-
καλως μας βρηκες!
τι να κανουμε! εχουμε μπει στην πριζα να διαλυσουμε το καρτ, γιατι 'αν δεν παθεις, δεν θα μαθεις' και δεν θα δεθεις κι ολας μαζι του!!
Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε για σπατα το σ/κ ... Περιμενω κατι πιστονια σε σασμανατα, για να μη κατεβω μονος μου.. Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες, εχει γινει παραγγελια στο εργοστασιο και αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι στα χυτηρια.. Μεχρι να παρουν σχημα, να κρυωσουν, να ερθουν εδω και στη συνεχεια να τοποθετηθουν εχουμε καιρο.. .... μολις ετοιμαστουν τα οπλα, θα ερθουμε για να πυροβολησουμε και οποιον παρει ο χαρος! (φυλαχτειτε, γιατι απο σημαδι, αστα να πανε !!! )
Αυριο τελευταιο τσεκ του καρτ, λαδωμα αλυσιδας και γραναζιου και ειμαστε ετοιμοι να εκδραμουμε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Περιμενω κατι πιστονια σε σασμανατα, για να μη κατεβω μονος μου.. Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες, εχει γινει παραγγελια στο εργοστασιο και αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι στα χυτηρια.. Μεχρι να παρουν σχημα, να κρυωσουν, να ερθουν εδω και στη συνεχεια να τοποθετηθουν εχουμε καιρο.. ....καλημέρα,
αγαπητέ τριανταφυλλε!! Φανταζομαι οτι 'οι καμπανες' χτυπανε για 'μενα!!! ΟΚ! ΟΤΑΝ ομως θα τοποθετηθούν τότε θα παρεις την απαντηση σου και θα είναι απο σασμανότο!!!!! οχι μιζουλες και μπαταριούλες!!
Μεχρι αυριό λοιπόν....
χαιρετώ. τα υπόλοιπα αυριο ΑΤ ΔΕ ΠΙΣΤΑ -
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
τι κανετε ρε καρτιστες??welcome back..
θα τα πουμε και απο κοντα σύντομα
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
καλημέρα,
αγαπητέ τριανταφυλλε!! Φανταζομαι οτι 'οι καμπανες' χτυπανε για 'μενα!!! ΟΚ! ΟΤΑΝ ομως θα τοποθετηθούν τότε θα παρεις την απαντηση σου και θα είναι απο σασμανότο!!!!! οχι μιζουλες και μπαταριούλες!!
Μεχρι αυριό λοιπόν....
χαιρετώ. τα υπόλοιπα αυριο ΑΤ ΔΕ ΠΙΣΤΑκαλημερα, καλημερα!
εχμ... ναι, ε ?? εγω δεν ειπα τιποτα ...
ωραια, να μπαινουμε σε προγραμμα! απαντησεις θελουμε αβερτα, γιατι υπαρχουν ερωτησεις, βεβαιως - βεβαιως! Ελατε τωρα που ανοιγει και ο καιρος! Καλη εκδρομουλα για ολη την οικογενεια.. να ειχε λιγο καλυτερες εγκαταστασεις, ομως ...
Για τον κοσμο που παρακολουθει, λεω..... Εγω ειμαι ετοιμος, παντως (μεχρι να ξεκινησουμε διαδικασιες συμπλεκτη, τα οποια λεω να τα κανω πακετακι με αλυσιδουλα, γραναζι μπρος και πισω, ετσι για να μπαινουμε στα βαθεια, γιατι στα ρηχα το κολυμπι ειναι βαρετο!!!). Ειμαι ενα σφυριγμα μακρυα!
Μου φαινεται θα πουλησω το πεζω να παρω ενα Doblo να κανω δουλεια μου!
ΑΥΡΙΟ ΣΠΑΤΑ!Gogonatios, οταν εχουμε απαντησεις απο σασμανατο, να εισαι σιγουρος οτι θα περασουμε για τα σχετικα!!
