-
Ναι ρε φιλε αλλα εσυ εχεις crg. Το παλικαρι ομως εχει αλλο καρτ.
Την παλια σου προ-crg τι την εκανες;Anyway τσεκαρε και τις ΟΜΡ στον Ριζικαρη (corsa club). Εχει βγει η νεα collection απο το εργοστασιο. Ολο και κατι θα βρεις
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ναι ρε φιλε αλλα εσυ εχεις crg. Το παλικαρι ομως εχει αλλο καρτ.
Την παλια σου προ-crg τι την εκανες;Την έχω πουλήσει καιρό τώρα.
Βασικά για μένα οι φόρμες είναι δυο. Sparco και alpinestars. Sparco άντε να βγάλεις άκρη εδώ και alpinestars (που νομίζω ότι ψάχνει) απ'έξω.
Θυμάμαι τα sparco τα έφερνε ο Σαρακάκης ένα διάστημα.
-
Αν οντως ψαχνει για alpinestars μονο, προσοχη στο νουμερο γιατι ειναι εχουν πιο στενη φορμα απο τις υπολοιπες εταιριες.
Αν υπαρχει καποιος στην πιστα που να εχει τετοια φορμα ας δοκιμασει το νουμερο του να ειναι σιγουρος. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Αν υπαρχει καποιος στην πιστα που να εχει τετοια φορμα ας δοκιμασει το νουμερο του να ειναι σιγουρος.Σωστός!
Υπάρχει ο bro
Αλλά Σάββατο θα βρέχει οπότε
-
Για μενα η κορυφαια φορμα σε ποιοτητα αν ειναι ανωνυμη περναει απαρατηρητη, πχ η alpinestars πιθανων να ειναι η καλυτερη, αλλα περνας και δεν σε κοιταει κανενας.
Αυτο για αλλους ειναι καλο για αλλους κακο. Μεγαλο παραδειγμα ο Σταυρος, οταν φοραει την CRG ειναι σαν ''ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ'' και οταν φοραει την Alpinestars (για μενα ειναι) σαν ΔΕΚΑΝΕΑΣ........ -
με την αντιπροσωπεια της sparco στην Ελλαδα εχει γινει ενα τρελο μπερδεμα εδω κ πολλα χρονια.
καποτε την ειχε ο Σαρακακης κ πουλουσε πανακριβα.για αυτον τον λογο πολλα καταστηματα εκαναν παραλληλες εισαγωγες.
μετα την αντιπροσωπεια πρεπει να την πηρε ενα καταστημα με εδρα στον βοτανικο(δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του).
τωρα δεν πρεπει να την εχει κανενας την αντιπροσωπεια.οι alpinestars ειναι πολυ ομορφες κ ακριβες αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει καποια για να εκφερω πιο σωστη αποψη.
Η φορμα που εχω για τα καρτ ειναι sparco, Η φθηνη rookie, την ειχα παρει το 2007(αν θυμαμαι καλα) και δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει. την ειχα παρει απο τον ατλα(αληθεια ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα??) σε πολυ καλη τιμη.
Για το ραλλυ ειχα αγορασει απο demon την φθηνη την Omp , που για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει περισσοτερο.παντως τα καινουρια τα μοντελα της Omp ειναι πολυ ωραια!!εχω σταμπαρει ενα!!
-
Η alpinestars του Μιχαλάκη τα σπάει πάντως!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η alpinestars του Μιχαλάκη τα σπάει πάντως!Μιχαλακης ειναι αυτος,οχι οποιος κ οποιος...
νομιζω οτι ενα θεμα που δεν εχουμε συζητησει ειναι για καλα βιβλια για την οδηγηση κ το στησιμο ενος καρτ.
γνωριζετε καποιο??εγω απο βιβλια δεν γνωριζω καποιο.
μονο ενα dvd ξερω οτι ειναι καλο το Wrench2Win - Science of Driving. -
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
νομιζω οτι ενα θεμα που δεν εχουμε συζητησει ειναι για καλα βιβλια για την οδηγηση κ το στησιμο ενος καρτ.
μονο ενα dvd ξερω οτι ειναι καλο το Wrench2Win - Science of Driving.http://www.papasotiriou.gr/product/ta-mistika-toi-kart
δρακοπουλος - λακαφωσης. (ειχε συζητηθει, αλλα αρκετα παλαιοτερα )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μονο ενα dvd ξερω οτι ειναι καλο το Wrench2Win - Science of Driving.http://www.papasotiriou.gr/product/ta-mistika-toi-kart
tm,το εχω αυτο απο τοτε που κυκλοφορησε!!
