-
Σε ένα άλλο τόπικ αυτής της ενότητας ο κ. Πλατής διατυπώνει την επιθυμία του για μια σειρά εκδηλώσεων γύρω από το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Κάπου αναφέρει την σκέψη του να μπορούν ιδιώτες να δοκιμάσουν αγωνιστικά καρτ, κάτι το οποίο είναι ανέφικτο κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον για ιδιώτες. Αλλά σαν 'ερασιτέχνες' καρτίστες μήπως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε με κάποια εκδήλωση γύρω από το αντικείμενό μας; Καμιά θέληση για συμμετοχή ή καμία ιδέα;
-
Νομίζω οτι θα πρέπει να δείξουμε το ενδιαφέρον μας για το θέμα.Εγώ θα γράψω τις ιδέες μου στο σχετικό θέμα.
(Φιλικό πότε έχουμε,????? )
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σε ένα άλλο τόπικ αυτής της ενότητας ο κ. Πλατής διατυπώνει την επιθυμία του για μια σειρά εκδηλώσεων γύρω από το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Κάπου αναφέρει την σκέψη του να μπορούν ιδιώτες να δοκιμάσουν αγωνιστικά καρτ, κάτι το οποίο είναι ανέφικτο κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον για ιδιώτες. Αλλά σαν 'ερασιτέχνες' καρτίστες μήπως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε με κάποια εκδήλωση γύρω από το αντικείμενό μας; Καμιά θέληση για συμμετοχή ή καμία ιδέα;Πολυ σωστος και μπραβο στον κ.Πλατη, μακαρι να ημουν Ελλαδα να βοηθουσα.Αν μπορω να κανω κατι απο εδω, πειτε μου.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
(Φιλικό πότε έχουμε,????? )ΠΟΛΥ καλή ερώτηση!!! Λοιπόν εγώ το Σάββατο θα είμαι στον Αγ. Στέφανο...
-
Εχετε ακουσει τιποτα για τις αδειες στις πιστες?Με πηρε ενα ς φιλος απο Ελλαδα και μου ειπερ οτι πηραν τις αδειες απο τις πιστες και οτι ακυρωσανε αγωνες. (μακαρι να κανει λαθος|)
Καντε κανενα τηλεφωνο να δουμε τι γινεται. -
Να σας πω εγω γιατι το εψαξα και μου ετυχε στη Σπαρτη. Λοιπον απο το 2002 βγηκε νεος αθλητικος νόμος για την τηρηση αδειων αγωνων απο το Κρατος αλλα ορισμενα χαρτια δεν τα εβγαλαν οι κατοχοι των πιστων με αποτελεσμα καποιος ...ηλιθιος πιστας-ξερω ποιος- εκανε την λαδια με αποτελεσμα να δημιουργηθει θεμα και να αρχισουν τα οργανα. Ειναι θεμα γραφειοκρατιας και οχι διακοπης λειτουργιας. Αφορα μονο τη διεξαγωγη αγωνων. Η μονη πιστα που εχει την αδεια τελεσης ειναι η Καλαματα στην οποια τυχαινει να κανω δημοσιες σχεσεις επειδη οι ιδιοκτητες ειναι κολλητοι. Εκει θα γινει μαλλον και ο τελικος Rotax Max challenge.
-
Μπράβο παίδες αυτό σημαίνει ενημέρωση ..... Έτσι μας θέλω, ανταποκρίσεις
απο ..................... ΠΑΝΤΟΥ.........Γιάννη για την δράση μας σε σχέση με την ιδέα τπυ κ.Πλατή θα είμαστε σε επαφή για νεότερα..........
-
Παντως το αθλημα ανεβαινει γιατι χρονο με το χρονο αυξανοντα οι συμμετοχες...καλο αυτο...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Παντως το αθλημα ανεβαινει γιατι χρονο με το χρονο αυξανοντα οι συμμετοχες...καλο αυτο...Καλημέρα και καλή βδομάδα........συμφωνώ με την άνοδο αλλά θα ήθελα πολύ να έβλεπα πολύ πάρα πολύ 'μαρίδα'
Πιτσιρικάδα που θα γεμίζει με την ζωντάνια της τους αγώνες κάθε είδους.Baby,mini και άλλα τέτοια......Να μπολιάσουν και τους συμμαθητές τους και να λιγοστέψουν οι θάνατοι στούς δρόμους μας.
Γιατί όμως οι γονείς δεν μπαίνουν σε καρτ όταν σε κάποιους πιτσιρικάδες,τους παίρνουν καρτάκι και κάθονται εκέινοι και βλέπουν απ'έξω ?????? Βέβαια βλέπω όλο και περισσότερους τέτοιους και αυτό είναι ενθαρυντικό.
-
Στα Σπατα μπηκε μαγητικη γραμμη οποτε δουλευουν τα οργανα!!!
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Στα Σπατα μπηκε μαγητικη γραμμη οποτε δουλευουν τα οργανα!!!Καλη φαση, αλλα εμας δε μας χρειαζεται!
Εχουμε οπτικους σενσορες!
(πςςςςς ρε μεγαλεεεεεεεεε!)
Πολυ καλο, το οτι αναβαθμιζεται, παντως!!
