-
Είδα στην Αθήνα νέο Clio με ΧΑΚ-6*** χάρτινο. Είναι καινούριο νούμερο;
-
Του περασμενου αιωνα
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Είδα στην Αθήνα νέο Clio με ΧΑΚ-6*** χάρτινο. Είναι καινούριο νούμερο;Όπα όπα! Νέο Κλιό με ΧΑΚ χάρτινο; Κάτι δεν κολλάει... Νομίζω πως είτε ο
Μιχάλης δεν είδε καλά ή αυτοί τύπωσαν λάθος γράμμα, και πρόκειται για
ΧΑΧ που φυσικά και είναι χάρτινο όπως όλα τα ΧΑΧ που άρχισαν να
κυκλοφορούν τους τελευταίους δύο μήνες στην Εύβοια. Πιο πολύ όμως με
παραξενεύει το -6*** που είναι χιλιάδα πολύ απομακρυσμένη από την
τρέχουσα στη Χαλκίδα ΧΑΧ-1***. Και η λογική (και άμεση) εξήγηση θα ήταν
πως πρόκειται για δείγμα από τους άλλους δύο κλάδους (Ιστιαίας ή
Αλιβερίου), αλλά διάολε τους έχουν υποσχεθεί τόσο μεγάλη παρτίδα στην
επόμενη παραγγελία (ομολογουμένως μεγάλη: 500 χιλιάδες ζεύγη!) και
τους έδωσαν το ΟΚ να δίνουν τέτοια νούμερα; Μπορεί... τι να πω...Να αναφέρω ένα πτωχό ΖΧΡ με θυρεό, σε δίκυκλο βεβαίως.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Προφανως και δεν εχω δει, αλλα θυμαμαι οτι αριστερα και δεξια απο το εξογκωμα που ειχαν πισω (αν δεν κανω ηταν το φωτιστικο της πινακιδας) δυο τεραστια χερουλια που (μαλλον ο πατερας μου) μου ειχαν πει οτι στο (τοτε) προσφατο παρελθον τα χρησιμοποιουσαν καποιοι για να πηγαινουν τζαμπα. Μπορει βεβαια να ηταν (για τα συγκεκριμενα μοντελα) αρβυλα.
Τα Μαγκιρους (σωστο τωρα;) ηταν σχεδον σιγουρα στις γραμμες 24 και 9 (Λαχαναγορά), υπηρχαν λιγα στο 30 και σε κανα-δυο γραμμες δυτικα μαλλον στο 35 (μετεωρα). Δυτικα βρισκομουν σπάνια τα μαθητικα μου χρονια και δε θυμαμαι με σιγουρια.
Αυτά τα εξογκώματα δεν τα θυμάμαι. Οι προφυλακτήρες τους πάντως, ήταν όντως πολύ περίεργοι!
Στις γραμμές 24 και 35 όντως κυκλοφορούσαν. Για την 9 δε γνωρίζω (άλλωστε, αυτή η γραμμή είχε το πολύ-πολύ 2-3 οχήματα...). Για την 30 όμως, θυμάμαι ότι δεν είδα ποτέ ΜΑΓΚΙΡΟΥΣ (δούλευε μόνο με ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ της ΒΙΑΜΑΞ). Είσαι σίγουρος για ΜΑΓΚΙΡΟΥΣ σε αυτή τη γραμμή; Επιμένω, διότι... κάθομαι στις γειτονιές αυτές (ανατολική Θεσσαλονίκη!) -
Χμ, τώρα πρόσεξα πως ο greo μιλούσε για το 30, που περνάει και από τη
δική μου γειτονιά (στο πατρικό της μητέρας μου), μάλιστα έχει τέρμα στα
50 μέτρα από το σπίτι, στη Νομαρχία, πάντα εκεί ήταν το τέρμα; Δεν
πήγαινα συχνά παλιότερα στη Θεσ/νίκη, πάντως δε θυμάμαι ποτέ να βλέπω
Μάγκιρους στην περιοχή του Ντεπό και της Καλαμαριάς, ενώ θυμάμαι πολύ
καλά τα Μερσεντές.Μου αναφέρθηκε ΙΖΕ-45.
