-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εγω ηθελα να ρωτησω ποση ωρα λειτουργιας δινει ο κινητρας της rotax πριν χρειαστει ανακατασκευη...
Απο καινούργιος 50 ώρες για κάποιο προληπτικό έλεγχο.Τίποτε σπουδαία πράματα.Έχουν αποδειχτέί 'σκυλιά'.Με την σωστή ,απλή φροντίδα,παίζεις πολύ και άνετα.
Ο Staz,σαν πιο ειδικός όταν βρεί χρόνο θα μας κάνει μιά καλή ανάλυση,θα σου πεί και το κόστος στα σίγουρα.....
Άγγελε,όχι και ειδικός,μιά σχετική εμπειρία του στυλ 'ξοδεύω και μαθαίνω' διαθέτω πάνω στο θέμα,όπως και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα .....
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Οπως πηγα γυρισα
Δεν πτοηθηκα ομως και εκατσα και του αλλαξα γραναζια και ειναι πανετοιμο για Σπατα.ΟΙ αλλοι μου λενε τα δικα τους οποτε μαλλον με βλεπω να ερχομαι μονος μου αλλα δεν χαλιεμαι.Η ωρα θα ειναι λογικα κατα 10:30 στην πιστα.
Εγω σας περιμενω με καρτακια,εαν προτιματε αλλιως τι να κανουμε.Τα ΕΞΟΔΑ ειναι αρκετα,μερικα που μου ερχονται ειναι
1)λαδι μιξης 13-15€
2)Σπρει για την αλυσιδα 8-13€
3)λαστιχα BRIDGESTONE YGK 170€-MG kitrina 130€(αλλα δεν προτινω)
4)πιστα 15-17€ ημερισια
5)γραναζι πισω 13-16€
6)μερικα ανταλλακτικα τωρα αλλα ειναι αναλογως την μαρκα οποτε ενδεικτικα και μονο:μπροστινο ψαλιδι 60€,αξονας 50αρης 90-120€,μουρη 40€,παινα σετ 65€,ζανφορ 50€,ζαντες πισω σετ 80€ αλουμινιου και πολλα αλλα που θα πουν οι αλλοι και θα με διορθωσουν
ελπιζω να μην τρελαθηκες.Τα λεμε
Αντέχω ακόμα!
Τον Σεπτέμβρη θα έχω το καρτάκι!!!!!!!!! -
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Άγγελε,όχι και ειδικός,μιά σχετική εμπειρία του στυλ 'ξοδεύω και μαθαίνω' διαθέτω πάνω στο θέμα,όπως και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα .....Δώσε info (Όταν φυσικά βρεις χρόνο). Με το τσιγκέλι θα σας τις βγάζουμε;;;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλημερα σε ολους!
Θα ηταν ευκολο για τους (τυχερους) εχοντες καρτ να μας παραθεσουν μια λιστα με τα εξοδα που γινονται, συνοδευομενα απο ενδεικτικες τιμες;Και με βάση αυτή την σχετική εμπειρία που διαθέτω,έχω να πω τα εξής:
Tα έξοδα πάνω στο καρτ έχουν άμεση συνάρτηση με το πόσο χρησιμοποιείς το καρτ και γιατί το πήρες.Αλλο αν το πήρες για το 'χαβαλέ' και το πηγαίνεις στην πίστα μια στις 15,και άλλο να πηγαίνεις για προπόνηση 2-3 φορές κάθε βδομάδα για προετοιμασία σε αγώνες.Αλλο να κάνεις 15 γύρους την Κυριακή,και άλλο 60 σαν τον Angel .Άλλες Φθορές έχουν τα λάστιχα αν πηγαίνεις με τις πάντες,και άλλες αν πηγαίνεις στρωτά.Για να πας όμως στρωτά θέλεις αρκετή προπόνηση οπότε φαύλος κύκλος.Συνοπτικά,αν πάρεις είναι να δώσεις 4000€-5000€ για καρτ,ετοιμάσου να δώσεις και τα παρακάτω(τουλάχιστον αυτά περίπου έδωσα εγώ):
ΦΟΡΜΑ FIK 200-300€
ΓΑΝΤΙΑ 20-40€
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 60-100€
ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΕΣ 5-10€
ΚΡΑΝΟΣ 300-400€
ΚΟΛΑΡΟ ΛΑΙΜΟΥ 50€
ΓΙΛΕΚΟ 40€Τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα,π.χ μπορείς να πάρεις κράνος με 30€,ή απλή φόρμα γυμναστικής,κτλ εσύ αποφασίζεις..
