-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Τόλη μην ασχολήσε με λεβιέδες αγόρι μου
στη πίστα που θα τους σπρώχνουμε, λέω να τους ρίχνουμε κ μια στο κράνος όταν παίρνει μπρος η μηχανή για γούρι κ να τους λέμε ότι είναι το σπάσιμο της συμπίεσης. Τόλη...ανάγκη μας έχουνε λέμε:lol:(tuners πλάκα κάνω, την κάμερα ρε συ!)
Την κυριακή λέει δεν θα χιονίσει, αλλά θα κάνει πουτσόκρυο με συννεφιά...οπότε...
Μιας και ο φιλος μου ο Πανος μιλαει για λεβιεδες, αυτος ο λεβιες ειναι η πρωτη μου αγαπη εχει σπασει ολα τα ρεκορ μου, στο χρονο κατοχης μου σε καρτ. Ηρθε τον Ιουνιο του 2009 και πρωτη φορα εχω κρατησει σασι τοσο καιρο, σχεδον δυομιση χρονια, συνηθως τα αλλαζα στον χρονο μεσα και λιγοτερο.
CRG BAD BOY-TM K9
το βλεπεις πισω το αυτοματο τερας πως παραμονευει ετσι..........πεινασμενο και ετοιμο να φαει λεβιεδες..........
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
αλλα να μη ξεχναμε οτι καλο θα ειναι παντα να ξεκιναμε απο αυτοματο μαθαινοντας πολλα βασικα πραγματα και μετα να γινεται η μεταβαση σε 6χυτο το οποιο οντως δε συγκρινεται με τα TAG. και εγω εχω τρελαθει με το 6χυτο αλλα ειμαι με λιγες ωρες ακομα στα αυτοματα κ μαθαινω οποτε για 1 χρονο ακομα τουλαχιστον θα καθυστερησει η μεταβαση.......(Θοδωρη ακους??? )Έτσι είναι!! Πολύ σωστός!
Πρέπει να ξεκινήσεις από αυτόματο και να μάθεις να κάνεις καρτ όπως λες...και μετά, βουρ για τα δύσκολα.
Ξεκίνα από τώρα να μαζεύεις
-
CRG BAD BOY-TM K9
το βλεπεις πισω το αυτοματο τερας πως παραμονευει ετσι..........πεινασμενο και ετοιμο να φαει λεβιεδες..........
Τολη ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙΣ Θα σου βαλω πιπερι στο στομα
Εμμμ !!!! τα θελει ο κ@λ@ς σου, για ΠΕΣ στα παιδια στο τελος της κατηφορας, και μετα την Valvoline προς την αριστερη στην ανηφορα πως σε ΞΕΤΡΥΠΗΣΑ ??? με το ΤΜ-Κ9
Και που να ειχα το MAXTER !!! -
προσεχε τι λες γιατι το εχω και σε βιντεοοοοοοοοο..............
-
Το ανεκδοτο της ημερας !!!
Πραγματικα εχει πολυ φαση, ευτυχως που ειναι και αυτοι οι τυποι και γελαμε, της δυσκολες αυτες μερες. Αν ζηταει αυτος 2.900 το παιδι που πουλαει το ΤΟΝΥ με το ΤΜ ΚΖ 10, ποσα πραγματικα πρεπει να ζητησει ???
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/287977/Υ.Γ. Το καρτ παιζει να ειναι το 1994 και οχι το 2004 που το βαφτισε αυτος.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Πραγματικα εχει πολυ φαση, ευτυχως που ειναι και αυτοι οι τυποι και γελαμε, της δυσκολες αυτες μερες. Αν ζηταει αυτος 2.900 το παιδι που πουλαει το ΤΟΝΥ με το ΤΜ ΚΖ 10, ποσα πραγματικα πρεπει να ζητησει ???
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/287977/Υ.Γ. Το καρτ παιζει να ειναι το 1994 και οχι το 2004 που το βαφτισε αυτος.
παίζει η τιμή να είναι καλη,κ όταν το πρωτοβαλε το καρτ να ήταν του κουτιού γιατί η αγγελία είναι παλιά, έχει 19000 εμφανίσεις Είναι κ έμπορος το ΖΩΟΝ
πώς παει ο κάθε μαλάκας μες στη κρίση να γίνει μάγκας με το κάθε τριμπουρδελο που πουλάει ρε πουστη μου -
προσεχε τι λες γιατι το εχω και σε βιντεοοοοοοοοο..............Ενα αφιερωμα στο φιλο μου τον Τολη !!!
