-
Εγώ αύριο το μεσημέρι θα είμαι στο Kartodromo.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ αύριο το μεσημέρι θα είμαι στο Kartodromo.Βασίλη παίζεις με τον πόνο μας..............Αφού ξέρεις οτι όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι φοιτητές και δουλεύουν τις ώρες που πας.Βέβαια καλά κάνεις και πας αλλά θα μου άρεσε να κανονίσεις ένα ΣΚ και να έρθουμε και μεις να σε καμαρώσουμε και να παίξουμε παρέα.
Όλο μόνο σου παίζεις και εμείς στην απέξω...........
Καλά σου ....................Θα περιμένω να κανονίσεις μέρα και ώρα να έρθουμε και μεις να γίνουμε .......πολλοί.Απ'ότι θυμάμαι αφήνεις το όχημα στην πίστα, ή κάνω λάθος ??????
Καλή διασκέδαση.
-
Αντε με το καλό να τελειώσει η πίστα στο Ρύσιο,να κανονίσουμε συνάντηση.Εγώ έχω να πάω για καρτ από το καλοκαίρι,αλλά με το που ανοίξει η πίστα..ποιός με πιάνει
-
πες μας ποτε τελειωνει, τι γραναζι να χρησιμοποιησουμε και που θα 'διανυκτερευσουν' τα καρτακια!
Το που θα κοιμηθουμε εμεις, ποσως ενδιαφερει!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Βασίλη παίζεις με τον πόνο μας..............Αφού ξέρεις οτι όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι φοιτητές και δουλεύουν τις ώρες που πας.Βέβαια καλά κάνεις και πας αλλά θα μου άρεσε να κανονίσεις ένα ΣΚ και να έρθουμε και μεις να σε καμαρώσουμε και να παίξουμε παρέα.Όλο μόνο σου παίζεις και εμείς στην απέξω...........
Καλά σου ....................Θα περιμένω να κανονίσεις μέρα και ώρα να έρθουμε και μεις να γίνουμε .......πολλοί.Απ'ότι θυμάμαι αφήνεις το όχημα στην πίστα, ή κάνω λάθος ??????
Καλή διασκέδαση.
Δεν φτάνει που πήρες καινούριο καρτ, έχει και παράπονο. Εγώ πάντως όποτε κανονίσετε για Kartodromo είμαι μέσα. Δεν μπορώ για αλλού γιατί αφήνω το καρτ στην πίστα.
Σήμερα πήγα κατευθείαν από τη σχολή. Είχα όμως κάποια προβλήματα με τη μπαταρία και το μπουζί.
Ευτυχώς πρόλαβα και έπαιξα με ένα σασμανάτο (6 ταχύτητες+δισκόφρενα εμπρός+λάστιχα Bridgestone) και γράφαμε ίδιους χρόνους...
Αυτά. Σας περιμένω στο 'σπίτι' μου.
-
προβληματα με μπαταρια και μπουζι ??
Αν θυμαμαι καλα το μοτερακι σου εχει και δυναμο επανω και φορτιζει τη μπαταρια, οποτε λογικα δε θα 'πρεπε να εχεις προβληματα...
Θες να επεκταθεις λιγακι στο θεμα ???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
προβληματα με μπαταρια και μπουζι ??Αν θυμαμαι καλα το μοτερακι σου εχει και δυναμο επανω και φορτιζει τη μπαταρια, οποτε λογικα δε θα 'πρεπε να εχεις προβληματα...
Θες να επεκταθεις λιγακι στο θεμα ???
-
Το μπουζί ήταν στα τελευταία του οπότε είναι δικαιολογημένο. Η ατυχία ήταν ότι ούτε το μαγαζάκι δίπλα στην πίστα είχε... Τελικά βρήκα ένα καλό στην πίστα.
-
Το μοτερ (και όχι μοτεράκι, 34 ατίθασα και καθαρόαιμα άλογα είναι ) όντως έχει δυναμό αλλά επί 6 μήνες χρησιμοποιείται τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα ( ) χωρίς ποτέ να έχει ελεγχθεί. Ήδη την προηγούμενη φορά είχε παρουσιάσει πρόβλημα αλλά εγώ (κλασσικός φοιτητής ) δεν μπήκα στον κόπο να το ελέγχξω... Λάθος μου. Τους άφησα την μπαταρία για να μου τη φορτίσουν όλο το βράδυ και θα πάω μια από αυτές τις μέρες με μια δική μου ολόιδια, έτσι ώστε σε περίπτωση που έχει πρόβλημα η κανονική να μην μείνω. Άλλαξα και καρβουνάκια στη μίζα πριν από την Πρωτοχρονιά.
-
-
Αλλαξε καρβουνακια και θες μπουζι κι ολας ???
-
Το μπουζί ήταν στα τελευταία του (δεν το είχα αλλάξει ποτέ!) και ήδη από το τέλος του 2004 έβγαζε προβλήματα. Μετά από σχετικό καθάρισμα πήρε μια σχετική 'παράταση ζωής' αλλά εχθές, μετά από 4 επισκέψεις στην πίστα, ψόφησε οριστικά...
