-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πω ρε... όταν δεν είμαι εγώ μέσα... παει μαραζώνει το θρεντ...Δεν έχετε καθόλου πλάκα...
Χθες το βράδυ πάντος οργιάσατε.Πάντα τα καλύτερα χάνω
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πω ρε... όταν δεν είμαι εγώ μέσα... παει μαραζώνει το θρεντ...Δεν έχετε καθόλου πλάκα...
Ξενερωτοι...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πω ρε... όταν δεν είμαι εγώ μέσα... παει μαραζώνει το θρεντ...
Δεν έχετε καθόλου πλάκα...
Χθες το βράδυ πάντος οργιάσατε.Πάντα τα καλύτερα χάνω
Ναι δεν λεω,αλλα να δεις κατι πονοκεφαλους που εριξα (και ριχνω) σημερα...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Mαμακες Βασιλη και Χρηστο ειλικρινα δεν την παλευετε ρε!Ρε μακακες αν αρπαζεστε ετσι, στον στρατο δεν θα περασετε καλα να μου το θυμηθειτε...
Να εκμυστηρευτω κατι...?
Επιφυλασσομαι βεβαια να την δω κι απο κοντα αλλα δεν μου αρεσε και τοσο η DS4 εξωτερικα...Οπως δεν μου αρεσε και τοσο η νεα G εξωτερικα...Μηπως ειμαι κολλημενος εγω ρε παιδια...? Γιατι οοοολα τα συγχρονα αυτοκινητα ειναι ψηλα, φουσκωτα, στρουμπουλα,ογκωδη και μοιαζουν τοσο πολυ...? Που ειναι ρε γαμωτο τα ομορφα σχηματα του παρελθοντος...?
Συμφωνώ για αυτό με τον σχεδιασμό.Τείνουν να τα κάνουν όλα φορτηγάκια.Όλα έχουν ψηλό μπροστά μέρος και είναι στρουμπουλά στρουμπουλά.Σε λίγο θα πηγαίνεις για παϊδάκια και τα αυτοκίνητα θα γλίφωνται σαν χοντρούληδες καλοφαγάδες.
-
Μηπως ειμαι κολλημενος εγω ρε παιδια...? Γιατι οοοολα τα συγχρονα αυτοκινητα ειναι ψηλα, φουσκωτα, στρουμπουλα,ογκωδη και μοιαζουν τοσο πολυ...? Που ειναι ρε γαμωτο τα ομορφα σχηματα του παρελθοντος...?Μα σημερα δεν υπαρχει αυτοκινητο που να μπαινεις μεσα του, σε ολα απο πανω τους εισαι!
-
Μωρε υπαρχουν απλα πλεον ειναι σπανια και ακριβα...
Αρα δηλωνω παρελθοντολαγνος μεχρι καποιο σχημα συγχρονου αυτοκινητου να μου κανει αυτο το κλικ...
Κι ας εχω μονο 3 *...(λες και ειμαι ξενοδοχειο-anyway...)
-
Μιας και μιλαμε για Citroen, υπαρχει καποιο στη γκαμα που αγγιζει την θεση οδηγησης της ΖΧ/Xsara/Saxo κτλ? Να μπαινεις μεσα στο αυτοκινητο, οχι να οδηγεις λεοφωρειο!
Υ.Γ: Καραμελα το κανατε με τα αστερια, προφανως δεν θελετε να καταλαβετε αυτο που ειπα, οχι οτι δεν μπορειτε!
-
Οντως...Τωρα οι πιο πολλες εταιριες -για να μην πω ολες- δινουν στα αμαξια τους ενα χοντροειδες σχημα...βεβαια καποιες φορες βγαινει και ωραιο...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Μιας και μιλαμε για Citroen, υπαρχει καποιο στη γκαμα που αγγιζει την θεση οδηγησης της ΖΧ/Xsara/Saxo κτλ? Να μπαινεις μεσα στο αυτοκινητο, οχι να οδηγεις λεοφωρειο!Υ.Γ: Καραμελα το κανατε με τα αστερια, προφανως δεν θελετε να καταλαβετε αυτο που ειπα, οχι οτι δεν μπορειτε!
Το C3!!!
-
Για θεση οδηγησης σε Citroen μιλαμε παντα...?
Μπαααα δεν νομιζω...
Ασχετο! Να αναφερω οτι εγινε 60αρι σερβις στο γυναικαμαξο ( C2 1400)...Με αγορα των γνησιων ανταλλακτικων απο τον κουμπαρο μου (+ οτι καποια οπως λαδια υπηρχαν καβα..) συν την εργασια πηγε 200κατι ψιλα...Η αντιπροσωπεια ηθελε 400+...Tα μισα δλδ, δεν ειναι κακο!
Γενικα αλλαχτηκαν σετ ιμαντες τεντωτηρες, λαδια, φιλτρο λαδιου, αερος, καμπινας, AC,μπουζι, τακακια, αντιψυκτικο, υγρο φρενων, βαλβολινες κτλ κτλ κτλ...Κουτα το μικρο λεμε! -
Πολύ καλή τιμή φίλτατε με όλα αυτά!
-
Για καλο το λες αυτο? που δεν μπορει αλλος να κανει το 60αρι με τοσα λεφτα?
-
Ελα...? Σε χανω Βασιλη !
-
Για θεση οδηγησης σε Citroen μιλαμε παντα...?Μπαααα δεν νομιζω...
Ασχετο! Να αναφερω οτι εγινε 60αρι σερβις στο γυναικαμαξο ( C2 1400)...Με αγορα των γνησιων ανταλλακτικων απο τον κουμπαρο μου (+ οτι καποια οπως λαδια υπηρχαν καβα..) συν την εργασια πηγε 200κατι ψιλα...Η αντιπροσωπεια ηθελε 400+...Tα μισα δλδ, δεν ειναι κακο!
Γενικα αλλαχτηκαν σετ ιμαντες τεντωτηρες, λαδια, φιλτρο λαδιου, αερος, καμπινας, AC,μπουζι, τακακια, αντιψυκτικο, υγρο φρενων, βαλβολινες κτλ κτλ κτλ...Κουτα το μικρο λεμε!Μπράβο .Φοβερή τιμή.
-
Παιδες να ρωτησω...Το Saxo της μανας μου θα χρησιμοποιηθει για μεταφορα πραγματων στας Σερρας και αναρωτιωμουν αν οι εδρες των πισω καθισματων σηκωνονται για να ριξω τις πλατες...
-
99% ναι
-
Θανο,δανειζεις την Berli??? που να μπλεκεις τωρα με καθισματα...
-
χαχαχα οκ
-
Για ατομα με μεγαλο πορτοφολι... ΤΟ Αμαξι...(με Α κεφαλαιο...)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=7
Με μια λεξη ...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Για ατομα με μεγαλο πορτοφολι... ΤΟ Αμαξι...(με Α κεφαλαιο...)http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=7
Με μια λεξη ...
Όχι.Δεν υπάρχουν λέξεις.
CITROËN FORUM