Αληθεια τι κανει η πιστα και τα παιδια εκει ??
Τους εχω πεθυμησει ... -
Ολοι καλα ειναι!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καλημέρα και καλή βδομάδα........συμφωνώ με την άνοδο αλλά θα ήθελα πολύ να έβλεπα πολύ πάρα πολύ 'μαρίδα'
Πιτσιρικάδα που θα γεμίζει με την ζωντάνια της τους αγώνες κάθε είδους.Baby,mini και άλλα τέτοια......Να μπολιάσουν και τους συμμαθητές τους και να λιγοστέψουν οι θάνατοι στούς δρόμους μας.
Γιατί όμως οι γονείς δεν μπαίνουν σε καρτ όταν σε κάποιους πιτσιρικάδες,τους παίρνουν καρτάκι και κάθονται εκέινοι και βλέπουν απ'έξω ?????? Βέβαια βλέπω όλο και περισσότερους τέτοιους και αυτό είναι ενθαρυντικό.
Η ΄'μαρίδα' συνεχίζει ακάθεκτη να μαζεύει εμπειρίες. Μερικές φορές ο μπαμπάς (της μαρίδας) προσπαθεί μάταια να ακολουθήσει... (στην κατηγορία 120+)...
Τι θα γίνει ρε πιστάνθρωποι; Θα μου βρείτε κανένα μικρό καρτάκι για δοκιμή ή και αγορά; (η τιμή θα παίξει ρόλο στην απόφαση).
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Η ΄'μαρίδα' συνεχίζει ακάθεκτη να μαζεύει εμπειρίες. Μερικές φορές ο μπαμπάς (της μαρίδας) προσπαθεί μάταια να ακολουθήσει... (στην κατηγορία 120+)...Σε καταλαβαίνω Ευριπίδη γιατί η διαφορά βάρους με το ίδιο ή ανάλογο όχημα φαίνεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αρκετά.
Τι θα γίνει ρε πιστάνθρωποι; Θα μου βρείτε κανένα μικρό καρτάκι για δοκιμή ή και αγορά; (η τιμή θα παίξει ρόλο στην απόφαση).
Στα Σπάτα που πηγαίνουμε και ξέρουμε τους ανθρώπους μπορείτε να δοκιμάσεται κάποιο μινι.Για αγορά είναι πανεύκολο κοιτας την 'χρυσή ευκαιρία',παίρνεις τηλέφωνο τα σχετικά καταστήματα τους λές πόσα διαθέτεις και πόσες δόσεις θέλεις να βάλεις και ............... έτοιμοι.Τις προάλες στην Αγ.Μαρίνα συναντήσαμε ένα πιτσιρικά όπου αν χώραγα στο καρτάκι θα μου το έδινε για μια βόλτα. Γνωριστήκαμε και με τους γονείς του οπότε μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις επιτόπου.
Άλλο.......... !!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Στα Σπατα μπηκε μαγητικη γραμμη οποτε δουλευουν τα οργανα!!!ante kairos htan!!! htan to mono pou eleipe apo thn pista!!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Η ΄'μαρίδα' συνεχίζει ακάθεκτη να μαζεύει εμπειρίες. Μερικές φορές ο μπαμπάς (της μαρίδας) προσπαθεί μάταια να ακολουθήσει... (στην κατηγορία 120+)...
που πατε και μαζευετε εμπειριες ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
που πατε και μαζευετε εμπειριες ??Στο Γέρακα, καθημερινές συνήθως, μεσημεράκι για να μην έχει κόσμο.
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Στα Σπατα μπηκε μαγητικη γραμμη οποτε δουλευουν τα οργανα!!!
ante kairos htan!!! htan to mono pou eleipe apo thn pista!!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας,και να σε διαβάζουμε.......στα Ελληνικά αν γίνεται
Μιάς και γράφεις οτι έλειπε απο την πίστα,πας συχνά και την ξέρεις ???? Είσαι επισκέπτης ή έχεις καρτάκι και κάνεις ????
-
ε, ενταξει, δεν ηταν και το μονο που ελειπε απο την πιστα....
Εχουμε στραβωσει γραναζια και εχουμε κοψει τσοκ γραναζιου εκει...
Θελει ενα μικρο στρωσιμο... Με τα κερμπ και τα ... χαντακια που ακολουθουν τα κερμπ... Ειμαι ... κτηματομεσιτης και ξερω!
Ειναι πολυ ενθαρρυντικο, ομως, το γεγονος πως βαλαν την ταινια, γιατι σημαινει πως τους ενδιαφερει.. Και πιστευω οτι ηταν ενας σοβαρος λογος που 'εχανε' κοσμο. Να εχεις δωσει καποια λεφτα για να παρεις ενα αλφανο ή δεν ξερω 'γω τι με μαγνητικο σενσορα και να πρεπει να εχεις φιλο με ... κινητο στη χειροτερη για να παρεις κανενα χρονο....
αντε να παιρνουν οι δουλειες σειρα! -
Ta kerb 8eloun prosoxi otan exeis taxututa alla nomizo oti oi kaliteri pista gia dokimes einai sti Kalamata, Sparti kai isos Patra..
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