-
ΗΚM 37**
Ειδα ΗΚΚ 95**αλλα στο πλαστικο πλαισιο της αντιπροσωπιας που στηριζεται η πισω πινακιδα εγραφε 'Μοιρες'.
Αρχιζουν να ξεκαθαριζουν τα πραγματα... -
Ο χρήστης Giorgos Kollias έγραψε:
Αυτά τα εξογκώματα δεν τα θυμάμαι. Οι προφυλακτήρες τους πάντως, ήταν όντως πολύ περίεργοι!
Στις γραμμές 24 και 35 όντως κυκλοφορούσαν. Για την 9 δε γνωρίζω (άλλωστε, αυτή η γραμμή είχε το πολύ-πολύ 2-3 οχήματα...). Για την 30 όμως, θυμάμαι ότι δεν είδα ποτέ ΜΑΓΚΙΡΟΥΣ (δούλευε μόνο με ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ της ΒΙΑΜΑΞ). Είσαι σίγουρος για ΜΑΓΚΙΡΟΥΣ σε αυτή τη γραμμή; Επιμένω, διότι... κάθομαι στις γειτονιές αυτές (ανατολική Θεσσαλονίκη!)Επειδη το επαιρνα μικρος που πηγαινα για προπονηση στο Καυταντζογλειο, θυμαμαι 1 μονο οχημα που μαλιστα εγραφε Αποθηκη-Ανω Τουμπα αντι για Τριανδρια που εγραφαν τα αλλα. Μιλαμε για εποχη που το δρομολογιο πηγαινε απο Επιδαυρου και οχι Περαιβου. (82-84)
Επισης δεν ειμαι σιγουρος αν εκαναν δρομολογια και στο 23 και το 22 (υπαρχει ακομα αυτη η γραμμη; )
Βεβαια δεν ειμαι λεωφορειακιας εσεις ξερετε καλυτερα
-
NHH 15* πινακίδα & NHH 86 χαρτί καινούριο
ΗΜΝ 99*, ΧΚΗ 73*, ΙΕΟ 33*, ΚΒΜ 80*
Κοζάνη που έχει φτάσει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
NHH 15* πινακίδα & NHH 86 χαρτί καινούριοΗΜΝ 99*, ΧΚΗ 73*, ΙΕΟ 33*, ΚΒΜ 80*
Κοζάνη που έχει φτάσει;
Μήηηηπως ταξιδεύεις στη Βόρεια Ελλάδα;
Πάλι κάτι-99 βλέπεις; Ήταν τυπωμένο το ΗΜΝ; Αν ναι, επιβεβαιώνεται η
αδικία που έλεγα για τη Φθιώτιδα και τη Μεσσηνία: η Ημαθία με ρυθμό
ελάχιστα μεγαλύτερο από αυτές και πρόβλημα έλλειψης να έχει
εμφανιστεί λίγο αργότερα, πήρε στην τελευταία παραγγελία πάνω από
2000 νούμερα καθώς τα χαρτιά ξεκινούσαν από το ΗΜΝ-77 και ήδη είμαστε
στο ΗΜΝ-99...Καλά τα ΙΕΟ και ΝΗΗ αλλά ΧΚΗ-73 και ΚΒΜ-80 είναι...περσινά! Μάλλον γύρω
στο ΧΚΗ-84 και ΚΒΜ-97 θα μπορούσες να έχεις δει...Τελευταία αναφορά Κοζάνης από greo ένα KZN-959* πριν από ένα μήνα.
