-
Οι κυριοι στις παρακατω φωτογραφιες με αυτα τα ξεσκεπαστα μαυρα αυτοκινητακια μηπως ειναι ΧΙΩΤΕΣ και πανε δυο-δυο ???
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Οι κυριοι στις παρακατω φωτογραφιες με αυτα τα ξεσκεπαστα μαυρα αυτοκινητακια μηπως ειναι ΧΙΩΤΕΣ και πανε δυο-δυο ???
Μοντέλακιαααα!
=======================================
Πραγματικά ήταν ΤΕΛΕΙΑ σήμερα! ΛΙΩΣΑΜΕ και ψιλοποναω λίγο
Είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος με το κάρτ, το μοτέρ πυροβολαει, είναι όσο δυνατό πρεπει και μπορείς να απολαύσεις κάρτ! Το εξατάχυτο όμως δεν είναι αστείο. Θέλει ΦΟΥΛ αυτοσυγκέντρωση!
Ανεβαίνει βιντεάκι με τον καλύτερο μου χρόνο στα Μέγαρα, 43.3. Παει κι άλλο...αλλα είναι η αρχη ακόμα με εξατάχυτο.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
-
Να φανταστείς ότι βλέποντας το βίντεο μου μύρισε ''διχρονίλα''.
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Να φανταστείς ότι βλέποντας το βίντεο μου μύρισε ''διχρονίλα''.Το φαντάζομαι
-
Τρελο καρταρισμα και σημερα !!!
Παρα πολλοι φιλοι απο εδω το φορουμ ειμαστε στο Καρτοδρομο, ολοι λιωσαμε στο καρτ σχεδον χωρις το παραμικρο προβλημα, εκτος ενα ψιλο του Chemic που ευτυχως η ζημια ηταν πολυ μικρη και τωρα ολα ειναι ΟΚ !!!
Οι πριμαντονες στην σειρα.
Tuners εν δραση.
Chemic ο ROK....ακιας.
Eimaiospiros
Jean Paul
Billis
Ο φιλος μου Αλεξανδος.
Εδω πρεπει να σταθω και να πω οτι εκανα βολτα περιπου 5 γυρους το πακετο αυτο Birel S1-TM K9C preparato απο το Giovani Racing team και πραγματικα επαθα την πλακα μου με το μοτερ, οι λεξεις που ταιριαζουν ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟδυναμη πολλη μα παρα πολλη δυναμη και πολλη γραμμικοτητα
Επομενο ραντεβου Τριτη πρωτομαγια στο Καρτοδρομο και παλι. -
Κωστας LH - TM K9 Kαρτοδρομο.
Κυριακη στο Καρτοδρομο-Παγοδρομιο και πολλα προβληματα με το κρανος.
-
Ωραια ήταν εχθές. έκανα καμιά 70αρια γύρους, κ θα έκανα κ άλλους αν δεν είχα μια καλή έξοδο μπροστά από τα πιτ. μου γύρισε ξαφνικά ενώ ήμουν πάνω στο κερμπ. Τί το ήθελα, πιο πολύ για πλάκα ανέβαινα, αφού το αποφεύγω να ανεβαίνω για να μην ταλαιπωρώ το καρτάκι. Ευτυχώς πέρασα ξυστά από τα λάστιχα που έχει στην είσοδο, βρήκα-ξύνοντας πηγαίνοντας ανάποδα στο τελευταίο λάστιχο κ όπως είχα στριμένο το τιμόνι για να ισιώσει μου έσπασε το άκρο κ το μπαράκι της μπροστά δεξιάς ρόδας. Κόστος ζημιάς 60 ευρώ, μου το έφτιαξε ο Στέφανος Καμιτσάκης (πολύ καλό παιδί) μπαμ μπαμ, αλλά μου είχε ξεκολλήσει κ η βάση από το φιλτροκούτι οπότε δεν έκανα άλλο.