Αναλώσιμο είναι ούτως η άλλως...
Τα καρβουνάκια τι σχέση έχουν με το μπουζί;
-
δεν εχουν καμμια σχεση, απλα μου κανει εντυπωση, καρβουνακια τοσο συντομα (και μπουζι επισης), αλλα τελος παντων..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν εχουν καμμια σχεση, απλα μου κανει εντυπωση, καρβουνακια τοσο συντομα (και μπουζι επισης), αλλα τελος παντων..Μα είπαμε, 6 μήνες (άντε 4,5 χωρίς τις διακοπές του καλοκαιριού) με 1 (ή 2) εξορμήσεις την εβδομάδα...
-
Λοιπον ανακοινωθηκαν οι πρωτες ημερομηνιες για το Πανελληνιο πρωταθλημα σε ολες τις κατηγοριες και για την Rotax ειδα οτι οι πρωτοι αγωνες διεξαγονται 6-7/3 στην Αθηνα αλλα και ο επομενος κοντα στις 14/4. Φυσικα εχουν καθοριστει ορισμενες ημερομηνιες αλλα χωρις τον τοπο διεξαγωγης. Οσονουπω περισσοτερα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πες μας ποτε τελειωνει, τι γραναζι να χρησιμοποιησουμε και που θα 'διανυκτερευσουν' τα καρτακια!Το που θα κοιμηθουμε εμεις, ποσως ενδιαφερει!
Μία από αυτές τις μέρες θα περάσω να δω σε ποιά φάση βρίσκεται η πίστα.Οσο για τα καρτ,θα τα βολέψουμε,ο πιστάρχης είναι φίλος..
-
ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!
-
4 Τροχοί ,Ιανουάριος 2005.
Νικόλας Κακλαμανάκης…(ΑΞΙΟΣ γενικά)
Λατρεύει το καρτ και μάλιστα έχει ένα ROTAX δικό του. «Επειδή δεν μπορούσα να εκτονώσω την οδηγική μου ανάγκη, προσπάθησα, μέσα στην προετοιμασία μου να ξεφεύγω στην πίστα. Μαζί με τον Κ.Λακαφώση και τον Γ.Δρακόπουλο. Ήθελα να κάνω κάτι για ψυχολογική ένεση να εκτονώσω την αδρεναλίνη μου.»
Δικός μας ο απίθανος αυτός τύπος.
Γιάννηηηηηηηηηηηη έφτασες ?????????????????
Στάθη ετοίμαζε το παράρτημα , Βορείου Ελλάδος, για ώρα ανάγκης
-
Εχθές πέρασα από την πίστα αλλά ψιλοέβρεχε και δεν έκατσα. Σε λίγο όμως ετοιμάζομαι για νέα εξόρμηση.
Τη Δευτέρα δίνω μάθημα!!! Δεν θα τελειώσω τη σχολή ποτέ!!! (καλύτερα!)
Θα γυρίσω με εντυπώσεις!
-
Άγγελε,ένα θα σου πω:το καρτ στέκεται γυαλισμένο με ολοκαίνουργια λάστιχα,εδώ και μήνες στο γκαράζ.Κάθομαι σε ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!
-
Αυτο με τον Κακλαμανακη μου αρεσε πολυ...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Αυτο με τον Κακλαμανακη μου αρεσε πολυ...Και που να τον δεις να τρέχει κιόλας
Υπάρχει ομάδα της Καλαμάτας που τρέχει αυτήν την περίοδο στο παγκόσμιο ROTAX !!!!!!!!!! Αν ναι έχουμε νεότερα.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Άγγελε,ένα θα σου πω:το καρτ στέκεται γυαλισμένο με ολοκαίνουργια λάστιχα,εδώ και μήνες στο γκαράζ.Κάθομαι σε ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!Φίλε και εγώ στο γυάλισμα είμαι αυτήν την στιγμή. Τα κάρβουνα που κάθομαι εγω είναι στην σωστή θερμοκρασία και περιμένουμε να ηρεμήσει ο καιρός για να φάμε κάποια καλά λάστιχα που έχω την τύχη να έχω.
Πως αντέχεις να το βλέπεις εκτός δράσης Αλλά ξέρω μπλεξίματα με διάφορα δεν βοηθάνε.Δεν το αφήνεις εδω σε μας και να πετάγεσαι να κάνουμε παρέα όλοι μαζί ???????????????
Ονειρεύομαι την μέρα που θα γίνει κάτι τέτοιο
Διάφορες πατέντες που έκανα για να μπορώ να βάζω στην σχάρα του αυτοκινήτου μας,το καρτάκι,δουλεύουν άψογα και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το είχα εννοια.Και 'λαστιχοβγάλτη' έφτιαξα χε χε για να είμαστε ανεξάρτητοι.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