-
Tι ησυχια επεσε;
Εσκασε μυτη εδω το ΙΕΚ-1000 σε Πορσιδι Καρερα 4. Καποιος τοπικος Ιεκατζης θα προλαβε να τα σκασει.
Επισης πρεπει να ειδα ενα ΚΟΚ 5 αλλα το χαρτι δεν ηταν καλο. -
Τι απιστευτο χάλι ειναι αυτο στο μηχανολογικο δεν περιγραφεται.
Γνωστη μου πηγε στη SEAT, εκλεισε ενα IBIZA. Πηγε μετα απο 1 εβδομαδα και της εδειξαν το αμαξι της (ενταξει οποιος θελει το πιστευει οτι ηταν αυτο). Μετα απο αλλες 2 εβδομαδες πηρε πινακιδες, και αφου ειχε αρχισει να τους παιρνει τηλεφωνο καθε μερα.
Ποιος ειναι ο λογος; ΛΑΔΩΜΑ.
Ειναι η εποχη που ολες οι Rent a Car αγοραζουν αμαξια και υπαρχει τεραστιος αριθμος φακελων που περιμενουν να παρουν σειρα. Οποιος δεν πληρωσει, αποκλειεται να παρει νουμερο νωριτερα απο 2-3 εβδομαδες.
Τριανταφυλοπουλε ακους;Με την ευκαιρια η κοπελα εχει το ΗΚΚ 169* . Ετσι για να μη βγαινω εντελως εκτος θεματος.
-
Κατι τετοια γινονται και εδω και τα αμαξια τα παιρνεις με χαρτι. Και οταν θυμηθουν στο μηχανολογικο παιρνεις και πινακιδα
-
ΕΕΜ-12 σε χαρτι στην Πελλα.
Μολις βγουν και σε μεταλλο θα ειδοποιησωΠου θα τα στειλουν τα καημενα τα ΚΟΚ αραγε
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
vagemm, ποια ΚΟΚ τελικά κυκλοφόρησαν στην Πέλλα; όλα από 10 ως και
19; Μοιάζει πάντως η Θεσ/νίκη να είναι η τελευταία περιοχή που δεν πήρε
δικές της πινακίδες από την πρόσφατη παρτίδα και ο λόγος πρέπει να είναι
(όπως έχει πιθανολογήσει σχετικά και ο greo παλιότερα) η εξάντληση του
τεράστιου αποθέματος από παλιές ΚΟ*.Παρατηρήσεις: ΙΕΤ-74, ΙΕΚ-22, ΙΒΧ-79, ΑΧΟ-42, ΗΑΚ-52 και....
το πρώτο ΜΕΖ νέου τύπου: ΜΕΖ-63** σε ένα βαν από το... Αίγιο! (το
Αίγιο έχει πάρει παλιότερα κάποια ΜΕΒ, δεν ξέρω αν παίζει πάλι κάτι).Το ΙΒΧ-79 το είδα στην έκθεση στο συνεργείο της οποίας πήγα το
αγαπημένο μου τουτού. Οι επισκέψεις στο συνεργείο πάντα μου χαρίζουν
και ένα νουμεράκι. Κοστίζει ακριβά όμως αυτό το νουμεράκι... Μια χαρά
(και πιο πολλές μάλιστα) παρατηρήσεις γίνονται και από το παράθυρο
του λεωφορείου στο οποίο λέω να επιστρέψω ως μέσο μεταφοράς μου.Αντιγράφω από το site του Autoτρίτη:
'Σε αδιέξοδο η διεύθυνση συγκοινωνιών
Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η διεύθυνση συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης. Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη νομαρχία υπό τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπου συζητήθηκαν τα θέματα των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών, του ωραρίου των εξετάσεων και της έλλειψης των εξεταστών.
Όπως τονίσθηκε υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των διπλωμάτων, ενώ το σοβαρότερο πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός ότι πολλοί υπάλληλοι των ΚΤΕΟ που θα έπρεπε να συμμετέχουν σε επιτροπή εξετάσεων δύο-τρεις φορές το μήνα, αναγκάζονται να το κάνουν έως και δέκα φορές. Παράλληλα λόγω της έλλειψης προσωπικού περίπου τρεις χιλιάδες κάρτες υποψηφίων εκκρεμούν με τους υποψήφιους να περιμένουν μήνες για να δώσουν εξετάσεις.'
