-
Ο χρήστης technik έγραψε:
NHE 62**Aρα δεν παιζουν επαγγελματικα στη μεση. Πολυ πιθανον να εχουμε το (συνηθες πλεον) φαινομενο της μαζικης προ-ταξινομησης στα τελη της χρονιας ωστε να φανει οτι καλυφτηκαν καποιοι στοχοι, που οδηγησαν σ'αυτο το 'αλμα' στα νουμερα.
-
Ολοκαίνουργο ΒΟΡ-9992. Την άλλη βδομάδα άλλο γράμμα!
-
Χαρτι σε ΡΙΙ 23.
Ο Βολος θα εχει το πρωτοφανες των 3 συνδυασμων σε μολις 1 ημερολογιακο ετος! Εστω και με βοηθεια απο τη μιση Ελλαδα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Χαρτι σε ΡΙΙ 23.
Ο Βολος θα εχει το πρωτοφανες των 3 συνδυασμων σε μολις 1 ημερολογιακο ετος! Εστω και με βοηθεια απο τη μιση ΕλλαδαΜήπως εννοείς βοήθεια ΣΤΗ μισή Ελλάδα;... Πρωτοφανές είναι για τον
Βόλο, αλλά στο Ηράκλειο έχει συμβεί, τουλάχιστον πέρσι, με ΗΚΖ, ΗΚΗ και
ΗΚΙ. Επίσης στην Κορινθία πέρσι εμφανίστηκαν εκτός των (διαφόρων
τύπων) ΚΡΚ, και ΑΚΕ, ΑΧΙ, ΗΑΗ, ΚΗΑ. Στη Λάρισα φέτος, εκτός των ΡΙΧ
και ΡΙΙ, ΑΤΕ, ΕΥΑ, ΙΝΜ κλπ...Ο panark δεν είπε για το ΝΗΕ-62 ότι δεν είναι επαγγελματικό (τι ήταν
αλήθεια; )Πανικός από χαρτιά: ΤΚΜ-59, ΡΜΝ-24, ΗΑΚ-66, ΑΡΚ-41
Στα δικά μας, ΙΖΑ-33, ΙΕΒ-38 και τυπωμένη νέα ΙΥΡ σε δίκυκλο. Δεν έχω
δει ακόμα Κ και Μ σε νέες δικύκλων, πάντως κυκλοφορούν πλέον
αρκετές νέες, ΙΤΧ,ΙΥΑ,ΙΥΒ,ΙΥΟ,ΙΥΡ,ΙΥΤ και ΧΕΝ. Οι παλιές μοιάζουν
κακομοίρικες μπροστά στις νέες... που βεβαίως είναι εξαιρετικές για
platewatching (όπως και στα τετράτροχα).Προς greo (βασικά): όσο κι αν προσπαθώ δεν ξεφεύγει από την προσοχή
μου η διαφορά στο πάχος των γραμμάτων σε διάφορες παρτίδες από νέες,
πχ φανερή διαφορά ανάμεσα στο ΕΕΜ-10 και τα ΕΕΜ-11+ που είδα στην
Έδεσσα, τα ΥΝΒ και τα ΥΝΕ και μάλλον και κάποια ΝΗ*. Ίσως τελικά
υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις γερμανικές και τις ελληνικές παρτίδες.
Επίσης τελευταία άρχισα να παρατηρώ και στραβοτυπωμένες, όχι βέβαια
όσο κάποιες παλιότερα (εκείνα τα φρικτά ΥΗΑ...) αλλά αισθητά (και
ενοχλητικά). -
To δικό μου δε σας έγραψα!!!
Ημερομηνία ταξινόμησης 27-10-2005. Αριθμός ΗΚΚ-69xx -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ο panark δεν είπε για το ΝΗΕ-62 ότι δεν είναι επαγγελματικό (τι ήταν αλήθεια; )Σίγουρα δεν ήμουν εγώ, μιας σπάνια βλέπω Θεσσαλονικιώτικες.
Πάντως είμαι εδώ και παρακολουθώ, αλλά πάντα με προλαβαίνετε και δεν ταξιδεύω και πολύ συχνά.
ΑΟΚ λοιπόν σε μοτοσυκλέτες στην Πάτρα, σε χαρτί φυσικά...
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Ο panark δεν είπε για το ΝΗΕ-62 ότι δεν είναι επαγγελματικό (τι ήταν αλήθεια; )
Σίγουρα δεν ήμουν εγώ, μιας σπάνια βλέπω Θεσσαλονικιώτικες.
