-
Μπραβο γιαννη! Πολυ καλη φαση ακουγεται! Αυτο το πολυ καλη ασφαλτος, ειδικα... ProKart, λοιπον.... Θελουμε να μας πεις εμπειριες για τα καρτ. Αφ' ενος για τη 'δυναμη' που ειχαν, αφ' ετερου για την κατασταση στην οποια βρισκοντουσαν τα καρτ της πιστας..
Για τετοιες πιστες και για τετοιες καταστασεις, αξιζει να πας με το τραινο εστω και τοσο μακρυα! δεν τιθεται θεμα!
Αληθεια, ποσο σου κοστισε γιαννη το ολο εγχειρημα ? Ροταξ ειχε στην πιστα για ενοικιαση ? Παρακολουθησες πριν ή μετα το μισαωρο που ησουν μεσα αλλες κατηγοριες ? (ροταξ μαξ, σασμανατα, τετραχρονα 250αρια..)
Για λεγε! Μας εχεις γεννησει αποριες!Πιο πολυ μ' αρεσε, ομως, αυτο το 'σας ζηλευα που κανατε' !!!!
Μου φαινεται πως το χειμωνα ειναι κατασταση 'συνεργειο' και το καλοκαιρι δε μπορουμε να κανουμε επειδη κανει ζεστη - επειδη δεν εχουμε τρεϊλερ, χιλια δυο επειδη! -
Δυναμη τα καρτ ειχανε αν και απ'οτι παρατηρησα αφου ειχε 1 ντιζα για καθε μοτερ, ι μια ηταν λιγο πιο χαλαρη απο την αλλη. δηλαδη δεν γυρναγανε με τισ ιδιες στροφες. Το κοιταξα σε ολα και ηταν ετσι. Εξυπνο αλλα στα κλειστα κομματια πιστευω θα ηταν καλυτερο να ειναι συγχρονισμενα για να εχει καλυτερη επιταχυνση μιας και ηταν καπως αργα. Στα πατημενα κομματια ειχε δυναμη αλλα ποτε δεν τελειωσε. Δεν σε τρομαζει οπως το διχρονο αλλα ηταν γρηγορα. αυτα τα κολολαστιχα σε τρομαζαν μιας και αργησαν πολυ να ζεσταθουν. Δυστηχως με αυτα τα λαστιχα εχω κακες εμπειριες μιας και ηταν τα πρωτα λαστιχα που ειχα σε καρτ. Απ'οτι λενε πρεπει να ειναι η πιο σκληρη γομα που υπαρχει για καρτ.
Τα καρτ ηταν σε αριστη κατασταση και οταν τελειωσαμε μπηκε ενας με μοτερ τετραχρονο αλλα πολλα κυβικα.ροταξ και κατι αλλα υπηρχαν μονο στο γκαραζ οπου τα συντηρουσαν. Μεσα τιποτα. Τα λεφτα ηταν 30 λιρες για μιση ωρα. Το εισητηριο του τρενου ηταν 20 λιρες. οποτε καταλαβαινεις ποσο εξω επεσε το μπατζετ μου . Αξιζε το ρημαδι ομως. -
Καλα περνας ρε Γιαννη.Μας βλεπω να οργανωνουμε εκδρομη αλλα με τα καρτ μας μαζι.
-
Tα σάλια να τρέχουν πως μπαίνουν με φατσούλες...
Ετσι αγόρι μου τέτοια να διαβάζω,να φτιάχνομαι....... μ'απογοήτευσες....περίμενα ή πρώτος ή δεύτερος το λιγώτερο
ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΗ ...........,αστειεύομαι φυσικά για το πιο πάνω σχόλιο.Τι φανταστική εμπειρία......εντυπωσιακό,για πρώτη φόρα.Είμαι σίγουρος οτι μετά απο λίγο καιρό που θα θα σου δωθεί η ευκαιρία να πηγαίνεις πιο συχνά,θα απολαύσεις και την οδήγηση πιο πολύ.
Οταν βρίσκεις χρόνο γράφε,οχι μόνο μια σελίδα............. ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ.
Να έχουμε να διαβάζουμε τέτοια όμορφα.Μην μας πολυζηλεύεις γιατί έχουμε ήδη σκουριάσει.Απο δικαιολογίες έχουμε πολλές.Εσύ κοίτα τον στόχο σου και βάλε και κοντινούς τέτοιους και όλα θα πάνε καλά.