Και από ανταλλακτίκα
δεύτερη μπαταρία
καρβουνάκια μίζας
μπαράκια
μπουζί
γρανάζια πίσω από 82-91(όχι απαραίτητα λέμε τωρα)
γρανάζια μπροστά 11,12,13( -//- )
καμπάνα για γρήγορη αλλαγή γραναζιού
αλυσίδα
τακάκια
δεύτερο άξονα(καλά υπερβολή )
ζαντολάστιχα για βροχή(ακόμα ποιό υπερβολή)Σύνολο 500-600€
Εργαλεία:
Άλλεν 4,6,7,8 αν θυμάμαι καλά
Πολύγωνα 8,10,12,13,14 Ξανά Αν θυμάμαι καλά
Μπουζόκλειδο
Σταυροκατσάβιδο
Ίσιο κατσαβίδι
Ψαλίδι
Σταντ για το καρτ
Μονωτική ταινία
Ταιρ-απς
WD-40(κάνει θαύματα)Για τα παραπάνω υπολόγισε κανα 200€ με επαγγελματικά Άλλεν
Άλλα 150 ευρώ για σταντ για το κάρτ(αλουμινίου) ή 15 ευρώ για ιδιοκατασκευή
- κόστος τραίλερ αν θες να πηγαίνεις σε άλλες πίστες
+λάδι,βενζίνη και σπρει αλυσίδας
+τυρόπιτες,αναψυκτικά,κτλ κατά την παραμονή στην πίστα
Εν τέλει,τα 4000€ μπορούν να φτάσουν τα 6000€ σε χρόνο μηδέν.....
Its up to you bro...... -
λίγο άσχετο το ζήτημα , αλλά που θα βρώ το πρόγραμμα αγώνων καρτ για την τρέχουσα περίοδο;
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
λίγο άσχετο το ζήτημα , αλλά που θα βρώ το πρόγραμμα αγώνων καρτ για την τρέχουσα περίοδο;'kostakis'Καλώς ήρθες στην παρέα μας και μακάρι να σε διαβάζουμε συχνά. Θα κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις το θέμα που σ'ενδιαφέρει στίς πιο πίσω σελίδες.Υπάρχει η διεύθυνση για το πρώγραμμα των αγώνων.Αυτό που θυμάμαι πάντως είναι οτι αύριο έχει αγώνα πρωταθλήματος για το ROTAX MAX CHALLENGE.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Καλημερα σε ολους!
Θα ηταν ευκολο για τους (τυχερους) εχοντες καρτ να μας παραθεσουν μια λιστα με τα εξοδα που γινονται, συνοδευομενα απο ενδεικτικες τιμες;Και με βάση αυτή την σχετική εμπειρία που διαθέτω,έχω να πω τα εξής:
Tα έξοδα πάνω στο καρτ έχουν άμεση συνάρτηση με το πόσο χρησιμοποιείς το καρτ και γιατί το πήρες.Αλλο αν το πήρες για το 'χαβαλέ' και το πηγαίνεις στην πίστα μια στις 15,και άλλο να πηγαίνεις για προπόνηση 2-3 φορές κάθε βδομάδα για προετοιμασία σε αγώνες.Αλλο να κάνεις 15 γύρους την Κυριακή,και άλλο 60 σαν τον Angel .Άλλες Φθορές έχουν τα λάστιχα αν πηγαίνεις με τις πάντες,και άλλες αν πηγαίνεις στρωτά.Για να πας όμως στρωτά θέλεις αρκετή προπόνηση οπότε φαύλος κύκλος.Συνοπτικά,αν πάρεις είναι να δώσεις 4000€-5000€ για καρτ,ετοιμάσου να δώσεις και τα παρακάτω(τουλάχιστον αυτά περίπου έδωσα εγώ):
ΦΟΡΜΑ FIK 200-300€
ΓΑΝΤΙΑ 20-40€
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 60-100€
ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΕΣ 5-10€
ΚΡΑΝΟΣ 300-400€
ΚΟΛΑΡΟ ΛΑΙΜΟΥ 50€
ΓΙΛΕΚΟ 40€Τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα,π.χ μπορείς να πάρεις κράνος με 30€,ή απλή φόρμα γυμναστικής,κτλ εσύ αποφασίζεις..
