-
Την οποια θα παω να την τσεκαρω αυριο και αν παρω το ΟΚ του κουμπαρου και μαστορα μου θα την προσθεσω στη συλλογη...
Ξερω ξερω δεν την παλευω!
-
Φαίνεται πολύ προσεγμένη και με καλά χιλιόμετρα...(και φυσικά κούκλα...) πάλι καλά που ζητάει λογικά λεφτά...
-
Ετσι ετσι.. Και η 2λιτρη καγκελωμα και μονο πιστα..
Παντως εχω τις υποψιες μου οτι θελει τα μαζεματακια της και δε λεει και ατρακαριστη ενω και οι προφυλακτηρες δεν ειναι ιδιοι.. Λειπει και η μπιλια του λεβιε..
Τη δινει καλα βεβαια..
Αναμενουμε νεωτερα Λευτερη... -
Απο μαζεματακια σιγουρα θα θελει...Αμαξακι περασμενου αιωνα ειναι...Να ναι καλα η αποθηκη με ανταλλακτικα που διαθετουμε! Λεβιεδες σκεψου εχω 4! Εναν απο ΖΧ, εναν απο Xsara, εναν απο Saxo κι εναν aftermarket OMP...
Και αν εχει αλαξει ενα προφυλακτηρα That's ok ρε παιδι μου, καλυμπρα μην εχει κατσει και ειναι σαν γαλλικο 8! Αυριο θα το εξακριβωσει ο μεντορας και ειδωμεν!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Απο μαζεματακια σιγουρα θα θελει...Αμαξακι περασμενου αιωνα ειναι...Να ναι καλα η αποθηκη με ανταλλακτικα που διαθετουμε! Λεβιεδες σκεψου εχω 4! Εναν απο ΖΧ, εναν απο Xsara, εναν απο Saxo κι εναν aftermarket OMP...Και αν εχει αλαξει ενα προφυλακτηρα That's ok ρε παιδι μου, καλυμπρα μην εχει κατσει και ειναι σαν γαλλικο 8! Αυριο θα το εξακριβωσει ο μεντορας και ειδωμεν!
Ναι μωρε μη λεω και λεω μαλατσιες.. θα δεις και μετα τα λεμε..
Αν σου αφησει σωστη εντυπωση δλδ θα ασημωσουμε?Αντε μετα την xsara της μανας ,το berlingo του θανου-htanso ηρθε η ωρα να τριτωσει..
-
Δε ξερω αν εμαθες οτι εξεχων μελος του GCC ετοιμαζεται να αλλαξει την απροβληματιστη και κουκλαρα C4 coupe του με Berlingo...Πολλες αλλαγες μαζεμενες!
By the way, η Χsarουλα εκλεισε τα 140.000 και καναμε και ενα ψεφτοσερβισακι με αλλαγη τακακιων λαδιων και κατι κοκοκοψαρων...Τσαμπα οφκορσ!
-
Δε ξερω αν εμαθες οτι εξεχων μελος του GCC ετοιμαζεται να αλλαξει την απροβληματιστη και κουκλαρα C4 coupe του με Berlingo...Πολλες αλλαγες μαζεμενες!By the way, η Χsarουλα εκλεισε τα 140.000 και καναμε και ενα ψεφτοσερβισακι με αλλαγη τακακιων λαδιων και κατι κοκοκοψαρων...Τσαμπα οφκορσ!
Εμαθα εμαθα..
Αυτη που τσιμπησε ο father (κρυφα απο εμενα γιατι γενικα αλλιως τα ειχαμε συμφωνησει.. ) ειναι μια ασημογαλαζια πενταπορτη του '02 με τασια και ξυλοεπενδυση.. Τουλαχιστον exclusive με καινουργιο δισκοπλατω και μπαρακια ζαμφορ..80000km 3900e..Καλο deal εκανε..
Εχω ξενερωσει αφανταστα εμφανισιακα με το αμαξι και δεν εχω μπει καν μεσα μετα απο 2 σχεδον μηνες.. Ειναι και το θεμα οτι αλλιως τα περιμενα τα πραγματα και εχω ξενερωσει ακομα περισσοτερο...
-
Για δικο τους αστ'ους να παιρνουν ο,τι θελουν ρε,ξερω ονειρευοσουν καμια VTS μαλλον με τις μπακετιες με την alcandara, αυτοματα φωτα/καθαριστηρες ζαντουλες κτλ αλλα μην μασας...Αλλωστε αφου δεν περναει ο λογος σου στο αμαξι τους , αντιστοιχα δεν θα περναει και ο δικος τους για το δικο σου , με απαραιτητη προυποθεση να το πληρωνεις εσυ!
Κι εγω οταν ειπα στο σπιτι οτι ψαχνω για ενα ακομα (το 3ο) ΖΧ κοντεψαν να με διωξουν αλλα δεν τους περναει...Οπως λενε και στο χωριο μου οποιος μαμαει πληρωνει και οποιος πληρωνει μαμαει...
-
Για δικο τους αστ'ους να παιρνουν ο,τι θελουν ρε,ξερω ονειρευοσουν καμια VTS μαλλον με μπακετιες αυτοματα φωτα/καθαριστηρες ζαντουλες κτλ αλλα μην μασας...Αλλωστε αφου δεν περναει ο λογος σου στο αμαξι τους , αντιστοιχα δεν θα περναει και ο δικος τους για το δικο σου , με απαραιτητη προυποθεση να το πληρωνεις εσυ!Το θεμα βρε Λευτερη ειναι οτι δε ζητησα αυτοκινητο απλα θα επεστρεφα τη zx και με το κομποδεμα το δικο μου θα πηγαινα για saxo vts ή 156-147..
