-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αλεξ, νομιζω εχετε αλλο μοτερ. Ο Παναγιωτης εχει το leopard κι εσυ το Χ30. Σωστα;Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Leopard...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αλεξ, νομιζω εχετε αλλο μοτερ. Ο Παναγιωτης εχει το leopard κι εσυ το Χ30. Σωστα;Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Den nomizw oti exoyn megales diafores... Alla kai pio palio poy eixa to leopard (ekswterikh miza) pali den eixa problhma. Ayto kai an eixe faei zoria.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Αλεξ, νομιζω εχετε αλλο μοτερ. Ο Παναγιωτης εχει το leopard κι εσυ το Χ30. Σωστα;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Den nomizw oti exoyn megales diafores... Alla kai pio palio poy eixa to leopard (ekswterikh miza) pali den eixa problhma. Ayto kai an eixe faei zoria.....
για να δούμε αν είναι ίδια
- το δικό σου στις ευθείες σου κάνει μασαζ στα παπαρια κ ξεβιδώνει τις μισές βίδες από τους κραδασμούς?
- το έχεις παει στον αντιπρόσωπο να σου ρυθμίσει τις βίδες στο καρμπυρατερ, δίνοντας κανά 100αρι, απλά για να μη σου φτιαχτεί τίποτα?
επαναλαμβάνω, όταν δουλευε το μοτερ ήταν τελειο. το θέμα είναι ότι το δικό μου δεν δουλευε. ούτε του τόλη. ούτε του νίκου.
το θέμα με τους κραδασμούς, τώρα που έχω μοτερ που δεν δονείται, το θεωρώ επίσης σοβαρό. σου αποσπαει την προσοχή, ενώ στην ευθεία σε πιανει μια ανησυχία νομίζω πως κ τα καινουργια leopard δεν εχουν κραδασμούς? κάτι τέτοιο είχα διαβασει σε αμερικάνικο φορουμ. επίσης, η iame από ότι διαβάζω είναι από τις καλύτερες εταιρίες κ είναι πολύ δυνατή στην αμερική. ίσως όλοι πέσαμε σε βλαμένες παρτίδες λεοπαρντ κ σε άσχετο μάστορα
-
Χωρις να το ξερω σιγουρα, το Χ-30 δεν πρεπει να εχει αντικραδασμικα.
Την Κυριακη εκτος τρελλου απροοπτου ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ
ΛΕΒΙΕΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ συν τον TAG ROK...κια -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Αλεξ, νομιζω εχετε αλλο μοτερ. Ο Παναγιωτης εχει το leopard κι εσυ το Χ30. Σωστα;
- το δικό σου στις ευθείες σου κάνει μασαζ στα παπαρια κ ξεβιδώνει τις μισές βίδες από τους κραδασμούς?
Tι να σου πω. Ισως συνηθισμενος απο τα 100αρια (σπρωχτα) να μην εδωσα ποτε σημασια και παντα μετα απο προπονηση παντα εκανα ελγχο και εσφιγγα βιδες. - το έχεις παει στον αντιπρόσωπο να σου ρυθμίσει τις βίδες στο καρμπυρατερ, δίνοντας κανά 100αρι, απλά για να μη σου φτιαχτεί τίποτα?
Πολλες φορες μου εχει τυχει να φτιαχνω κατι και να μην ειναι αυτο. μου εχει τυχει να μετραω το καρμυρατερ (με το οργανο που ειναι σαν πιεσομετρο) να σκαει κανονικα και μετα παπαρια. Μεχρι που αγωρασα καινουριο και παπαλα
επαναλαμβάνω, όταν δουλευε το μοτερ ήταν τελειο. το θέμα είναι ότι το δικό μου δεν δουλευε. ούτε του τόλη. ούτε του νίκου.
