-
Τώρα μ αυτό μπερδεύτηκα...τώρα όσο για το 'μεγάλωμα' του γραφείου είναι το μόνο εύκολο...κάνεις κάτι σαν τα γραφεία για υπολογιστές(βάζεις κάτω από το κανονικό γραφείο ράγες στις οποίες πάνω θα έχεις ένα επιπλέον κομμάτι ξύλο,και θα μεγαλώνει!)
-
Τεσπα, θα πεσουν πολλα σχεδια στο τραπεζι πριν κανω κατι
Θέλω να ειναι τέλειο και απο κατασκευη και απο σχεδιασμο -
Σε βλέπω ορεξάτο οπότε δεν σε φοβάμαι...και φυσικά φώτο μόλις το κάνεις!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Σε βλέπω ορεξάτο οπότε δεν σε φοβάμαι...και φυσικά φώτο μόλις το κάνεις!Λογικά, όπως κάνω σε κάθε τέτοια πατέντα μου ( ) υπάρχουν φωτογραφίες απο το πρώτο έως το τελευταίο βήμα...
-
Με το καλο
Ριχνε τα σκιτσα σου εδω να τα συζηταμε ωστε να παιρνεις κι αλλες ιδεες. Α! επειδη ειχα διαβασει καπου οτι θελεις να βγαλεις τη μονοκοματη πορτα, να σου πω πως αν εχεις να φορτωνεις-ξεφορτωνεις συχνα κ ογκωδη αντικειμενα βολευει πολυ η μονοκοματη, βρισκεται συνεχεια πανω κ δεν απασχολεις τα χερια με ανοιξε-κλεισε ειδικα σε δρομο οπου αναγκαστικα θα πρεπει να εχεις τη μια κλειστη. Εκτος βεβαια κ αν 'συχναζεις' σε χαμηλοταβανα γκαραζ
-
Είναι ενδιαφέρον πρότζεκτ οπότε αναμένουμε την ολοκλήρωσή του...ο άλλος που πήγε;είν αυτό που λέμε 'πέρασε να πει μια καλημέρα;'
-
Κοίτα ο λόγος που σκέφτομαι περισσότερο για την διπλή πόρτα ειναι ότι λόγο δουλειάς κουβαλάω εξοπλισμό αρκετών χιλιάδων ευρώ μαζί μου.
Έτσι καποιες φορες πρεπει αναγκαστικα να τον αφησω στο αμάξι.Έχοντας την διπλή πόρτα, θα μπορώ να ανοίγω το ένα ¨φύλλο¨ για να πάρω ή βάλω κάτι και παράλληλα το δεύτερο να μένει κλειστό όπου πίσω του θα είναι κρυμένη πχ η τσάντα με τις μηχανές.
-
Εδω ειμαι ρε.. διαβαζω κι αλλα..Κι εγω ειμαι υπερ της μονοκομματης πορτας..Πιο πρακτικη μου φαινεται..
edit
Πασο με βαση τα τελευταια που εργαψε ο θανος.. -
Πασο κι απο μενα αφου τιθεται θεμα stealth εξοπλισμου
-
Δεν το 'χα σκεφτεί έτσι ρε θάνο...οπότε γιατί όχι;απλά θα είναι λίγο πιο ζόρι ο σχεδιασμός του επίπλου που λέγαμε...(θα πιάνουν λίγο χώρο από πλάγια)
-
Δεν το 'χα σκεφτεί έτσι ρε θάνο...οπότε γιατί όχι;απλά θα είναι λίγο πιο ζόρι ο σχεδιασμός του επίπλου που λέγαμε...(θα πιάνουν λίγο χώρο από πλάγια).Νονός να γίνεις συνεργάτης με τον θάνο στη δουλειά...(κατάλαβες τι εννοώ)
-
Απλά απο οσο έχω ψάξει στο νετ, υπάρχουν δυο ειδών διπλές πόρτες... αυτές με και αυτές χωρίς υαλοκαθαριστήρες... εγω αν είναι κοιτάω μόνο αυτές με.
Εντάξει δεν θα το κάνω τώρα... δεν υπάρχουν τα ευρά... αλλά με την πρώτη ευκαιρία.
-
Κανένα πρόβλημα στον σχεδιασμό
-
Με ή χωρίς δεν είναι τόσο πρόβλημα αφού είναι κάθετες οι πόρτες...αλλά σίγουρα ΜΕ είναι καλύτερα...
-
Θέλω να έχω ενα αμάξι με 6 πόρτες (2+2+την διπλή) και 4 υαλοκαθαριστήρες!
-
Τελικά ακούγεται πιο βολικό απ όσο νόμιζα στην αρχή...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Δεν το 'χα σκεφτεί έτσι ρε θάνο...οπότε γιατί όχι;απλά θα είναι λίγο πιο ζόρι ο σχεδιασμός του επίπλου που λέγαμε...(θα πιάνουν λίγο χώρο από πλάγια).Νονός να γίνεις συνεργάτης με τον θάνο στη δουλειά...(κατάλαβες τι εννοώ)να σαι καλα Ζηση..
-
Ο Νονός έχει την Limo...
Τι να με κάνει εμένα...
-
Τίποτα ρε... εντωμεταξύ όλο το φόρουμ μας έχει κράξει που μείναμε ως της έξι πάρα χθες...
-
Ποιος μας έκραξε ωρε;!
CITROËN FORUM