Και από ανταλλακτίκα
δεύτερη μπαταρία
καρβουνάκια μίζας
μπαράκια
μπουζί
γρανάζια πίσω από 82-91(όχι απαραίτητα λέμε τωρα)
γρανάζια μπροστά 11,12,13( -//- )
καμπάνα για γρήγορη αλλαγή γραναζιού
αλυσίδα
τακάκια
δεύτερο άξονα(καλά υπερβολή )
ζαντολάστιχα για βροχή(ακόμα ποιό υπερβολή)Σύνολο 500-600€
Εργαλεία:
Άλλεν 4,6,7,8 αν θυμάμαι καλά
Πολύγωνα 8,10,12,13,14 Ξανά Αν θυμάμαι καλά
Μπουζόκλειδο
Σταυροκατσάβιδο
Ίσιο κατσαβίδι
Ψαλίδι
Σταντ για το καρτ
Μονωτική ταινία
Ταιρ-απς
WD-40(κάνει θαύματα)Για τα παραπάνω υπολόγισε κανα 200€ με επαγγελματικά Άλλεν
Άλλα 150 ευρώ για σταντ για το κάρτ(αλουμινίου) ή 15 ευρώ για ιδιοκατασκευή
- κόστος τραίλερ αν θες να πηγαίνεις σε άλλες πίστες
+λάδι,βενζίνη και σπρει αλυσίδας
+τυρόπιτες,αναψυκτικά,κτλ κατά την παραμονή στην πίστα
Εν τέλει,τα 4000€ μπορούν να φτάσουν τα 6000€ σε χρόνο μηδέν.....
Its up to you bro......'Μάστορα'πολλά χρόνια θα ζήσεις..... Σήμερα,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, σε σκεπτόμουνα και είπα πως για να μην γράφει έπεσε δουλειά και μαζεύει χρήματα......
Πολύ κουβαρντάς είσαι......πω,πω χρήμα που πέφτει.....!!!!!!!!!
Εγώ πάντως την βγάζω όσο γίνεται πιο οικονομικά.Πέφτει πολύ τράκα(λάστιχα δεύτερο - τρίτο χέρι),αρκετή αυτονομία με εργαλέια,για να μην ζητάμε,γνωριμία με πιστάρχες και φίλους που κάνουμε παρέα,λόγω θράσους μου,και πολλά σκόρδα, μάτια,χάντρες κλπ για να μην παθαίνει κάτι το εργαλείο. Δεν έχω βάλει ποτέ καινούργια λάστιχα,τα πλαστικά δεν ήταν ποτέ άψογα(βάψιμο απο μένα και διακόσμηση),κάθισμα περιποίηση,υαλοβάμβακα(οχι ανθρακονήματα,είδικές κόλλες,θερμοκρασίες και τέτοια ) και βουρ στη διασκέδαση.Η καλύτερη προπόνηση.........ΜΕ ΤΑ ΛΙΝΑ...... Πάντες με μηδενικές ταχύτητες,οριακός έλεγχος,χειρουργικό πάτημα του γκαζιού και του φρένου και άλλα τέτοια όμορφα.
Η πιο όμορφη εμπειρία,χειμώνας..... στεγνός καιρός με το Comerάκι μου,μόνος στην πίστα,ούτε νοικιάρικα ούτε πουλί πετούμενο και να βγαίνω μόνο για να βάζω μπενζίνα Πρέπι να γύρναγα ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ......Ούτε που θυμάμαι.........ΟΝΕΙΡΟ....Τελικά,για μένα,καρτ νάναι και....ότι νάναι και όπως νάναι......προσπαθώ να διασκεδάζω με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...
Είμαι τόσο ερωτευμένος με το αντικείμενο που λατρεύω κάθε γωνιά του.
Εκείνος ο κ..... ποπός του με τα φαρδιά λάστιχα και το φάρδος του με τρελλαίνει......
Ξέρω πως κάποιοι με νοιώθουν πολύ πάρα πολύ......Ευχαριστώ για την παρέα σας.Άγγελος.
Αύριο θα προσπαθήσω να έρθω.....
-
Ξέρω πως κάποιοι με νοιώθουν πολύ πάρα πολύ.....Δε λες τίποτα. Και ακόμα δεν έχω το καρτ. Φαντάσου!!!
-
Πού να με πάρει, είχα χάσει τις τελευταίες 3 σελίδες στο θέμα! Και το έψαχνα τώρα για να βρω πού χαθήκατε, αλλά τελικά είχε ακυρωθεί η ειδοποίηση με e-mail! (μα τι γίνεται με το forum τέλος πάντων...)
