-
και να φανταστεις οτι γνωριστηκαμε προχτες!!!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η ξανθούλα μου δεν θα ειναι καλα για πολύ... θέλει αλλαγή η τρόμπα υψηλής πίεσης... 600 ευρώ μου είπαν για καινουργια και τώρα ψάχνω για μεταχειρισμένη.....
Σύμφωνω και εγώ με εκείνο το meeting. Αλλά θα είμα αθήνα μέχρι και το Σάββατο
Μετά από 2689 posts μου ήταν καιρός για την πρώτη γνωριμία μου!
Που αλλού ?Σε συνεργείο Citroen!! Ησύχασα που όλα πήγαν καλά και έμεινε ευχαριστημένος ο Χρήστος αλλά ακόμα περισσότερο χάρηκα για την γνωριμία!!
Κάτσαμε, τα είπαμε και θαυμάσαμε τα 3 **SM **που είχε το συνεργείο μέσα...αλλά το άψογο κόκκινο **Triumph TR6 **του κυρίου Χόντου!!!!(Hondos centre)
Και εγω εκανα την πρωτη μου γνωριμια του φορουμ... Μια χαρα παιδι ειναι ο Κωστας.. Ασε που ειδα και το Ami tou.. Κωστα λαστιχακια να βαλεις και εισαι οκ....
Α!!!! ΗΛία με λένε και οχι Χρηστο
Ακους εκεί Χρήστος...τσκ τσκ... τρελαμμενος φυσικος?!!!!
Την πρώτη γνωριμία έκανα...και άλλαξα και όνομα....
Όντως μάλλον μπερδεύτηκα από τον αγαπητό chrmessorryyyyyyyyyyy
Τώρα αν σου πω ότι από την πρώτη στιγμή που μου έδωσες το κινητό σε έβαλα ως Χρήστο?? χαχαχ Ρεζίλι έγινα!
Sorry Δημήτρη
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Sorry Δημήτρη -
και να φανταστεις οτι γνωριστηκαμε προχτες!!!!!Άσε Γιώργο γιατί μόλις έφυγες για λίγο έβαλε μπρος ο Καρυάδης το TR6 .... απίστευτος ήχος!!!!!
Αχχ..πάνω στα καλύτερα έφυγες ρε Θανάση...Δεν πειράζει ..next time...
Το θέμα ρε Νίκο είναι ότι δεν μας είπες τελικά πως πήγαν οι επισκευές.
οκ το 2cv?
(Δηλαδή μιλάμε για σοβαρή κατάσταση αμνησίας πλέον.. )
-
Σήμερα είδα πάλι τον Ηλία στο συνεργείο και όχι μόνο θυμήθηκα το όνομα του, αλλά πήγαμε και βόλτα με το Ami!!!
Αυτή είναι τύχη ε?
Να γνωρίζεις τον sirgus για 2η συνεχόμενη μέρα και να πηγαίνεις και βόλτα με το Ami....(ακόμα ζαλίζεται ο Ηλίας από τα ....... 35 άλογα.....λιώσαμε την μισή άσφαλτο στην Ν.Φιλαδέλφια δηλαδή...)
Κάναμε και τα κονέ μας όμως...Για πες Ηλία...
-
Εθεαθει εχτες Σιτροέν τύπου Αμι με οδηγο τον γνωστο τρομοκρατη Sirgus αρχηγο της οργανωσης φάντασμα Citroen forum τον γνωστό φυσικό citastak ή Χρήστο ή Δημήτρη ή Νίκο ή Γιώργο ή Ηλία να τρομοκρατουν ανυποψίαστες γριούλες στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρεί τα ίχνη τους.
Για τους 4 τροχούς
Πάνος Σόμπολος -
Xθες έκανα ταξίδι (για διακοπές) με ένα Citroen XM....μιλάμε χαλί το αυτοκίνητο.
Θα μου πεις με το Saxo χαμηλωμένο τι ήθελες... -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εθεαθει εχτες Σιτροέν τύπου Αμι με οδηγο τον γνωστο τρομοκρατη Sirgus αρχηγο της οργανωσης φάντασμα Citroen forum τον γνωστό φυσικό citastak ή Χρήστο ή Δημήτρη ή Νίκο ή Γιώργο ή Ηλία να τρομοκρατουν ανυποψίαστες γριούλες στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρεί τα ίχνη τους.