Όλα αυτά έγιναν γιατί δεν είχα καινουργια λάστιχα ο παπάρας κ πίεζα. Έγινα κ ρεζίλι στο Καμιτσάκη που μου λέει καλά με αυτά τα λάστιχα ήρθες να κάνεις σε ΑΥΤΗ τη πίστα?
Εκτός από το συμπέρασμα πως με τα λάστιχα δεν παίζουμε κ πως είμαι άπειρος στο να καταλαβαίνω πότε το καρτ δεν είναι 100% σωστό κ θα σε προδώσει, έβγαλα κ ένα άλλο!
Παίζοντας με τους εξατάχυτους που ήταν η συντριπτική πλειοψηφία εχθές (!), παρατήρησα από κοντά κ από μέσα στη πίστα πόσο γαματα είναι τα 6ταχυτα. Ειδικά ακολουθώντας κάποιους γύρους τον Θοδωρή με το crg του(που προφανώς σε αυτή τη φάση δεν πίεζε). Αναθεωρώ κ δηλώνω πως αν ξεκίναγα τώρα το καρτ θα έπαιρνα κατευθειαν 6ταχυτο crg (αφού είναι κ πανέμορφα τα πουστικα).
Παίρνεις κατευθειαν 6 ταχυτο κ ξενοιάζεις από το να αλλάζεις μετά από ένα ή δυο χρόνια καρτ, πουλώντας το αυτόματο με χασούρα κτλ κτλ. Άλλωστε τα παραπάνω λεφτά που δινεις για το 6ταχυτο τα παίρνεις πίσω αν πεις να το πουλήσεις, αφού όλο κ πιο πολλοί πάνε στα 6ταχυτα (στη πίστα μόνο 2αυτόματοι ήμασταν)
Πραγματικά άλλα κόλπα να βλέπεις πως ζυγίζεται το καρτ με το γκάζι κ τις ταχύτητες ενώ στις εξόδους να εξαφανίζεται σε σχέση με τα πρι πρι με το φυγοκεντρικό
Άλλο που παρατήρησα είναι ο Σπύρος με το αυτόματο ροταξ να μου φεύγει λίγο στις εξόδους των στροφών. Λίγο καλύτερο το ρόταξ σε σχέση με το ροκ μου στις χαμηλές κ μεσαίες, όπως ξέρουν όλοι βέβαια
Τους γύρους πίσω από σπύρο τους καταυχαριστήθηκα αφού έκανε πολύ καλές γραμμές, που εγώ δεν τις ξέρω. Ακόμα κ όταν τον πέρασα όταν πέρναγε κάποιον αργότερο, έκοψα για να με ξαναπεράσει κ να τον πάρω πάλι στο κατόπι. Μέχρι που σβουριξα στην βαλβολαιν για να μη σκάσω πάνω του αφού φρέναρα πολύ πιο αργά από αυτόν (πράγμα που με έκανε να έχω αργότερες εξόδους βέβαια). Σπύρο αν έπαιρνες χαμπάρι πόσο κοντά ήρθαμε σε εκείνο το σημείο θα άσπριζες
υγ. Ήρθε κ ο μπίλης κ αν κατάλαβα καλά κ έκανε πρώτη φορά στις αφίδνες έκανε απίστευτο χρόνο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Αναθεωρώ κ δηλώνω πως αν ξεκίναγα τώρα το καρτ θα έπαιρνα κατευθειαν 6ταχυτο crg (αφού είναι κ πανέμορφα τα πουστικα).
Παίρνεις κατευθειαν 6 ταχυτο κ ξενοιάζεις από το να αλλάζεις μετά από ένα ή δυο χρόνια καρτ, πουλώντας το αυτόματο με χασούρα κτλ κτλ. Άλλωστε τα παραπάνω λεφτά που δινεις για το 6ταχυτο τα παίρνεις πίσω αν πεις να το πουλήσεις, αφού όλο κ πιο πολλοί πάνε στα 6ταχυτα (στη πίστα μόνο 2αυτόματοι ήμασταν)
Πραγματικά άλλα κόλπα να βλέπεις πως ζυγίζεται το καρτ με το γκάζι κ τις ταχύτητες ενώ στις εξόδους να εξαφανίζεται σε σχέση με τα πρι πρι με το φυγοκεντρικόΕίναι άλλη φάση το άτιμο!
