-
Σας εχω υποσχεθει Ιωσηφ και Βαγγελη οτι δε θα μπω στο ιδιο τρυπακι και θα το τηρησω , μια φορα αρκετη ηταν..
-
ΤΟ συγκεκριμενο νονε πηγα το ειδα ειναι χτυπημενο πισω δεξια πορτα φτερο καμμια 200αρια ευρα τουλαχιστον για ελεγχο δεν το δινει σε δικο μου συνεργειο γιατι ειναι ανασφαλιστο και δεν ρισκαρει εχει ενα συνεργειο διπλα του αλλα θα ειναι τακιμια? η αναρτηση δουλευε αψογα το αιρ κοντισιον οχι μαλλον ειναι στεγνο απο φρεον το σαλονι οκ κτεο οκ τελη οκ βιβλιο σερβις ακομα το ψαχνει οι σφαιρες ειναι πρασινες οποτε μαλλον θα το παντρευτει.
-
Ειναι οι ευκαιριες απο εμπορες που λεω εγω και δε με καταλαβαινουν....Στις φωτο αψογο φαινεται αλλωστε.
Μακρια ρε απο μαντρες.. Κι ας ειμαι και γραφικος..Απο ιδιωτη και μονο, να το ελεγξεις και κανονικα.. Κανε λιγο υπομονη και κατι καλο θα βρεθει ,θελει ηρεμια το πραγμα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι οι ευκαιριες απο εμπορες που λεω εγω και δε με καταλαβαινουν....Στις φωτο αψογο φαινεται αλλωστε.
Μακρια ρε απο μαντρες.. Κι ας ειμαι και γραφικος..Απο ιδιωτη και μονο, να το ελεγξεις και κανονικα.. Κανε λιγο υπομονη και κατι καλο θα βρεθει ,θελει ηρεμια το πραγμα..Ο ΙΔΙΩΤΗΣ τα θελει μετρητα που να βρεθουν οεο?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μακρια ρε απο μαντρες.. Κι ας ειμαι και γραφικος..Απο ιδιωτη και μονο, να το ελεγξεις και κανονικα.. Κανε λιγο υπομονη και κατι καλο θα βρεθει ,θελει ηρεμια το πραγμα..ΕΧΕΙΣ ΠΜ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μακρια ρε απο μαντρες.. Κι ας ειμαι και γραφικος..Απο ιδιωτη και μονο, να το ελεγξεις και κανονικα.. Κανε λιγο υπομονη και κατι καλο θα βρεθει ,θελει ηρεμια το πραγμα..ΕΧΕΙΣ ΠΜ
-
Εχεις κι εσυ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχεις κι εσυ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
-
-
ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ κατα νου τι καταναλωσεις κανει η 1.6 και η 1.8 γιατι τελικα κοιταω και για 1.8 μονο που δεν βρισκω ΙΙ σειρα ευκολα αλλα Ι σε καλεσ τιμες τοσο χαλια ειναι η πρωτη σειρα η βγαζει κουσουρια για την 1.8 λεω αν τελικα καταληξω εκει.το οτι θα παρω ξανθια δεν υπαρχει αμφιβολια μεχρι τελος αυγουστου πιστευω γιατι ψαχνω ζεστα.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/683636/H φραπεδάρα πωλείται μαζί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H φραπεδάρα πωλείται μαζί;
Στην τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε μου ειπαι πως ναι ,αλλιως αφαιρουνται 3 ευρω απο την τιμη
-
την κατάληξη του CX στο χτεσινό επεισόδιο του Top Gear την είδατε ;
-
Οχι εχεις βιντεο?
-
Ανενημέρωτο σε βλέπω γείτονα
viewtopic.php?p=1934541#p1934541
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ανενημέρωτο σε βλέπω γείτοναviewtopic.php?p=1934541#p1934541
Ναι αυτο το ειδα και πριν οταν ειχες γραψει αλλα τι κατεβαζω απο ολα αυτα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πωπω πακετο φιλε μου.. Θα σε εχουμε στα υποψιν για καμια καλη xantia.Απλα θα δυσκολευτεις για καλη σειρα ΙΙ στα 2000e..
Βεβαια ολο και κατι καλο μπορει να εμφανιστει..Απο εμπορα ομως με οτι μπορει να σημαινει αυτο για τα χιλιομετρα της...Παντως φαινεται
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/812053/ΕΧΕΙΣ ΠΜ.......
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
την κατάληξη του CX στο χτεσινό επεισόδιο του Top Gear την είδατε ;Δε πιστευω να τη σπασανε..?
komias nik εχεις απαντηση.
-
Δυστυχως την αμολυσανε σε ενα γκρεμο στην Κορνουαλη
Σημερα ειδα για αλλη μια φορα τη CX ενος τυπα εκει που παω για μπανιο στην Κορινθο.
Σπουδαιο αμαξι , τραγικη κατασταση -
CITROËN FORUM