-
Εμένα να δεις ....... Άλλωστε το θέμα γιαυτό το λόγο το άνοίξαμε για να ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες και πληροφορίες.Υπάρχουν δε πολλές ιδέες ακόμη που εν καιρώ θα τις ανεβάζουμε.....
Παίδες αυτούς τους χρόνους που κάνετε με τι τους μετράτε ????? Εγω με χρονόμετρο χεριού δεν πρέπει να είμαι και πολύ σαφής
Εγώ έχω για χρονόμετρο το ...κινητό. Αλλά η απόκλιση δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλη γιατί ότι προστίθεται (ή αφαιρείται) από τον ένα γύρο θα προστεθεί (ή θα αφαιρεθεί) από τον επόμενο, οπότε ξέρεις που περίπου γυρνάς.
Ο κινητήρας σου μέχρι ποιές στροφές τον έχεις δει να ανεβάζει ???
Δώσε στοιχεία γιατί μου ανοίγει η όρεξη...Ο κινητήρας θεωρητικά ανεβάζει 15000 αλλά επειδή δεν έχω οργανάκι ( ) δεν ξέρω με ακρίβεια. Μεγάλο ρόλο παίζει πάντως και ο καιρός. Μια μέρα που έκανε κρύο ακουγόταν μπουκομένος και κρεμούσε σχετικά νωρίς.
Να δούμε πότε θα 'παίξουμε' ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..... Για να ζηλέψουν και άλλοι εδω μέσα...
Υ.Γ.ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πού είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τρίτη θα είμαι εκεί!!! Εσείς πόσο γυρνάτε στο Kartodromo; Να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ έχω για χρονόμετρο το ...κινητό. Αλλά η απόκλιση δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλη γιατί ότι προστίθεται (ή αφαιρείται) από τον ένα γύρο θα προστεθεί (ή θα αφαιρεθεί) από τον επόμενο, οπότε ξέρεις που περίπου γυρνάς.Οταν λες το κινητο πως το εννοεις?μεσα στην πιστα το εχεις?
15000 αποκλειεται να φτασει ενα ροταξ εκτος και αμα ειναι τα παλια τα κατοσταρια που στροφαραν και 19000Καλα να πατε και την τριτη και να κανετε.Προς το παρον εγω θα παω μια βολτα στιν διπλανη πολη να σας πω τι παιζει περι πιστας και αγωνων αντοχης! ακουει κανενας?
Σκοπος αυτων το συζητησεων ειναι καταφερουμε ολοι να κανουμε καλυτερα αυτο που θελουμε, αμα ειμαστε 5 ατομα που λεμε οτι το καρτ μας εκανε αυτο οταν ηταν ετσι και κατραλαβαινουμε τι πρεπει να αλλξουμε, τοτε πιστευω οτι θα κερδισουμε πολυ απολαυση και χρονο στην πιστα.
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Οταν λες το κινητο πως το εννοεις?μεσα στην πιστα το εχεις? >Βάζω κάποιον απ' έξω να μου κρατάει τους γύρους. Αν και τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να το έχω κι εγώ μέσα.
15000 αποκλειεται να φτασει ενα ροταξ εκτος και αμα ειναι τα παλια τα κατοσταρια που στροφαραν και 19000
Iame 125cc Leopard είναι το μοτέρ και κανονικά (πρέπει να) δουλεύει στις 15000.
Καλα να πατε και την τριτη και να κανετε.Προς το παρον εγω θα παω μια βολτα στιν διπλανη πολη να σας πω τι παιζει περι πιστας και αγωνων αντοχης! ακουει κανενας?
Αγώνες αντοχής;!;!; Εγώ 15' κάνω και βγαίνω χώμα! Προς τα που είπαμε ότι είναι η Αγγλία;
Σκοπος αυτων το συζητησεων ειναι καταφερουμε ολοι να κανουμε καλυτερα αυτο που θελουμε, αμα ειμαστε 5 ατομα που λεμε οτι το καρτ μας εκανε αυτο οταν ηταν ετσι και κατραλαβαινουμε τι πρεπει να αλλξουμε, τοτε πιστευω οτι θα κερδισουμε πολυ απολαυση και χρονο στην πιστα.