(ρε σεις, εγω ειμαι ορεξατος... ισως επειδη ειμαι νεος στο αθλημα... Θα ηθελα, ας πουμε, να φορτωσω το καρτακι μου και να πηγαινω και εκτος αττικης σε πιστες για τρεξιμο... Θα ηθελα, ας πουμε, να τρεξω στην πιστα της Πατρας.... ή πηγαινοντας λειβαδια που ειναι μια πιστα....)
ΕΛΑ ΝΑ ΜΗ ΛΗΜΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ!!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΑΥΡΗ ΦΟΡΜΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ!!!
-
Τι ώρα θα είστε εκεί αύριο? Θα πρέπει να κάνω διάλλειμμα από το διάβασμα κάποια στιγμή...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι ώρα θα είστε εκεί αύριο? Θα πρέπει να κάνω διάλλειμμα από το διάβασμα κάποια στιγμή...Ο Αγγελος ως σωφρων ανηρ λεει οτι θα παει 10 με 11 το πρωι. Ο ετερος νεανιας με τη τρελλα του νεοφωτιστου λεει 9.00 αλλα μαλλον εκει θα κοιμηθει απο αποψε.Αφου λειπει και η Αντυ καλα κρασια,και στις 7 το βραδυ να παμε εκει θα τον βρουμε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο Αγγελος ως σωφρων ανηρ λεει οτι θα παει 10 με 11 το πρωι. Ο ετερος νεανιας με τη τρελλα του νεοφωτιστου λεει 9.00 αλλα μαλλον εκει θα κοιμηθει απο αποψε.Αφου λειπει και η Αντυ καλα κρασια,και στις 7 το βραδυ να παμε εκει θα τον βρουμε.
να ερθετε, να μου φερετε καυσιμα και ξηρα τροφη!
Το μωρο μου σημερα το απογευμα θα φυγει για ιταλια και θα επιστρεψει παλι την κυριακη το μεσημερακι!
Επειδη προεκυψε δουλεια πριν την πιστα, μας βλεπω να ειμαστε εκει κατα τις 11,30! -
elpizo simera na pigate kai na girisate kala giati emeis akoma perimenoume na teleiosei i exetastiki.stis 14 me vlepo pali spata me to foxaki epitelous na strofarei ekei pou thelei.kalous girous mexri tote.
-
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
τι κανετε ρε καρτιστες??Hannibal δεν εχει καρτ για σενα πρωτα να χασεις καμμια 10αρια κιλα γιατι υποφερει το κακομοιρο!!!!
Afoy den exw kart kai na eimai olh mera 'at the pista' poy lene kai ta paidia, egw gyrnaw se alles pistes opws aytes toy psygeioy moy.......
-
λοιπον, παιδες, εχω νεα!!!
Σαββατο φαγαμε ΠΟΛΛΕΣ ωρες at the pista (εχει γινει σλογκαν της παρεας, πλεον!), βγηκαν λινα (αυριο θα σας εχω σχετικη φωτο), τα χρονομετρα σταματησαν σε χρονους που προβληματιζουν (οχι εγω... εγω παω αργα γιατι ..... βιαζομαι! ) και γενικα ολα κυλησαν ομαλα, μεχρι την στιγμη που ειχα μια ηρωικη εξοδο στη στροφη που με εχει φαει (Κ5 για οσους εχουν την πιστα στο μυαλο τους!)...
'εφαγα' λιγο την εξατμιση, αλλα αυτο που δεν φανηκε, ηταν οτι μια βαση του καθισματος (οχι αυτες του σασσι - μια εξτρα) κοπηκε, με αποτελεσμα να ραγισει και το καθισμα...
Εντωμεταξυ, μας εκανε αρκετες φορουλες εναν περιεργο ασχημο ηχο οταν παταγαμε μιζα (ενα σκουξιμο που σου σηκωνοταν η πετσα!)...
Με το που βγηκαν τα λινα, λοιπον, ηταν ωρα να φυγουμε! (παντα κανονιζουμε να τελειωνουμε και το καυσιμο εκεινη τη στιγμη!)
Επιστροφη στο σπιτι και ξεκουραση, γιατι ολη μερα χθες τρελλαθηκα! 12ωρος υνπος, εγερτηριο στις 10 και βουρ για καφεδακι... Επιστροφη μεσημερακι και μεχρι να γινει το φαγητο, παλι εξω με το αυτοκινητο βολτιτσα, γιατι μου ειχε λειψει...
