-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σήμερα έκλεισα 8ωρο στην πίστα για συντήρηση και ξεμπούκωμα... Έβαλα πρώτη φορά λάστιχα της Vega και αύριο θα γράψω τις εντυπώσεις μου για τη σύγκριση μεταξύ ΜG-Vega. Για την ώρα πονάω ολόκληρος!!!
8ΩΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζομαι πως θα ήσουν μόνος.... για πες μας λεπτομέρειες....
Και τιμές ελαστικών παρακαλώ.ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Μας έχουν κλείσει τη σχολή εδώ και 1 βδομάδα (Πολυτεχνείο γαρ...) οπότε ξέκλεψα μια μέρα και ανέβηκα...
Το πρώι είχε συντήρηση μέχρι τις 4 το μεσημέρι. Το καρτάκι έγινε καινούριο... Ευτυχώς (εκτός τους ανθρώπους της πίστας) ήταν εκεί ένας με μία KTM και πιάσαμε τη κουβέντα.
Το απόγευμα ήρθε και μια άλλη παρέα με καρτ, κάποιοι άλλοι δοκίμαζαν μια ιδιοκατασκευή (η οποία ήταν ίδια με αυτη που παρουσιάστηκε στο τελευταίο R&D) και τη δοκίμαζαν στην πίστα και μια KTM.
Τα Vega μου κόστισαν 135€ και μου είπαν ότι είναι πιο σκληρά, οπότε λογικά θα αντέξουν περισσότερο από τα MG...
Έχουν πιο στρογγηλεμένους ώμους από τα MG και βολεύονται καλύτερα στα 'S' της πίστας, αλλά στις γρήγορες στροφές το πίσω μέρος χάνεται πολύ πιο εύκολα...
Το κρύο ξύριζε... Κάποια στιγμή πήγαινε ο καιρός να μας κάνει το χατήρι και να πλημμυρίσει την πίστα αλλά μόλις άρχισε να ψυχαλίζει σταμάτησε...
Υ.Γ. Είναι τέλεια η εμπειρία να οδηγείς καρτ και στο φόντο να πέφτουν κεραυνοί... Μπρρρρρρρρρρρρρρ
Ιδιοκατασκευή?δηλαδή?λέγε λέγε......
-
Στα 2 τελευταία τεύχη του R&D έχει αφιέρωμα. Είχε ανοιχτεί και κάποτε θέμα στο 'Περί Αυτοκίνησης'.
Πολύ γενικά, είναι πανέξυπνο αυτοκίνητο...
-
Καλημέρα στην παρέα ............
Αυτό το ΣΚ γίνεται ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος στην πίστα των Αφιδνών.Εμείς έχουμε άλλους αγώνες και δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε.......
'Δυο αγάπες πολεμάνε.......μέσα μου βαθειά ..... μην μ'αφήσουν πως φοβάμαι .... μα δεν αφήνω και καμμιά..........' που λέει και το τραγούδι '....πόσο τη βρίσκω μ'αυτό το ρίσκο........'
Απο φιλικούς αγώνες τι γίνεται ???? έχουμε χάσει την επαφή....εδώ βέβαια χάσαμε την προσωπικη δράση,στούς αγώνες κολλάω,λέμε τώρα.........
-
Μάστοραααααααααααα το όχημα που φαίνεται στο ηλιοβασίλεμα έχει φοβερές ...........καμπύλες.Είναι η 'κυρία' που περιποιόσουν τόσο καιρό ??????
-
Ο αγώνας στις Αφίδνες είναι Κυριακή μόνο. Οπότε μετά το Παλλάδιο, μπορείτε να έρθετε και εκεί φίλτατε Angel13.
**Για κοπιάστε όλοι. Εχουμε αγώνα (και) μεθαύριο!!! **
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μάστοραααααααααααα το όχημα που φαίνεται στο ηλιοβασίλεμα έχει φοβερές ...........καμπύλες.Είναι η 'κυρία' που περιποιόσουν τόσο καιρό ??????Αυτή είναι η κυρία που τους τελευταίους 10 μήνες με έχει 'καταστρέψει' οικονομικά ,αλλά που θα πάει,πολύ σύντομα θα κάνει απόσβεση στις Σέρρες...