-
ΧΚΗ 64, ΡΜΝ 12, ΚΑΗ 84, ΚΖΝ 61 (χαρτι), ΡΑΕ 44. Μπορει κατι να εχω ξαναστειλει αλλα δε βαριεσαι
Ετσι κι αλλιως ξεκιναει περιοδος ξηρασιας στη Θεσσαλονικη. Απο δω και μπρος στη Χαλκιδικη τα καλα!Τελικα oytis ειχα δικιο;
-
Απο οσο εχω δει στην Πελλα κυκλοφορησαν ΚΟΚ-1000 εως ΚΟΚ-134*
-
Κυκλοφορούν εδώ και κάμποσο καιρό οχήματα με πινακίδες ΗΚΚ-1xxx.
Hράκλειο Κρήτης... -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Απο οσο εχω δει στην Πελλα κυκλοφορησαν ΚΟΚ-1000 εως ΚΟΚ-134*Σημερινη εσοδεια:
ΠΑΛΙΕΣ
ΚΟΚ-135*, ΚΟΚ-35**(δεν προλαβα να δω αν ειναι απο εδω )
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ
ΕΕΜ-11**, ΕΕΜ-12** (σε χαρτι) -
Οποτε εγω υποθετω οτι η μια επαρχια (Γιαννιτσα) παιρνει τα ΚΟΚ, ενω η αλλη πλεον παιρνει ΕΕΜ σε χαρτι.
-
Η Αθήνα σας ζήλεψε: ΙΕΤ-81 χθες σε χαρτί!
Άλλο χαρτί: ΤΚΜ-45.
Επίσης ΡΕΗ-66, ΚΡΚ-53, ΖΑΕ-88 (τυπωμένες).Για τα ΚΟΚ της Πέλλας είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι δίνονταν και στα
Γιαννιτσά και στην Έδεσσα. Μπάχαλο. -
Τις προθεσμιακες πινακιδες που δινουν για τα αυτοκινητα απο εξωτερικο (λευκες με πρασινα γραμματα Α****) τις δινουν και για μηχανες .Eιδα Χοντα Goldwing (νομιζω ετσι λεγεται) με τετοια πινακιδα.
-
Αυτες ειναι οι λεγομενες και Ολυμπιακες; Αληθεια δεν ξερω τι παιζει με αυτες. Παλια τις εβλεπα ολο σε Χιουντάι αλλα συνεχιζω να τις βλεπω γενικως.
Ειχα δει και εγω ενα χαρτι σε ΙΕΤ προ δυο-τριων ημερων. Δε θυμαμαι νουμερο ομως, ή 74 ή 84.
Εχω δει επισης και ενα ΚΟΚ 16, αρα κατι θα πηρε και η Εδεσσα.
-
ΗΚΚ 19*
Με τετοιους ρυθμους, τυφλα τα εχει η φτωχεια!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΚ 19*Με τετοιους ρυθμους, τυφλα τα εχει η φτωχεια!!!
Το Ηράκλειο έχει ρυθμό που υπερβαίνει τις 1000 πινακίδες το μήνα, τους
μήνες από Μάρτιο μέχρι και Ιούλιο λόγω νοικιάρικων. Άρα μη σου κάνει
εντύπωση, γενικά οι πωλήσεις πέφτουν. Θα δούμε σχετικά και τα
στατιστικά του Μαϊου αύριο. -
Είδαν καλά τα μάτια μου στην ΝΕΟΑΚ; Βγήκαν και τα πρώτα ΙΕΧ-****.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Είδαν καλά τα μάτια μου στην ΝΕΟΑΚ; Βγήκαν και τα πρώτα ΙΕΧ-****.Δε μοιάζει λογικό, αλλά μ'αυτούς δεν ξέρεις ποτέ... Μήπως όμως ήταν ΙΒΧ;
-
Χμμμ... πιθανόν, αλλά νομίζω οτι όντως ήταν ΙΕΧ. Μπορεί να τον πετύχω στην επιστροφή...
-
Αν δω κι άλλα χαρτιά ΙΕΤ, τότε απλώς αποκλείεται το τυπωμένο ΙΕΧ.
-
Σημερα ειδα ΚΟΚ-42** σε χαρτι (και το ΚΟΚ-35** που ανεφερα σε προηγουμενο Post σε χαρτι) σιγουρα απο Γιαννιτσα
Το Ελληνικο μπαχαλο σε ολο του το μεγαλειο
Car Plate Spotting!!!