το θέμα με τους κραδασμούς, τώρα που έχω μοτερ που δεν δονείται, το θεωρώ επίσης σοβαρό. σου αποσπαει την προσοχή, ενώ στην ευθεία σε πιανει μια ανησυχία
Ποτε δεν μου απεσπασε ενας κραδασμος την προσοχη. Μονο οταν μια φορα που μου εφυγε η ροδα. Ο νικος απο οσο γνωριζω δεν ειχε προβλημα με το μοτερ του. Αν ηταν κατι αλλο δεν το γνωριζω. (οπως ειπα δεν θυμαμαι. μπορει να κανω και λαθος). Του Τολη θα σε γελασω (ισως να το μοτερ να του κραταγε μουτρα που δεν το πηγαινε στις πιστες που πηγαινε αυτος )νομίζω πως κ τα καινουργια leopard δεν εχουν κραδασμούς? κάτι τέτοιο είχα διαβασει σε αμερικάνικο φορουμ. επίσης, η iame από ότι διαβάζω είναι από τις καλύτερες εταιρίες κ είναι πολύ δυνατή στην αμερική. ίσως όλοι πέσαμε σε βλαμένες παρτίδες λεοπαρντ κ σε άσχετο μάστορα
Και σου ξαναλεω. Δεν ξερω αν εχει αντικραδασμικο η οχι. Δεν εχω παρατηρησει καθος οι κραδασμοι ειναι μεσα στο παιχνιδι. Marbel μαζευεις και μεχρι να φυγει σου σπαει τα παπαρια. Οποτε συνιθιζεις. Τωρα για παρτιδα, μαστορα κλπ κλπ δεν σχολιαζω ουτε θελω να μπω σε τετοιο τρυπακι
Παντως οπως ειπα παραπανω. Εχω δοκιμασει διαφορα (στην εποχη μου 100αρια) και παντα σε ΙΑΜΕ κατεληγα. Τωρα με τα 125 εχω αλλαξει 3 μοτερ απο το 97 η 98 (δεν θυμαμαι χρονολογια καταραμενο αλσχαϊμερ ). 2 με εξωτερικη μιζα και αυτο το Χ-30 που εχω τωρα. Ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε με το μοτερ ουτε με τον μαστορα και ειχαν τραβηξει τα πανδεινα (το Χ-30 το φτιαχνω μονος μου γιατι ο αντιπροσωπος εδω κατω απλα δεν υπαρχει παρα μονο για την μινι ) - το δικό σου στις ευθείες σου κάνει μασαζ στα παπαρια κ ξεβιδώνει τις μισές βίδες από τους κραδασμούς?
-
Το μοναδικό πρόβλημα που είχα στο iame (και το χρυσοπλήρωσα) ήταν η ηλεκτρονική ανάφλεξη.
Κατά τ'αλλα είχαμε βρει μια καλή ρύθμιση στο καρμπιρατέρ και δούλευε ΟΚ. Βεβαίως τότε γύριζα στο 48...οπότε δε ξέρω αν θα μπορούσε να δουλέψει καλύτερα.
Γενικώς δεν είχα κάποιο παράπονο από το μοτέρ πέρα του γεγονότος ότι από τους κραδασμούς κούραζε και έβγαινες σαν να δούλευες κομπρεσέρ.
Το καρμπιρατέρ είναι το μόνο δύσκολο που πρέπει να το πηγαίνεις συνεχώς σε κάποιον που ξέρει. Δεν είναι όπως στο del'orto που απλά αλλάζεις ζιγκλέρ και τέλος.
Ξυράφιαζε το μοτεράκι πάντως.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το καρμπιρατέρ είναι το μόνο δύσκολο που πρέπει να το πηγαίνεις συνεχώς σε κάποιον που ξέρει. Δεν είναι όπως στο del'orto που απλά αλλάζεις ζιγκλέρ και τέλος.Εχμ, το del'orto είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο καρμπυρατέρ από αυτό το Leopard...
Στο δεύτερο είχες να διαλέξεις σετ μεμβράνες και θέσεις για τις 2 βίδες (χαμηλά-ψηλα). Στο del'orto έχεις ΠΟΛΥ περισσότερες παραμέτρους (ζιγκλέρ, βελόνα, φλοτεράκια, κλπ).
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
- το έχεις παει στον αντιπρόσωπο να σου ρυθμίσει τις βίδες στο καρμπυρατερ, δίνοντας κανά 100αρι, απλά για να μη σου φτιαχτεί τίποτα?
το θέμα με τους κραδασμούς, τώρα που έχω μοτερ που δεν δονείται, το θεωρώ επίσης σοβαρό. σου αποσπαει την προσοχή, ενώ στην ευθεία σε πιανει μια ανησυχία νομίζω πως κ τα καινουργια leopard δεν εχουν κραδασμούς? κάτι τέτοιο είχα διαβασει σε αμερικάνικο φορουμ. επίσης, η iame από ότι διαβάζω είναι από τις καλύτερες εταιρίες κ είναι πολύ δυνατή στην αμερική. ίσως όλοι πέσαμε σε βλαμένες παρτίδες λεοπαρντ κ σε άσχετο μάστορα
Αν σου αποσπαει την προσοχη, μαλλον πρεπει να οδηγησεις κανα 100σταρι που βαραει 18++ να δεις κραδασμους.
Εγω μια φορα που οδηγησα tag πηγε να με παρει ο υπνος στην ευθειαΥ.Γ. θυμαμαι ενα ποστ στο παλιο φορουμ,ενος τυπου που στο leopard,αλλαζε καθε 50 ωρες πιστονι,και μεχρι εκει δεν ειχε κανει τπτ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι σκεφτεσαι τριανταφυλλε;σκεφτομουν μηπως εδινα το δικο μου, αλλα οπως ειπα και στον Γιωργο (φιλαρακι απ τα παλια, εκει στην παληνη με Νικο, Ορεστη και Cyan - θυμασαι; (c) sx) ενω ειναι με ελαχιστες ωρες, ειναι μοντελο το 2004.
