-
Ο χρήστης salome έγραψε:
τι λες.. απλώς περιμένουμε να μας πείτε ημέρα και ώρα για να εκδηλώσουμε το .. ενδιαφέρον μας για το καρτακι σαςΑργείτε όμως και θα παμε μόνοι μας σε καμια πίστα να ... ενδιαφερθούμε αλλού!!!!
Αντε και στα δικά σας(μας).
Το βλέπω εγω,ενιαίο καρτ forum.
Καλή παρέα ,ανταλλάγη απόψεων και συναισθημάτων ,οδηγική απόλαυση και μπόλικη ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΟλα είναι δυνατά και εφικτά.Αμα το καβαλήσεται μετά τα συζητάμε και ζητάμε.
ΤΗΕ BEST IS YET TO COME
ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
-
ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ......ΟΛΑ
-
Την επομενη κυριακη, αν δεν κανω λαθος, εχει αγωνες καρτ, στην πιστα στα Σπατα! Ανημερα των φωτων που περασα μια βολτα για να χαζεψω, ο κοσμος εχει αρχισει τις προπονησεις - δοκιμες. Καρτ αραδιασμενα στα pits, μηχανικοι με κλειδια να ρυθμιζουν, οικογενειακες υποθεσεις (πατερας μηχανικος, γιος οδηγος), ο ηχος του διχρονου, η μυρωδια του λαδιου, η παρεα των 3 φιλων με το 100αρι το σπρωχτο και 'σηκωστε να φυγω' και σχολιασμος οδηγησης 'αντε ρε πατσουρεα!'
Ωραιες εικονες!
Αυτο το σ/κ θα γινεται χαμος, οπως ειναι αναμενομενο!Για οσους δεν πανε στην κοπη της πιτας του φορουμ και τους αρεσει το καρτ, ειναι μια ενδιαφερουσα εναλλακτικη προταση!
Θα επανελθω με ακριβεις πληροφοριες, σχετικα με την ημερα του αγωνα
Γεια μας!
-
ΝΑΙ 18 Ιανουαρίου 2004 φιλικός αγώνας στην πίστα των Σπάτων.
Τελευταίος του πρωταθλήματος.Δράση με το κουτάλι.........
Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει,οπότε αυτό το ΣΚ θα υπάρχει πολύς κόσμος με το kartάκια του.
Αν είμαστε καλά θα φτιάξουμε κερκίδα,είσαστε ????????????? -
Η κοπή της πίτας του Φόρουμ έχει προτεραιότητα..δεν νομίζετε?
Αγώνες καρτ γίνονται κάθε Κυριακή...πίτα του 4TF μια φορά τον χρόνο! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η κοπή της πίτας του Φόρουμ έχει προτεραιότητα..δεν νομίζετε?
Αγώνες καρτ γίνονται κάθε Κυριακή...πίτα του 4TF μια φορά τον χρόνο!δεν τιθεται θεμα περι τουτου!!!! Γι αυτο και αναφερθηκε πως 'θα ηταν καλη εναλλακτικη για οσους δεν πανε στη κοπη της πιττας'
-
Τέλος πάντων, θα κάνουμε μια παραχώρηση και θα σας τιμήσουμε με την παρουσία μας. Επειδή είσαστε καλά παιδιά.
Μπρε χωρίς τα βασικά στελέχη γίνεται δουλειά.??????????
-
... και δε βολευουν και οι ωρες!
Δεν πειραζει... Εμεις καιρου επιτρεποντος θα παμε σαββατο πρωι μια βολτα at the pista και οτι ηθελε προκυψει!! (το καρτακι ετοιμοπολεμο, εννοειται και με πολεμικη περιβολη!)
Αν δεν κανουμε, σιγουρα θα χαζεψουμε!!
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
... και δε βολευουν και οι ωρες!Ευχαριστω!
Αν κόψουμε την πίττα στις 08:00 προλαβαίνουμε ????????????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
..ANETA!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..ANETA!!!
ΣΩΣΤΟΣ
-
Τι κάνουμε τώρα το χειμώνα,που δεν είναι παχιές οι μύγες ?????
Π.ΕΠ.
-
τι κανουμε ??
Συντηρηση, ψιλομαστορεματα και οτιδηποτε αλλο προκυψει!
(γι αυτους που ειναι ανησυχοι!)
Και οταν δεν βρεχει και δεν εχει παγο, φοραμε τη φορμα (που δεν περναει ιχνος κρυου) και τρεχουμε at the pista!
Εχουμε βαλθει τωρα με τον chief engineer, να βγαλουμε το ψυγειο για να το καθαρισουμε, να του βαλουμε και αντιψυκτικο και να λυσουμε και τον συπλεκτη, γιατι αν δεν τον λυσω, κατι θα παθω!!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αντιψυκτικο???