Για τους 4 τροχούς
Πάνος ΣόμπολοςXθες έκανα ταξίδι (για διακοπές) με ένα Citroen XM....μιλάμε χαλί το αυτοκίνητο.
Θα μου πεις με το Saxo χαμηλωμένο τι ήθελες...Τρομερά άνετο έ?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Xθες έκανα ταξίδι (για διακοπές) με ένα Citroen XM....μιλάμε χαλί το αυτοκίνητο.
Δεν λες τίποτα...σαν πασάς πήγα...το οδήγησα και για 300 χιλιομετράκια..!
Η (ελληνική ) εθνική οδός είναι το στοιχείο του... -
Ποια έκδοση, Σάββα? Ηταν το καλό turbo?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν λες τίποτα...σαν πασάς πήγα...το οδήγησα και για 300 χιλιομετράκια..!
Η (ελληνική ) εθνική οδός είναι το στοιχείο του...Avensis θα πάρεις ε?
Προλαβαίνεις να πάρεις ένα CX 2,5 Turbo...
-
Oχι Νικόλα το 3.0 V6...με 18αρες ζάντες και μαύρο χρώμα και μπεζ δέρμα... ..θείος γαρ!
Kώστα άλλο το ένα άλλο το άλλο...
Κοιτάξτε εσωτερικό...(ακριβώς τέτοιο είχα)
-
Πωπωπω... Τύφλα να'χει το Ronin!
Μόνο το αυτόματο κιβώτιο χαλάει την εικόνα λίγο...
-
Ronin...τι ταινιάρα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ronin...τι ταινιάρα..Ισως η μοναδική ταινία με παντελή έλλειψη πλοκής, σεναρίου και ηθοποιίας που διατήρησε ακμαιότατο το ενδιαφέρον μου από την αρχή έως το τέλος!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ronin...τι ταινιάρα..
Ισως η μοναδική ταινία με παντελή έλλειψη πλοκής, σεναρίου και ηθοποιίας που **διατήρησε ακμαιότατο το ενδιαφέρον μου από την αρχή έως το τέλος!
**
Γιατί άραγε..?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για τους 4 τροχούς
Πάνος ΣόμπολοςΠοσα ονοματα μου δωσατε?? Θα με περασουν για τρομοκρατη!!!!
Ηλίας ο ψαλίδας, Δημητρης ο Μαχαιρας κτλ κτλΑ! Και δεν ειμαι φυσικός!!! ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ είμαι!!
Βρε μανια σε αυτο το φόρουμ να μου αλλάζουν ονοματα, επαγγελματα κτλΠλακα πλακα το να συνοδηγεις το Αμι εστω και για λιγο είναι εμπειρια.... Ακόμα ΄προσπαθώ να ρυθμίσω τη ζωνη ασφαλείας!!!!
-
Kαι μερικοί Σιτροενάκηδες με κατηγορούν για την στροφή μου στους ιάπωνες!
Αλλοι ιταλοφέρνουν όμως...Νικόλα..γκουχ γκουχ... -
Για τους 4 τροχούς
Πάνος ΣόμπολοςΠοσα ονοματα μου δωσατε?? Θα με περασουν για τρομοκρατη!!!!
Ηλίας ο ψαλίδας, Δημητρης ο Μαχαιρας κτλ κτλΑ! Και δεν ειμαι φυσικός!!! ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ είμαι!!
Βρε μανια σε αυτο το φόρουμ να μου αλλάζουν ονοματα, επαγγελματα κτλΠλακα πλακα το να συνοδηγεις το Αμι εστω και για λιγο είναι εμπειρια.... Ακόμα ΄προσπαθώ να ρυθμίσω τη ζωνη ασφαλείας!!!!
Ναι αλλά είσαι από τους λίγους που κατάλαβαν αμέσως πως ανοίγει η πόρτα!!!
-
Καλά για τέτοιο αμάξι την έκανα και εγώ από την Citroen!
Σας ζητώ συγνώμη κύριε Andre αλλά… τι να κάνουμε… ακούμε την καρδία μας, όπως και συς όταν φτιάχνατε τα αυτοκίνητα των ονείρων σας.
CITROËN FORUM