-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ταχυτητες αλλαζω αμεσως να με κατηγορησετε........τς τς τς τς............εγω παντως δε με βλεπω για κυριακη θα ζησουμε σκηνες απο πινεζα-εβρο-σκοπετα και εφαγα αρκετα 7 μηνες στη κατζολια δε θελω αλλο.....χαχαχαχα.........θα περασω σιγουρα βολτα οπου πατε.
το 11 αρι αν δεν φυσάει είναι μια χαρά θερμοκρασία για καρτ ρε συ. απλά τις νύχτες που κυκλοφορείς εσύ, τώρα πια, η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλότερη
παει βγηκε το ονομα.......λετε να καρταρουμε???το σαββατο βραδυ βλεπουμε πως θα παει με το κωλοκρυο αν ειναι τοσο 10 βαθμους κ πανω θα ανεβω κ εγω.
-
Η πρόγνωση του καιρού παραμένει σουπερ!!
Νικολή θα βάλω το 80αρι το Σάββατο ώστε να μην έχεις δικαιολογίες (μην φας πολύ το βράδι γιατί το κάθισμα είναι 5αρι!!!).Δεν κρατιέμαι!!!!
-
5αρι;;;
Δε χωραω με τιποτα...ειμαι κ 1.82!
Εδω με το 6αρι του Κοντου κ εκανα ζημια στα πλευρα μου...και ενας παγκοσμιος δε γινεται να χτυπαει πλευρα ετσι
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
για να δουμε.... εγω με πρεσα τσιμα τσιμα μπαίνω!!!!
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
για να δουμε.... εγω με πρεσα τσιμα τσιμα μπαίνω!!!!OK...βλέπουμε.
Πάντως...κάτι μου λέει ότι σε κάνα μήνα θα καρτάρω με 6 ταχύτητες
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εδω με το 6αρι του Κοντου κ εκανα ζημια στα πλευρα μου...και ενας παγκοσμιος δε γινεται να χτυπαει πλευρα ετσι
τα πλευρά σου ειναι μια χαρά για παγκόσμιου. από κ@λο δε ξέρω
μεγαρα λοιπον.
ερ1. το 80-81 γρανάζι θα μπαίνει ή θα φτάνει η αλυσίδα ακομα κ αν τραβηχτεί τέρμα πίσω ο κινητήρας?
ερ2. αν δεν κανει η αλυσίδα, έχω την παλιά που την είχα με 80αρι γρανάζι. κανει να μπει ή θα χαλάσει το μπροστά γραναζι? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τα πλευρά σου ειναι μια χαρά για παγκόσμιου. από κ@λο δε ξέρω
μεγαρα λοιπον.
ερ1. το 80-81 γρανάζι θα μπαίνει ή θα φτάνει η αλυσίδα ακομα κ αν τραβηχτεί τέρμα πίσω ο κινητήρας?
ερ2. αν δεν κανει η αλυσίδα, έχω την παλιά που την είχα με 80αρι γρανάζι. κανει να μπει ή θα χαλάσει το μπροστά γραναζι?Απο την εμπειρία μου σε μοτοσικλέτες...
Το μπροστινό γρανάζι χαλάει δύσκολα. Εάν η αλυσίδα δεν έιναι σώβρακο δεν θα έχεις πρόβλημα..ΥΓ... Για να χωρέσει πρέπει να βγάλει τα Pampers!!
-
Αφήστε το κ@λο μου ήσυχο...είναι παγκόσμιος κ@λος και σε λίγο ΕΞΑΤΑΧΥΤΟΟΟΣ!!!
-
Αυτο ηταν !!! Απο Τριτη αρχιζει το προγραμμα ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ Evolution 2.
Ο γερομπακαλιαρος Ν2, η D Fore εφτιαξε το Ν1 και εγω την εξελιξη του
Οταν θα περναμε εμεις οι γερομπακαλιαροι με τα ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ολοι θα κανουν στην ακρη !!! -
Κυριακη ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ !!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
:hahaiv:Αφήστε το κ@λο μου ήσυχο...είναι παγκόσμιος κ@λος και σε λίγο ΕΞΑΤΑΧΥΤΟΟΟΣ!!!
αν δεν ήσουν παντρεμένος ρε μπαγάσα θα παρεξηγουσαμε αυτή τη δήλωση
Οταν θα περναμε εμεις οι γερομπακαλιαροι με τα ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ολοι θα κανουν στην ακρη !!!Ωχ ξεκίνησε η κόντρα των τρειλερ
κ ο tuners αγόρασε τα υλικά για να αρχίσει τις δοκιμές:
επειδή δεν πρόλαβα τον Αντώνη ρε συ όταν έφτιαχνε το δικό του...
Δε ρίχνεις κ κανα όροφο παραπάνω μη χρειαστεί να βάλουμε κανά εξτρά καρτακι? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Οταν θα περναμε εμεις οι γερομπακαλιαροι με τα ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ολοι θα κανουν στην ακρη !!!Ωχ ξεκίνησε η κόντρα των τρειλερ
κ ο tuners αγόρασε τα υλικά για να αρχίσει τις δοκιμές:
επειδή δεν πρόλαβα τον Αντώνη ρε συ όταν έφτιαχνε το δικό του...