-
Το απόγευμα ήρθε και μια άλλη παρέα με καρτ, κάποιοι άλλοι δοκίμαζαν μια ιδιοκατασκευή (η οποία ήταν ίδια με αυτη που παρουσιάστηκε στο τελευταίο R&D) και τη δοκίμαζαν στην πίστα και μια KTM.
Για πες πληροφοριες για την ιδιοκατασκευη αν μπορεις για μας τους ξενιτεμενους.
-
Είναι ένα όχημα που λόγω των πανέξυπνων αναρτήσεών του μπορεί να κινείται σε σχεδόν όλες τις επιφάνειες, είναι 4x4, έχει 2 κιβώτια (1 για γρήγορες αλλαγές και 1 για πιο αργές) και γύριζε στο Kartodromo σε 1.06 με ψιλόβροχο. Είναι 2θέσιο και φοράει μοτέρ από Hayabusha (το σκότωσα!!! ) με 180 άλογα...
Για περισσότερα κάνε search στο 'Περί Αυτοκίνησης'.
Πάντα στις υπηρεσίες σας!!! Ελπίζω να βοήθησα.
Υ.Γ. Το προορίζουν και για παραγωγή μέσω ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ βιομηχανίας!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο αγώνας στις Αφίδνες είναι Κυριακή μόνο. Οπότε μετά το Παλλάδιο, μπορείτε να έρθετε και εκεί φίλτατε Angel13.**Για κοπιάστε όλοι. Εχουμε αγώνα (και) μεθαύριο!!! **
Μόλις γυρίσαμε απο την γιορτή του τερματισμού της 'γαλλιδούλας' του TRF.
Στο πρόγραμμα είναι να έρθουμε την Κυριακή και στο ΚΑΡΤ, βεβαίως, βεβαιως........ ¨Ομως δεν πρόλαβα να διαβάσω αυτό που έγραψες taurus και δεν ξέρω πως θα σε πετύχουμε Θα ανταλλάξουμε απόψεις όμως απο εδώ.
Θα έχει πάντως ψόφοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!Οι πληροφορίες λένε οτι την άλλη Κυριακή μάλλον θα έχει φιλικό στα Σπάτα.........για να δούμε...
-
Οι πληροφορίες λένε οτι την άλλη Κυριακή μάλλον θα έχει φιλικό στα Σπάτα.........για να δούμε...Και, μιας και αναφέρθηκε, το συνολικό κόστος ενός φιλικού πού βρίσκεται;
-
Οι πληροφορίες λένε οτι την άλλη Κυριακή μάλλον θα έχει φιλικό στα Σπάτα.........για να δούμε...
Και, μιας και αναφέρθηκε, το συνολικό κόστος ενός φιλικού πού βρίσκεται;
Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα..............
Αν θυμάμαι καλά το κόστος είναι όσο κάνει μια τετράδα λάστιχα,γιατί νομίζω βάζουν όλοι καινούργια και 50 ευρώ ? η συμμετοχή ??.Όμως δεν είμαι σίγουρος,θα το επαληθεύσω την Κυριακή και θα σας πώ.
Πάντως αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο ο όργανωτής είναι ο Τσερανίδης.¨Ενα τηλέφωνο θα σου λύσει πολλές απορίες.
Όταν μεγαλώσω και πάρω καρτάκι μια τέτοια εμπειρία δεν θα την αφήσω.... πάντως.Απ'ότι έχω δει,σαν φίλαθλος, αξίζει να είσαι απο μέσα έστω και φυλαγμένα.
-
Tελικά ο αγώνας καρτ δεν έγινε και αισθάνομαι άσχημα που δεν μπόρεσα να σε ειδοποιήσω φίλε Angel13, καθώς το έμαθα Σάββατο απόγευμα και ήμουν μακριά από το pc μου... Ελπίζω να μην έκανες το κόπο να πας μέχρι την πίστα... Sorry...