Μετα το φαγητο ηταν ωρα συνεργειου!!
Κατεβηκα με τον cheif engineer μου (ο πατερας) και βγαλαμε καθισμα, την κομμενη βαση, ΛΥΘΗΚΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ (YES - YES - YES!), βγαλαμε και το καπακι του reduction gear της μιζας (δεν το παιζω εξυπνος με τα αγγλικα, απλα δεν ξερω την ελληνικη ορολογια), καθαριστηκε το εν λογω εξαρτημα, γρασσαριστηκε (δυστυχως δεν μπορουσε να βγει ολοκληρη εξω, γιατι επρεπε να λυθει ΟΛΟΣ ο συπλεκτης... Καθαρισμος τυμπανου, βγαλαμε τα φερμουιδ (τα δυο ηταν κολλημενα - σκουριασμενα.. μονο το ενα δουλευε κανονικα)..., καθαρισμος ολων αυτων, λυσιμο πισω γραναζιου, καθαρισμα (οπως επισης και καθαρισμα αλυσιδας), και παλι συσκευασια! Χρειαζομαι καποια ανταλλακτικα τα οποια θα παρω μεσα στην βδομαδα (υπολογιζω) ή αν βρω μια ακρη θα τα φερω απο ιταλια.. Αυτα ειναι το plain bearing που εχει το 11αρι γραναζι (ουσιαστικα μια απλη ροδελα ειναι) και οι ροδελες που εχει απο την εξω και απο τη μεσα πλευρα!
Θα βγαλω φωτο με το κινητο μου και θα ποσταρω καποια στιγμη, για να δειτε επιτελους τι ηταν αυτο που σας ειχα πρηξει τα ... ματια να διαβαζετε!!
Το μοτερακι δειχνει σαν καινουργιο!!! πρεπει να καταναλωθηκαν απιστευτα λιτρα βενζινης για να καθαριστουν ολα αυτα, εχει γινει ομως τζαμι!δυστυχως, το σ/κ που μας ερχεται δεν θα ειμαι at the pista (δεν ξερω αν θα εχω προλαβει να παρω τα ανταλλακτικα και να τα μονταρω), αλλα ουτως ή αλλως θα βρισκομαι στο χωριο μου!!!
ερωτηση για τους γνωστες: υπαρχει νοημα να βαλω ενα φιλτρακι βενζινης στο σωληνακι ?? υπαρχει ενα φιλτρο βενζινης στο καρμπυρατερ το οποιο μαλιστα θελει ανα καποιες ωρες καθαρισμα, αλλα μηπως προσθετοντας ακομα ενα στη γραμμη του καυσιμου ηταν καλυτερα? Αν ναι, τι να βαλω χαρτινο - μεταλλικο ?? Αν μπει κατι τετοιο, μηπως ελατωσσει τη ροη της βενζινης - ζορισει την αντλια και μου τη δωσει καποια στιγμη στο χερι ??
Μακροσκελες το post, αλλα φαγαμε ενα απογευμα και καναμε καλη δουλιτσα! πλεον εχουμε το know - how (πςςςς... μεγαλε πως τα λες ετσι) για το λυσιμο της καμπανας!! Με το καλο και ... βαθυτερα!!!
Επομενο task - αφαιρεση της μυστηριας ροδελας που βρισκετα μεσα απο το 11αρι το γραναζι το οποιο ειναι tricky, ετσι οπως το ειδα...
Η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι ενα 11αρι γραναζι, αλλα κανω τα στραβα ματια προς το παρον!!!
Αυτα και ευχαριστω που ... με διαβασατε!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, παιδες, εχω νεα!!!
'εφαγα' λιγο την εξατμιση, αλλα αυτο που δεν φανηκε, ηταν οτι μια βαση του καθισματος (οχι αυτες του σασσι - μια εξτρα) κοπηκε, με αποτελεσμα να ραγισει και το καθισμα...Μη μασάς...ενα φύλλο πλεξιγλας,ένα ψαλίδι και κόλλα για πλέξιγλας και είσαι έτοιμος...
