-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΡΕΗ 98**...ΡΕΚ προ των πυλών!
Είναι απίστευτο πως έσπειραν τα ΚΟ* σε δίκυκλα διαφόρων νομών: μηχανή με
ΚΟΚ σε πλαίσιο από Ξάνθη!ΡΑΕ-513* με ασφάλεια 3/1. ΧΙΕ-255*.
Ακολουθεί ποστ με στοιχεία για τις διάφορες διευθύνσεις συγκοινωνιών
που βρήκα στο σάιτ του Υπουργείου. -
Για τις διευθύνσεις συγκοινωνιών εκτός Αττικής δείτε εδώ:
http://www.yme.gr/viewpage.php?section=549...όπου κρυβόταν μία έκπληξη (για μένα τουλάχιστον): φίλε Megane, ο
νομός σου δεν έχει δύο αλλά ΤΡΕΙΣ κλάδους, δηλαδή Ηράκλειο,
Αρκαλοχώρι και Μοίρες! Ίσως τώρα εξηγούνται οι ασυνέχειες στα
ΗΚΜ που βλέπεις τελευταία.Κατά τα άλλα, επιβεβαιώνεται και ξεκαθαρίζεται η ύπαρξη κλάδων σε
αρκετούς νομούς που έχω αναφέρει στο παρελθόν, ιδίως για περιπτώσεις
που είχα αμφιβολίες: Πάτρα-Αίγιο, Ρόδος-Κως (μόνο, στα Δωδεκάνησα),
Πύργος-Αμαλιάδα, Θεσσαλονίκη μόνο ένας κλάδος, Κιλκίς-Γουμένισσα
(εντυπωσιακό αυτό), Σαντορίνη-Άνδρος-Μήλος-Νάξος-Τήνος-Πάρος-
Σύρος στις Κυκλάδες.Για την Αττική:
Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών από τις οποίες εξυπηρετούνται οι κάτοικοι Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Νομαρχιακού Διαμερίσματος Αθηνών
Κεντρικού Τομέα (ΕΔΡΑ Χολαργός, Λ. Μεσογείων 156)
Εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των Δήμων:
Αθηναίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Δάφνης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Νέας Φιλαδέλφειας, Νέας Χαλκηδόνας, Ταύρου και Υμηττού.Ανατολικού Τομέα (ΕΔΡΑ Αγία Παρασκευή, Κλεισθένους 35)
Εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των Δήμων και Κοινοτήτων:
Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης, Μελισσίων, Μεταμόρφωσης, Νέας Ερυθραίας, Νέας Ιωνίας, Νέου Ψυχικού, Παπάγου, Πεύκης, Φιλοθέης, Χαλανδρίου, Χολαργού, Ψυχικού, κοινότητας Εκάλης, κοινότητας Νέας Πεντέλης και κοινότητας Πεντέλης.Δυτικού Τομέα (ΕΔΡΑ Ίλιον Μενελάου 164 & Αφροδίτης)
Αγ. Βαρβάρας, Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Καματερού, Iλίου (πρώην Νέων Λιοσίων), Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου.Νοτίου Τομέα (ΕΔΡΑ Άλιμος, Θεομήτορος 59)
Αγ. Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Ελληνικού, Καλλιθέας, Μοσχάτου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου.Νομαρχιακού Διαμερίσματος Πειραιώς
Πειραιώς (ΕΔΡΑ Δραπετσώνα, Ψαρών & Μάρκου Μπότσαρη 7)
Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Δραπετσώνας, Κερατσινίου, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Πειραιά, Περάματος, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σαλαμίνας, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας.Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Aνατολικής Aττικής (ΕΔΡΑ Αγία Παρασκευή, Κλεισθένους 35)
Αγ. Κωνσταντίνου, Αγ. Στεφάνου, Αναβύσσου, Ανθούσας, 'Ανοιξης, Αρτέμιδος (Λούτσας), Αυλώνας, Αφιδνών (Κιούρκα), Αχαρνών (Μενιδίου), Βάρης, Βαρνάβα, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Γραμματικού, Διόνυσου, Δροσιάς, Θρακομακεδόνων, Κάλαμου, Καλυβίων Θορικού, Καπανδριτίου, Κερατέας, Κουβαρά, Κρυονερίου, Κρωπίας (Κορωπίου), Λαυρεωτικής (Λαυρίου), Μαλακάσας, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Νέας Μάκρης, Νέων Παλατίων, Παιανίας, Παλαιάς Φώκαιας, Παλλήνης, Πικερμίου, Πολυδενδρίου, Ραφήνας, Ροδόπολης (Μπάλα), Σαρωνίδας, Σκάλας Ωρωπού, Σπάτων, Σταμάτας, Συκαμίνου και Ωρωπού.Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Δυτικής Aττικής (ΕΔΡΑ Eλευσίνα, Bασιλείου Λάσκου και Διογένους)
