-
Σας χαιρετω πλεον απο την μακρινη Αγγλια.Απο εχθες ειμαι εδω αλλα σημερα πηρα την αδεια απο το πανεπιστημιο για να μπω στο ιντερνετ.
Δυστηχως δεν εχω βρει ακομα πιστα αλλα καπου θα εχει.Απ'οτι βλεπω εχετε αρχισει τις επιδρομες στις πιστες και μπραβο σας.
Ελπιζω μεχρι την αλλη φορα να εχω περισσοτερα να σας πω.
Αυτο που ειπε καλος φιλος ειναι οτι καπου τα μεσα Οκτωμβρη εχει κατι σαν εκθεση για καρτ .Για να δουμε.
Καλα να γυριζεται. -
εχμ... ιανουαριο, γιαννη, ιανουαριο!! διημερη εκθεση στο λονδινο ... 11/12 ιανουαριου, αν θυμαμαι καλα.. ισως στο karting magazine να εχει περισσοτερες πληροφοριες.. Θα το κοιταξω και σε ενα εντυπο που εχω, για να το τσεξαρουμε! Αντε, καλα κουραγια εκει στη ξενιτια και κοιτα να οργανωθεις, ωστε να εισαι ετοιμος οταν ερθουμε!
-
Καλά κουράγια...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αύριο από το πρωί στο Kartodromo...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ?....................
Μπράβο κουράγιο και δαπάνη.Χαλάλι σου.Καλή διασκέδαση...
Αυτή είναι η ζωή που ΔΕΝ έζησα......... για εργένηδες και εισοδηματίες..
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Σας χαιρετω πλεον απο την μακρινη Αγγλια.Απο εχθες ειμαι εδω αλλα σημερα πηρα την αδεια απο το πανεπιστημιο για να μπω στο ιντερνετ.
Δυστηχως δεν εχω βρει ακομα πιστα αλλα καπου θα εχει.Απ'οτι βλεπω εχετε αρχισει τις επιδρομες στις πιστες και μπραβο σας.
Ελπιζω μεχρι την αλλη φορα να εχω περισσοτερα να σας πω.
Αυτο που ειπε καλος φιλος ειναι οτι καπου τα μεσα Οκτωμβρη εχει κατι σαν εκθεση για καρτ .Για να δουμε.
Καλα να γυριζεται.ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω....Μάθε διάφορα και να μας ενημερώνεις.Επίσης δες και το http://www.kartingmagazine.co.uk..Εχουνε και πολλές σελίδες για διάφορες πίστες.Δεν σε φοβάμαι θα βρείς την άκρη ΓΙΑ ΟΛΑ.
Νάσαι καλά και μακάρι να πετύχεις τους στόχους σου.
Μήπως παίζει,που λέει και μια ψυχή,εκδρομή για την τότε έκθεση.Θα πάμε με τον 'πατέρα' .....οδικώς... Να πάρουμε όμως και χημική........
-
... πλακα - πλακα, εγω ειμαι μεσα για το 'οδικως', θα παμε και σε εκεινο το χωραφι με τα αυτοκινητα που υπαρχει και καημος! Οσο για τη χημικη, μη το γελας, υπαρχει! (να 'χαμε και κοτσαδορο... )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... πλακα - πλακα, εγω ειμαι μεσα για το 'οδικως', θα παμε και σε εκεινο το χωραφι με τα αυτοκινητα που υπαρχει και καημος! Οσο για τη χημικη, μη το γελας, υπαρχει!** (να 'χαμε και κοτσαδορο... )**Oχι μόνο θα ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ αλλά θα πάρουμε και trailor απο κει και θα το φορτώσουμε με ΠΟΛΛΑ πράγματα....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αύριο από το πρωί στο Kartodromo...
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ?....................
Μπράβο κουράγιο και δαπάνη.Χαλάλι σου.Καλή διασκέδαση...
Αυτή είναι η ζωή που ΔΕΝ έζησα......... για εργένηδες και εισοδηματίες..
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....
Ήταν τέλειο!!! Για αρκετούς γύρους πήγαινα ρόδα με ρόδα με 2 RM1.
Εργένης είμαι, εισοδηματίας δεν είμαι. Ένας απλός φοιτητάκος είμαι που αντί να ξοδέψει την 'αμοιβή' που πήρε για την απόδοσή του στις εξαιτάσεις, σε ρούχα/εξόδους κλπ, προτιμάει να την μετατρέψει σε λάστιχα και βενζίνες... ΑΞΙΖΕΙ!
-
Φοιτηταρά μου ......ΑΞΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και πολύ καλά κάνεις.
Νάσαι καλά και να το κάνεις συχνά.
Να δούμε μόνο πότε θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε, όσο πιο πολλοί μπορούμε, για να διασκεδάσουμε.Θα το πετύχουμε που θα πάει.
Έχεις κάποιες μέρες που σε βολεύει να πηγαίνεις ????
Μήπως να πούμε χοντρικά κάποια μέρα-ες ώστε να κανονίσουμε να βρεθούμε.???ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......
-
Την Τρίτη θα είμαι από το πρωί στο Kartodromo. Θα σε περιμένω! Αν είναι στείλε μου με pm το κιν. σου να σου στείλω κι εγώ το δικό μου για να κανονίσουμε.
