-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Περα απο την πλακα πρεπει να προστατευσουμε τα καινουργια παιδια απο ολους ΑΥΤΟΥΣ , που πανε να εκμεταλευτουν την αγνοια τους, στο χωρο του καρτ, και προσπαθουν να πουλησουν σαβουρα και σκουπιδια. Πιστευω να εχουμε βοηθησει εστω και λιγο.
Στο κατω-κατω εσυ πριν λιγο καιρο πουλαγες πακετο ΔΙΑΜΑΝΤΙ τζαμπα.
Πρεπει να βγαζουμε στην φορα ολα αυτα τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ και να τα δειχνουμε.Έτσι ακριβώς!!!
Να ξέρει ο κόσμος να προστατεύεται από τα σάπια καρτ που κυκλοφορούν.
-
Αν μας την κανει ο καιρος και στρωσει την Κυριακη, τι ??? ΚΑΝΟΥΜΕ ??????
ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ -
Γυρίσανε τα προγνωστικά και την Κυριακή τον δίνει καθαρό ουρανό με ασθενείς ανέμους!!!!! Λέτε??
Έχω πάθει υστερία από την καρτοστέρηση.. σε λίγο θα πάρω το τρειλερ και θα το κόβω βόλτες γύρω γύρω από το τετράγωνο!!
Για πού λέτε??
Τώρα που έχω το αυτοκινούμενο διευρυνθήκαν οι ορίζοντές μου.. -
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Γυρίσανε τα προγνωστικά και την Κυριακή τον δίνει καθαρό ουρανό με ασθενείς ανέμους!!!!! Λέτε??
Έχω πάθει υστερία από την καρτοστέρηση.. σε λίγο θα πάρω το τρειλερ και θα το κόβω βόλτες γύρω γύρω από το τετράγωνο!!
Για πού λέτε??
Τώρα που έχω το αυτοκινούμενο διευρυνθήκαν οι ορίζοντές μου..Xρόνια πολλά καταρχάς
το τί καιρό θα κάνει την κυριακή θα το μάθουμε την...Κυριακή δυστυχώς, αφού οι προγνώσεις είναι για τα πανηγύρια.
εγώ λέω να πάμε αφίδνες πάντως, αν δεν κάνει πολύ κρύο. αν κάνει πολύ κρυο, κάτω από 10, προτείνω να πάμε μέγαρα, αρκεί να μην έχει κανα ταιμ ατακ γιατί κάτι πρέπει να έχω ακουσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος
update:
Παντως το μετεο δίνει χιονονερο με 2 βαθμούς την κυριακή το μεσημέρι
δε βάζεις κανα τζακι στο υπερτρειλερ να παμε καμια εκδρομή? -
Για πού λέτε??
Τώρα που έχω το αυτοκινούμενο διευρυνθήκαν οι ορίζοντές μου..χρονια πολλα για την γιορτη σου τρελιαρη !!!!! ο,τι επιθυμεις !!!!!!!!!!!!
-
Xρόνια πολλά καταρχάς
χρονια πολλα για την γιορτη σου τρελιαρη !!!!! ο,τι επιθυμεις !!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας….. (μέχρι να με βλαστημάτε γιατί θα γίνω ποιο γρήγορος από εσάς!!!)
Τώρα ασχολούμαι με μελέτη για θέρμανση στο υπερτρειλερ καθώς και με την εγκατάσταση ψησταριάς!!!
-
Ζηλεύω
Κι εγώ θέλωωωω
Μπορεί να περάσω καμιά βόλτα τη Κυριακή.
-
Π@π@ρι@ μεντολες ο καιρος
Χθες το meteo εδινε 14 βαθμους στις 14.00 μμ, και 22 υγρασια για την Κυριακη, και σημερα λεει για χιονονερο αμα καρταρουμε σφυρατε μου . Τελος παντων βλεπουμε -
to meteo ειναι για τα πανηγύρια, για να μη πω τίποτα άλλο
λοιπόν, το σάββατο θα βρέχει αλλά την κυριακή θα έχει ΗΛΙΟ κ 7 βαθμούς.
ΠΑΜΕ? -
Να πω κάτι?
Μέγαρα? Σπάτα?
Λογικά θα είναι καλύτερος ο καιρός.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Να πω κάτι?Μέγαρα? Σπάτα?
Λογικά θα είναι καλύτερος ο καιρός.
Σπατα η πιστουλα ειναι τελεια για αυτοματο, εγω εκει 6ταχυτο δεν βαζω , γιατι ολη την ωρα θα ειμαι με το χερι στο λεβιε
Μεγαρα θα το σκεφτω που λεει και ο Χ. Θεοφραστου, αλλα θελει πολυ σκεψη δεν μου αρεσει η πιστα ΑΝ (!!!) θα παω, θα παω μονο για την αλλαγη -
Το καινουργιο σασι της CRG το Kali-Kart.
Tο INTREPID Limited Edision, με τα κανουργια πλαστικα της KG.
-
Εξαταχυτα βλέπω και τα δυο.
Η CRG στην ουσία αναβιώνει τη Kali kart.
Πανέμορφο το intrepid πάντως!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εξαταχυτα βλέπω και τα δυο.Η CRG στην ουσία αναβιώνει τη Kali kart.
Πανέμορφο το intrepid πάντως!
Θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει και χαρα δεν την αφηνει !!! Κοιμασαι και ονειρευεσαι 6ΤΑΧΥΤΑ !!!
-
ακριβώς έτσι.
Κοιμάμαι, ξυπνάω...αυτο ονειρεύομαι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
:lol: ακριβώς έτσι.Κοιμάμαι, ξυπνάω...αυτο ονειρεύομαι.
Υπομονη λιγος καιρος εμεινε
-
ΑΥΤΟ το ιντρεπιντ χτυπαει σε ομορφια τα crg.
To kali kart είναι ό,τι κ το όνομα του? Το καρτ του πουστη, tribal κ έτσι? -
Θέλω Μέγαρα… θέλω Μέγαρα…. (κόλλησε η βελόνα) εάν δεν έχουν κανέναν αγώνα..
Νικολή έλα να μου μάθεις την πίστα… θα είσαι μπροστά με της μικρής για να μου δείχνεις γραμμές.. -
Θέλω Μέγαρα… θέλω Μέγαρα…. (κόλλησε η βελόνα) εάν δεν έχουν κανέναν αγώνα..
Νικολή έλα να μου μάθεις την πίστα… θα είσαι μπροστά με της μικρής για να μου δείχνεις γραμμές..Στο λόγο σου?
Μέσα!
Πάμε Μέγαρα!
Δεν έχουν αγώνα.
-
Aυτο το ρημαδι το meteo gr την Κυριακη δειχνει φοβερο καιρο Καρτοδρομο , εχει κανεις καμια σοβαρη πληροφορηση για τον καιρο πανω ??????????
Αν ειναι ετσι τα ΤΜ και βουρρρρρρρρρρ !!!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