-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Θα χτυπουσα καποια στιγμη στο ενδιαμεσο και μια σπατα, αλλα που να αλλαζεις γραναζι τωρα... Ολοκληρη ιστορια....den 3erw pws einai sto diko sou alla sto diko mou den einai megalh upo8esh kana 10'-15' to poly.
Basika ta spata einai poly kalh pista gia ta prwta bhmata(pou eseis oloi ta exete kanei) meta logika 8a pas stis afidnes h kapou allou ektos a8hnws(p.x kalamata pou exoume kai ta mesa ) -
xfleo δεν εχεις διαβασει τα πρωτα ποστ και τα πρωτα βηματα μου απο την στιγμη που αγορασα το καρτακι μου!!
Το να αλλαξω γραναζι, δεν ειναι τιποτα! Λυνεις ροδα, λασκαρεις βασεις κινητηρα, ξεβιδωνεις και εισαι ετοιμος!
ετσι το ειπα.. Εδω ηθελα να ανοιξω κινητηρα μονος μου, αλλα δεν ειχα τον καταλληλο εξωλκεα για τον συμπλεκτη γαμωτο!!!
Ασε που πρεπει να του λυσω και την καμπανα για καθαρισμο και λιπανση...Περισσοτερο το ειπα για να 'τσιγκλησω'
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
xfleo δεν εχεις διαβασει τα πρωτα ποστ και τα πρωτα βηματα μου απο την στιγμη που αγορασα το καρτακι μου!!
Το να αλλαξω γραναζι, δεν ειναι τιποτα! Λυνεις ροδα, λασκαρεις βασεις κινητηρα, ξεβιδωνεις και εισαι ετοιμος!
ετσι το ειπα.. Εδω ηθελα να ανοιξω κινητηρα μονος μου, αλλα δεν ειχα τον καταλληλο εξωλκεα για τον συμπλεκτη γαμωτο!!!
Ασε που πρεπει να του λυσω και την καμπανα για καθαρισμο και λιπανση...Περισσοτερο το ειπα για να 'τσιγκλησω'
sorry newbie mistake
-
Είμαι της άποψης ότι πρέπει σιγά σιγά να πηγαίνουμε στην πίστα ΜΑΖΙ και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο...
xfleo για πες χαρακτηριστηκά γιατί κι εγώ καθημερινές πήγαινα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποοοοοοοοο παιδες πηγα σημερα ρυσιο για καρτ....... ειχε βρεξει, η πιστα ηταν υγρη και σε μερικα σημεια και μικρες λιμνουλες...... και με το που μπηκαμε αρχισε να ψυχαλιζει.............
απειρη υποστροφη οταν δεν ειχε προσφυση μπροστα , αποτομη υποστροφη με το παραμικρο μπλοκαρισμα του φρενου...... τα λαστιχα εννοειται για στεγνο (σλικ) ........... απιστευτη εμπειρια........ΑΧ! ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ. ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η παλια η πιστα ειναι........... εχει 80αρια διχρονα και λιγο μεγαλυτερα τετραχρονα..........το οδοστρομα μετριο, η σχεδιαση τυπικη για πιστα / οχι τιποτε το σοφιστικε......απο εκει και μετα δεν μπορω να διακρινω τιποτε αλλο διοτι δεν ειμαι ψημενος στο χωρο του καρτ για να δωσω περισσοτερες λεπτομερειες........ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ? Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ(ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ). ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 80ΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟTΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ. ΤΑ 80ΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣΣΙ, ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΡΤ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΙΣΑ,ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΟΤΕΡ.ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΟ ΠΑΝΤΑ!!!! -
clio V6 καλα χρυσα τα καρτακια αλλα ρε γαμωτο υπαρχουν στιγμες που μενεις ξεκρεμαστος απο δυναμη..............
ενταξει η σχεδιαση της πιστας δεν με εντυπωσιασε..... -
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ
-
Paidia o telikos rotax max 8a ginei telika stin Kalamata stiw 7 Noembriou kai pi8snon live metadosi apo to super sport, ante na doume...
-
Γιά ρίξτε μια ματιά εδώ:
http://www.karting.gr/news_thessaloniki ... 141004.htm
http://www.karting.gr/multimedia.htm
Αγοράστε γρανάζια!!!!!!!!!!!!!!
-
ψιλο εβρεξε σημερα στη θεσσαλονικη.............
οι πιστες ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ -
Οταν βρεχει ιδιως σε αγωνα πρεπει να εξασφλιαζουμε λαστιχα βροχης, παντως ελπιζω οταν γινουν οι αγωνες να μην εχουμε τετοια προβληματα ιδιως στους 2 τελικους που θα γινουν στη Μεσσηνια. ..αν ερθει κανεις να τα πουμε ετσι παιδες/
-
Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός κάπου γίνεται ενοχλητικό σε κάθε, μα ΚΑΘΕ, δημοσίευσή σου να κάνεις αναφορά στην πίστα της Καλαμάτας...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός κάπου γίνεται ενοχλητικό σε κάθε, μα ΚΑΘΕ, δημοσίευσή σου να κάνεις αναφορά στην πίστα της Καλαμάτας...Μου φαίνεται πως δεν διάβασες τι έγραψε το παλληκάρι 3 σελίδες πριν.Για να μhν ψάχνεις ιδού:
21century wrote:
'Η μονη πιστα που εχει την αδεια τελεσης ειναι η Καλαματα στην οποια τυχαινει να κανω δημοσιες σχεσεις επειδη οι ιδιοκτητες ειναι κολλητοι. Εκει θα γινει μαλλον και ο τελικος Rotax Max challenge.'