χμ.... αντιψυκτικό ε? για ψάξτω λίγο.. Οι έρευνες μου λένε ότι δεν ειναι και ότι καλύτερο... Νεράκι αποσταγμένο πάντα για το δικό μου.. λεπτομέριες at the pista.......
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αντιψυκτικο
???
χμ.... αντιψυκτικό ε? για ψάξτω λίγο.. Οι έρευνες μου λένε ότι δεν ειναι και ότι καλύτερο... Νεράκι αποσταγμένο πάντα για το δικό μου.. λεπτομέριες at the pista.......
Αντιψυκτικό για να μην δεις την κεφαλή ραγισμένη τώρα με την παγωνιά......
-
για τον rotax max, ο κατασκευαστης λεει αντιψυκτικο με απεσταγμενο νερο σε αναλογια 50%
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν κανει εδω το κρυο και την παγωνια που κανει και στην Εδεσσα , αλλα καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για να μην τρεχεις με την κεφαλη!
-> StAz εχεις λυσει ποτε συμπλεκτη στο Max? Χρειαζομαι το εργαλειο για να στερεωσει το πιστονι και οι οδηγιες λενε πως θα χρεαστει ενα εργαλειο 'fitting punch' για να αντικαταστησω το plain bearing που εχει (χρησιμοποιω 11-αρι γραναζι), γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θελει αλλαγη.. Οντως χρειαζομαι το fitting punch? (απ' οτι καταλαβα, εχεις μονο μια ευκαιρια να το βαλεις σωστα! αλλιως κλαφτα χαραλαμπε!)
Το εξαρτημα για να βγει το γραναζι μαζι με το τυμπανο το εχω ηδη στα χερια μου! (οπως καταλαβατε ειμαι ανησυχο πνευμα!)
-> kkot, αν δεν βρεχει και δεν εχει παγο και δεν την εχει κανει ο πατερας μου για ναυπακτο (εχω το subaru, δηλαδη), εγω θα ειμαι at the pista για να σβουρισω, γιατι μου εχει λειψει! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
-> kkot, αν δεν βρεχει και δεν εχει παγο και δεν την εχει κανει ο πατερας μου για ναυπακτο (εχω το subaru, δηλαδη), εγω θα ειμαι at the pista για να σβουρισω, γιατι μου εχει λειψει!ποτε? το σ/κ??
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ποτε? το σ/κ??
ναι, το σ/κ! (ή σαββατο ή κυριακη, δηλαδη!)
ειναι πολλα τα αν, ομως!για να οργανωνομαστε να κατεβαινουμε αυτοδυναμοι!!
εχουμε να κανουμε και μια επισκεψη στον gogonatio, μη ξεχνιομαστε! -
Πολύ θα ήθελα να σας κάνω παρέα στην πίστα... Δυστυχώς όμως η εξεταστική έχει άλλη άποψη για τα σχέδιά μου...
-
[color=blue]treloi kartistes autou tou site, tora to anakalipsa kai meno afonos apo tin iparxi tou.kapoios milise oti me ta idia lefta pou pernei kart agorazei kai agonistiko,den mas eipe omos posa thelei gia na to stisei i na to sintirisei!mipos alla tosa gia 2 agones to poli?anavaseos .exo ena kartaki edo kai 2 xronia,einai aeropsikto ethnikiv 100.einai oti pio eukolo stin sintirisi apo olla ta alla.to kostos auton ton kart metaxeirismenon einai peri 1500€ me metaxeirismeno sasi kai moter.ta moter antexoun gia deka ores to poli kai i episkeuei tou paei to poli 100€,pistoni,elatiria,xtenia kai ergasia.prin agorasete moter koitaxte poios ta fernei stin ellada kai an iparxoun antallaktika gia auto ite einai sasi i moter.ta lastixa pezoun apo 90€-140€ analoga to ti zitas.diavasa kapoion pou elege oti den exei xoro gia to kart.stis pistes to filane me 15€-30€ to mina analogos pia einai auti.kaliteri epilogi fenete to moter tis rotax 125fr me kostos 2000€ kainourgio me miza.tis ethnikis 100 san to diko mou pernoun sproxnontas ta kai einai ligo diskolo..apo ekei kai pera to sasi einai epilogi me vasi to ti zitas kai ti diatheteis.elpizo na sas voithisa kai min apogoiteueste.ego xekinisa me kart ton 600€ kolimeno,auto pou exo tora kanei 2200 giati einai kainourgio to sasi.kali sinexeia kai me ta kart stis pistes.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