Εντωμεταξυ, μας εκανε αρκετες φορουλες εναν περιεργο ασχημο ηχο οταν παταγαμε μιζα (ενα σκουξιμο που σου σηκωνοταν η πετσα!)...
3 περιπτώσεις...Η θέλεις καινούργια μπαταρία,η δεν την είχες φορτώσει καλά,η το χειρότερο,φαγωμένο το γρανάζι της μίζας..
Με το που βγηκαν τα λινα, λοιπον, ηταν ωρα να φυγουμε! (παντα κανονιζουμε **να τελειωνουμε και το καυσιμο **εκεινη τη στιγμη!)
Αυτό καλύτερα να το αποφύγεις....μοτέρ χωρίς βενζίνη=ΒΑΑΑΑΜ
τα φερμουιδ
Φερμουιτ (Σε πειράζω έτσι???)
Το μοτερακι δειχνει σαν καινουργιο!!! πρεπει να καταναλωθηκαν απιστευτα λιτρα βενζινης για να καθαριστουν ολα αυτα, εχει γινει ομως τζαμι!
Η καθαριότητα είναι το Α και το Ω
ερωτηση για τους γνωστες: υπαρχει νοημα να βαλω ενα φιλτρακι βενζινης στο σωληνακι ?? υπαρχει ενα φιλτρο βενζινης στο καρμπυρατερ το οποιο μαλιστα θελει ανα καποιες ωρες καθαρισμα, αλλα μηπως προσθετοντας ακομα ενα στη γραμμη του καυσιμου ηταν καλυτερα? Αν ναι, τι να βαλω χαρτινο - μεταλλικο ?? Αν μπει κατι τετοιο, μηπως ελατωσσει τη ροη της βενζινης - ζορισει την αντλια και μου τη δωσει καποια στιγμη στο χερι ??
Εγώ έχω βάλει ΧΑΡΤΙΝΟ και δεν έχω πρόβλημα...
Μακροσκελες το post, αλλα φαγαμε ενα απογευμα και καναμε καλη δουλιτσα! πλεον εχουμε το know - how (πςςςς... μεγαλε πως τα λες ετσι) για το λυσιμο της καμπανας!! Με το καλο και ... βαθυτερα!!!
Επομενο task - αφαιρεση της μυστηριας ροδελας που βρισκετα μεσα απο το 11αρι το γραναζι το οποιο ειναι tricky, ετσι οπως το ειδα...
Καλύτερα να μην χρειάστει να πας βαθύτερα....
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Μη μασάς...ενα φύλλο πλεξιγλας,ένα ψαλίδι και κόλλα για πλέξιγλας και είσαι έτοιμος...
εννοειται! Το εχω λυσει και θα αρχισω τις ερωτησεις στον ξαδερφο για το που μπορω να προμηθευτω για να 'παιξω και να μαθω'!!
3 περιπτώσεις...Η θέλεις καινούργια μπαταρία,η δεν την είχες φορτώσει καλά,η το χειρότερο,φαγωμένο το γρανάζι της μίζας..
Ελυσα το μαυρο πλαστικο καπακι του μηχανισμου που μαζευει τη μιζα, (δεν ξερω πως να το πω... παντως ειναι απο την εξω πλευρα, μπροστα απο τον συμπλεκτη) τον καθαρισα, τα γραναζια του φαινοντουσαν ενταξει! Εξ' αλλου, πιστευω πως αν ειχαν προβλημα, θα ειχαν εμφανιστει και στα δοντια του συμπλεκτη, σωστα ?? Anyway, τους εβαλα γρασσο, οπως λεει το βιβλιαρακι και το ξανακλεισα! Μπαταρια καινουργια spare εχω.. Αν ξανακανει τον θορυβο (δεν το πιστευω, πραγματικα), θα αλλαξω την μπαταρια και θα δουμε! Παντως, η αληθεια ειναι οτι και το εγχειριδιο χρησης, λεει οτι μπορει να ειναι απο πεσμενη μπαταρια, αν και την ακουγα 'ζωηρη'!
