποσχεθείς ότι θα το πάρεις ψύχραιμα...
-
ωχ!
-
Το λαπτοπ είναι του παππού μου και κατά συνέπεια σπίτι του... (και δεν κάνω πλάκα...)
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Το λαπτοπ είναι του παππού μου και κατά συνέπεια σπίτι του... (και δεν κάνω πλάκα...)Παίζει να το διάβασα... 4 φορές για να δω αν διάβασα σωστά...
-
Το λαπτοπ είναι του παππού μου και κατά συνέπεια σπίτι του... (και δεν κάνω πλάκα...)Κανει και χειροφρενα ο παππους..?
-
Κι όμως...και ASUS παρακαλώ...(δεν είναι και κανένα τρομερό μηχάνημα αλλά...)
-
μια χαρά τα χλμ για την ΖΧΠραγματικα το αμαξι ειναι καινουργιο..
Πορτα οδηγου θελει και τα τσιγκουνευομαι γιατι δε το επηρεαζει το αμαξι προφανως.. -
Κι όμως...και ASUS παρακαλώ...(δεν είναι και κανένα τρομερό μηχάνημα αλλά...)Πες μου οτι ειναι και μέλος εδώ;!
Υ.Γ.: Εχουμε έτσι και αλλιως μέλος εδώ που είναι παππους εδω και πολλά χρόνια!
-
Τι χειρόφρενα λες...;αν μιλάμε για οδήγηση ήρεμα πράγματα...παίζετε με τον πόνο μου...(για το λαπτοπ πάντα...) χρήστο οι μαντράδες τι τιμές λένε για την πόρτα;
-
Καιρός να παρεις εναν δικό σου...
-
Όχι μέλος δεν είναι,δραστηριοποιηται κυρίως στην πασιέντζα και πασιέντζα-αράχνη...
-
Όχι μέλος δεν είναι,δραστηριοποιηται κυρίως στην πασιέντζα και πασιέντζα-αράχνη...Εντάξει καλα είσαι... μην μάθει κανένα live poker και τρώει λεφτά εκεί! (που ξέρεις όμως, μπορεί και να βγάζει )
-
Αν και τώρα δύσκολο να πάρω(φτιάχνω ολόκληρο σπίτι σαν καινούριος φοιτητής) πέρα από την πλάκα χρειάζεται και για καμιά εργασία κτλ...ωχ!τώρα που το είπες έχω την εφαρμογή από το poker stars...
-
Πάειιιι η σύνταξη του παππου!
-
Λες;;;θα τον εχω από κοντά...
CITROËN FORUM