Τώρα που σας ξαναβρήκα, ψιλοηρέμησα!
-
χαχαχαχαχαχα, ειναι δυνατον να χαθουμε εμεις, ρε νικο ??
Τωρα που σιγα σιγα μαζευομαστε ολο και περισσοτεροι και ανοιγει ο καιρος για το αγαπημενο μας χομπυ?? ΠΟΤΕ!!
Λοιπον, ειχαμε μια πολυ μινι συναντηση (και σε ατομα και σε χρονικη διαρκεια) με μενα, τον αγγελο και τον γιαννη!
Το οπλο του γιαννη, πολυ ωραιο και θα 'πρεπε να κρεμασει σκορδα! Κατακαθαρο και πολυ προσεγμενο!
Το alfano δεσποζε στο πολυ ομορφο και καθαρο τιμονι και να σας πω την αληθεια, μου καλογυαλισε! (αλλα ειπαμε! εγω ειμαι Mycrhon-ικος μεχρι τα μπουνια!)
Πραγματικα κριμα που η πιστα δεν διαθετει μαγνητικο σενσορα για να δουλεψει.. Το καθισμα Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο, οπτικα! Ο γιαννης και ο αγγελος που καθησαν, μπορουν να πουν περισσοτερα πανω στο θεμα!
Παραδοξως ειχε κοσμο η πιστα χθες (δεν το περιμενα), αλλα αργησα να παω και ο γιαννης με την παρεα του επρεπε να φυγουν για δουλεια!
Δεν πειραζει, ομως, τωρα που εγινε μια πρωτη επαφη απο κοντα, θα τα πουμε, ενω αν καταλαβα καλα ανανεωσαμε το ραντεβου μας για το ερχομενο σ/κ, που θα ειμαι και εγω ετοιμοπολεμος!
Αν δεν εχω τρεϊλερ, θα το φερω οδηγωντας!
Τετοια μερα, δεν τη ξαναχανω! -
... και τωρα η στιγμη που ολοι περιμενατε!!!!
Φωτογραφιες!!!
Λοιπον, λιγες φωτογραφιες απο το καρτ και 2 δοκιμες.. Η πρωτη ειναι την ημερα της αγορας του καρτ (ανημερα του αγ. σπυριδωνος) και στην πιστα ψιλοβρεχε!! Πρωτη επαφη με τετοιο καρτ σε πιστα βρεγμενη με σλικ λαστιχα!
Τρομερη εμπειρια, δεν την εχω ξεχασει μεχρι τωρα...
Οι φωτογραφιες ειναι μουντες λογω καιρου και λογω του οτι τραβηχτηκαν απο το κινητο... Περισσοτερες σιγα σιγα! -
Αν και η επίσκεψη ήταν δυστυχώς ολιγόλεπτη,συγγνώμη Γιάννη αλλά ήταν αδύνατον να την κοπανήσω, παρόλα αυτά είδα ένα άψογο καρτ....φτου του...με σασί απο 125 ????? Γιάννη.......νοικοκυρεμένα εργαλεία,καθαρό και ένας οδηγός με σωστές γραμμές και απαλές κινήσεις.Ετσι κατεβαίνουν οι χρόνοι κύριοι 26 και κάτι μέτρησα στα πεταχτά......
Πάντως εκείνο που ευχαριστήθηκα ήταν ένας νέος άνθρωπος μεστός,που ξέρει τι ψάχνει και είναι αποφασισμένος να το κυνηγήσει.....ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!
Ευχές,ειλικρινής, για υγεία και καλή τύχη, με το μυαλό που έχεις να πετύχεις το στόχο σου....Για να μαζευόμαστε,για να βλέπω συμμετοχές.......
Για Σάββατο είμαι πολύ μέσααααααααααααααα.............
-
-> λοιπον, ερωτηση προς τους εχοντες mychron στο καρτακι τους...
εχετε patch cord για τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου?? Απ' οτι ειδα και μπορεσα να καταλαβω, μαλλον προκειται για προεκταση του καλωδιου... Χρειαζεται ή οχι?? Φτανει το στανταρ καλωδιο που ερχεται μαζι με το οργανακι για να περαστει απο την αλλη πλευρα του σασσι για να φτασει στον κινητηρα ???
(για να μετρησω απαντησεις.. ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
-> λοιπον, ερωτηση προς τους εχοντες mychron στο καρτακι τους...εχετε patch cord για τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου?? Απ' οτι ειδα και μπορεσα να καταλαβω, μαλλον προκειται για προεκταση του καλωδιου... Χρειαζεται ή οχι?? Φτανει το στανταρ καλωδιο που ερχεται μαζι με το οργανακι για να περαστει απο την αλλη πλευρα του σασσι για να φτασει στον κινητηρα ???
