-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αctiva
εγώ αν ήμουν συνοδηγός στο βίντεο θα φώναζα έξω από το παράθυρο λόγω συνδιασμού πόρωσης και φόβου.
στην κάλτσα θα έφτανε...
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
... φοραει και ελευθερο καταλυτη..μπορει και +20 αλογα..
Πόσο περίπου κοστίζει κάτι τέτοιο; Προσθέτει όντως τόσα άλογα; Υπάρχει μετά πρόβλημα με ΚΤΕΟ κλπ;
Οχι......ενταξει, οχι και 20 αλογα, αλλα κανα 3-4 ισως, αλλα βλεπεις μεγαλη διαφορα 'αναπνοης' σε ολο το φασμα του κινητηρα, και φυσικα λιγο καλυτερο ηχο, ειδικα αν περνας τις 3800. Αλλα δεν κουραζει στο ταξιδι, δεν κανει θορυβο, ειναι μεταλλικος που ζεσταινεται πολυ πιο γρηγορα απο τον κεραμεικο, δεν χαλαει. Με το ΚΤΕΟ τι προβλημα να εχεις; Ουτε υπερβολικο θορυβο κανει, και κανει και καλυτερη καταλυση απο τον 'απλο' κεραμεικο της εταιριας. Δεν σου λενε τιποτα... Εγω εβαλα καταλυτη για απο 1800cc μεχρι 3000cc και κοστισε 220 ευρω. Αν ημουν Αθηνα θα μου κοστιζε ισως και 150-180 ευρω.
Βαγγγελη πως και σου πηγε τοσο; Αλλαξες και αλλο τμημα της εξατμησης;facelift xsara 1800αρα δεν εβγαινε??
Οχι μονο τα σειρα Ι εβγαιναν με τον LFY 1,8i 16V με διαχειριση SAGEM SL96-3. Το ιδιο φορα και το δικο μου.
Χρισταρα το παιδι αντι να δωσει 2000-2500 να παρει 1,8 8ν του 1994-1995 ας δωσει αλλα 1000 και ας παρει Xantia ΙΙ του 1998-1999 με τον 1.8i 16V... Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα......παλι.....
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Βαγγγελη πως και σου πηγε τοσο; Αλλαξες και αλλο τμημα της εξατμησης;Ολοκληρη κοστισε 700 ευρω ο καταλυτης ειχε 380 ευρω αλλα μου φαινετε πως εχει να κανει με τις τρυπες
-
bill ο komiasnik δινει πολυ πολυ βαρια μεχρι 2500e..
-
Παντως αν το ψαξει και το παζαρεψει, ενα σειρα ΙΙ του 1998 το παιρνει με τοσα...
-
Ναι μονο που δε πουλιεται κανενα.. Και μην αρχισεις να ψαχνεις ειμαστε σε ανοιχτη γραμμη με τον φιλο εδω και μηνα σχεδον..
-
Πως εγινε να μην υπαρχουν Περιεργο.....
-
Πουλάω ρε σεις εγώ την δικιά μου Xantia! Α ... ξέχασα: δεν θέλετε 1.6!
-
Ε, ναι....
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Ε, ναι.... -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Youtube VideoΕτσι ρεεεεεε...... activa...!!!!!!!!
-
+1 για το μοτερ της... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/695652/ !!!
-
Αν ειχα τα λ7 θα το χτυπουσα ανετα για να κανω το δικο μου πετρελλαιο και να παρω και την φανοποιεια (αν και τα εμπρος φαναρια δνε κανουν, εχουν αναποδα τις δεσμες).
-
Θα χασεις σε επιδοσεις ...οσες εχουν απομεινει τεσπα
-
Κακιες.......... Με τον διαλυμενο δισκο που ειχα, αν θυμασαι, ειχε 0-100 σε 10,9, οταν στους 4Τ του 1998 (αν θυμαμαι καλα) διναν 0-100 σε 10,7.
Εξαλλου δεν με πολυνοιαζουν οι επιδοσεις, αλλα και η ροπη και η καταναλωση καυσιμου. -
Τοτε η μονη λυση ειναι να αγορασεις ενα Fiat 1.3 dieselακι!
-
Ναι ΟΚ, αλλα θελουμε και χωρους και ανεση. Δεν θελω να βγαλω φουσκες στον κ_λο μου.
-
τα λαμπάκια μου μέσα
απόγευμα ώρα 6 η xsarουλα αρχίζει να κάνει κάτι παράξενα ενώ εισπράττω ένα μεγαλοπρεπές ανάμα λαμπακιου τσεκ μηχανής
τα τσεκ μου μέσα. παρασκευή απόγευμα. -
πολλαπλασιαστής;
-
όχι
έχει ασταθές ρελαντί με τάση να σβήσει
έβγαλα πεταλούδα και την καθάρισα (είναι ηλεκτρική)
map
άλλαξα μπουζί και φίλτρο βενζίνης
καθαρίστηκαν όλες οι φισεςαλλά στα τετοια της
CITROËN FORUM