-
Και τώρα το 2004...
Όλοι τρέχουν απότον Σεπτέμβρη στις ομάδες για να εξελίξουν τα μονοθέσια για του χρόνου...Αλλά τι περιμένουν; Πάλι η Ferrari θα νικήσει και οι άλλοι θα ψάχνονται. Και τι ψάχνετε ποιός ήταν ο καλύτερος για φέτος... Του χρόνου θα δούμε...
Για πείτε μου λοιπόν, ποιός θα είναι ο πρωταθλητής του 2004... -
Και τώρα το 2004...
Όλοι τρέχουν απότον Σεπτέμβρη στις ομάδες για να εξελίξουν τα μονοθέσια για του χρόνου...Αλλά τι περιμένουν; Πάλι η Ferrari θα νικήσει και οι άλλοι θα ψάχνονται. Και τι ψάχνετε ποιός ήταν ο καλύτερος για φέτος... Του χρόνου θα δούμε...
Και τώρα το 2004...
Ο ΚR εντελως τυχαιως λειπει απο την 'λιστα'
-
Διορθωθηκε Βασιλη
-
Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για τέτοια ψηφορορία, καθότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν τα πάντα. Η Φερράρι μπορεί να δυναμώσει και να έχουμε φάση 2001, μπορεί η McLaren να πάρει τα πάνω της και να δούμε κανέναν Kimi πρωταθλητή, μπορεί η Williams να κάνει κάνα μπαμ και να βγει μπροστά. Όλα είναι πιθανά!
Εγώ πάντως, ψηφίζω Kimi, έτσι για να υπάρχει η ελπίδα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για τέτοια ψηφορορίαΚαι εγώ το ίδιο πιστεύω. Δεν είναι και εύκολο να μαντέψουμε. Νομίζω ότι αυτή ηψηφοφορία καλύτερα να γίνει τον Φεβρουάριο, για να έχει κάποια βάση η επιλογή μας... Όμως με τα σημερινά δεδομένα θα ψήφιζα πάλι Michael Schumacher.
-
Βλέπω ότι πολλοί ψήφισαν τον Σουμάχερ και άλλοι τόσοι περίπου το Ραικκόνεν... το Μοντόγια δεν τον υπολογίζετε; Εγώ πάντως αυτόν ψήφισα. Του χρόνου καλόν θα είναι να είναι η χρονιά του Κολομβιανού, αλλιώς...
-
Εγώ πάντω ψήφισα Trulli (ε, τι άλλο!) και το παρήγορο είναι ότι δεν είμαι ο μόνος!!
Παρακαλείται ο 1ος που το έπραξε να αποκαλυφθεί!
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Βλέπω ότι πολλοί ψήφισαν τον Σουμάχερ και άλλοι τόσοι περίπου το Ραικκόνεν... το Μοντόγια δεν τον υπολογίζετε; Εγώ πάντως αυτόν ψήφισα.Προσωπικά, δεν τον ψήφισα γιατί η Williams δε με πείθει. Δεν έχω κανένα λόγο να μην το θεωρήσω φαβορί αν η Williams δείξει δυνατή από την αρχή. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα αυτή με το που πάει να κάνει κάτι, κάπου τα χαλάει.
Θεωρώ πως η McLaren θα είναι δυνατότερη του χρόνου, απλά από διαίσθηση.
2004