Ο λόγος είναι κάποια προβλήματα που έχουν οι πίστες με τις άδειές τους. Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας πιστάρχης κάρφωσε έναν άλλον, την στιγμή που ούτε αυτός ήταν προβλεπόμενος...
Τελικά κόρακας κοράκου μάτι βγάζει....
-
συμφωνα με το προγραμμα ο φιλικος ηταν προγραμματισμενος για χθες και ο επομενος ειναι γυρω στις 12 δεκεμβριου, αν θυμαμαι καλα το προγραμμα... Δυστυχως το karting.gr δεν εχει το προγραμμα των φιλικων και το site του τσερανιδη ειναι υπο κατασκευη και δεν ξερουμε μεχρι ποσο!
Τι κακο ειναι αυτο ρε γαμωτο... Αν εξαιρεσεις το karting.gr (το οποιο, ενταξει, δεν ειναι και υποδειγμα site) δεν υπαρχει πουθενα αλλου ενημερωση...
Το karting news βγαινει μια στο τοσο... ψαξε βρες....
αντε καλη μερα μας! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tελικά ο αγώνας καρτ δεν έγινε και αισθάνομαι άσχημα που δεν μπόρεσα να σε ειδοποιήσω φίλε Angel13, καθώς το έμαθα Σάββατο απόγευμα και ήμουν μακριά από το pc μου... Ελπίζω να μην έκανες το κόπο να πας μέχρι την πίστα... Sorry...Δεν υπάρχει πρόβλημα και σ'ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση.Εγώ ήμουν τόσο κουρασμένος απο τον αγώνα του Σαββάτου που ξύπνησα αργά και νοιώθοντας το κρύο και βλέποντας και το βρέχω δεν βρέχω, του καιρού δεν ξεκόλαγγα.Μου έλειψε και η οικογένεια και προτιμήσαμε επίτραπέζια παιγνίδια δίπλα στο τζάκι
Ο λόγος είναι κάποια προβλήματα που έχουν οι πίστες με τις άδειές τους. Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας πιστάρχης κάρφωσε έναν άλλον, την στιγμή που ούτε αυτός ήταν προβλεπόμενος...Τελικά κόρακας κοράκου μάτι βγάζει....
Ελλάδα μπρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......
Τώρα γιατί δεν έχουν ΚΑΙ άδεια οι πίστες είναι ένα άλλο ελληνικό.
Είμαστε απίθανοι πάντως.100 ενδιαφερόπμενοι είμαστε όλοι κι όλοι και καρφώνει ο ένας τον άλλο.Φτουυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συμφωνα με το προγραμμα ο φιλικος ηταν προγραμματισμενος για χθες και ο επομενος ειναι γυρω στις 12 δεκεμβριου, αν θυμαμαι καλα το προγραμμα... αντε και καλη μερα μας!Η πληροφορία για το άλλο ΣΚ είναι 'ζεστή' απο αγωνιζόμενο,στα φιλικά,που τον είδαμε στην ειδική του Κορωπιού που πήγαμε μετά το service για να δούμε την 'γαλλιδούλα' εν δράσειιιιιιιιιιιιιιιιι.......πολύ κρύοοοοοοοοοοοοοοοοοο......
-
Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα..............Αν θυμάμαι καλά το κόστος είναι όσο κάνει μια τετράδα λάστιχα,γιατί νομίζω βάζουν όλοι καινούργια και 50 ευρώ ? η συμμετοχή ??.Όμως δεν είμαι σίγουρος,θα το επαληθεύσω την Κυριακή και θα σας πώ.
Πάντως αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο ο όργανωτής είναι ο Τσερανίδης.¨Ενα τηλέφωνο θα σου λύσει πολλές απορίες.
Όταν μεγαλώσω και πάρω καρτάκι μια τέτοια εμπειρία δεν θα την αφήσω.... πάντως.Απ'ότι έχω δει,σαν φίλαθλος, αξίζει να είσαι απο μέσα έστω και φυλαγμένα.