Ίλιον ('Ανω Λιοσίων), Ασπροπύργου, Βιλλίων, Ελευσίνας, Ερυθρών, Ζεφυρίου, Μαγούλας, Μάνδρας, Μεγάρων, Νέας Περάμου, Οινόης, Φυλής. -
Η μηχανή μου με πινακίδες ΚΟΝ 3** απο το γρ συγκοινωνιών της Πρέβεζας, έχω δεί και στην Πάτρα τα γράμματα αυτά
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Η μηχανή μου με πινακίδες ΚΟΝ 3 ** απο το γρ συγκοινωνιών της Πρέβεζας, έχω δεί και στην Πάτρα τα γράμματα αυτά...άλλος ένας νομός προστέθηκε! ΚΟΝ στην Πάτρα έχω δει κι εγώ,
τα ΚΟΗ δόθηκαν κάπου στην Αθήνα, έχω δει ΚΟΟ ή ΚΟΥ σε πλαίσιο από
Καλλιθέα, ΚΟΙ στα Τρίκαλα, να δούμε που αλλού. -
Εδώ τα πράγματα με τις μηχανές είναι πολύπλοκα.Πινακίδες που υπάρχουν στον νομό είναι
ΡΖΑ,ΡΖΕ,ΡΖΗ,ΡΖΚ,ΡΖΜ, κάποια νούμερα από ΚΟΝ,ΑΤΕ,ΙΝΜ και ίσως άλλα που ξεχνάω -
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Εδώ τα πράγματα με τις μηχανές είναι πολύπλοκα.Πινακίδες που υπάρχουν στον νομό είναι
ΡΖΑ,ΡΖΕ,ΡΖΗ,ΡΖΚ,ΡΖΜ, κάποια νούμερα από ΚΟΝ,ΑΤΕ,ΙΝΜ και ίσως άλλα που ξεχνάωΣωστά, μόνο αυτά τα ΡΖ* κυκλοφορούν και με αυτή τη σειρά δόθηκαν,
ενώ μετά το ΡΖΜ θα δοθούν από το ΡΖΒ όλα τα υπόλοιπα με αλφαβητική
πάλι σειρά. Μήπως έχεις δει από που ξεκινούν οι νέου τύπου στα ΡΖΜ;
Τα ΑΤΕ και ΙΝΜ που είδες μπορεί να είναι από τους γειτονικούς νομούς,
εκτός αν βλέπεις πολλά και από συγκεκριμένες εκατοντάδες... -
ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ; Βρε πως μεγαλωσε η κομοπολη και δινει και πινακιδες!!!
ΗΚΜ 38**
ΧΝΡ 96** χαρτι Getz νοικιαρικο. -
ΒΟΤ-321* ντ
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΡΖΑ,ΡΖΕ,ΡΖΗ,ΡΖΚ,ΡΖΜ, κάποια νούμερα από ΚΟΝ,ΑΤΕ,ΙΝΜ και ίσως άλλα που ξεχνάωΣωστά, μόνο αυτά τα ΡΖ* κυκλοφορούν και με αυτή τη σειρά δόθηκαν,
ενώ μετά το ΡΖΜ θα δοθούν από το ΡΖΒ όλα τα υπόλοιπα με αλφαβητική
πάλι σειρά. Μήπως έχεις δει από που ξεκινούν οι νέου τύπου στα ΡΖΜ;
Τα ΑΤΕ και ΙΝΜ που είδες μπορεί να είναι από τους γειτονικούς νομούς,
εκτός αν βλέπεις πολλά και από συγκεκριμένες εκατοντάδες...Στην προηγούμενη μηχανή μου είχα βγάλει πινακίδες πάλι από το τοπικό γραφείο και τότε πάλι είχαν ξεμείνει και είχα ΙΝΜ 2** ένω φιλαράκι με σκούτερ είχε πάρει ΑΤΕ 9** από το ίδιο γραφείο.Οσο για τα ΡΖΜ μόλις μάθω θα γράψω.Τα ΡΖΜ είχαν παλιές,ενδειάμεσα οι ΚΟΝ και μετά πάλι ΡΖΜ καινούριες
-
ΝΗΗ-29**
χαρτι -
Προχτες ειδα καινουργιο αμαξι με χαρτινη πινακιδα ευβοιας (ΧΑΧ-1***). Τελικα ειναι μονιμο,εδω και ενα χρονο,το προβλημα εκδοσης κανονικων πινακιδων? Και μου κανει εντυπωση γιατι στην ευβοια ειδικα τωρα προεκυψε αυτο,αφου στη περιοδο που το προβλημα ηταν πιο εντονο ακομα (πριν μηνες) εκει ολα τα καινουργια ειχαν κανονικες πινακιδες (το ξερω γιατι δουλευα εκει).Στην Αθηνα εχει λυθει το προβλημα εντελως?
-
ΗΖΗ ν.τ. σε μηχανη.
Πηγα Ρεθυμνο χθες αλλα δεν ειδα πανω απο ΡΕΗ 989*. Κριμα... -
KYK 51*
-
EBH 88, ΚΤΕ 24
-
IEZ 12*, ΡΟΝ 32*
-
KNM 189* και ΚΥΚ 50 (με προλαβες Ικαρ) αμφοτερα ανευ θυρεου.
-
IZE 74 σε Cadillac BLS
-
Συμφωνα με τις μεχρι τωρα παρατηρησεις μου η κατασταση στο νομο θα πρεπει να ειναι η εξης:
Ηρακλειο ΗΚΜ 1000 εως 32** μεχρι στιγμης
Μοιρες απο ΗΚΚ 95** μεχρι ΗΚΚ 99**
Αρκαλοχωρι απο ΗΚΜ 37** εως (;) -
ΡΙΙ-573* χαρτί
-
Car Plate Spotting!!!