(για να μετρησω απαντησεις.. )Τελικά δεν ησυχάζεις................ Εδω δεν έχουμε λάστιχα,με μπιμπίκια για να κατέβουν οι χρόνοι,.............τα ειδικά όργανα θα βοηθήσουν ????? Για να δούμε, ανήσυχο πνεύμα, που θα φτάσεις
-
Τελικά δεν ησυχάζεις................ Εδω δεν έχουμε λάστιχα,με μπιμπίκια για να κατέβουν οι χρόνοι,.............τα ειδικά όργανα θα βοηθήσουν ????? Για να δούμε, ανήσυχο πνεύμα, που θα φτάσειςολα με τον καιρο τους! Το οργανακι τελικα ειναι επενδυση, χωρια που εχω μεινει με τη .... λαμπαδα στο χερι, επειδη το πασχαλιατικο δωρο μου, δεν ηρθε ποτε!
Και επι της ουσιας!
Mychron 3 basic με infrared receiver + transmitter απο αμερικη (μετα δεν ψαχνω αλλο, τερματισα) ΜΕ ταχυδρομικα ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ απο αγγλια ΧΩΡΙΣ μεταφορικα, πως σας φαινετε??
μη τρελλαθουμε! το κακο ειναι οτι δεν εχει εξαρτηματα ροταξ, ρε γαμωτο!
Η ταρζανια της ταρζανιας, Ω μοντιφα! -
Πρωτα να σας ευχαριστησω θερμα για τα καλα σας λογια και τις ευχες.Στην αρχη δεν πιστευα οτι θα ηταν τιποτα σπουδαιο εδω μεσα αλλα απο την ενοτητα αυτη βλεπω οτι υπαρχει κοσμος που πραγματικα το γουσταρει το καρτ και οτι θυσιαζει αρκετα πραγματα για να το κανει(και ποσους δεν ξερουμε ακομα).Χαρηκα αρκετα απο αυτη την ολιγολεπτη συνομιλια και γνωριμια αλλα αφου ανανεωθηκε το ραντεβου για το σαββατοκυριακο θα εχουμε αρκετο χρονο να τα πουμε και να γυρισουμε.Σας ευχαριστω και για τα καλα σας λογια για το καρτ αλλα δεν θα του βαλω σκορδα φιλε tm γιατι εχει ηδη επανω ενα ματι αλλα δεν το προσεξες
Το σασι ειναι για 100αρι με 50αρη αξονα.
Λογο δουλειας και σχολης δεν προλαβα να το καθαρισω και να το ετοιμασω οποτε παω να τα κανω τωρα.
Ελπιζω να ερθουμε ολοι να γνωριστουμε.Αντε να δω και τα εργαλεια σας. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ελπιζω να ερθουμε ολοι να γνωριστουμε.Αντε να δω και τα εργαλεια σας.... εχω μια σειρα αλεν facom, μουρλια!!!
Τι να δεις ρε συ, γιαννη! Εδω ειδαμε το σασσι σου και παθαμε πλακα!
Το δικο μου σασσι εχει 40αρη αξονα (πιο παλιο) και εντελως βασικο... Εχω ομως καθισμα με ενισχυση κεβλαρ!! (ωχ ωχ! παμε να φυγουμε γιατι αρχισε παλι αυτος με το καθισμα! )Λογω του οτι ξεκινησα εδω και λιγους μηνες τα εργαλεια ειναι λιγα, αλλα στην καμπανα, ειδικος! κατι με τα φρενα ισως υπαρξει καποιο θεματακι, αλλα θα λυθει!!
Εχω να κανω και ενα καθαρισμα, αλλα εκει που ειναι στριμωγμενο δε μπορω...Ενημερωτικα, παντως, αναφερω οτι ο τιλετ βγαζει carbon ποδια (αν θυμαστε αυτο που ηθελα να κανω!!) πςςςς... Να του κανω μηνυση ??
Κυριε kkot, θα μας τιμησετε με την παρουσια και τα οπλα σας ???
Για να μαζευομαστε...!Α! οταν με το καλο βγαλουμε 'αγωνιστικο' προγραμμα συναντησεων, θα οργανωσουμε και κατι παιδια που γνωρισαμε στην πιστα με κατι 6ταχυτα tm με intrepid σασσι και αλλα χαρωπα για να τρεχουν τα σαλια!!