Αυτό καλύτερα να το αποφύγεις....μοτέρ χωρίς βενζίνη=ΒΑΑΑΑΜ
οταν λεμε τελειωνει η βενζινη, εννοουμε εχει μεινει λιγη
Φερμουιτ (Σε πειράζω έτσι???)
ευχαριστω για τη διορθωση! Γι αυτο κι εγω θα χρησιμοποιω την αγγλικη ορολογια, για να μαθετε!
Εγώ έχω βάλει ΧΑΡΤΙΝΟ και δεν έχω πρόβλημα...
O.K. Θα τοποθετηθει ενα!
.. παντως, καλη η πατεντα για να λυσεις την καμπανα του συμπλεκτη ετσι, αλλα τελικα εβγαλα το συμπερασμα οτι η κοντρα για το πιστονι ειναι ενα εργαλειο που χρειαζεται.. Ο καθαρισμος που εγινε ηταν πολυ σουπερ και ειναι μια διαδικασια που μπορει να γινεται συχνα, χωρις να αποτελει κοπο ή βαρεμαρα!!! Μου φαινεται θα παω να το χτυπησω!
Gogonatios: μπορεις σε παρακαλω να μας πεις με τι σχεσεις παιζουν τα Rotax Max εκει περα ???
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας!! Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο ... μηχανικος!
-
bravo re mages pou katafernete kai kanete kart,perimeno na teleioso na kano kai ego ligo san anthropos.oloi exoume to mikrovio tou mixanikou kai etsi kai ego apofasisa kai elisa tin dagana kai tin troba.episis evgala ta takakia kai antikatestisa me kainourgia to savato proi me vlepo spata na rontaro frena kai moter etsi gia to kalo.elpizo i perisoteri na eiste ekei.mexri tote kala mastoremata.
-
αναβεις φωτιες!!! αναβεις φωτιες!!!
Τωρα που το ανεφερες, πρεπει και εγω να βγαλω τακακια για να παω να παρω εξτρα, μη μεινουμε ξεκρεμαστοι!! δε λεει καθολου!Παιδες ο λογαριασμος που μου βγηκε για να γινει ο συμπλεκτης (μαζι με γραναζακι 11αρι) καινουργιος (συμπερλιαμβανομενου και του εργαλειου για το σφηνωμα του πιστονιου ειναι 70,67 ευρα!
Τρεναρω λιγακι, μηπως βρω απο αλλου πιο φθηνα...
ερωτηση: τα διαφορα site του εξωτερικου που πουλανε ανταλλακτικα για Rotax Max, ειναι της Rotax ανταλλακτικα ή ειναι ιμιτασιον??? Εχει κανεις σχετικη εμπειρια ???
Χθες θα πηγαινα να φτιαξω το καθισμα με ενα φυλλο carbon - fiber και εποξικη ρυτινη που ειχε περισσεψει στον ξαδερφο, αλλα κατι καφεδες με κρατησαν μακρυα!! Το συντομοτερο δυνατον, ομως, θα γινει και αυτο!!
sjx, δυστυχως εγω δεν θα μπορεσω να ειμαι σπατα... Θα ειμαι εκτος αθηνων και θα ξεκουραζομαι!!!
Καλο - χρυσο και αγιο το καρτ (ενταξει, μαστορεματα για μας που δουλευουμε γινονται και καθημερινες, δεν ειναι προβλημα), αλλα πρεπει οι υποχρεωσεις σου να σου επιτρεπουν να εισαι ΚΑΘΕ σ/κ, σχεδον, at the pista!!! εκει που πας και μαθαινεις, τσουπ! παμε παλι την (μεθ) επομενη εβδομαδα - στην καλυτερη των περιπτωσεων!! ξεχνας οτι εμαθες ρε γαμωτο!
-
εκτακτο ανακοινωθεν!!!
λοιπον, αγαπητοι καρτιστες, ειμαι πολυ χαρουμενος αποψε!!!
Με αφορμη το ραγισμα του καθισματος, πηγα στον 'ξαδερφο' (γνωστος τρελλος σερφερ - στα νιατα του - και ιστιοπλοος) ο οποιος με προμηθευσε με ολα τα υλικα που χρειαζονται για να κανω σοβαρες ενισχυσεις, στο καθισμα!!
