-
Ο χρήστης αντωνης13 έγραψε:
το κοστος του αυτοματου απο το εξυταχητο διαφερει ετσι δν ειναι??Το ΚΖ ξεσκιζει τα λαστιχα, εχει 4% λαδι και καει το κ&λο του.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
το κοστος μεινωτε δλδ κατα 15 με 20%
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Δειτε στο http://www.kartinfo.gr τον καλυτερο Ελληνα οδηγο καρτ αυτη την στιγμη, on board στο Lonato στον τελικο του ROK International final.
To ονομα αυτου . ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΛΕΣΗΣοποτε τον πετυχαίνω στην πίστα κάθομαι απεξω κ τον χαζεύω να γυρνάει. όχι για να μάθω γραμμές κτλ. Απλά για να τον θαυμάζω!
είναι απίστευτο το πόσο αερινα γυρνάει, γρήγορα αλλά ήρεμα, με ελάχιστες κινήσεις του τιμονιου. Λες κ κινείται σε ράγες. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαλλον ο φιλος εννοει το τρολευ που απλα σηκωνεις το καρτ μεσα στην πιστα και οχι τρειλερ μεταφορας..Τρολολόλ! Μπέρδεψα το τρόλευ με το τρέιλερ
Αυτό το έχετε μόνιμα στην πίστα ή το 'σέρνετε' κάθε φορά με το μεγάλο τρέιλερ? Γιατί προφανώς δεν πηγαίνεται μονάχα Καρτόδρομο.. -
Καροτσάκι για το καρτ μπορεί να φτιάξει ο οποιοσδήποτε, εμένα το έχει ο μηχανικός που το μεταφέρει στις προπονήσεις.
Ο χρήστης αντωνης13 έγραψε:
το κοστος μεινωτε δλδ κατα 15 με 20%Στη προπόνηση, ναι. Περίπου τόσο. 25% για να είμαστε ακριβείς.
Με το αυτόματο πριν έκαιγα περίπου 15 ευρώ βενζίνη, συν 25€ τη πίστα και ενάμιση λάδι το μήνα περίπου, έβγαινε 50€ συν τα λάστιχα. Αν υπολογίσεις λάστιχα (150 ευρώ) για κάθε 6 προπονήσεις, είσαι στα 75€ περίπου ανά προπόνηση.
Αλλά το 6τάχυτο έχει πολύ λιγότερες ζημιές καθώς δεν έχει φυγοκεντρικό, μίζα ή μπαταρία.
Πάσχο, με τα λάστιχα εννοώ την αναγωγή τους στο μήνα. Θέλω δηλαδή περίπου ένα σετ το μήνα (160€), άρα διά τις 4 προπονήσεις που κάνω κάθε Σάββατο.
Για να δούμε λίγο πιο αναλυτικά, κάθε Σάββατο έχουμε:
Πίστα: 25 €
Βενζίνες (ΚΖ): 25 €
Λάδι (ΚΖ): 10€
Λάστιχα (160/4): 40€
Σύνολο: 100€Ένα 400άρι το μήνα φεύγει στο καρτ ζωή να'χουμε ... + ζημιές.
Αλλά επαναλαμβάνω. Εξατάχυτο!
Στο αυτόματο τα κόστη είναι άλλα. Μόνο λάστιχα που ήθελα κάθε 1.5 μήνα και τη χαμηλότερη κατανάλωση σε βενζίνη/λάδι φτάνει.
-
@nikos
ξέχασες να βάλεις κ το κόστος του μηχανικού που έχεις στην προπόνηση, οπότε το κόστος είναι παραπάνω -
ευχαριστω φιλε Δημητρη για τις πληροφοριες...
εγω εχω μπερδεψει την συζητηση σχετικα με το τρολευ κ το τρειλερ...
εγω το τρειλερ εννουσα... λαθος δικο μου...
μαλλον Φεβραρη η Μαρτη θα εχω το εργαλειο... ως τοτε μεγαλη, πολυ μεγαλη υπομονη.. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
@nikos
ξέχασες να βάλεις κ το κόστος του μηχανικού που έχεις στην προπόνηση, οπότε το κόστος είναι παραπάνωΦοβαμαι οτι πρεπει να προσθεσουμε και το κόστος της βενζίνης πηγαινε ελα στην οποια πίστα. Αν δε ειναι τα μεγαρα... και αναλογα το ποδι και το οχημα βεβαια.
Με μια τετοια συχνοτητα, οπως του Νικου, και με αυτο το κοστος δεν φτανει το μηνιατικο, ααααααααααααν το εχεις. Τεσπα, που λενε και οι νεολαιοι, το καρτ ειναι πορωση οποτε θελει και καποια εξοδα. Αποψη μου οτι μπορει κανεις να καρταρει και με πολυ πολυ λιγωτερα.
Ναστε καλα.
-
οπως με τι τροπο μειωνεις και αλλο το κοστος??
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
@nikos
ξέχασες να βάλεις κ το κόστος του μηχανικού που έχεις στην προπόνηση, οπότε το κόστος είναι παραπάνωΜόνος μου φτιάχνω το καρτ μου, οπότε μηχανικός δεν υφίσταται.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@nikos
ξέχασες να βάλεις κ το κόστος του μηχανικού που έχεις στην προπόνηση, οπότε το κόστος είναι παραπάνωΜόνος μου φτιάχνω το καρτ μου, οπότε μηχανικός δεν υφίσταται.
Τυφλα να ΄χει ο DINO CHIESA
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
@nikos
Τυφλα να ΄χει ο DINO CHIESA
Rob Smedley
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Με το παρακάτω άρθρο θα σας λυθούν οι απορίες για το πως αλλάζουν οι ταχύτητες στο εξατάχυτο Maxter MXO:
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Με το παρακάτω άρθρο θα σας λυθούν οι απορίες για το πως αλλάζουν οι ταχύτητες στο εξατάχυτο Maxter MXO:Μια καταπληκτικη δουλεια απο τον ''ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ'' πλεον του kartinfo.gr Νικο και τον ευχαριστουμε πολυ.
!!! -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Με το παρακάτω άρθρο θα σας λυθούν οι απορίες για το πως αλλάζουν οι ταχύτητες στο εξατάχυτο Maxter MXO:
Μια καταπληκτικη δουλεια απο τον ''ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ'' πλεον του kartinfo.gr Νικο και τον ευχαριστουμε πολυ.
!!! -
παιδια, μηπως υπαρχει κανενα βιντεακι απο το kartodromo με την καινουρια φορα??
thanks! -
ακομα να παρεις καρτ να την κανεις μονος σου ?
-
την εχω κανει με την παλια φορα...
τωρα θα την κανω και με την καινουρια και για αυτο ρωταω..για να μην παω στα τυφλα. -
ολλοι στα τυφλα πηγαμε. μπες μεσα το πεταλι στο πατωμα και ο,τι γινει !!!
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
την εχω κανει με την παλια φορα...
τωρα θα την κανω και με την καινουρια και για αυτο ρωταω..για να μην παω στα τυφλα.Με αυτόματο παλεύεται, με εξατάχυτο είναι ζόρικη.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