Δε ρίχνεις κ κανα όροφο παραπάνω μη χρειαστεί να βάλουμε κανά εξτρά καρτακι?Να σου πω οι προδιαγραφες θα υπαρχουν για τριτο καρτ, με πιο αμαξι θα τα τραβηξω δεν ξερω Μηπως να αγοραζα καμια Buick ??? η κανενα Cadillac ??? η κανενα White τρακτορα ???
-
-
μια χαρά είναι το τούρμπο για αυτή τη δουλεια. έχει τη διπλάσια ροπή από το δικό μου (κ άλογα )
παίρνω ένα γνωστό μου, του λέω θα παω στο μέγαρα, έλα να κάνεις μια βόλτα να δεις πως είναι το (αγωνιστικό) καρτ. Κ τί μου λέει?
' Α έχω παει σε αυτή την πίστα (χωρίς να έχει κάνει ε, μάλλον την είδε μια φορά που είχε πάει στη μεγάλη δίπλα). Πολύ μικρή, δε μου αρέσει, κ δε θα μπορέσω να αποδώσω κ να το ευχαριστηθώ'
Με ξένο καρτ, ΤΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙ που έχει μπει μόνο σε γκαζοτενεκέ, κ θέλει να μπει κ να 'αποδώσει' κ ολας. Όχι ότι θα φαει άκυρο αν με πάρει για να έρθει μαζί
Ας πάει στο αγωνιστικό ενοικιαζομενο να κάνει αν θέλει, ένα 10λεπτο, να τον έχουν άλλοι από κοντά
Τα λέει ο Μαστροθόδωρος καμια φορα, να μη το παίζουμε καλοί γιατί θα τρέχουμε μετά, αλλά δεν τον ακούω ο μαλάκας. Βέβαια, κ εμένα ο Θοδωρής μου έδωσε βόλτα πρώτη φορά, αλλά ελπίζω γιατί έκοψε ότι δεν είμαι μαλακας -
Tο ξερω φιλε Πανο, ολοι εδω μεσα οι ξερολες που το παιζουνε οδηγαρες και τα γνωριζουν ολα απο αυτοκινηση, ετσι και μπορουσαν να κανουν μια βολτα το TEC-SAV θα τους κουνιοτανε το κεφαλι, βεβαια το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θα μπορεσουν καν να το πανε.
http://www.youtube.com/watch?v=UvWi_rVCh1U
Mονο ας δουνε στο βιντεο ΠΩΣ φορτωνει, και με τι ρυθμο ορμαει στην ευθεια στην κατηφορα 0-100 περιπου στα 2,8-3,0 sec.
Εδω σε αυτο το βιντεο τι κανει στην Ferrari.
http://www.youtube.com/watch?v=ZStTJ7W7 ... re=related
Y.Γ. Ιδιο μοτερ ειναι και το δικο μου. -
Πες τα ρε Θοδωρη!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
α καλα!!
τί να πανε ρε Θοδωρή. Θέλει όρεξη κ @ρχιδια το άθλημα
το 90% των 'γρήγορων' είναι για τα πανηγύρια, για να μη πω κ περισσότερο οι μισοί δεν ξέρουν ούτε τη θεωρία του παω γρήγορα κ αρχίζουν τις κοτσάνες (έχουμε κάμποσους εδώ μέσα) ενώ οι άλλοι μισοί ξέρουν μόνο αυτή αλλά από εφαρμογή μηδεν αφου γκαζωνουν μονο στην ευθεια
Ο συγκεκριμένος είναι οκ γενικώς ως οδηγός, αλλά ψωνάρα! δηλώνει οδηγάρα, πως το αμάξι του είναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (όλα όσα είχε)
Τέλος παντων, μαλακια δικια μου. Είπα να του ανοίξω τα μάτια κ αυτός νομιζε πως του κάνω χορηγία. Παίρνει χορηγία τα παπαρια μου, ειδικά αν σκεφτώ ότι αυτός ούτε να το δω δεν θα με αφηνε αν ήταν δικό του, και τέλος -
Εδω λένε να χαμηλώνουν τις πιέσεις για να ζεσταθούν τα λάστιχα το πρωι ...ο,τι καλύτερο έχω διαβάσει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εδω λένε να χαμηλώνουν τις πιέσεις για να ζεσταθούν τα λάστιχα το πρωι ...ο,τι καλύτερο έχω διαβάσειSent from my iPad 2 using Tapatalk
Μην μπλέκεις τα αυτοκίνητα με τα καρτ..............
άλλα λάστιχα τα μεν άλλα τα δε...
φυσικά ο περίεργος μιλούσε για καρτολάστιχα αλλά αυτός είναι από άλλο ανέκδοτο
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εδω λένε να χαμηλώνουν τις πιέσεις για να ζεσταθούν τα λάστιχα το πρωι ...ο,τι καλύτερο έχω διαβάσει
Μην μπλέκεις τα αυτοκίνητα με τα καρτ..............
άλλα λάστιχα τα μεν άλλα τα δε...
φυσικά ο περίεργος μιλούσε για καρτολάστιχα αλλά αυτός είναι από άλλο ανέκδοτο
Μα για καρτ μιλούσαμε. Μάλιστα, ξεκαθάρισα ότι δε ξέρω τι γίνεται στα αυτοκίνητα ...και άλλοι έγραψαν ότι το λάστιχο είναι λάστιχο.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