Το ΚΖΝ-99 πρέπει να έχει φανεί, πως σου ξέφυγε -99;Megane τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν;... Γιατί δε με εμπιστεύεσαι;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μήηηηπως ταξιδεύεις στη Βόρεια Ελλάδα;
Πάλι κάτι-99 βλέπεις; Ήταν τυπωμένο το ΗΜΝ; Αν ναι, επιβεβαιώνεται η
αδικία που έλεγα για τη Φθιώτιδα και τη Μεσσηνία: η Ημαθία με ρυθμό
ελάχιστα μεγαλύτερο από αυτές και πρόβλημα έλλειψης να έχει
εμφανιστεί λίγο αργότερα, πήρε στην τελευταία παραγγελία πάνω από
2000 νούμερα καθώς τα χαρτιά ξεκινούσαν από το ΗΜΝ-77 και ήδη είμαστε
στο ΗΜΝ-99...Καλά τα ΙΕΟ και ΝΗΗ αλλά ΧΚΗ-73 και ΚΒΜ-80 είναι...περσινά! Μάλλον γύρω
στο ΧΚΗ-84 και ΚΒΜ-97 θα μπορούσες να έχεις δει...Τελευταία αναφορά Κοζάνης από greo ένα KZN-959* πριν από ένα μήνα.
Το ΚΖΝ-99 πρέπει να έχει φανεί, πως σου ξέφυγε -99;Τα τραβάω τα -99 Το ΗΜΝ τυπωμένο -και προς το τέλος- σε επαγγελματικό, αλλά είδα και 2-3 ΗΜΝ 98 σε ΕΙΧ
Το ΧΚΗ 73 το είδα σταματημένο με ασφάλεια 13/3 και λόγω νεότητας μοντέλου μου φάνηκε πιο πιθανό να είναι νέο, παρά 6μηνου
Είδα κι ένα ΚΖΝ 96 σε μεταχειρισμένο -μάλλον εισαγωγής Γερμανία-
Τα υπόλοιπα σήμερα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
NHH 15* πινακίδα & NHH 86 χαρτί καινούριοΤο 86 είναι σίγουρο;
Εχω προχτεσινό 19 σε χαρτί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το ΧΚΗ 73 το είδα σταματημένο με ασφάλεια 13/3 και λόγω νεότητας μοντέλου μου φάνηκε πιο πιθανό να είναι νέο, παρά 6μηνουΚαι όμως... είχε αναφερθεί ΧΚΗ-73 στις 7/10/05 οπότε αυτό που είδες
μάλλον ταξινομήθηκε γύρω στις 13/9/05, πολύ καλή παρατήρηση πάντως!
Ελπίζω το χούι με τις ασφάλειες να το είχες και να μη στο κόλλησα εγώ...Τα υπόλοιπα σήμερα
Αναμένουμε! Watchout για ΗΜΤ, ΚΖΡ, ΚΙΖ, ενδεχομένως χάρτινο ΚΝΜ από
το ΚΝΜ-15 και μετά, ΕΕΜ-41 ίσως χάρτινο, ΡΑΕ-55, ΚΤΕ-23 και (γιατί
όχι) ΟΡΕ-64 ίσως χάρτινο, ΕΒΗ-91+, ΑΗΚ-34+, ΚΟΖ-93+...Στα της Αθήνας, ΙΖΕ-550* κιόλας (άρχισαν τα νοικιάρικα, είναι και τέλος
μήνα...). Και χάρτινα ΧΖΖ και ΧΖΗ σε δίκυκλα. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ελπίζω το χούι με τις ασφάλειες να το είχες και να μη στο κόλλησα εγώ...
όχι το είχα το πολύ να πέσεις έξι μήνες έξω
Αναμένουμε! Watchout για ΗΜΤ, ΚΖΡ, ΚΙΖ, ενδεχομένως χάρτινο ΚΝΜ από
το ΚΝΜ-15 και μετά, ΕΕΜ-41 ίσως χάρτινο, ΡΑΕ-55, ΚΤΕ-23 και (γιατί
όχι) ΟΡΕ-64 ίσως χάρτινο, ΕΒΗ-91+, ΑΗΚ-34+, ΚΟΖ-93+...Στα της Αθήνας, ΙΖΕ-550* κιόλας (άρχισαν τα νοικιάρικα, είναι και τέλος
μήνα...). Και χάρτινα ΧΖΖ και ΧΖΗ σε δίκυκλα.τίποτα νέο σήμερα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επειδη το επαιρνα μικρος που πηγαινα για προπονηση στο Καυταντζογλειο, θυμαμαι 1 μονο οχημα που μαλιστα εγραφε Αποθηκη-Ανω Τουμπα αντι για Τριανδρια που εγραφαν τα αλλα. Μιλαμε για εποχη που το δρομολογιο πηγαινε απο Επιδαυρου και οχι Περαιβου. (82-84)
Επισης δεν ειμαι σιγουρος αν εκαναν δρομολογια και στο 23 και το 22 (υπαρχει ακομα αυτη η γραμμη; )
Βεβαια δεν ειμαι λεωφορειακιας εσεις ξερετε καλυτερα
Greo, το πράγμα αρχίζει να αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον...
