-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Προταση..Μιας και θα οργανωθούμε καλά, από οτι βλέπω, φέτος το καλοκαίρι, μήπως να δούμε το φετινό πρόγραμμα των αγώνων και να κανονίσουμε να κατέβουμε σε κανένα 2 φιλικούς? Τι λέτε?
Σε συνέχεια της πρότασης....συμφωνώ και συμπληρώνω........
'Τρελλή ιδέα Νο 2......'
Η πρώτη ταιν........ιδέα προχωράει παραπάνω απο αισιόδοξα,γιατί όχι και καρτ. Θα είναι πάρα πολύ πιο εύκολο.....Ακούμε απόψεις.
Αν δεν γίνει κάτι με την τρελλή ιδέα είμαι μέσα για φιλικούς αγώνες.Δεν έχω δικό μου καρτ,ΑΚΟΜΗ,αλλά κάνω τα πάντα για τέτοιες ιδέες.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑ.!!!!!!!!!
-
... ειναι πολλα τα λεφτα... κωστη!
Δεδομενου οτι μπορει να ερθει καποιος να στη χωσει και μετα να μετρας ευρω για την *&^%. Περα απο τα παραβολα για συμμετοχη και λαστιχα...
Χωρια που βλεπω μπροστα μου, συνεχως, ανοιχτα αυτοκινητα (ΧΩΡΙΣ κοτσαδορο )
Εξ' αλλου, μη ξεχναμε, οτι μπορει στο σερβις να ειμαι ατρομητος, αλλα ειμαι ακομα καινουργιος στο καρτ... Μια φορα που εκανα βολτες, οταν οι αλλοι καναν προπονηση, με περνουσαν 'απο πανω'!!
Τελος παντων, να φτιαχτει το καρτακι και βλεπουμε....Να μαθουμε και συνολικο κοστος συμμετοχης...
Α! και για να μη ξεχνιομαστε, εγραψα στις συναντησεις, οτι αποψε εχω συνεργειο και οτιδηποτε μηχανικο, θα δεθει, για να ειμαστε καθ' ολα ετοιμοι! Μενει μονο η βαση και το καθισμα (δε με φοβιζει αυτο...)
-
Στάθη σε χάσαμεεεεεεεε..............
25 Μαρτίου θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη και μετά Σέρρες at the big pista !!! Υπάρχει περίπτωση να τα πούμε απο κοντά ????
Μήπως υπάρχει περίπτωση να απολαύσουμε και την μικρή πίστα με σωστό εργαλείο???? Μήπως λέω,μήπως...........
-
Τι εγινε???
Ανοιξε ο καιρος και αντι να παρει 'φωτια' το θεμα, εχουμε μεινει στασιμοι και σε λιγο μας βλεπω να γινεται ελος!!
Ελεος!
Ανοιγει ο καιρος, ανοιγει και ο δρομος για τις επισκευες που χρειαζονται!!
Ανοιγει και η ορεξη για εσανς διχρονιλα, λαστιχο και σκληρες μαχες με τα χρονομετρα!!
Γιαννη, πηγες τελικα Αφιδνες ??? Εμεις, δυστυχως, δεν κερδισαμε το RC, οποτε δε γινοταν να ερθουμε!
Με τα καρτακια σας, τι γινεται ?? -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Στάθη σε χάσαμεεεεεεεε..............25 Μαρτίου θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη και μετά Σέρρες at the big pista !!! Υπάρχει περίπτωση να τα πούμε απο κοντά ????
Μήπως υπάρχει περίπτωση να απολαύσουμε και την μικρή πίστα με σωστό εργαλείο???? Μήπως λέω,μήπως...........
Ασέ μάστορα,έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλεία(καιρός ήταν)και αναγκαστικά όλα τα άλλα με μέτρο(συμπεριλαμβανόμενου και του φόρουμ).Το έχω υπ'οψιν πάντος για τις 25,και θα προσπαθήσω τουλάχιστον να έρθω(το έτερον θέλει εκδρομούλα )....
-
Αν κάποιος γνωρίζει το πρόγραμμα των αγώνων,επίσημους-φιλικούς, ας τους ανεβάσει στο σχετικό θέμα που έχουμε ανοίξει στις ανακοινώσεις-εκδηλώσεις.Να κανονίζουμε και το πρόγραμμά μας.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΤΟΣ . ΓΕΝΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρόγραμμα των αγώνων για το 2004 εδώ:
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Στάθη σε χάσαμεεεεεεεε..............
25 Μαρτίου θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη και μετά Σέρρες at the big pista !!! Υπάρχει περίπτωση να τα πούμε απο κοντά ????
Ασέ μάστορα,έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλεία(καιρός ήταν)και αναγκαστικά όλα τα άλλα με μέτρο(συμπεριλαμβανόμενου και του φόρουμ).Το έχω υπ'οψιν πάντος για τις 25,και θα προσπαθήσω τουλάχιστον να έρθω(το έτερον θέλει εκδρομούλα )....
