-
Εμείς πάμε Μέγαρα.
Πάμε για το 42,7.
Γέμισα 100άρα, καθάρισα το κράνος, έπλυνα τη φόρμα...είμαι πανέτοιμος!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εμείς πάμε Μέγαρα.Πάμε για το 42,7.
Γέμισα 100άρα, καθάρισα το κράνος, έπλυνα τη φόρμα...είμαι πανέτοιμος!
Ναι, για τους αποσχισθέντες το γνωρίζω . Να δούμε και οι υπόλοιποι τι έχουν να πουν!
-
Τρελη ακαρτια επεσε
Δεν προλαβαινω !!! κατι οτι τα καρτ ειναι σε κομματια λογω γενικων επισκευων, κατι τα κρας-τεστ τον Tuners, κατι οτι τρεχω με το site και δεν φτανω ΑΚΑΡΤΙΑ μεγαλη λεμε.
Παντως πολυ συντομα θα καρταρουμε και μαλιστα μιλαμε για να λιωσουμε στο καρτ.Y. Γ. Ψηφιστε το ομορφοτερο καρτ στο http://www.kartinfo.gr
-
Ακαρτια εχω εγω, οχι εσεις!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ακαρτια εχω εγω, οχι εσεις!Ρε...δυο βδομάδες έχω να κάνω καρτ και έχω τρελαθεί
-
Ρε θα σε σκοτωσω! Εγω εχω να καρταρω (με νοικιαρικο προφανως) μηνες...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ρε θα σε σκοτωσω! Εγω εχω να καρταρω (με νοικιαρικο προφανως) μηνες...Αντι να πετας τα χρηματα σου στους ΓΚΑΖΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ με λιγα χρηματα μπορεις να εχεις ενα φθηνο και καλο καρτ, λογω της εποχης και της τωρα καταστασης, αρκει να ξερεις που ψαχνεις.
-
Εχω να παω απο τον φεβρουαριο λογω φορτου εργασιας και αγωνων... Τωρα βεβαια με 40-45 βαθμους θα μου πεσει λιγο βαρυ....
Το μονο που με ανυσηχει ειναι ολη η σκονη που θα εχει μαζεψει το κακομοιρο.... -
ελα τι γινεται ? φτιαχνω μπεντσινα για αυριο ?
-
Ε ΛΙΩ ΣΑΑ!
Επτά σκέλη...από 15 λεπτά φουλ, 6τάχυτο καρτ το καθένα!!
Αύριο το πρωί θα χρειαστώ ΓΕΡΑΝΟ να με σηκώσει απ΄το κρεββάτι...σίγουρα!!
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Υπάρχει κινητικότητα για αύριο ή την Κυριακή για Καρτόδρομο; θα πάει κανείς;Μαλλον θα παω...Θα ειναι κανεις η' θα ειμαι μονος μου?
-
-
ωραία φάση
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ωραία φάση -
Nικολα το εχεις το ΣΠΟΡ
Οταν υπαρχει η ηρεμια στην κινηση ολα τα αλλα φτιαχνονται. -
Πριν 1 ωρα γυρισα απο την τριτη μου προπονηση στον Καρτοδρομο.Ηταν τελεια
Πηγα κατα τις 5 με τον Jean-Paul.Πιστευω οτι ειναι αρκετα καλη ωρα γιατι αρχιζει κ πεφτει η ζεστη κ δεν ταλαιπωρουνται τοσο τα μοτερ κ εχει κ σκια για να καθησουμε.Το κακο ειναι οτι οσο πεφτει ο ηλιος,τοσο ανεβαινουν οι χρονοι.
Η πιστα ειχε κρατημα αλλα επαιξαν ρολο κ τα ολοκαινουρια λαστιχα(Vega sl4 κοκκινα).Ετσι εσπασα το φραγμα των 46,84 και εγραψε το οργανο 45,93.Το σημαντικο ειναι οτι ευχαριστηθηκαμε καρτ.Νομιζω οτι σε καθε προπονηση γινομαι ολο κ πιο χαλαρος κ λιγοτερο νευρικος στην οδηγηση μου.
Ισως παω κ αυριο που δεν δουλευω.Παιζει να παει κανεις? -
Μπράβο ρε Μπιλαρα!
Ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και το ποδι στο πατωμα θέλει.
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Nικολα το εχεις το ΣΠΟΡ
Οταν υπαρχει η ηρεμια στην κινηση ολα τα αλλα φτιαχνονται.Ευχαριστωωω
-
Επειδη στο καρτ δεν ειναι μονο γερομπακαλιαροι, χομπυστες και αγωνιζομενοι, υπαρχουν και οι ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ που μας βαζουν τα γιαλια.
Γνωριστε τους ΕΔΩ -
Ειναι κανενας για Κυριακη Μεγαρα ??? στο Καρτοδρομο εχει drift.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Ειναι κανενας για Κυριακη Μεγαρα ??? στο Καρτοδρομο εχει drift.Να παρει με αυτους τους αγωνες.....Γυρευε ποτε θα ξαναστρωσει γομα στο Καρτοδρομο.
Για Μεγαρα αν εχω παρεα το ψηνω να παω.Ο μονος μου ενδιασμος ειναι οτι δεν ξερω την πιστα.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