Γνώριζε πίστες για να ξέρουμε που θα πάμε όταν έρθουμε.
Πάντως τα χρήματα ακούγονται αρκετά.Βέβαια σε σχέση με την οργάνωση και το επίπεδο των οχημάτων και εξοπλισμού,θα τα έδινα.Ίσως οχι συχνά αλλά τακτικά.Αν πήγαινες με δικό σου καρτ τι θα κόστιζε ξέρεις ?????
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μου φαινεται πως το χειμωνα ειναι κατασταση 'συνεργειο' και το καλοκαιρι δε μπορουμε να κανουμε επειδη κανει ζεστη - επειδη δεν εχουμε τρεϊλερ, χιλια δυο επειδη!Να προσθέσω εδώ οτι έχουμε και μεγάλη ποικιλία απο .......θερμοκρασίες που δεν βοηθάνε και κάποια εξωτικά υλικά να κολλήσουν γρήγορα.....
-
αυτο το ειχα ξεχασει!
εμ, αυτο που το πας ? -
ΠΑΙΔΙΑ θα ερθει κανενας Καλαματα το Σαββατοκυριακο για τους τελικους?
-
Χλωμιασε! το θεωρω ακρως απιθανο...
Δεν ειναι και 2 βηματα ... -
Ωραίο θα ήταν.... αλλά αυτά τα ΣΚ είναι για ....... εργένηδες,
Αν ήμουν τέτοιος, θα έπαιρνα την μοτοσυκλέττα μου,θα περνούσα απο την καινούργια πίστα στην Σπάρτη,όπου θα διανυκτέρευα και την άλλη μέρα θα κατηφόριζα για την όμορφη Καλάμάτα για δράση.........Πουφ !!!!!!!!!! όνειρο ήταν ?????????????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ωραίο θα ήταν αλλά αυτά τα ΣΚ αυτά είναι για ....... εργένηδες,Αν ήμουν τέτοιος, θα έπαιρνα την μοτοσυκλέττα μου,θα περνούσα απο την καινούργια πίστα στην Σπάρτη,όπου θα διανυκτέρευα και την άλλη μέρα θα κατηφόριζα για την όμορφη Καλάμάτα για δράση.........Πουφ !!!!!!!!!! όνειρο ήταν ?????????????
Καμια σταση σε Πατρα η Ελευσινα, δεν θα εκανες? Λεω τωρα εγω.
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ωραίο θα ήταν αλλά αυτά τα ΣΚ αυτά είναι για ....... εργένηδες,
Αν ήμουν τέτοιος, θα έπαιρνα την μοτοσυκλέττα μου,θα περνούσα απο την καινούργια πίστα στην Σπάρτη,όπου θα διανυκτέρευα και την άλλη μέρα θα κατηφόριζα για την όμορφη Καλάμάτα για δράση.........Πουφ !!!!!!!!!! όνειρο ήταν ?????????????
Καμια σταση σε Πατρα η Ελευσινα, δεν θα εκανες? Λεω τωρα εγω.
Παντού αγόρι μου,παντού......
Πάντως το έχω βίτσιο, απο όποια περιοχή και να περνάω και έχει πίστα, μπαίνω για δοκιμή χωρίς δεύτερη κουβέντα.Με σούργελα........ με σούργελα,μικρή ............ ε!!!!!!! και ....... μέσαααααααααααα εγώ.
Μόνο που μουρμουράει η παρέα και μου την σπάει.Κάτι σαν την νεα διαφήμιση για το Corolla Verso,που παέι όλη η τετραμελής οικογένεια στην παραλία,φθινώπορο και φυσάει και ο μπαμπάς έχει ενθουσιαστεί,κατεβαίνει κάτω πηδάει στο jet ski με φόρμα και καλεί και την υπόλοιπη οικογένεια και αυτοί τον χαβά τους,μέσα στο αυτοκίνητο γιατί κρυώνουν,να μην κουνάνε.Μόνο να δείς τα πρόσωπα όλων θα καταλάβεις τι εννοώ.
Νάσαι καλά και καλό ΣΚ.
-
Ελατε τωρα παιδια... παντως εχουμε καλες και γερες συμμετοχες οπως θα δειτε και σε αλλο τπικ που ανοιξαμε. Επισης συμμετεχουν τα καλα ονοματα του χωρου αλλα και ανερχομενα αστερια....