Ρε γμτ κόλλησα και έναν φίλο μου! Μόλις βγήκε από το καρτ είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και τώρα ψάχνεται να αγοράσει...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Την Τρίτη θα είμαι από το πρωί στο Kartodromo. Θα σε περιμένω! Αν είναι στείλε μου με pm το κιν. σου να σου στείλω κι εγώ το δικό μου για να κανονίσουμε.Ρε γμτ κόλλησα και έναν φίλο μου! Μόλις βγήκε από το καρτ είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και τώρα ψάχνεται να αγοράσει...
Μου βάζεις δύσκολα,λόγω δουλειάς δεν ειναι δυνατόν για πρωινό.Μετά τους Παραολυμπιακούς θα μπορώ απογεύματα και ΣΚ.
Ευχαριστώ πάντως. -
Παιδια θα μετασχει κανεις στους τελικους Rotax Max που γινονται στις 10 Οκτωβριου στην Πατρα?
-
θα συμμετασχουν αρκετοι, απλα δε νομιζω να ειναι κανεις απο 'δω!
Κατι 'ψηνεται' σημερα για Αγια Μαριννα, παντως!
Κανουμε γνωριμιες των πιστων της αττικης!
Αντε με το καλο και εξορμησεις εκτος των τοιχων!
-
Ευχομαι ολα να πανε καλα και φυσικα καποια στιγμη να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι...
-
ΕΥΤΥΧΙΑ
Ειδικά όταν προέρχεται απο ΔΙΚΟΥΣ σου ανθρώπους.
Μ+Η Να ζήσεται αγαπημένοι και μαζί ό'τι έχεται ονειρευτεί...
Πρώτα έβαλε μια ('τίγρη στη μηχανή του')κουκ....... στη ζωή του και μετά...............
Ε Β Α Λ Ε Κ Ο Τ Σ Α Δ Ο Ρ Ο
Τι φανταστική εικόνα να βλέπεις το κατάλληλο αυτοκίνητο να μεταφέρει ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΧΗΜΑ έγχυσης αδρεναλίνης
'Φίλε είσαι και ο πρώτος' που είπε και ένας τυχαίος θαυμαστής.
Αυτά έλεγα αγόρι μου............... τόσο καιρό........Μετά την Αττική ........................................................................
επαρχία ερχόμαστε.
ΟΝΕΙΡΟ ...εκδρομή με πολύ καλή παρέα και **τα καρτάκια **απο πίσω για γνωριμία ανα τας πίστας στην Ελλάδα....ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ -
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Θέλω kart ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ βέβαια
Ο στόχος έχει μπεί ....... νάμαστε μόνο καλά και μετά τα Χριστούγεννα........................εχει να γίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
-
Χαιρετω μετα απο μεγαλη απουσια.Μια ερωτηση.Ξερει κανενας τωρα που γυρισαν το Καρτοδρομο αναποδα τι γραναζια παιζουν για τα ροταξ?
-
Καλημερααααααα!
Χαιρετιζω!
Καταρχας ερωτηση: Ειναι official, το καρτοδρομο θα ειναι αναποδα παντα??? Για γραναζια δε ξερω τι παιζει και αν αλλαξε κατι, παντως εγω που την εκανα με το ιδιο γραναζι που ειχα και για την κανονικη φορα, δε μπορω να πω οτι δεν του ταιριαζε.. (χωρις να λεω οτι ειναι τελειο).. Οπως και να 'χει, ομως, παλευα για να μαθω την καινουργια πιστα, οποτε να σου πω, δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια στο θεμα.... Ασε που γλυστρουσα και πολυ!!Εχουμε νεα, ομως, και τα νεα ειναι οτι πηγαμε στην Αγια Μαριννα για γνωριμια! Ωραια πιστα, με ευθειες που εισαι τερματισμενος (13800+ στροφες εδειξε το οργανο ) και μετα κατι φουρκετουλες που σε κανουν και ανατριχιαζεις!!! Μολις συνηθισεις ομως την πιστα, τοτε αρχιζει η πραγματικη διασκεδαση... Dare και double dare κατασταση, να πηγαινεις οριακα, το μυαλο να λεει 'μη το κανεις, θα βγεις', να μη βγαινεις και στην επομενη να πιεζεις περισσοτερο... Ωσπου, καποια στιγμη, το μυαλο σου (βλεπε λογικη), βγαινει περα για περα αληθινο και ... βγαινεις!!
Την συμπαθησα την πιστα, η οποια μου φαινεται οτι ειναι πιο 'φιλικη' στα λαστια και απο κρατημα ικανοποιητικη!
Αγγελε, γραψε και εσυ τη γνωμη σου! -
Ετσι εχω ακουσει αναποδα αλλα δεν ξερω για ποσο.Με τι γραναζι ειχες παει καρτοδρομο κ με τι Αγ Μαρινα?Αντε να οργανωθουμε λιγο τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι.
-
88 αγια μαριννα και μπορω να πω πως ταιριαζε 'γαντι'! Μαλιστα θεωρω πως πετυχαμε και την power-valve ακριβως... Δε ξερω, γενικα πιστευω πως το καρτακι (ισως και εγω) αισθανθηκα πολυ ανετα στην Αγια Μαριννα - απο ενα σημειο και μετα, παντα, γιατι στην αρχη ημουν να με κλαιν οι ρεγγες!
79 - αν θυμαμαι καλα - καρτοδρομο... Θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω.
Αγγελε ?!?!?
Πες τη γνωμη σου!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