Υ.Γ. Καποιο πουλακι μου ειπε οτι στον χρονο αυτο θα ερθει στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ TOP CLASS A 6-GEARBOX
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
παίζει η τιμή να είναι καλη,κ όταν το πρωτοβαλε το καρτ να ήταν του κουτιού γιατί η αγγελία είναι παλιά, έχει 19000 εμφανίσεις Είναι κ έμπορος το ΖΩΟΝ
πώς παει ο κάθε μ@λ@κ@ς μες στη κρίση να γίνει μάγκας με το κάθε τριμπουρδελο που πουλάει ρε πουστη μουΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!
-
πας να με γλυκανεις τωρα αλλα δεν εχω λεφτα για λεβιεδες τωρα.........θα ερθει η ωρα του και θα αφησω κ εγω τον Πανο μοναχο του τι να κανωωω!!!!!
-
πας να με γλυκανεις τωρα αλλα δεν εχω λεφτα για λεβιεδες τωρα.........θα ερθει η ωρα του και θα αφησω κ εγω τον Πανο μοναχο του τι να κανωωω!!!!!Πες μας λεπτομερειες
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
πας να με γλυκανεις τωρα αλλα δεν εχω λεφτα για λεβιεδες τωρα.........θα ερθει η ωρα του και θα αφησω κ εγω τον Πανο μοναχο του τι να κανωωω!!!!!
Πες μας λεπτομερειες
γιατι δε μπορω τωρα 6χυτο ή γιατι θα μεινει μονος του ο Πανος με αυτοματο????
θες να με κραξεις που πηρα φορμα το ξερω πες το.......... -
Θα μπορουσες να τα μαζευεις τα λεφτα για το μεγαλο σκοπο , εξαλου η OMP ειναι JET-SET. Νομιζω οτι η φορμα ηταν περιττη, τουλαχιστον μην πουλησεις την παλια.
-
Ξεχωρα απο την πλακα που κανουμε, γνωμη μου ειναι μην το πουλησεις το καρτ σου, πρωτα απο ολα πρεπει να του κανεις αποσβεση, να γραψεις ωρες πολλες και να το χαρεις, μην κανεις καποιον να παρει ''κουτα καρτ '' τζαμπα.
Αυτα και τα δυο, εφυγαν χωρις να εχεις κανει πανω απο δυο ωρες, αμαρτια ειναι . Θα μου πεις απο την αλλα ειμαι και εγω κακια συναναστροφη, αλλα τωρα πρεπει να κανουμε λιγο κρατει, γιατι το παραξεφτιλισαμε, και εχουμε δυσκολες μερες.
CRG HERON PLUS-IAME LEOPARD
KOSMIC MERCURY KZ -ROTAX MAX
-
πας να με γλυκανεις τωρα αλλα δεν εχω λεφτα για λεβιεδες τωρα.........θα ερθει η ωρα του και θα αφησω κ εγω τον Πανο μοναχο του τι να κανωωω!!!!!o καλύτερος οδηγός του 2011 με αποδείξεις κ θα μείνω μόνο κ αλεβιος ρε πστ μου με φάγαν τα κυκλώματα!!
επειδή όντως οι εποχές είναι δύσκολες, ξεκαθαρίζω: όποιος μου προτείνει βόλτα με 6ταχυτο θα του σπάσω το κεφάλι (ή θα του το σπάσει μαζί με το δικό μου η Μαρία μετά τη βόλτα ) -
Λοιπόν, όποιος θα θέλει βόλτα με το 6τάχυτο θα τον βάζω να υπογράφει ένα χαρτί που θα λέει ότι αποποιούμαι κάθε ευθύνης ως ηθικός αυτουργός.
Μετά κόψτε το κεφάλι σας.
Αλλά το έχω πει...αν δεν έχετε ξεκινήσει να κάνετε τις οικονομίες σας, ΜΗΝ οδηγήσετε 6τάχυτο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λοιπόν, όποιος θα θέλει βόλτα με το 6τάχυτο θα τον βάζω να υπογράφει ένα χαρτί που θα λέει ότι αποποιούμαι κάθε ευθύνης ως ηθικός αυτουργός.Μετά κόψτε το κεφάλι σας.
Αλλά το έχω πει...αν δεν έχετε ξεκινήσει να κάνετε τις οικονομίες σας, ΜΗΝ οδηγήσετε 6τάχυτο.
Δηλαδη εγω πρεπει να νιωθω τυψεις ??? ΕΕΕΕ !!! Νικολακη ???
