-
Στα 2.0 (138 ps) είναι...ο 1.8 VVTi (130 ps) είναι διαμάντι.
Στα 3.0 ποιόν ενδιαφέρει.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα 3.0 ποιόν ενδιαφέρει..Μήπως τον πατέρα του Νικόλα??
-
Είδα 2cv εχθές το βράδυ με σήμα πίσω :
'CX 2,5 TURBO PRESTIGE' (Το οποίο είναι και σπάνιο)
-
Σε λίγες ώρες πεταω για αθηνα!!! θα κάνω και βόλτα τη ξανθούλα! ολα καλα!! εχω να ερθω από το πασχα! τι λέτε κανονιζουμε κανενα meeting?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα 2.0 (138 ps) είναι...ο 1.8 VVTi (130 ps) είναι διαμάντι.Λίγα είναι. Τώρα που το σκέφτομαι, ο πατέρας μου ό,τι αυτοκίνητο και να πάρει, πάντα λέει το ίδιο: 'Του λείπουν 40 άλογα για να είναι ό,τι πρέπει'.
Εκτός από ένα Volvo 850T5 που είχαμε για 3 μήνες. Αυτό του φαινόταν πολύ γρήγορο. Με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος ο άνθρωπος.
-
Εχεις μπαμπά με ανήσυχη νεανική καρδιά...
Στον δικό μου όποτε μπαίνω συνοδηγός αλλάζω 10 χρώματα...ενώ η μητέρα μου δεν κάθεται ποτέ μπροστά..!
Αν τύχει (σπάνια πλέον του το δίνω) κ πάρει το Saxo μου, όταν μου το γυρνάει όλα είναι στο κόκκινο...κ όταν το ρωτάω τι έκανε μου απαντάει σχεδόν πάντα..'καλά πάει το άτιμο'..!
Μπαμπάδες...τι να πεις..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχεις μπαμπά με ανήσυχη νεανική καρδιά...Η απλά παλιμπαιδίζει!
Από την άλλη το δικό μου δεν του αρέσει, του φαίνεται σκληρό (ευτυχώς, για να μην το παίρνει ) Πού να είχα και Saxo σαν το δικό σου δηλαδή!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχεις μπαμπά με ανήσυχη νεανική καρδιά...
Η απλά παλιμπαιδίζει!
Από την άλλη το δικό μου δεν του αρέσει, του φαίνεται σκληρό (ευτυχώς, για να μην το παίρνει ) Πού να είχα και Saxo σαν το δικό σου δηλαδή!
Eμένα του αρέσει που είναι σκληρό και απόλυτο...μου λέει ότι στις στροφές 'ξυρίζει'... ...το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει..
-
Αυριο η ΒΧ κάνει το πρώτο ταξίδι της στα χέρια μου. Δημητσάνα για μία ανάβαση και θα σέρνει τρέιλερ.
Άντε να δούμε πως θα τα πάει!! -
Oδική βοήθεια για καλό κ για κακό έχεις..?
-
Κατά καιρούς διάβαζα στο forum για διάφορες περιπτώσεις που κάποιος κάνει σημάδια με κλειδί/κατσαβίδι και έλεγα...τι ατυχία ε?
ΕΕεε γιατί να είμαι η εξαίρεση εγώ δηλαδή?
Στην πόρτα του συνοδηγού υπάρχουν πλέον 2 σημάδια σαν κάποιος να θέλει να κάνει το σήμα του ζορό αλλά καμιά 50αριά φορές για να το μάθει καλά...Στο τέλος μιας γραμμής έχει φύγει και το χρώμα οπότε το θέαμα είναι πανέμορφο...
Τα νεύρα μου τα φαντάζεστε οπότε δεν χρειάζεται να αρχίσω να γράφω γιατί βλέπω να πέφτουν μπιιιιιπ…
Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν πάει πουθενά το μυαλό μου...σε κανέναν γείτονα...