Μας έλειψες μάστορα...... Εντάξει και μακάρι να τα πούμε απο κοντά.
Θα τα φτιάξετε επιτέλους εκείνα τα εργαλείααααααααααααα,έχουμε σκουριάσει .Κάτι τα κρύα,κάτι οι βροχές χαθήκαμεεεεεεεεε.
Τουλάχιστον γεμίζουν οι μπαταρίες και οι τσέπες για να έχουμε για το μακρύ καλοκαίρι ????????????Άντε να δούμε πότε θα σας δούμε.
-
Θα τα φτιάξετε επιτέλους εκείνα τα εργαλείααααααααααααα,έχουμε σκουριάσει .Κάτι τα κρύα,κάτι οι βροχές χαθήκαμεεεεεεεεε.
Τουλάχιστον γεμίζουν οι μπαταρίες και οι τσέπες για να έχουμε για το μακρύ καλοκαίρι ????????????Άντε να δούμε πότε θα σας δούμε.
οσο δεν κανεις κατι, οι τσεπες γεμιζουν..
2 ειναι τα projects και να δουμε τι θα γινει απο τα 2
το ιδανικο, παντα, ειναι και τα 2 αλλα η τσεπη καποια στιγμη πιανει 'πατο'... για να δουμε -
Kαλημερα σε ολους.
Πλεον οι μερες ειναι που κανει ειναι οτι πρεπει για να παμε για καρτ.Το καρτακι πιστευω να ειναι ετοιμο μεσοβδομαδα και να παμε.Τωρα εχω βολευτει με κατι φιλους που πηρανε τωρα και τους βοηθαω και εχω ψιλοξεσκουριασει.
Οι αγωνες την κυριακη ητανε πολυ δυνατοι,με προσπερασματα και αρκετα χτυπηματα.Ωραια πραγματα.Την κυριακη που μας ερχεται υπαρχει μια προταση να παμε καλαματα να δουμε τον αγωνα και γιατι οχι.καλη πιστα ειναι,καλη βολτα ειναι και εχει και καλα λουκανικα !!!!!!!!!!!!
Αφου τουλαχιστον δεν κερδισατε το 206 πηγατε καθολου για καρτ?
καλα μαστορεματα. -
Καλημερα Γιαννη!
Ειχαμε παει για καρτ την προηγουμενη (Σαββατο) και μαλιστα ειχε βγει και ανακοινωση στις εκδηλωσεις του φορουμ! Κριμα που δεν ηρθατε, να τα πουμε και απο κοντα! Εκει εγινε χαμος με κατι ανελεητες μαχες 'διχως αυριο'!!
Αυτοδυναμοι θα κατεβουμε απο αλλη βδομαδα, μια και κυριακη εγω θα φυγω και θα επιστρεψω παρασκευη απογευμα...
Καιρου επιτρεποντως, ομως, λεω σαββατιατικο να ξεκινησω το καθισμα να δουμε τι θα γινει επιτελους!! Υπαρχει μια περιπτωση να γυρισω απο το ταξιδι με ενα MyChron3 στις αποσκευες μου... Ειδωμεν!!Αν δεν κατσει αυτο, τοτε το καλοκαιρακι, στην ακρογιαλια κλπ... κλπ..
Για να βλεπω κινηση... Για να βλεπω κινηση!! -
Αν θέλετε κάποια βοήθεια στο δέσιμο ή λύσιμο αναμένω pm,και νάμαι.. Υπάρχει μπόλικη εμπειρία........ Πάντως σας ενημερώνω πως περισσότερη εμπειρία υπάρχει στο στήσιμο
Λέω μήπως και μειώσουμε το χρονικό διάστημα της σκουριάς
-
Γεια σας.Τελικα πηρα ενα Τεκνο Ροταξ κ εκανα το Σαββατο στα Σπατα.Μαλλον θα ειμαι εκει κ αυτο το Σαββατο.Γιαννη θα κατεβεις???Θελει λιγο ψαξιμο με το καθισμα........θα το θελα λιγο πιο κοντα στο τιμονι.
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Γεια σας.Τελικα πηρα ενα Τεκνο Ροταξ κ εκανα το Σαββατο στα Σπατα.Μαλλον θα ειμαι εκει κ αυτο το Σαββατο.Γιαννη θα κατεβεις???Θελει λιγο ψαξιμο με το καθισμα........θα το θελα λιγο πιο κοντα στο τιμονι.Καλοριζικο και καλους χρονους αλλα εμαθα οτι γυρισες αρκετα καλα υστερα απο τοσα χρονια απραξιας.Σε καλο δρομο σε βλεπω.
Το σαββατο κατα 90% δεν θα εχω ετοιμο το καρτ αλλα θα ερθω σιγουρα για βολτα και με κατι φιλους για να κανουν με τα δικα τους.Οσοι πιστοι προσελθετε.