ΕΧΩ ΛΕΓΕΤΕ! ( εσεις τι νουμερακι εχετε ?? )
-
χρωσταω μια απαντηση στον A-viper!
Λοιπον, τα εξοδα που σε ενδιαφερουν ειναι τα λειτουργικα, κυριως.. Αλλιως μια φορμα και ενα ζευγαρι γαντια εχουν γυρω στα 250 ευρω.. Αν ζοριζεσαι οικονομικα αγοραζεις μονο γαντια, ενω ενα κρανος εχει 100 ευρω και πανω!
Το λαδι που χρειαζεσαι για το καυσιμο ξεκινα απο 15 ευρω τα φουλ συνθετικα το λιτρο, οποτε υπολογιζεις ποσο μπορει να ξοδευεις.. Βενζινη αντιστοιχα με τις ισχυουσες τιμες! Για αρχη θα χρειαστεις σιγουρα μπετονακι για βενζινη και καλο θα ηταν ογκομετρικο για το λαδι σου για να φτιαχνεις το καυσιμο.. Αλλιως στις πιστες εχουν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να το χρησιμοποιεις!
Τα εργαλεια, καθως επισης και τα ανταλλακτικα τα αγοραζεις σιγα σιγα και αν δεν εισαι ιδιαιτερα τρελλαμενος, πας απροετοιμαστος και οταν συμβει κατι κακο, τοτε παιρνεις τα απαραιτητα.. Το ασχημο ειναι οτι θα εισαι εκτος αγωνιστικου χωρου μεχρι να το ξαναφτιαξεις!
Γι αυτο και εγω προτεινω, φωναζω και λεω, καινουργιος κινητηρας, μεταχειρισμενο σασσι... Και μεταχειρισμενο κινητηρα να παρεις, θα σου ερθει μια η αλλη, μεχρι να τον σουλουπωσεις αν σου βγαλει κατι κακο απο την αρχη και δεν το ξερεις ποτε θα γινει αυτο...
Πιστα 15 ευρω (στα σπατα)
Λαστιχα βρισκεις σε διαφορες τιμες, αναλογα με το πορτοφολι σου.. Απο μεταχειρισμενα, μεχρι του κουτιου πανακριβα.. Υπαρχουν και καινουργια σε διαφορες τιμες αναλογα με τη γομα, αλλα αυτα θα πρεπει να τα δοκιμασεις για να καταληξεις καπου - σε περιπτωση που εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις! Εγω, για να σου δωσω να καταλαβεις, στο καρτ επανω εχω τωρα 4 διαφορετικα λαστιχα.. Διαφορετικες μαρκες, δηλαδη και πιθανοτατα και διαφορετικες γομες! Δεν με πειραζει, ομως! Κατεβαζω τον χρονο μου σιγα σιγα και διασκεδαζω! Το νιωθω οτι γλυστραει, βεβαια, αλλα ολα εχουν ενα τιμημα και δεν ειμαι ετοιμος οικονομικα να σπρωχνω σε καινουργια λαστιχα! Επισης τα λαστιχα τρωγοντε και αναλογα με την οδηγηση σου και τη συχνοτητα των επισκεψεων σου στην πιστα... αν εισαι εκει καθε μερα, που λεει ο λογος, δε θα σε προλαβενουν οι εταιριες! (καλα, αυτο ισχυει βεβαια και για τις βενζινες και τα λαδια για να φτιαξεις το καυσιμο!)...
Δεν ξερω αν σε βοηθησα ή σε μπερδεψα... Δεν τα εκανα σε λιστα οπως ο σταθης επιτηδες για να διαβασεις το μηνυμα ολοκληρο... Απλα εκανα μια παραθεση των εξοδων, για να παρεις μια ιδεα του τι περιπου παιζει.. Το τι ακριβως παιζει ποικιλει και εξαρταται απο το ποσα εισαι διατεθειμενος να δωσεις και ποσο συχνα θες να κανεις.. Για λαδακι αλυσιδας και λοιπα καθαρισιικα δεν θυμαμαι τιμες, αλλα τα παιρνεις στην αρχη και αργουν να τελειωσουν... γενικα!Αυτα!
-
Σε ευχαριστω πολυ! Πρωτη φορα ανυπομονω να περασει το καλοκαιρι...
-
τελικα δεν μας ειπες, τι σκεφτεσαι ν' αγορασεις ???
δωσε ινφο !
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