Ακριβώς!!
-
γραψε λαθος για το rotax,αυτο νομιζα οτι ειχες.Αφου εχεις το Leopard τοτε λογικα εκει πρεπει να δουλευει.Μια απορια που εχω απο αυτο το μοτερ.Με ποιο καρμπιρατερ το εχεις?
-
Από το manual: 'The carburetor is a diaphragm Tilltson carburetor with integral fuel pump, filter and all position mounting capability'
Οτι κατάλαβες, κατάλαβες!
Αυτό που μου έχουν πει είναι οτι σε αντίθεση με τα rotax, αυτό είναι ρυθμιζόμενο... Tα rotax έχω την εντύπωση ότι έχουν μια σταθερή ρύθμιση.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Από το manual: 'The carburetor is a diaphragm Tilltson carburetor with integral fuel pump, filter and all position mounting capability'Οτι κατάλαβες, κατάλαβες!
Αυτό που μου έχουν πει είναι οτι σε αντίθεση με τα rotax, αυτό είναι ρυθμιζόμενο... Tα rotax έχω την εντύπωση ότι έχουν μια σταθερή ρύθμιση.
Καλημερα σε ολους.
Επειδη τυχαινει να εχω το ιδιο καρμπυρατερ αλλα τριβιδο πανω στο δικο μου ,που ειναι πιο δυσκολο στην ρυθμιση και οταν σε κοβει καποιος μπουκωνει ευκολα, πρεπει να σου πω οτι δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα αλλα εχει το καλο οτι μπορεις και το φτιαχνεις οταν εισαι μεσα .
Οσο για τα ροταξ,πιστεψε με οτι εχουν πολλες περισσοτερες ρυθμισεις απο το δικο σου αλλα δεν μπορεις να διορθωσεις κατι πανω στο μιγμα οταν εισαι μεσα.Για ρωτα τον Τριανταφυλλο να σου πει -
Για οσους ασχολουνται μονο να πω οτι στο καρμπυρατερ των rotax ρυθμιζεις την κεφαλη και παραλληλα κοιτα τα ριντ. Παραλληλα ρολο παιζει η σχεση στο πισω γραναζι αλλα και το τζιγκερακι που φοραει και παιζει αναλογα με την θερμοκρασια..
-
Kαλημέρα καλή βδομάδα........
Σωστές οι παρατηρήσεις για το karburetor του rotax max....υπάρχει αρχείο απο άρθρα για ότι έχει να κάνει με το rotax max το όποίο σιγά - σιγά ταξινομείται
Οι αγώνες αντοχής ,στην Αγγλία,γίνονται με τετράχρονα και σπανιότερα με δίχρονα(εχει και με rotax max),έχουν διάρκεια 3 ώρες αλλά και 24ωρα,στο Le man, και τρέχουν με ομάδας των 2 ή 3 οδηγών ανάλογα την διάρκεια.Ανεφοδιασμοί,λάστιχα και λοιπά είναι μέσα στο πρόγραμμα..
Ο Γιάννης θα μας πεί πόσο κοστίζει μια τέτοια συμμετοχή και πόσο ενδιαφέρον έχει.Για μένα που τα διαβάζω στο περιοδικό έχει ΣΙΓΟΥΡΑ ενδιαφέρον θέλω να μάθω πόσο μεγάλο είναι αυτό.Για φαντάσου να γυρνάς 1 ώρα στην πίστα ΣΕ ΑΓΩΝΑ......Είχα την ευτυχία πρίν κάτι χρόνια στον Αγ.Κοσμά να γυρνάω,χειμώνα μόνος μου, μέχρι να τελειώσει η βενζίνα.....ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ
-
Δεν βλέπω κίνηση.Μήπως έχουμε φιλικό το ΣΚ ??????
ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που είσαι ???????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Οι αγώνες αντοχής ,στην Αγγλία,γίνονται με τετράχρονα και σπανιότερα με δίχρονα(εχει και με rotax max),έχουν διάρκεια 3 ώρες αλλά και 24ωρα,στο Le man, και τρέχουν με ομάδας των 2 ή 3 οδηγών ανάλογα την διάρκεια.Ανεφοδιασμοί,λάστιχα και λοιπά είναι μέσα στο πρόγραμμα..
Ο Γιάννης θα μας πεί πόσο κοστίζει μια τέτοια συμμετοχή και πόσο ενδιαφέρον έχει.Για μένα που τα διαβάζω στο περιοδικό έχει ΣΙΓΟΥΡΑ ενδιαφέρον θέλω να μάθω πόσο μεγάλο είναι αυτό.Για φαντάσου να γυρνάς 1 ώρα στην πίσταΔυστηχως δεν προλαβα να παω στην πιστα γιατι ακομα αλλα απο κατι αγγλους εμαθα οτι κανουνε αγωνα απο 370 λιρες μεχρι 450 περιπου. Τα καλυτερα μου λενε οτι ειναι κατι χοντα 4χρονα με 2 ΜΟΤΕΡ επανω (τα ειχα ξαναδει στο ιντερνετ πιο παλια) και αποδοση καπου 18 αλογα αλλα με πολυ καλη ροπη. Ακριβως ειπαν οτι στην συγκεκριμενη πιστα ενα ροταξ στο τελος εβγαζε 82-85 μιλια και το τετραχρονο 75-80. οτι μου ειπαν σας λεω.πολλα νομιζω οτι ειναι για το ττετραχρονο λογο βαρους και ελειψης φρενων μπροστα. οι αγωνες ειναι 6 ωρες και αλλαζεις 1 φορα λαστιχα(ετσι για να γλιστραει και λιγο). μπορει να οδηγουν απο 1-6 ατομα Καλο αυτο Αγγελε εεε? Εχει και με ροταξ αλλα δεν ξεραν να μου πουν οποτε περιμενουμε μεχρι να παω.
Αυτα τα νεα απο την βροχερη Αγγλια.
καλα να περνατε -
maximum 700 ευρω, δηλαδη!!!
μας εστειλες παλι... Αυτα με τα δυο μοτερ ειναι τα Pro Kart με δυο honda μοτερακια αν δεν κανω λαθος.. Κολαση! 6 ωρες σβουρες με μια φορα αλλαγη λαστιχα! αγγελε παλι καλυτερα θα κραταει απο 'μας αρα θα τους περναμε απο πανω! Θα κανουμε τη βροχη, στεγνο!!!!
ωρες / 3 ατομα = 2 ωρες εκαστος!! (τι λετε ρε... εδω θα στεγνωσει ο λαιμος σου, θα εχεις ριξει τον ιδρωτα της αρκουδας και θα χερια θα ζυγιζουν κοντα ενα τονο)
Γιαννη περιμενουμε νεα και πες μας ποσα κιλα εχεις ελευθερα στις αποσκευες, να κανονισουμε μην ερθεις αδειος βρε αδερφε!
Χαιρετισματα απο την Αθηνα με την απιστευτη υγρασια! -
Καλο μηνα σε ολους.
Αφου εψαξα στο νετ κατι βρηκα αλλα δεν εχει τιμες. η πιστα ειναι περιπου 40 λεπτα απο λονδινο με τρενο.
http://www.deavinsons.co.uk/ -
δικε μου τι μας ειπες ?? οι τυποι ειναι οικογενεια που εχει χρονων παραδοση στον χωρο του καρτ.. Εχουν συνεχεια διαφημισεις και εχουν γραφτει και καποια αρθρα στο karting magazine.. οι τυποι βγαζουν και δικα τους σασσι, αν καταλαβα καλα!
ποσα κιλα περιθωριο εχεις στις αποσκευες σου δε μας ειπες ακομα κι ανησυχω!
