-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Δεν παίζει κανένα ρόλο η μηχανή...
φαντασία βάλε!
Και κανα μωρο στο καπο... Να δεις πως φτιαχνει η φωτο αμεσος...
-
Λες να εμφανιστει το τουτου του nonoυ σε κανα tuning show
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Λες να εμφανιστει το τουτου του nonoυ σε κανα tuning show...με φωτακια led προφυλακτιρες που γλυφουν τον δρομο φιμε τζαμια και εξατμιση-μπουρι...;;;
-
Καγκουρες..
-
Εμας λες ετσι;
Για παρε ματι nonε:
Το θες ετσι;
Ή μηπως ετσι;
Εγω παντως θα ελεγα ετσι: -
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Εμας λες ετσι;Για παρε ματι nonε:
Το θες ετσι;
Ή μηπως ετσι;
Εγω παντως θα ελεγα ετσι:Πως ειναι ετσι το πρωτο!!!!!Καημενη ΖΧούλα... (φυσικα πλακα εκανα στο προηγουμενο ποστ μου...)
-
Αν η δευτερη φωτο ειναι καγκουρικη, τοτε Μπιλ εχεις γερασει πριν την ωρα σου!!!
-
Δλδ τα 'τιγκα νικελα'-ζαντονια ,οι σιτες και τα 4 μπουρια της σομπας δεν ειναι καγκουρια..?
Σα το pimp my ride μιλαω αποψε.. -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Αν η δευτερη φωτο ειναι καγκουρικη, τοτε Μπιλ εχεις γερασει πριν την ωρα σου!!! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δλδ τα 'τιγκα νικελα'-ζαντονια ,οι σιτες και τα 4 μπουρια της σομπας δεν ειναι καγκουρια..?
Σα το pimp my ride μιλαω αποψε..Οταν συνδιαζονται ωραια, πιστευω οτι δεν ειναι!
-
Προσωπικα θεωρω απειρως ομοεφοτερη μια εργοστασιακη 2λιτρη zx και καγκουρικο αυτο της δευτερης φωτο..Φυσικα με αλλες 'πινελιες' μπορει να μη το ελεγα αυτο..Γουστα ειναι αυτα..
Ζηση πολυ γελας..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προσωπικα θεωρω απειρως ομοεφοτερη μια εργοστασιακη 2λιτρη zx και καγκουρικο αυτο της δευτερης φωτο..Φυσικα με αλλες 'πινελιες' μπορει να μη το ελεγα αυτο..Γουστα ειναι αυτα..
Ζηση πολυ γελας..
Παντα...!Το γελιο φερνει μοκροζωια... Τα ορια της καγκουριας εξαρτωνται και απο το γουστο του καθενος...
-
Τι να κανει το παιδι με αυτα που διαβαζει???
Οχι παιδια, τασια και υψος suv!!! Αυτα ειναι must! -
Τι να κανει το παιδι με αυτα που διαβαζει???
Οχι παιδια, τασια και υψος suv!!! Αυτα ειναι must!Να στο θεσω αλλιως..Κοιτα αυτα τα 2 μπλε vts..
Αυτο το θεωρω πανεμορφο και καθολου καγκουρικο.. Και θα ηθελα να το οδηγω..
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/389912/Αυτο δε θελω να το βλεπω..
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/567671/ -
Καλα φοβερο παραδειγμα, δε το συζητω! Βρες μου εναν που το δευτερο δε το κατατασει στα καγκουρο!
-
Καλα φοβερο παραδειγμα, δε το συζητω! Βρες μου εναν που το δευτερο δε το κατατασει στα καγκουρο!Τεσπα νομιζω καταλαβες.. Δεν εχει νοημα παραπανω..
Οσο καγκουρικη θεωρω την δευτερη φωτο απο τις zx αλλο τοσο και το δευτερο saxo.. -
κι ομως υπαρχει και καμια 2λιτρη..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/910629/ -
Μεγειάαααα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μεγειάαααατο αμαξι μοιαζει με χαρβαλο..
-
Άλλο έλεγες πριν το edit
CITROËN FORUM