Ας ηταν μια xsara vts ή μια 147 εστω..
Ξυλοεπενδυση? Μα ξυλοεπενδυση ρε φιλε? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξυλοεπενδυση? Μα ξυλοεπενδυση ρε φιλε?
Τουλαχιστον ειναι οικολογικο...
Πω πω αρα δεν σε παω βολτα με την Xsarουλα μου εχει αυτην την εργοστασιακη απομιμηση carbon-θα μου τα ξηλωσεις ολα ε...?
Και τι σε εμποδιζει ρε χαιβανε να παρεις ο,τι θες εσυ με το κομποδεμα σου...? Δωσε την ΖΧ και αγορασε ο,τι θες αφου το κασερι ειναι δικο σου, που κολλας...?
-
Σόρρυ που μπαίνω σφήνα στη συζήτηση αλλά όντως ξύλοεπένδυση σε ξαρά είναι πραγματικά αίσχος...!Αν και κατά τα άλλα ακούγεται μια χαρά.Αλλά όπως και να χει καλορίζικη Χρήστο...!
-
Ξυλοεπενδυση? Μα ξυλοεπενδυση ρε φιλε?
Τουλαχιστον ειναι οικολογικο...
Πω πω αρα δεν σε παω βολτα με την Xsarουλα μου εχει αυτην την εργοστασιακη απομιμηση carbon-θα μου τα ξηλωσεις ολα ε...?
Και τι σε εμποδιζει ρε χαιβανε να παρεις ο,τι θες εσυ με το κομποδεμα σου...? Δωσε την ΖΧ και αγορασε ο,τι θες αφου το κασερι ειναι δικο σου, που κολλας...?
Κολλαω στο οτι εχω δεθει με τη παλιοzx.. Εχει λιγα χιλιομετρα και ειναι καινουργια μεσα-εξω απο κατω αφου της ριξαμε 650e τον φερβρουαριο του '09..
Αν αλλαζα θα γυρναγε απλα σπιτι η zx ενω τωρα...Να σαι καλα βρε Ζηση..
-
Berlingo άκουσα και ήρθα!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Berlingo άκουσα και ήρθα!Καλως τον φορτηγατζη..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλως τον φορτηγατζη..
Χα θα σου πω εσένα όταν βαλω μοτεράκι και αναρτήσεις απο 1.6 VTS... α και την διπλή πόρτα πίσω!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλως τον φορτηγατζη..
Χα θα σου πω εσένα όταν βαλω μοτεράκι και αναρτήσεις απο 1.6 VTS... α και την διπλή πόρτα πίσω!
-
Πάντως θελει μαζεματάκια...
Λάστιχακια, να του κανω ενα καλο σερβις, μεμβράνες, κανενα δυο πλαστικά που ειχαν σπασει στον προηγούμενο... εντάξει κυριλέ πράγματα... -
htanso21
Θα γινετε πολλοι οι Berlingoβιοι! (αν κι εκεινος παει γι'αυτο το γληγορο,το γκαζιαρικο ξερεις πoιο λεω μωρε αυτο το gti ψιτροεν racing το 1600 το Berlingo! )
Βεβαια απο οτι καταλαβα εσυ πας για νιτρα...Κρυφοκοντρακιαααααααα!Ρε Χρηστο ασε τους συναισθηματισμους με τα αμαξια...Σε καλυπτει? Εχει καλως...Δεν σε καλυπτει...? Μπορει να ειναι καλο χρυσο αγιο ατρακαριστο αγρατζουνιστο και να μην κανει κιχ...Αλλα αν δεν σε καλυπτει το δινεις και παιρνεις αυτο που θα σε καλυψει!
Aπλα και ψυχρα! -
htanso21
Θα γινετε πολλοι οι Berlingoβιοι! (αν κι εκεινος παει γι'αυτο το γληγορο,το γκαζιαρικο ξερεις πoιο λεω μωρε αυτο το gti ψιτροεν racing το 1600 το Berlingo! )
Βεβαια απο οτι καταλαβα εσυ πας για νιτρα...Κρυφοκοντρακιαααααααα!Κοίτα, καγκουριές δεν θα κάνω... θελω ενα αμαξακι οικονομικό. Το πήρα για την δουλεια και... για πήδημα
αμα ειναι να πληρώνω 100ευρα για βενζίνες, ε ας πηγαινω σε ξενοδοχειο! -
htanso21
Βεβαια απο οτι καταλαβα εσυ πας για νιτρα...Κρυφοκοντρακιαααααααα!Ρε Χρηστο ασε τους συναισθηματισμους με τα αμαξια...Σε καλυπτει? Εχει καλως...Δεν σε καλυπτει...? Μπορει να ειναι καλο χρυσο αγιο ατρακαριστο αγρατζουνιστο και να μην κανει κιχ...Αλλα αν δεν σε καλυπτει το δινεις και παιρνεις αυτο που θα σε καλυψει!
Aπλα και ψυχρα!Δε μπορω να διαννοηθω οτι θα τη διωξω.. Ηθελα να παραμεινει στην οικογενεια αυτο ειναι το θεμα μου.. Τεσπα δε δενω τιποτα κομπο απλα ισως παρει για αλλη μια φορα παραταση το θεμα..Ειναι κοντα 2 χρονια αυτη η ιστορια..
Εΐμαι συναισθηματικο παιδακι γενικως παντως..
CITROËN FORUM