-
Mad_Max_Geo και κανένας δυό ακόμη...!(είμαι πολύ καρφί τελικά... )
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Mad_Max_Geo και κανένας δυό ακόμη...!(είμαι πολύ καρφί τελικά... )Ναι ε;
Κάτσε να βγάλω στην φόρα το τι γράφει και λέει στο facebook το πουλάκι μου... -
Ας τον να λέει ρε...ζηλεύει...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Mad_Max_Geo και κανένας δυό ακόμη...!(είμαι πολύ καρφί τελικά... )
Ναι ε;
Κάτσε να βγάλω στην φόρα το τι γράφει και λέει στο facebook το πουλάκι μου...Ξηγησου.. οι νονοι πρεπει να παιρνουν τα μετρα τους με κατι τετοια..
Μη ξαναβαλεις κινεζικο ταξι φωτογραφια σε αυτο το topic σ εφαγα.. Για αλλο πραγμα ελεγε τη συνεργασια ο Ζησης..
-
Κατάλαβα το είδος της συνεργασίας
αλλά εσυ σαν Νονός με Limo... (γιατί δεν σου αρέσει, ειναι κουκλάκι! ) παει να πει οτι εχεις λεφτα για ολοκληρα κοντέινερς... τι να κάνεις ενα Μπερλινκάκι τόσο δα; -
Θα φορτώσουμε ΌΛΟΥΣ όσους μας κορόιδεψαν στο Berlingo και...Φύγαμε για λιμάνι...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Θα φορτώσουμε ΌΛΟΥΣ όσους μας κορόιδεψαν στο Berlingo και...Φύγαμε για λιμάνι...Πες τώρα κανένα αστείο οτι θα το χρησιμοποιήσουμε αντί για τσιμέντο...
-
Δεν καταστρέφω ΠΟΤΕ σιτροέν...Εγώ δεν ξέρω από κει και πέρα αναλαμβάνουν οι νονοί...σφαίρα στα χέρια-πόδια θα είναι...τσιμέντο και μπλουμ στο νερό...αυτά είναι αλλουνού αρμοδιότητα...
-
οκ πάσο
-
Με εχετε παρεξηγησει δε κανω τετοια.. Εφαρμοζω γαργαλητο στις πατουσες μεχρι να πεθανουν..
Ερχετε και πμ Θανο γιατι δε καταλαβαινομαστε αποψε..
-
Κατεβαίνω Αθήνα ανεβαίνει και ο νονός και το κανονίζουμε...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με εχετε παρεξηγησει δε κανω τετοια.. Εφαρμοζω γαργαλητο στις πατουσες μεχρι να πεθανουν..Αν ήταν να μου το κάνεις αυτό... χίλιες φορές μια σφαίρα στο δόξα πατρί!
-
αχααααα....
-
Και αποδίδει αυτή η μέθοδος;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Με εχετε παρεξηγησει δε κανω τετοια.. Εφαρμοζω γαργαλητο στις πατουσες μεχρι να πεθανουν..
Αν ήταν να μου το κάνεις αυτό... χίλιες φορές μια σφαίρα στο δόξα πατρί!
-
Πείτε κάτι ρε...
-
τεστ τεστ
ενα ενα δυο δυυυυο ενα ενααα εκο εκο εκοοο -
-
Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό!
-
Είχαμε δεν είχαμε το ξημερώσαμε πάλι...αλλά σαν πολύ ησυχία έπεσε...
CITROËN FORUM