Θυμαμαι σχεδον οταν πρωτοξεκινησα το καρτ, ειχα ακομα το 100cc οταν εκανα την πρωτη μου βολτα στην Αγια Μαρινα με ενα 6ταχυτο ITALCORSA-SGM, και να σκεφτειτε οτι ημουνα τοτε ΓΚΑΟΥ( το 'χα, δεν το 'χα κανα 6μηνο το καρτ) και δεν ηξερα τι μου γινοτανε. Αυτο ηταν, μου ειχε κουνηθει το κεφαλι βεβαια δεν το πηρα τοτε γιατι το καταλαβαινα οτι δεν ηξερα ακομα καρτ, και ενα ακομα τoτε, ολοι οι Καρταδες οταν τους ελεγες για 6ταχυτο σε κοιταζαν σα να ειχες κατεβει απο το φεγγαρι, και η πρωτη τους κουβεντα ηταν οτι ειναι πολυεξοδο, και που να μπλεξεις. Βεβαια στα μετεπειτα χρονια μπλεξαμε με τα αυτοματα Rotax (εξω απο δω ) και μετα με τις ROK...αρες ωσπου το 2007 το Μαρτιο πηρα το πρωτο μου 6ταχυτο ενα CRG Road Rebel-TM K9 preparato απο το Mario.
Aπο τοτε βολευομουνα με τα αυτοματα, και ποτε δεν το ειχα παρει ζεστα, να κατσω να ασχοληθω για να το μαθω καλα, γιατι εδω που τα λεμε εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας για να το πας χωρις λαθη, και στο σωστο σημειο και τη σωστη στιγμη να εισαι ανεβα-κατεβα τις ταχυτητες και φρεναριζε. Οι τυχεροι ηταν οι Tuners γιατι ειχαν κανει αυτοματο απο μικρη ηλικια, ηξεραν καρτ και στα 14 μεταπηδησαν στο 6ταχυτο χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
Τωρα στην δυσκολη αυτη εποχη ειναι πολυ πιο ευκολο να το αποκτηση καποιος. Ηδη εχουμε μια αλλαγη του ρευματος προς τα 6ταχυτα σε ολη την Ευρωπη, ακομα και εδω σε εμας. Το κοστος κτησεως του 6ταχυτου ειναι πιο μεγαλο στην αρχη αλλα σε αποζημιωνει μετα που δεν εχει φθορες και ζημιες. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Λοιπόν, όποιος θα θέλει βόλτα με το 6τάχυτο θα τον βάζω να υπογράφει ένα χαρτί που θα λέει ότι αποποιούμαι κάθε ευθύνης ως ηθικός αυτουργός.
Μετά κόψτε το κεφάλι σας.
Δηλαδη εγω πρεπει να νιωθω τυψεις ??? ΕΕΕΕ !!! Νικολακη ???
Όχι...να μη νιώθεις τύψεις. Φταίμε κι οι δυο που λέει και το λαϊκό άσμα
Τωρα στην δυσκολη αυτη εποχη ειναι πολυ πιο ευκολο να το αποκτηση καποιος. Ηδη εχουμε μια αλλαγη του ρευματος προς τα 6ταχυτα σε ολη την Ευρωπη, ακομα και εδω σε εμας. Το κοστος κτησεως του 6ταχυτου ειναι πιο μεγαλο στην αρχη αλλα σε αποζημιωνει μετα που δεν εχει φθορες και ζημιες.
ΠΟΛΥ σωστός!
Απόδειξη, το νέο άρθρο που ανέβασα πριν λίγο κι ο ίδιος ο Tinini αποφάσισε το εξής:
Μετά τις αμέτρητες επιτυχίες στις εξατάχυτες κατηγορίες των 125 κυβικών εκκατοστών τα τελευταία χρόνια, η CRG αποφάσισε να ρίξει όλο το βάρος στη κατηγορία των ΚΖ.
Για όσους δε γνωρίζουν, η ΚΖ είναι η κατηγορία των εξατάχυτων. Γιαυτό η CRG διπλασίασε τις συμμετοχές της σε ΚΖ1 και ΚΖ2 το 2012
Περισσότερα εδώ: http://crgblog.com/2012/01/15/ο� ... E%BF-2012/
-
ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2104804/ -
Που πας και τα βρίσκεις
-
Περα απο την πλακα πρεπει να προστατευσουμε τα καινουργια παιδια απο ολους ΑΥΤΟΥΣ , που πανε να εκμεταλευτουν την αγνοια τους, στο χωρο του καρτ, και προσπαθουν να πουλησουν σαβουρα και σκουπιδια. Πιστευω να εχουμε βοηθησει εστω και λιγο.
Στο κατω-κατω εσυ πριν λιγο καιρο πουλαγες πακετο ΔΙΑΜΑΝΤΙ τζαμπα.
Πρεπει να βγαζουμε στην φορα ολα αυτα τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ και να τα δειχνουμε.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