-
καλως!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
http://www.papasotiriou.gr/product/ta-mistika-toi-kart
Το έχεις διαβάσει κανείς να ξέρουμε εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Το είχα πάρει εγώ πριν κάνα μήνα! Σε 3 ώρες το διάβασα όλο, 80 κάτι σελίδες! Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο! Πέντε έξι πραγματάκια αξίζουν μόνο που κατά τη γνώμη μου τα βρίσκεις και στο ίντερνετ και ακόμη περισσότερα!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
βασικα πραγματα εχει,πολυ βασικα.
αν ενδιαφερεσαι καλο ειναι να υπαρχει στην βιβλιοθηκη μονο κ μονο για την προσπαθεια.εγω ψαχνω κατι που να κανει αναλυση σε βαθος.
για το αυτοκινητο υπαρχουν πολλα βιβλια για το καρτ ομως δεν βρισκω τιποτα.
2ξενογλωσσα που βρηκα ειναι κ αυτα εισαγωγικα. -
Σας διαβαζω παιδια και πραγματικα σας χαιρομαι, το παθος και η ΤΡΕΛΗ κ@υλ@ για να μαθετε οσο το δυνατο περισσοτερα για αυτο το απιστευτο μικρο τετρατροχο, εγω πιανω τον εαυτο μου ολη μερα να σκεφτεται το καρτ και τα συναφη του, συν οτι καθε μερα η γυναικα μου με κυνηγαει και μου λεει ''ολη σου η εννοια ειναι το καρτ και τιποτα αλλο''
Δυστυχως μετα απο σχεδον 10 χρονια το μαρτυριο του καρτ φουντωνει πιο πολυ αλλα σε αλλο επιπεδο αφου το να μαθουμε, να στησουμε, και τι πρεπει να κανουμε για το καρτ το ξερουμε.
Τωρα ειναι η ιστοσελιδα που μας τρωει πολλες ωρες, αλλα πιστευω πως γινεται καλη δουλεια για τα δεδομενα μας, ο κοσμος βεβαια ειναι ο μεγαλος κριτης, οσο για τα καρτ το CRG-Maxter τελειωσε και μαλλον την Κυριακη θα τελειωσει και το KOSMIC-TM, και απο βδομαδα ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ -
γιατι ξαφνικα σταματανε να μου ερχονται ειδοποιησηεις απο το φορουμ δεν το καταλαβαινω
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
εγω ψαχνω κατι που να κανει αναλυση σε βαθος.
2ξενογλωσσα που βρηκα ειναι κ αυτα εισαγωγικα.Είχα πάρει πριν αρκετό καιρό το βιβλίο Bob Bondurant on Race Kart Driving αλλά είναι και αυτό εισαγωγικό.
Ένα το οποίο νομίζω ότι είναι πολύ καλό, αλλά ακόμα δεν το έχω πάρει λόγω κόστους (109 δολάρια), είναι το Kart Chassis Setup Theory and Practical Guide το οποίο φαίνεται να εμβαθύνει σε θεωρητικό επίπεδο.
Σελίδες 13-19
Σελίδες 20-27
Σελίδες 50-54
Σελίδες 54-61
Σελίδες 73-88
Σελίδες 111-119
Σελίδες 145-155
Περισσότερες πληροφορίες -
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
εγω ψαχνω κατι που να κανει αναλυση σε βαθος.
2ξενογλωσσα που βρηκα ειναι κ αυτα εισαγωγικα.Είχα πάρει πριν αρκετό καιρό το βιβλίο Bob Bondurant on Race Kart Driving αλλά είναι και αυτό εισαγωγικό.
Ένα το οποίο νομίζω ότι είναι πολύ καλό, αλλά ακόμα δεν το έχω πάρει λόγω κόστους (109 δολάρια), είναι το Kart Chassis Setup Theory and Practical Guide το οποίο φαίνεται να εμβαθύνει σε θεωρητικό επίπεδο.
Σελίδες 13-19
Σελίδες 20-27
Σελίδες 50-54
Σελίδες 54-61
Σελίδες 73-88
Σελίδες 111-119
Σελίδες 145-155
Περισσότερες πληροφορίεςθα το ψαξω...thanks!!
@tuners...με το καλο!!!
-
Καλησπέρα σε όλους! Το σαββατοκυριακο που έρχεται έχει κανέναν αγώνα καρτοδρομιο? Κυριακή κάνουμε καρτ ελεύθερα?
-
Ο χρήστης George tm έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Το σαββατοκυριακο που έρχεται έχει κανέναν αγώνα καρτοδρομιο? Κυριακή κάνουμε καρτ ελεύθερα?Καλησπερα.
την κυριακη εχει το winter cup.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