Εχω, λοιπον, στο σπιτι, κομματι carbon - fiber αλλα και kevlar το οποιο θα χρησιμοποιησω κατα βουληση για να ενισχυσω το καθισμα εκει που πασχει! Τρομερο, σαν ιδεα, αλλα και σαν εμπειρια, μιας και θα ειναι η πρωτη φορα που θα δουλεψω τετοια υλικα!! (ειδικα το kevlar, καθομαι και το χαζευω και ... χαζευω!!!)Επειδη, ομως, ειναι μια διαδικασια η οποια θα παρει πολλες ωρες για να ολοκληρωθει, κλεινω την εκτακτη ανανκοινωση και αναλογα με την προοδο, θα σας ενημερωνω!
Keep up the good work!
-
Kαλημέρα στην παρέα. ΄Ετσι μας αρέσω.
Στο θέμα μας,φίλε sjx δύο χάρες,θα ήθελα να σε προσφονώ με το όνομα σου και αν υπάρχει η δυνατότητα γραφής στα ελληνικά ??.
Το Σάββατο δώσε ώρα,χαρακτηριστικά και οχήματα για να γνωριστούμε και απο κοντά.Μου αρέσει που έχουμε φτάσει σε σημείο 'διατριβών' για την αγάπη μας.
Είμαι αισιόδοξος οτι κάποια στιγμή θα μαζευόμαστε αρκετοί συνforumάδες,για να διασκεδάζουμε και να μαθαίνουμε με αυτό που λατρεύουμε.
Φίλε καλέ tm νομίζω πως ότι ανταλλακτικά πουλούν στο δίκτυο είναι καινούργια.
Kevlar !!!!!!!!!!!! Mήπως,ο ξάδελφος, έχει και φούρνο για να ψήνουμε τα ανθρακονήματα ??? Εχουμε άκρη για προμήθεια τέτοιων απο αμερική.
Τι λέμε,παίδες,τί λέμε έχουμε ξεπεράσει το χόμπυ και πάμε για άλλες σφαίρες,στρατόσφαιρα φτάνουμεεεεεεεεεε.
-
Α !!!!!!!!!! Ξέχασα να σας πω για το καινούργιο μου καρτ !!!!!!!!!!!
Για την ώρα τα χρήματα έφταναν για κάτι τέτοιο.
Περισεύει πολύ όρεξη και διάθεση να είμαι κοντά σε ΦΙΛΟΥΣ και να κάνουμε αυτό που λατρεύουμε.Αλλά λίγα χρήματα για κάτι αληθινό.Θα γίνει και αυτό όμως για να κοντράρουμε στα ίσα,όταν θα είμαστε όλοι στα όρια μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
εκανα σουπερ - εντατικα μαθηματα χθες το βραδυ, σχετικα με τις εποξικες κολλες (resin και hardener) και απ' οτι εμαθα, ο τυπος απ' τον οποιο αγορασε τα υλικα υπαρχει μονο μια συγκεκριμενη... Επειδη ο 'δασκαλος' ειναι ελληνογερμανος και εχει σπουδασει εξω, ο ανθρωπος ειχε σοβαρα βιβλια για τα υλικα και τις αντοχες τους στα γερμανικα τα οποια εξηγησε εν ταχυ! Φουρνο με την συγκεκριμενη εποξικη που εχω, δεν χρειαζεται.. Υπαρχει αλλη εποξικη για φουρνο, αλλη για 'γεμισμα'.. Γενικα υπαρχουν πολλων ειδων και απλα διαλεγεις εσυ την καταλληλη για την χρηση που τη θες! Αυτα, ομως, εξω! Γιατι εδω ουτε κατα διανοια!! Εδω ο καταστηματαρχης ειχε μονο ενα ειδος carbon fiber!!! (πςςςς... ωπα ρε μεγαλε!)
Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι μια ματια σε site του εξωτερικου, βρισκεις οτι 'υφασμα' θες, για τη συγκεκριμενη χρηση που θες.. Π.χ. υπαρχει fiber - glass το οποιο ονομαζουν racing hull και εχει παχος .008 !! Ανθεκτικο και παναλαφρο!! (αυτα τα συγκεκριμενα που μου εδειξε σε φυλλαδια ηταν για χρηση σε θαλασσα, αλλα δεν εχει σημασια... σε περιπτωση ερασιτεχνικου καρτ που ειμαστε εμεις, ειναι μια χαρα ... και βαλε!!)Απ' ολα εχουμε!! και σιλικονελαιο για να βαζουμε στο καλουπι, να μπορουμε να το αφαιρεσουμε μετα!!!
ΕΧΩ ΛΕΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕεεεεε (λεμοναδες - πορτοκαλαδες - τσιπς - κοκακολεεεες!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εκανα σουπερ - εντατικα μαθηματα χθες το βραδυ, σχετικα με τις εποξικες κολλες (resin και hardener) και απ' οτι εμαθα, ο τυπος απ' τον οποιο αγορασε τα υλικα υπαρχει μονο μια συγκεκριμενη... Επειδη ο 'δασκαλος' ειναι ελληνογερμανος και εχει σπουδασει εξω, ο ανθρωπος ειχε σοβαρα βιβλια για τα υλικα και τις αντοχες τους στα γερμανικα τα οποια εξηγησε εν ταχυ! Φουρνο με την συγκεκριμενη εποξικη που εχω, δεν χρειαζεται.. Υπαρχει αλλη εποξικη για φουρνο, αλλη για 'γεμισμα'.. Γενικα υπαρχουν πολλων ειδων και απλα διαλεγεις εσυ την καταλληλη για την χρηση που τη θες! Αυτα, ομως, εξω! Γιατι εδω ουτε κατα διανοια!! Εδω ο καταστηματαρχης ειχε μονο ενα ειδος carbon fiber!!! (πςςςς... ωπα ρε μεγαλε!)
Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι μια ματια σε site του εξωτερικου, βρισκεις οτι 'υφασμα' θες, για τη συγκεκριμενη χρηση που θες.. Π.χ. υπαρχει fiber - glass το οποιο ονομαζουν racing hull και εχει παχος .008 !! Ανθεκτικο και παναλαφρο!! (αυτα τα συγκεκριμενα που μου εδειξε σε φυλλαδια ηταν για χρηση σε θαλασσα, αλλα δεν εχει σημασια... σε περιπτωση ερασιτεχνικου καρτ που ειμαστε εμεις, ειναι μια χαρα ... και βαλε!!)Απ' ολα εχουμε!! και σιλικονελαιο για να βαζουμε στο καλουπι, να μπορουμε να το αφαιρεσουμε μετα!!!
ΕΧΩ ΛΕΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕεεεεε (λεμοναδες - πορτοκαλαδες - τσιπς - κοκακολεεεες!)
Πού είσαι παιδί πιάσε μια τεράδα λάστιχα YGK,ενα πολυόργανο,ενα εργαλείο για ζαντάρισμα των ελαστικών,ενα...,μια....,ενα...,...........................αυτά για τώρα και γρήγοραααααααααααααααααα.
-
φιλε ANGEL13,με λενε Γιαννη και ελπιζω το Σαββατο να ερθετε οσοι μπορειτε για να γνωριστουμε.με χαλαει λιγο το αγνωστο.
θα ειμαι στιν πιστα κατα τις 10:30 για ρονταρο τα τακακια και μεχρι να ετοιμαστουμε,να πιουμε τον πρωτο καφε να ειμαστε ετοιμοι.το σασι μου ειναι BIESSE χρωμα μωβ(οχι σχολια ) το μοτερακι ειναι FOX 100cc.εαν θες μου λες και τα δικα σου να μην ψαχνω περιεργα τους παντες.κατι για ολους τους μαστορες,μου εχει κοπει ι ποδια και μου τιν εδωσε να τιν φτιαξω μονος μου.αγορασα με 15€ αλουμινιο με 1,5χιλ παχος και 1μ μηκος και 60 εκ πλατος.αυριο θα την φτιαξω και το βραδυ θα σας πω το αποτελεσμα αν και δεν το βλεπω δυσκολο.μεχρι τοτε καλη συνεχεια.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