Πολύ παλιά (δεκαετίες '60 - '70), η γραμμή 30 είχε και κάποια τοπικά δρομολόγια (μέχρι Κάτω και Άνω Τούμπα). Αλλά δεν πίστευα ότι την περίοδο 1982-1984 επιβίωναν ακόμα!! Άρα, με τα όσα ισχυρίζεσαι, δεν αποκλείεται το γεγονός να δρομολογούνταν ένα-δυο ΜΑΓΚΙΡΟΥΣ αραιά. Όσο για το ζήτημα της διαδρομής, ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΚΑΘΕ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!!! Άλλοτε από Ολυμπίας, άλλοτε από Επιδαύρου, άλλοτε από Μηδείας, και σήμερα από Αρτάκης και Περαιβού. ΜΠΑΧΑΛΟ...
Να υποθέσω ότι μένεις κοντά στον άξονα της 25ης Μαρτίου...
Όντως, τα ΜΑΓΚΙΡΟΥΣ έκαναν τα δρομολόγια στη γραμμή 23 (ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ). Απ'όσο ξέρω (από έρευνα σε φύλλα παλιών εφημερίδων, παλιών οδηγών πόλης κ.λ.π.), η γραμμή 22 απορροφήθηκε από την 23 στα μέσα-τέλη της δεκαετίας '70. ΘΥΜΑΣΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ: 22 ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ; ; -
Μποτσαρη, αλλα με θειο και ξαδερφια στη Μηδειας
Το 22 'Ακροπολη' το θυμαμαι ως επιγραφη, αλλα δεν ξερω αν οταν το ειδα εκαναν ακομη δρομολογια.
Μην ξεχναμε οτι μεχρι περιπου το 90 οι πινακιδες στα αστικα ηταν οτι νάναι (θυμασαι τις πινακιδες 10/19 και 27/ξεχασα ). Eχω δει πινακιδα 2 Α.Σ.Π αλλα το αποκλειω να εχω δει αστικο να την κανει αυτην την διαδρομη. Αν σου πω επισης οτι θυμαμαι '11' στην Περδικκα;Ειμαστε λιγο οφφ-τοπικ, αλλα δε βαριεσαι, δικο μας ειναι το τοπικ οτι θελουμε κανουμε
-
ΝΗΗ 19**
Χαρτί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ελπίζω το χούι με τις ασφάλειες να το είχες και να μη στο κόλλησα εγώ...
όχι το είχα το πολύ να πέσεις έξι μήνες έξω
Σπάνιο βέβαια αλλά μου έχει τύχει να έχω τέτοια αμφιβολία!
Ο Μάρτης έκλεισε με τις εξής παρατηρήσεις: έτοιμα για παράδοση ΙΖΕ-572*
και ΙΕΕ-905*. Επίσης ΖΥΧ-690*.εδιτ:
-
Aντε και πρωτοσελιδος!!!
ΑΗΚ 35 και ΝΗΗ 21 (χαρτι βεβαιως)
-
Σε μηχανή ΧΖΑ τυπωμένο. Επίσης ΙΕΟ-382*, ΥΡΤ-351*, ΥΝΖ-83**.
Τέλος, χάρτινο ΙΝΡ-5390 σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ. -
Μονοψήφιο ΑΝΟ ν.τ σε μηχανη
Car Plate Spotting!!!