Εμένα μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ για έναν ακόμα λόγο. Δεν νομίζω να το βαρεθείς ποτέ! Έχεις τόσα πολλά να κάνεις, έχεις τόσο δουλειά να ρίξεις, έχεις τόσα πολλά να μάθεις, έχεις τόσο μεγάλο περιθώριο να το εξελίξεις που δεν το εξαντλείς ΠΟΤΕ!
Πέρα από το γεγονός ότι τα g που τρως σε κάθε γκαζιά και οι κλωτσιές σε κάθε αλλαγή σε συγκρίνονται με τίποτα!
Τέλος αυτός ο ήχος των αλλαγών είναι...
Προσωπικά για τα επόμενα 2-3 χρόνια έχω κλείσει. Κατέληξα!
Τώρα έχει (ΠΟΛΥ) δουλειά και προπόνηση!!!
Αλλά δε βιάζομαι. Το εξατάχυτο θέλει το χρόνο του.
-
ναι ρε συ, σου λέω βλέποντας το Θοδωρή από τόσο κοντά τί παίζει κατάλαβα σα να το οδηγούσα κ ξενέρωσα με το αυτόματο
Πού να κάνεις κάποιες προπονήσεις κ στις αφίδνες Νίκο με το εξατάχυτο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ναι ρε συ, σου λέω βλέποντας το Θοδωρή από τόσο κοντά τί παίζει κατάλαβα σα να το οδηγούσα κ ξενέρωσα με το αυτόματο
Πού να κάνεις κάποιες προπονήσεις κ στις αφίδνες Νίκο με το εξατάχυτοΕ, το στρώσιμο έκανα εκεί και άντε να γκάζωσα στην ουσία για 1-2 σκέλη.
Οι Αφίδνες για 6τάχυτο είναι τέλειες!!
Λίγο grip παραπάνω μόνο να είχαν!!
Κάτι ακόμα που μου αρέσει στο εξατάχυτο είναι το πως σταματάει. Έχει κάτι φρενάρες!!
Δεν φοβάσαι να το τσαρουχώσεις γιατί έχεις πχ 60/40 brake distribution εμπρός που στην ουσία φρενάρει με τους εμπρός τροχούς...τραβάς και δυο κατεβάσματα και τέλος!!
Άσε...**μην **οδηγήσεις εξατάχυτο!
Αυτό σου λέω μόνο...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ε, το στρώσιμο έκανα εκεί και άντε να γκάζωσα στην ουσία για 1-2 σκέλη.
Κάτι ακόμα που μου αρέσει στο εξατάχυτο είναι το πως σταματάει. Έχει κάτι φρενάρες!!
Δεν φοβάσαι να το τσαρουχώσεις γιατί έχεις πχ 60/40 brake distribution εμπρός που στην ουσία φρενάρει με τους εμπρός τροχούς...τραβάς και δυο κατεβάσματα και τέλος!!
Αυτό σου λέω μόνο...
τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία φτιάχνει κάπως το κράτημα στις αφιδνες. αν δεν έχει πολλά αγωνιστικά το σάββατο όμως να αφήνουν γόμα, πάλι χάλια
κ να μου δώσει κάποιος εξατάχυτο ΔΕΝ θα μπω να κάνω ούτε ένα γύρο φίλε -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ε, το στρώσιμο έκανα εκεί και άντε να γκάζωσα στην ουσία για 1-2 σκέλη.
Αυτό σου λέω μόνο...
τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία φτιάχνει κάπως το κράτημα στις αφιδνες. αν δεν έχει πολλά αγωνιστικά το σάββατο όμως να αφήνουν γόμα, πάλι χάλια
κ να μου δώσει κάποιος εξατάχυτο ΔΕΝ θα μπω να κάνω ούτε ένα γύρο φίλεΠραγματικα δεν πρεπει φιλε Παναγιωτη να καβαλησεις 6ταχυτο, γιατι μετα θα τη φουνταρεις τη ROK...αρα.
Για εμενα χθες, με την ΤΜ...αρα οταν αλλαζα μετα την Valvoline 4αρτη-5πτη και παλαβωνε εκει, ηταν ολα τα λεφτα το ξεκολλημα και οι κλωτσιες απο της αλλαγες, που αυτα δεν τα βρισκεις ουτε στο καλυτερο KF1 -
Βρήκα τοπικό πρωταθληματάκι... stop
Ψάχνω σασσί-μοτέρ... stop
Συμμετοχή στον αγώνα 35 λίρες... stop
Λάστιχα υποχρεωτικά μεταχειρισμένα... stopΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Παίζοντας με τους εξατάχυτους που ήταν η συντριπτική πλειοψηφία εχθές (!), παρατήρησα από κοντά κ από μέσα στη πίστα πόσο γαματα είναι τα 6ταχυτα. Ειδικά ακολουθώντας κάποιους γύρους τον Θοδωρή με το crg του(που προφανώς σε αυτή τη φάση δεν πίεζε). Αναθεωρώ κ δηλώνω πως αν ξεκίναγα τώρα το καρτ θα έπαιρνα κατευθειαν 6ταχυτο crg (αφού είναι κ πανέμορφα τα πουστικα).
Πραγματικά άλλα κόλπα να βλέπεις πως ζυγίζεται το καρτ με το γκάζι κ τις ταχύτητες ενώ στις εξόδους να εξαφανίζεται σε σχέση με τα πρι πρι με το φυγοκεντρικόΦίλε Παναγιώτη μη ξενερώνεις. Από τη στιγμή που (κυρίως οικονομικά) δεν είναι εύκολη η μετάβαση, ας πάρουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο από τα πακέτα (σασί-μοτέρ) που έχουμε και μετά βλέπουμε το επόμενο βήμα.
Σπύρο αν έπαιρνες χαμπάρι πόσο κοντά ήρθαμε σε εκείνο το σημείο θα άσπριζες
Μερικές φορές η άγνοια είναι ευτυχία .
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Επιτέλους! Θα καρτάρεις εκεί στα βόρεια.
Γιατί δε στέλνεις το σασί/μοτέρ σου πάνω?
Άκου 35 λίρες συμμετοχή.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Επιτέλους! Θα καρτάρεις εκεί στα βόρεια.
Γιατί δε στέλνεις το σασί/μοτέρ σου πάνω?
Άκου 35 λίρες συμμετοχή.
Γιατί άμα (άμα λέμε! ) το πουλήσω κάτω και πάρω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο εδώ θα βγάλω και λεφτά...
- ότι γλυτώνω τα μεταφορικά.
ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!
-
Γιατί άμα (άμα λέμε! ) το πουλήσω κάτω και πάρω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο εδώ θα βγάλω και λεφτά...- ότι γλυτώνω τα μεταφορικά.
ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!
E τότε αλλάζει το πράγμα
Προχώρα!!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί άμα (άμα λέμε! ) το πουλήσω κάτω και πάρω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο εδώ θα βγάλω και λεφτά...
- ότι γλυτώνω τα μεταφορικά.
ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!
E τότε αλλάζει το πράγμα
Προχώρα!!!
Έψαχνα για Λεοπαρντάκι που (ας πούμε ότι) το ξέρω και με ξέρει, αλλά δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.
Μάλλον για ρόταξ 09 με κόβω...
-
Έψαχνα για Λεοπαρντάκι που (ας πούμε ότι) το ξέρω και με ξέρει, αλλά δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.Μάλλον για ρόταξ 09 με κόβω...
Τι τιμές παίζουν εκεί πάνω τα rotax? Τα 9άρια ας πούμε.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