-
Μιας και ειμαστε μια ωραια παρεα, πρεπει να ευχηθουμε σε εναν πολυ καλο καρτιστα και καλο παιδι, καλη θητεια και να περασει καλα οπου και να παει αυτους τους μηνες (ασχετα αν ο ψαρακλας θα κανει μονο 9 μηνες )
Καλη θητεια και παλι Δημητρη (Speedaddict). -
Αντε καλη θητεια στο παληκαρι, καθως επισης και καλη θητεια και στον αλλο δημητρη της παρεας του trf, ο οποιος 'μπηκε' σημερα!
Και μετα το διαφημιστικο διαλειμμα, να αναφερω οτι οι τυποι στην AIM (αυτοι με τα οργανα χρονομετρησης ντε!), δουλεια δεν εχουν να κανουν και βγαζουν συνεχως Firmware updates με ενα σωρο καλουδια!
Πριν απο λιγο καιρο βγαλαν firmware που δινει στο οργανο 4 διαφορετικους και ανεξαρτητους engine counters, ενω προστεθηκε και η δυνατοτητα εξωτερικης τροφοδοσιας ρευματος (τον ανταπτορα δεν εχω δει πουθενα, να τραβαει κατ' ευθειαν απο τη μπαταρια!). Το τελευταιο ειδικα, θα αποδειχτει σωτηριο σε οσους απο εμας διαθετουν απο Mycrhon 3 Plus και πανω, γιατι τα LED ειναι γνωστο οτι 'πινουν' κερατα!
Εν παση περιπτωση, κατι που ισως ενδιαφερει ειναι οτι πλεον η AIM σου δινει τη δυνατοτητα να κατεβασεις και beta firmware και να δεις πως παει! Αν δε σου κατσει, γυριζεις στην προηγουμενη εκδοση!
Απαραιτητη προϋποθεση, βεβαια, ειναι το usb καλωδιο, ετσι ?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πριν απο λιγο καιρο βγαλαν firmware που δινει στο οργανο 4 διαφορετικους και ανεξαρτητους engine counters
Μπορείς να γίνεις λίγο ποιό συγκεκριμένος?
-
Τώρα που το ξαναέψαξα το σάιτ,βρήκα αυτό:
**2004 September 14 - New firmware upgrading for MyChron3 kart
It is now available new Firmware Upgrading for MyChron3 kart.
Version:
2.30 for Printed Circuit Board MYC 30
Added/ Modified functions:- Manages 4 partial resettable counters. - Shows Split in sectorial mode during data recall. - Manages external power**
Σε αυτό αναφέρεσαι?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αντε καλη θητεια στο παληκαρι, καθως επισης και καλη θητεια και στον αλλο δημητρη της παρεας του trf, ο οποιος 'μπηκε' σημερα!
Και μετα το διαφημιστικο διαλειμμα, να αναφερω οτι οι τυποι στην AIM (αυτοι με τα οργανα χρονομετρησης ντε!), δουλεια δεν εχουν να κανουν και βγαζουν συνεχως Firmware updates με ενα σωρο καλουδια!
Πριν απο λιγο καιρο βγαλαν firmware που δινει στο οργανο 4 διαφορετικους και ανεξαρτητους engine counters, ενω προστεθηκε και η δυνατοτητα εξωτερικης τροφοδοσιας ρευματος (τον ανταπτορα δεν εχω δει πουθενα, να τραβαει κατ' ευθειαν απο τη μπαταρια!). Το τελευταιο ειδικα, θα αποδειχτει σωτηριο σε οσους απο εμας διαθετουν απο Mycrhon 3 Plus και πανω, γιατι τα LED ειναι γνωστο οτι 'πινουν' κερατα!
Εν παση περιπτωση, κατι που ισως ενδιαφερει ειναι οτι πλεον η AIM σου δινει τη δυνατοτητα να κατεβασεις και beta firmware και να δεις πως παει! Αν δε σου κατσει, γυριζεις στην προηγουμενη εκδοση!
Απαραιτητη προϋποθεση, βεβαια, ειναι το usb καλωδιο, ετσι ??Επειδη τον τελευταιο καιρο ολο μου τι λες για το ALFANO PRO, θα σου πω οτι ευλογημενο το δικο μου, εχει απο την μανουλα του για 4 χρηστες οπως και αμα εχεις το καλωδιο USB να ανεβασεις τα γυρολογια σε pc και να δεις αναλυτικα χρονους με διαγραμματα και τα λοιπα. Νομιζω οτι το εχει και το ΑΙΜ αυτο.