Δεν υπαρχει τιμη που θα μπορουσε να αντιπροσωπευσει την κατασταση του, χωρις να αισθανεται ο αλλος οτι πιανεται κοτσος!
οποτε μενουμε ως εχουμε! -
Σάββατο ΠΥΡΟΒΟΛΑΜΕΕΕ!!
Εδώ είσαι Μπιλ ή γύρισες στο νησί?
-
γυρισε γυρισε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
γυρισε γυρισε...Πφφφ...
Εσύ καμάρι μου? Σάββατο θα έρθεις?
-
Την γλιτώσατε....
Μετά από 2 μέρες καρτ κατάλαβα ότι η αποχή βαράει κατακέφαλα. Το Σάββατο, με την πίστα να γυρίζει ΚΑΛΑ, έβγαλα με το ζόρι 40 γύρους...
Τουλάχιστον είχα ήδη φροντίσει να λιώσω από την Παρασκευή που η πίστα δεν ήταν τόσο γρήγορη και παλευόταν...
Ένα παράπονο έχω, ήμασταν τόσες ώρες με τον πάσχο στην πίστα και δεν κατάφερα να δω ούτε έναν από τους 12 ( ) γύρους του...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Την γλιτώσατε....Μετά από 2 μέρες καρτ κατάλαβα ότι η αποχή βαράει κατακέφαλα. Το Σάββατο, με την πίστα να γυρίζει ΚΑΛΑ, έβγαλα με το ζόρι 40 γύρους...
Τουλάχιστον είχα ήδη φροντίσει να λιώσω από την Παρασκευή που η πίστα δεν ήταν τόσο γρήγορη και παλευόταν...
Ένα παράπονο έχω, ήμασταν τόσες ώρες με τον πάσχο στην πίστα και δεν κατάφερα να δω ούτε έναν από τους 12 ( ) γύρους του...
Ξεκίνα τρέξιμο.
Από τότε που σταματήσαμε δεν έχω βάλει κώλο κάτω. Τρέξιμο σχεδόν κάθε μέρα και κολύμπι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Την γλιτώσατε....
Μετά από 2 μέρες καρτ κατάλαβα ότι η αποχή βαράει κατακέφαλα. Το Σάββατο, με την πίστα να γυρίζει ΚΑΛΑ, έβγαλα με το ζόρι 40 γύρους...
Ξεκίνα τρέξιμο.
Από τότε που σταματήσαμε δεν έχω βάλει κώλο κάτω. Τρέξιμο σχεδόν κάθε μέρα και κολύμπι.
Στον αυχένα είναι το πρόβλημα.
Από αερόβια άσκηση καλά πάμε λόγω καθημερινού ποδηλάτου.
-
Καλό το ποδήλατο γιατί προσομοιώνει το καρτ καθώς είσαι καθιστός.
(ο Αντωνιάδης μου το είπε)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλό το ποδήλατο γιατί προσομοιώνει το καρτ καθώς είσαι καθιστός.(ο Αντωνιάδης μου το είπε)
Το 'κακό' με το καρτ είναι οτι η κατάλληλη προπόνηση είναι μία και μοναδική: ΚΑΡΤ. Οτιδήποτε άλλο βοηθάει ελάχιστα δυστυχώς.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το 'κακό' με το καρτ είναι οτι η κατάλληλη προπόνηση είναι μία και μοναδική: ΚΑΡΤ. Οτιδήποτε άλλο βοηθάει ελάχιστα δυστυχώς.
Yeap. Όντως.
Όλα τα άλλα απλά βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση του οδηγού.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Yeap. Όντως.
Όλα τα άλλα απλά βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση του οδηγού.
Γι' αυτό βουρ στην πίστα εσείς που μπορείτε...
Εγώ για την ώρα μόνο σχέδια μπορώ να κάνω.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τι σκεφτεσαι τριανταφυλλε;
σκεφτομουν μηπως εδινα το δικο μου, αλλα οπως ειπα και στον Γιωργο (φιλαρακι απ τα παλια, εκει στην παληνη με Νικο, Ορεστη και Cyan - θυμασαι; (c) sx) ενω ειναι με ελαχιστες ωρες, ειναι μοντελο το 2004.
Δεν υπαρχει τιμη που θα μπορουσε να αντιπροσωπευσει την κατασταση του, χωρις να αισθανεται ο αλλος οτι πιανεται κοτσος!
οποτε μενουμε ως εχουμε!ωπα, τι εχουμε εδω...ηταν και ο Pasxos στο 106??
Τριανταφυλλε, μην ξεχνας οτι εχουμε καρταρει μαζι κιολας.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