δε θελω πολλα.. κατι εργαλειακια να βγαζω συμπλεκτες και κατι τετοια πραγματακια... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δικε μου τι μας ειπες ?? οι τυποι ειναι οικογενεια που εχει χρονων παραδοση στον χωρο του καρτ.. Εχουν συνεχεια διαφημισεις και εχουν γραφτει και καποια αρθρα στο karting magazine.. οι τυποι βγαζουν και δικα τους σασσι, αν καταλαβα καλα!
ποσα κιλα περιθωριο εχεις στις αποσκευες σου δε μας ειπες ακομα κι ανησυχω!
δε θελω πολλα.. κατι εργαλειακια να βγαζω συμπλεκτες και κατι τετοια πραγματακια...Περιπου 20 κιλα στις αποσκευες και αλλα 5 στο χερι.
ποσα θα μου δωσεις για τα μεταφορικα? -
χμ.... ποσα ζητας ?
-
Γιάννη και λοιποί καλό μήνα.
Μιας και είσαι ο άνθρωπός μας στην 'πηγή',δεν ρίχνεις μια ματιά για μεταχειρισμένο rotax max !!!! Αυτοί οι deavinsons έχουν αρκετά.Μετά θα κανονίσουμε να μου το στείλεις πακέτο στο σπίτι................ Ζητάω πολλά ??????????
Με το πανεπιστήμιο πως τα πάς,τι βρήκες απο αυτά που περίμενες????
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χμ.... ποσα ζητας ?Aς πουμε, μια βολτα με το καινουργιο!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Γιάννη και λοιποί καλό μήνα.Μιας και είσαι ο άνθρωπός μας στην 'πηγή',δεν ρίχνεις μια ματιά για μεταχειρισμένο rotax max !!!! Αυτοί οι deavinsons έχουν αρκετά.Μετά θα κανονίσουμε να μου το στείλεις πακέτο στο σπίτι................ Ζητάω πολλά ??????????
Με το πανεπιστήμιο πως τα πάς,τι βρήκες απο αυτά που περίμενες????
Αγγελε θα σου πω οτι το Σαββατο,το κανονισα σημερα, θα παμε στιν πιστα να δουμε τι λεει απο κοντα με κατι Αγγλους. θα δω και μεταχειρισμενο ροταξ να δουμε τι λενε και σπιτι θα στο φερω και τυλιγμενο με κορδελα . Για βολτα δεν το βλεπω γιατι το εκοψα λιγο ακριβο 135 λιρες για 1 ωρα . Εκτος αν μου τα χορηγησετε για να σας πω ακριβως πως ειναι ι πιστα θα ητανε καλα
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
χμ.... ποσα ζητας ?
Aς πουμε, μια βολτα με το καινουργιο!
αν, οταν γινει, θα κανεις, γιατι εχουμε ρυθμισεις σασσι, πλεον! (λεμε!)
Οχι τιποτε αλλο, να δεις και το aim σε λειτουργια και να κανεις συγκριση με το alfano...
(... μα καλα... 3 σελιδες εγραφα για το mychron και εσυ πηγες και πηρες alfano ?!?!? ακομα δε μπορω να το πιστεψω!) -
Eντάξει Γιάννη,θα περιμένουμε την επι τόπου ανταπόκριση σου.
Τουλάχιστον κάνε μια βόλτα με τα τετράχρονα που σίγουρα θα είναι πιο προσιτά. Να πάρουμε μια εικόνα απο πρώτο χέρι για τις εκεί πίστες.
Αν και σε βλέπω να γυρνάς και σε άλλες πίστες,αν οι γνωστοί σου είναι σχετικοί τότε θα σε μάθουν πολλά για τον χώρο.
Όσο για διάθεση σου να μου στείλεις ένα,ευχαριστώ και θα το κανονίσουμε, δες και μάθε διάφορα που μας-σε ενδιαφέρουν και εδώ θάμαστε.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