επειδη με τα ηλεκτρονικα δεν εχω την καλυτερη επαφη βλεπω να την παιρνεις αυτην την κοντρα
Κοιτα να κανεις κανα καρτ και ασε τα ηλεκτρονικα UPDATE. Ποιο γρηγορα δεν πας..... -
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Τώρα που το ξαναέψαξα το σάιτ,βρήκα αυτό:**2004 September 14 - New firmware upgrading for MyChron3 kart
It is now available new Firmware Upgrading for MyChron3 kart.
Version:
2.30 for Printed Circuit Board MYC 30
Added/ Modified functions:- Manages 4 partial resettable counters. - Shows Split in sectorial mode during data recall. - Manages external power**
Σε αυτό αναφέρεσαι?
Αυτο ειναι το επισημο. Οταν επιλεξεις τα donwloads, σε ενημερωνει οτι μπορεις να κατεβασεις και beta firmwares. Συγκεκριμενα η εκδοση μπετα ειναι η 4.01, αλλα και παλι την αναφερει σαν 2,30 ή 3,07 αναλογα τι πλακετα εχεις μεσα. Και η ονομασια ειναι η ιδια, απλα στο ενα αρχειο εχει και ενα 4αρι στην ονομασια του! συγγνωμη που δεν ημουν περισσοτερο αναλυτικος απο την αρχη! Ενημερωτικα δεν εχω περασει ακομα την beta εκδοση, αλλα το site ειναι σαφες! Αν περασεις καποια καινουργια εκδοση του race studio, θα περασει μαζι και καινουργιους USB drivers, με αποτελεσμα να μη μπορεις να γυρισεις απο την beta στην κανονικη εκδοση! Εγω που δεν εχω το τελευταιο race studio ειμαι ο.κ.!
συγγνωμη! τωρα που το ξαναδιαβαζω, λεει οτι αν περασεις καινουργια εκδοση του race studio δεν μπορεις να χρησιμοποιεις το myChron με firmware 3.01
Παντως την 3.07 (επειδη το board ειναι διαφορετικο) την ειχα περασει απο την πρωτη στιγμη που βγηκε! και το καλο ειναι πως αν κανεις update και εχει πληροφορια μεσα, δε στη σβηνει! κραταει τα data του! (λογικο, αλλα οχι στανταρ!)
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Επειδη τον τελευταιο καιρο ολο μου τι λες για το ALFANO PRO, θα σου πω οτι ευλογημενο το δικο μου, εχει απο την μανουλα του για 4 χρηστες οπως και αμα εχεις το καλωδιο USB να ανεβασεις τα γυρολογια σε pc και να δεις αναλυτικα χρονους με διαγραμματα και τα λοιπα. Νομιζω οτι το εχει και το ΑΙΜ αυτο.
επειδη με τα ηλεκτρονικα δεν εχω την καλυτερη επαφη βλεπω να την παιρνεις αυτην την κοντρα
Κοιτα να κανεις κανα καρτ και ασε τα ηλεκτρονικα UPDATE. Ποιο γρηγορα δεν πας.....δε πειραζει ρε συ γιαννη! να αλληλοσυμπληρωνομαστε! Το ζουμι της υποθεσης ειναι η τελευταια προταση που ειπες!
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
.......Κοιτα να κανεις κανα καρτ και ασε τα ηλεκτρονικα UPDATE. Ποιο γρηγορα δεν πας.....Aυτό ξαναγράψτο........πάντως, μεταξύ μας,ή βλέποντας τους χρόνους του επιτάχυνε ή αδυνάτισε ή εγώ πάχυνα και αρχίζει και μου ρίχνει.....
Είμαι σε κάθοδο κιλών, και ελπίζω να ανακάμψω σε χρόνους....
Μάστορα χαίρομαι που σε διαβάζουμε.....γράφε νέα απο την Β Ελλάδα.
Απο Αγγλία έχουμε,απο Πελοπόννησο κάτι κινείται.....οπότε χρειαζόμαστε και ανταποκριτές απο την υπόλοιπη Ελλάδα.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ .........................
......ΠΙΣΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!
Οι πληροφορίες λένε οτι αυτή της Σπάρτης η καινούργια είναι πολύ πολύ καλή.Απο πρώτο χέρι κάποιος ?????
Τον Toby πρέπει να βάλουμε στο χώρο να έχουμε απίθανη πηγή.....λες ???
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