Πάντως είμαι εδώ και παρακολουθώ, αλλά πάντα με προλαβαίνετε και δεν ταξιδεύω και πολύ συχνά.
ΑΟΚ λοιπόν σε μοτοσυκλέτες στην Πάτρα, σε χαρτί φυσικά...
Σόρι panark σε μπέρδεψα με τον technic! Και θενκς για το ΑΟΚ, πρέπει να
υπάρχουν και ΑΟΙ στην Πάτρα, χάρτινα ή σε νέου τύπου.Καλορίζικο και καλοτάξιδο meco, τι πήρες;
Χαρτιά παντού: ΧΝΡ-70 και ΜΙΝ-48 χάρτινα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ημερομηνία ταξινόμησης 27-10-2005. Αριθμός ΗΚΚ-69xxΕννοείς ότι αυτή είναι η ημερομηνία που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας;
-
...πρέπει να
υπάρχουν και ΑΟΙ στην Πάτρα, χάρτινα ή σε νέου τύπουΥπάρχουν και ΑΟΙ τα οποία κυκλοφορούν ακόμη σε χαρτί. Δεν έχω δεί καμμία ν.τ. σε μοτοσυκλέτα, τα χαρτιά κυκλοφορούν τουλάχιστον 3-4 μήνες!
-
IEM 92, ATE 82 (μην ρωτήσετε απο που)
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ημερομηνία ταξινόμησης 27-10-2005. Αριθμός ΗΚΚ-69xxΝαι αλλα δεν μας ειπες, χαρτι ή πινακιδα κανονικη;
-
πχ φανερή διαφορά ανάμεσα στο ΕΕΜ-10 και τα ΕΕΜ-11+ που είδα στην
ΈδεσσαΑφου ειναι στην περιοχη μου θα το κοιταξω και θα σας πω
-
Σκορπιες παρατηρησεις (οτι θυμαμαι). Αρχικα εδω εχω δει παρα πολλα ΝΗΕ μεχρι και 69 αλλα κανενα 7αρι (μαλλον ομως εχω πεσει στην περιπτωση).
Κατα τα αλλα ειδα ΧΚΗ 75 τυπωμενο, ΡΑΕ 49 τυπωμενο, ΕΡΜ 34 χαρτι, ΚΖΝ 76 τυπωμενο. Το ΡΙΙ 23 το ειπα; Μου φαινεται πως το ειπα .Και κανα δυο σχόλια: Οταν λεω 3 συνδυασμους εννοω διαδοχικους απο τον ιδιο το νομο. Γιατι με τις αλλαξοπινακιδιές εχουν υπαρξει και περισσοτεροι φυσικα.
Το παχος της γραμματοσειρας ειναι ανεπαισθητα διαφορετικο, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ΕΙΝΑΙ διαφορετικο.
Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυβλεπω 60-63 (64 μου φαινεται πως ειδα σε ΙΧ). Η αναζητηση συνεχιζεται
Γεμισαμε νεες στα μηχανακια ΝΙΙ (οχι ολο) ΝΙΚ και ΝΙΜ. Τα ΝΙΚ ΝΙΜ απο μακρια σε μεγαλη μηχανη μου φαινονται πολυ ομορφα. Αντιθετως τα ΝΙΙ σε παπακια ειναι αισχος! -
ΙΕΜ 99, ΙΖΑ 34
-
Κουφαθηκα εντελως!
Σε χαρτι εδω ειδα ενα (πεζος σε παρκαρισμενο αλλα 1000000% σιγουρη η παρατηρηση).......................
ΝΗΖ 50Διαφορα σεναρια κυκλοφορουν στο μυαλο μου, αλλα περιμενω και αλλες παρατηρησεις για να ειμαι σιγουρος.
-
ΙΕΒ 93 ΧΝΡ 72 (χαρτί) ΡΕΗ 85 ΙΝΡ 22 (νομίζω) χαρτί, ΑΧΟ 80
-
ΝΗΕ-73 (χαρτί)
-
IZA 40, YNZ 44
-
Είδα ΡΟΝ-41 εδώ και μερικές μέρες
-
Γεματος περιφάνια ημουν ετοιμος να γραψω για ΡΕΗ 848* νεου τυπου, αλλα με προλαβε ο lkar
Ειδα ομως κι αλλα πραγματα:
ΗΚΚ 72** χαρτι
ΗΖΕ νεου τυπου, και μαλιστα 2, σε μηχανες οποτε κατι τετοιο παιζει στο Ηρακλειο.
Car Plate Spotting!!!