Αν επιτρέψουν οι χορηγοί (μην ψαρώνετε, τους γονείς εννοώ που έχουν πρόβλημα με τη λέξη ασφάλεια) προβλέπω του χρόνου να συμμετάσχω κάπου, έτσι για την εμπειρία.
Υ.Γ. Φυλαγμένα;!;!; Μία ευκαιρία έχουμε!!!
-
Αν επιτρέψουν οι χορηγοί (μην ψαρώνετε, τους γονείς εννοώ που έχουν πρόβλημα με τη λέξη ασφάλεια) προβλέπω του χρόνου να συμμετάσχω κάπου, έτσι για την εμπειρία.Υ.Γ. Φυλαγμένα;!;!; Μία ευκαιρία έχουμε!!!
Bασίλη σε βλέπω πολύ ζωηρό και χαίρομαι γιαυτό. Ευκαιρίες θα έχεις σίγουρα πολλές,και εγώ μάλλον λιγότερες, οπότε το φυλαγμένα πήγαινε στο να μην υπάρχουν ζημιές που πονάνε την τσέπη και βέβαια να διασκεδάσουμε.
Πάντως δεν είναι απαταίτητο να πάρει κανείς μέρος σ'όλους τους αγώνες, και ένας είναι αρκετός......................................... για αρχή
-
Bασίλη σε βλέπω πολύ ζωηρό και χαίρομαι γιαυτό. Ευκαιρίες θα έχεις σίγουρα πολλές,και εγώ μάλλον λιγότερες, οπότε το φυλαγμένα πήγαινε στο να μην υπάρχουν ζημιές που πονάνε την τσέπη και βέβαια να διασκεδάσουμε.Πάντως δεν είναι απαταίτητο να πάρει κανείς μέρος σ'όλους τους αγώνες, και ένας είναι αρκετός......................................... για αρχή
Σαφέστατα και δεν μιλάμε για όλους τους αγώνες. Για την ώρα σκέφτομαι για ΕΝΑΝ αγώνα ( ), ΜΟΝΟ για την εμπειρία.
Άσ' τήν τσέπη. Και μόνο στη σκέψη πονάει.
Ο... Ζωηρός.
-
Bασίλη σε βλέπω πολύ ζωηρό και χαίρομαι γιαυτό. Ευκαιρίες θα έχεις σίγουρα πολλές,και εγώ μάλλον λιγότερες, οπότε το φυλαγμένα πήγαινε στο να μην υπάρχουν ζημιές που πονάνε την τσέπη και βέβαια να διασκεδάσουμε.
Πάντως δεν είναι απαταίτητο να πάρει κανείς μέρος σ'όλους τους αγώνες, και ένας είναι αρκετός......................................... για αρχή
Σαφέστατα και δεν μιλάμε για όλους τους αγώνες. Για την ώρα σκέφτομαι για ΕΝΑΝ αγώνα ( ), ΜΟΝΟ για την εμπειρία.
Άσ' τήν τσέπη. Και μόνο στη σκέψη πονάει.
Ο... Ζωηρός.
Εντάξει ...............Ζωηρέ κάπως έτσι το βλέπω και εγώ.
Θα διασταυρώσω τις πληροφορίες για το φιλικό και θα ενημερώσω,μήπως τα καταφέρουμε και το΄ν δούμε παρέα.Έχουμε συνήθως μια κερκίδα δική μας σε πολύ καλό σημείο που βλέπει όλη την πίστα και τα pits.
Και θέλω ...ζωντάνια συνέχεια δεν θέλω χαλαρότητα.......
Καλημέρα..............εντάξει η μέρα ξεκίνησε καλά.....με λίγο karting ξεχνιέμαι
-
.. το θεμα ειναι να μη βρεχει, βασικα!
Αν κι εγω σας λεω οτι το προγραμμα στο περιοδικο karting news, ειχε τον φιλικο για την κυριακη που μας περασε!
Δεν κανετε κανενα τηλεφωνο τσερανιδης μερια ?
Καλημερα κι απο μενα!
(Τι με λιγο karting ξεχνιεσαι ? Εδω εχουμε ξεχασει το karting!)
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