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός κάπου γίνεται ενοχλητικό σε κάθε, μα ΚΑΘΕ, δημοσίευσή σου να κάνεις αναφορά στην πίστα της Καλαμάτας...
Μου φαίνεται πως δεν διάβασες τι έγραψε το παλληκάρι 3 σελίδες πριν.Για να μhν ψάχνεις ιδού:
21century wrote:
'Η μονη πιστα που εχει την αδεια τελεσης ειναι η Καλαματα στην οποια τυχαινει να κανω δημοσιες σχεσεις επειδη οι ιδιοκτητες ειναι κολλητοι. Εκει θα γινει μαλλον και ο τελικος Rotax Max challenge.'
Έχω μάθει το θρεντ απ'έξω μην ανησυχείς... Απλώς συνέχεια αναφέρει την πίστα της Καλαμάτας. Έλεος πια!
-
Καλησπερα σταθη!
Good 2 have you back!!
Λοιπον, σ/κ ειχε 'συνεργειο' !
Ο καθιερωμενος ελεγχος των 2 ωρων.. Η καμπανα λυθηκε για να καθαριστει και να ελεγχθει το ρουλεμαν της καμπανας. Κατα τον ελεγχο, διαπιστωθηκε πως γρασσακι απο τον μηχανησμο της μιζας ειχαν παει στα φερμουιτ.. Λυσιμο, πλυσιμο - καθαρισμα, επανατοποθετηση... Ο συμπλεκτης ειναι για να φας απο εκει!
Ελεγχος σταθμης λαδιου, στην τρομπα νερου και ελεγχος φιλτρου καρμπυρατερ. Με την ευκαιρια, βγηκε η αλυσιδα, πλυθηκε κι αυτη, τοποθετηθηκε, σφιχτηκε και λιπανθηκε, ετοιμη για την επομενη φορα... Επισης, λυθηκε η εξατμιση, τοποθετηθηκε φλαντζοκολα για να μη 'φτυνει' λαδακι απο την ενωση της με το μπλοκ του κινητρα και μια και ηταν λυμμενη η εξατμιση, περαστηκε και ενα χρωματακι μαυρο. Τωρα ειναι απλωμενη και στεγνωνει! Τρομερη ανακαλυψη το spray paint!Μενει να λυσουμε το θεματακι του τρεϊλερ και ειμαστε ετοιμοι για εξορμηση!
Παντως ειναι κουκλι! -
Yποθέτω πως χρησιμοποίησες μπογιά για σόμπες σωστά?
-
χρωμα που αντεχει σε υψηλες θερμοκρασιες.. Το συγκεκριμενο λεει για οτι κανει για φουρνους και τετοια
Δυστυχως, λογω αργοπορησης, δεν μπορεσα σημερα να κοιταξω λεπτομερως τα κομματια πως γινανε, αλλα δειχναν πολυ ωραια..
Ασχετο, αλλα το http://www.karting.gr αναφερει και καινουργια πιστα καρτ στα μεγαρα... Ξερουμε κατι ??
Αντε και στο σπαθοβουνι σε λιγακι.. Να πηγαινουμε για καρτ και μετα να χτυπαμε και μια ... χωμα, ετσι για να στανιαρουμε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
χρωμα που αντεχει σε υψηλες θερμοκρασιες.. Το συγκεκριμενο λεει για οτι κανει για φουρνους και τετοια
Αντε και στο σπαθοβουνι σε λιγακι.. Να πηγαινουμε για καρτ και μετα να χτυπαμε και μια ... χωμα, ετσι για να στανιαρουμε!Ολο για φουρνους και για καμπανες που μπορεις να φας εκει πανω!
Επειδη εσπασα τα πιατα μου δεν μου την στελνεις?πακετο με το μοτερ εε
Ασε τα χρωματα και αλλαξε τα εσωτερικα τις μπας και παρει λιγοΛες να φερουμε και κανα χωματινο καρτακι?
-
ξαναπηγα σημερα το πρωι για καρτ στο ρυσιο.......
αυτη τη φορα με στεγνη πιστα αλλα με τα τετραχρονα (επειδη λεει διπλα εχει σχολειο και τα διχρονα κανουν θορυβο)
το συμπερασμα ειναι ενα : μπορει ΝΑΙ να ειναι ακρως ρυθμισιμα και τα δυο αλλα τους λειπει η ΔΥΝΑΜΗ και μενεις ξεκρεμαστος μεσα στη στροφη
το οποιο απο ενα σημειο και μετα κατανταει βαρετο....
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