-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαββατο κι εγω δεν μπορω οποτε εκλεισα για κυριακη θεου θελοντος..!nice!!
αν,ειναι θα το κανονισω κ εγω!! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαββατο κι εγω δεν μπορω οποτε εκλεισα για κυριακη θεου θελοντος..!Πάει, καγκούρεψε και το καρτ...
Όχι δεν ζηλεύω καθόλου...
-
Παίδες τη Κυριακή μπορεί να βρέξει.
Σάββατο.
-
-
Καλησπέρα αύριο θα έχει κόσμο στο καρτοδρομιο? Έχει προπονήσεις?
-
Ο χρήστης George tm έγραψε:
Καλησπέρα αύριο θα έχει κόσμο στο καρτοδρομιο? Έχει προπονήσεις?Ναι, κανονικά!!
Εμείς θα λείπουμε βεβαίως γιατί έχουμε άρρωστο team manager
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ναι, κανονικά!!
Νίκο δηλαδή αφού έχει προπονήσεις εγώ κάθε πόση ώρα μπορώ να μπαίνω πίστα?και για πόση ώρα?
-
Ο χρήστης George tm έγραψε:
Ναι, κανονικά!!
Νίκο δηλαδή αφού έχει προπονήσεις εγώ κάθε πόση ώρα μπορώ να μπαίνω πίστα?και για πόση ώρα?
Εξαρτάται πόσες κατηγορίες θα φτιάξει αύριο από τα πόσα καρτ θα μαζευτούν.
Συνήθως φτιάχνει:
-Μίνι
-Hobby (χομπίστες, αυτόματα/εξατάχυτα)
-KF/KZ (αγωνιζόμενοι)Οπότε λογικά θα μπαίνεις στους χομπίστες εσύ που είναι και καλύτερα γιατί δεν έχει πολύ κόσμο. Αν κάνει 3 κατηγορίες (που λογικά τόσες θα φτιάξει) θα μπαίνεις ανά 45 λεπτά καθώς το κάθε σκέλος είναι 15λεπτο.
-
Κατάλαβα Νίκο σε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είμαστε αστείοι ρε, τέλος
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Είμαστε αστείοι ρε, τέλος
-
ωραια ηταν σημερα!
ο καιρος ηταν καλος κ ειχε αρκετο κοσμο.
επιτελους εκανα κ εναν αξιοπρεπη χρονο!!
εχω ομως ακομα πολυ δρομο,κανω βασικα λαθη.ο Σταυρος@crg εκανε προπονηση μαζι μας λογω του αρρωστου team manager σας.
-
Τα δυο παιδια απο εδω το forum, που τα τραβηξε ο Κωστας απο την σημερινη προπονηση στο Καρτοδρομο.
Δειτε και αλλες φωτογραφιες απο ολες τις ομαδες στο http://www.kartinfo.gr.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Τα δυο παιδια απο εδω το forum, που τα τραβηξε ο Κωστας απο την σημερινη προπονηση στο Καρτοδρομο.
Δειτε και αλλες φωτογραφιες απο ολες τις ομαδες στο http://www.kartinfo.gr.
thanksss!!!
-
Μπράβο παίδες!!
Δεν έχω όμως παρά να επισημάνω ένα βασικό θέμα ασφάλειας που βλέπω στη παρακάτω φωτό:
ΠΟΤΕ δε κάνουμε καρτ με ανοιχτή τη ζελατίνα. ΠΟΤΕ μα Π Ο Τ Ε.
Είναι θέμα ασφάλειας για τα μάτια μας. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος με τέτοια ταχύτητα να μπει και να χτυπήσει το μάτι οτιδήποτε από έντομο, λάστιχο, πέτρα κλπ που μπορεί να εκσφενδονιστεί από το μπροστινό καρτ.
Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να κάνω καρτ και να μου έχει έρθει ακριβώς στην ευθεία του ματιού πέτρα, κομμάτι από λάστιχο μέχρι κι ένα τεράστιο έντομο το οποίο θα μου είχε βγάλει το μάτι αν ήταν ανοιχτή η ζελατίνα.
Μάλιστα κακώς σας άφησαν να μπείτε μέσα έτσι.
Την επόμενη φορά θα ξέρετε να το προσέξετε.
-
Ναι επιτέλους έκανα την παρθενική μου βόλτα! Νίκο έχεις δίκιο για την ζελατίνα απλά ανοιχτή ήταν για ένα με δύο γύρους! Όλα καλά αν και λίγο πιασμένος!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μπράβο παίδες!!Δεν έχω όμως παρά να επισημάνω ένα βασικό θέμα ασφάλειας που βλέπω στη παρακάτω φωτό:
ΠΟΤΕ δε κάνουμε καρτ με ανοιχτή τη ζελατίνα. ΠΟΤΕ μα Π Ο Τ Ε.
Είναι θέμα ασφάλειας για τα μάτια μας. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος με τέτοια ταχύτητα να μπει και να χτυπήσει το μάτι οτιδήποτε από έντομο, λάστιχο, πέτρα κλπ που μπορεί να εκσφενδονιστεί από το μπροστινό καρτ.
Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να κάνω καρτ και να μου έχει έρθει ακριβώς στην ευθεία του ματιού πέτρα, κομμάτι από λάστιχο μέχρι κι ένα τεράστιο έντομο το οποίο θα μου είχε βγάλει το μάτι αν ήταν ανοιχτή η ζελατίνα.
Μάλιστα κακώς σας άφησαν να μπείτε μέσα έτσι.
Την επόμενη φορά θα ξέρετε να το προσέξετε.
Νίκο ξέχασες να πεις και για το κολάρο
-
Πλάκα πλάκα το κολάρο με ενδιαφέρει. Γιατί με έχει πιάσει ο αυχαινας μου! Φαντάζομαι σε κρατάει σε μια σταθερή θέση για να μην ταλαιπωρείς τον αυχένα. Δεν είναι μόνο για ατύχημα. σωστά? Έχει μεγέθη?
-
Βασικά μόνο το hans προστατεύει ουσιαστικά από χτύπημα.
Όλα τ'αλλα δε βοηθάνε πολύ.
Ο αυχένας βασικά θέλει προπόνηση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βασικά μόνο το hans προστατεύει ουσιαστικά από χτύπημα.Όλα τ'αλλα δε βοηθάνε πολύ.
Ο αυχένας βασικά θέλει προπόνηση.
Πίστευα ότι θα βοηθούσε το κολάρο γιατί ο αυχαινας ταλαιπωρηθεί δεν ξέρω αν είναι επειδή έκανα πρώτη φορά! Παντός τρελή εμπειρία!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