Ο καιρος λογικα θα ειναι πολυ καλος οποτε θα ειναι οτι πρεπει.
μεχρι τοτε καλα μαστορεματα. -
... μη ξυνετε πληγες .. μη ξυνετε πληγες ....
Θα λειπω εκτος ρε γαμωτο.... Αντε γιατι απο αναβολη σε αναβολη το παει να βρεθουμε επιτελους απο κοντα και να ανταλλαξουμε αποψεις at the pista! (ξερετε... ειναι οντως τα facom τα καλυτερα εργαλεια που μπορει να παρει κανεις, για να κανει 'επεμβασεις' ?? Ποιος ειναι ο καλύτερός σου χρόνος για να λύσεις μια καμπάνα, να αλλάξεις γρανάζι και να τη ξαναδέσεις ? ) -
Ευχαριστω Γιαννη!Καλα ηταν μετα απο πολυ καιρο.Ποιος προλαβε κ σου πε για χρονους βρε θηριο???
-
Το βλέπω εγώ το ενιαίο ROTAX
Καλορίζικο και καλή διασκέδαση νάχεις..........
Μακάρι να είναι υγιές και να τρώει όλα του τα λάστιχα και να πίνει όλη την βενζίνη
Πείτε μας τι ώρα θα πάτε το Σάββατο και αν θα κρατάτε κάποιο γαρύφαλλο για να σας γνωρίσουμε.......
Πότε είπαμε οτι φεύγεις...????? Την Κυριακήηηηηηηηηη....???? και το Σάββατο τί θα κάνεις δήλαδη......Λίγη διχρονίλα θα είναι πολύ καλή συντροφιά για το ταξίδι....
Θα τα πούμε απο κοντά φίλοι μας.......
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Ευχαριστω Γιαννη!Καλα ηταν μετα απο πολυ καιρο.Ποιος προλαβε κ σου πε για χρονους βρε θηριο???Tα καλα νεα κυκλοφορουν γρηγορα,κατι 2?,30 εμαθα.Μην μαθευτει και ποσο γρηγορος εισαι και δεν ερθει μετα κανενας στην πιστα.
Αντε και καλυτερα.Το Σαββατο θα περασβ για καφεδακι μιας και το δικο μου δεν ειναι ετοιμο,tm,τα facom ειναι πανακριβα αλλα και πολυ καλα σε ποιοτητα.Κανονισε τα με την τσεπη σου τωρα.Την δαγκανα την εφτιαξες?
Αντε καλο βραδυ και καλα μαστορεματα. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ευχαριστω Γιαννη!Καλα ηταν μετα απο πολυ καιρο.Ποιος προλαβε κ σου πε για χρονους βρε θηριο???
Tα καλα νεα κυκλοφορουν γρηγορα,κατι 2?,30 εμαθα.Μην μαθευτει και ποσο γρηγορος εισαι και δεν ερθει μετα κανενας στην πιστα.
Αντε και καλυτερα.Το Σαββατο θα περασβ για καφεδακι μιας και το δικο μου δεν ειναι ετοιμο,tm,τα facom ειναι πανακριβα αλλα και πολυ καλα σε ποιοτητα.Κανονισε τα με την τσεπη σου τωρα.Την δαγκανα την εφτιαξες?
Αντε καλο βραδυ και καλα μαστορεματα.Το πρόγραμμα του Σαββάτου τι ώρα λέει at tte pista??????
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Tα καλα νεα κυκλοφορουν γρηγορα,κατι 2?,30 εμαθα.Μην μαθευτει και ποσο γρηγορος εισαι και δεν ερθει μετα κανενας στην πιστα.
H άλλη ιδέα,αν ξέρουμε τους χρόνους, είναι οτι αφού υπάρχει κάποιος τόσο γρήγορος θα έχουμε κάποιο μεγαλύτερο στόχο να κυνηγήσουμε.
Άσχετα τους χρόνους εμείς θα προσπαθούμε να ερχόμαστε για την παρέα και την διασκέδαση.
-
γρηγορες απαντησεις:
Τα facom το ξερω οτι ειναι πανακριβα! Η τσεπη μου εχει διαφορες αντιρρησεις, γενικως, γιατι το μυαλο μου εχει διαφορα σχεδια, ειδικως!
Να μαθουμε τα γραναζια του Tecno Rotax ?
Γιαννη, δηλωσε ωρα για τα σπατα και θα περασουμε μια βολτα!
Και εμεις θα ερθουμε μονο για ...μυρωδια!
Δαγκανα δεν εφτιαξα... Δεν ηθελα να κανω καμμια ζημια κατα λαθος σε κανα λαστιχακι και εχουμε διαρροες, γιατι χαθηκαμε!
πηγα και πηρα τακακια, ομως, εξτρα για καβατζα!
Ενταξει, γενικα απο ανταλλακτικα ειμαστε μια χαρα! ΚΑΡΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