Το τελευταίο που θέλω είναι να μην το έχει βάλει κάποιος στο μάτι γιατί δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι να ψάχνω ποιος είναι αφού θα έχει κάνει και τις υπόλοιπες πόρτες έτσι...Ελπίζω να είναι οποιοδήποτε καθίκι που είχε όρεξη και έκανε την πλάκα του...
-
Kώστα τι να πεις...κομπλεξικοί!
Ευτυχώς τόσο καιρό δεν έχω αποκτήσει τίποτα..
Παίζει ρόλο και η περιοχή βέβαια...στην Ραφήνα έχουμε σχετικά ησυχία!Ελπίζω να μην το γρουσουζέψω..
-
Κώστα αυτά θα συμβαίνουν πάντοτε εφόσον υπάρχουν κομπλεξικοί, όπως πολύ σωστά έθεσε ο Σάββας... Σ'εμένα έχει συμβεί μόνο μια φορά ευτυχώς, στη φρεσκοβαμμένη πίσω πόρτα του ΖΧ (όταν μου την είχαν σπρώξει μέσα ενώ ήταν παρκαρισμένο).
Από την άλλη τα τελευταία 10 χρόνια τα αυτοκίνητά μας σταθμεύουν σε ελεγχόμενο χώρο (μέσα στο κτήμα) εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, οπότε έτσι μειώνεται η πιθανότητα κακόβουλης πράξης...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κώστα αυτά θα συμβαίνουν πάντοτε εφόσον υπάρχουν κομπλεξικοί, όπως πολύ σωστά έθεσε ο Σάββας... Σ'εμένα έχει συμβεί μόνο μια φορά ευτυχώς, στη φρεσκοβαμμένη πίσω πόρτα του ΖΧ (όταν μου την είχαν σπρώξει μέσα ενώ ήταν παρκαρισμένο).Από την άλλη τα τελευταία 10 χρόνια τα αυτοκίνητά μας σταθμεύουν σε ελεγχόμενο χώρο (μέσα στο κτήμα) εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, οπότε έτσι μειώνεται η πιθανότητα κακόβουλης πράξης...
Ακριβώς...αλλά τι υπογραφή είναι αυτή???
-
...την Xsara του εννοούσε..!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...την Xsara του εννοούσε..!Αχ, πώς με καταλαβαίνετε έτσι βρε παιδιά...
-
γεια σας παιδες πηρα ενα ax του 96 μοντελο,σε αψογη κατασταση εσωτερικα,αμαξωμα και μηχανικα.αλλα θελει κατι χαζα μερεμετακια αισθητικης φυσης.στους προφυλακτηρες σε μερικα σημεια εχουν σπασει κατι κλιπακια και καποιος @%#^ βουτηξε τη πλαστικη λωριδα στη μια απο τις πισω πορτες.υποθετω ενας φαναρτζης μπορει να κανει αυτη τη δουλεια σχετικα φτηνα,ετσι?επισης τη τριτη αφου το ασφαλισω πρωτα λεω να το παω πρωτα πρωτα να του αλλαξω λαδια κλπ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.επειδη ειμαι καλλιθεα γνωριζει κανεις σερβις/φανοποιο citroen στη περιοχη?να εχει μεταχειρισμενα τετοια πλαστικα κλπ..καμια ιδεα?..αα λεω να του βαλω και συναγερμο..ποσο να μου παει?..επειδη ειναι πρωτο μου αμαξι και δε κατεχω και παρα πολλα επι του θεματος οποιαδηποτε βοηθεια θα εκτιμηθει..
-
Παιδιά οποιος μπορεί να βοηθήσει τον φίλο duende...
Τον έφερα από άλλο φόρουμ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά οποιος μπορεί να βοηθήσει τον φίλο duende...Τον έφερα από άλλο φόρουμ...
thanks elteo
-
πηγα στο http://www.citroen.gr και ειδα οτι υπαρχει καποιος Μικελης στη δοιρανης στη καλλιθεα..ξερει κανεις τι παιζει?ποιοτητα τιμες κλπ..ποσο παει ενα τυπικο σερβισακι (που υποθετω οτι θα πρεπει να κανω) για ενα τετοιο μοντελο?
CITROËN FORUM