-
Δεν πρόλαβα να μπω στο νετ σήμερα γιατί έτρεχα για την αγορά εργαλείων. Αν όντως ήρθατε ήμουν με ένα κόκκινο καρτ της Tecno...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν πρόλαβα να μπω στο νετ σήμερα γιατί έτρεχα για την αγορά εργαλείων. Αν όντως ήρθατε ήμουν με ένα κόκκινο καρτ της Tecno...Kαλημέρα ,είδα που δεν επαλήθευσες την πρόσκληση και ομολογό πως,και λόγω καιρού... 'κρύωσα'και δεν το αποφάσισα να ξεκινήσω απο Σπάτα για την πίστα με αμφίβολα αποτελέσματα.Δεν πειράζει όμως θα σε δούεμ κάποια στιγμή....
-
Στη Σπαρτη παιδια το Σαββατοκυριακο θα ερθει κανενας να μιλησουμε απο κοντα? Παντως βλεπω για το Καρτ να το βαζουμε σε σχαρα για να το κατεβασουμε./.
-
Να η σπαρτη (Nice party)
πεφτει ολιγον τι μακρυα......
Σχαρα για το καρτ ?!?!?Τι θες να πεις ??? οτι δεν εχετε τρεϊλερ ?!?!?!?!
(αμα το διαβασει ο αγγελος, δε σε ξεπλενει τιποτα!!!)
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Στη Σπαρτη παιδια το Σαββατοκυριακο θα ερθει κανενας να μιλησουμε απο κοντα? Παντως βλεπω για το Καρτ να το βαζουμε σε σχαρα για να το κατεβασουμε./.Στη Σπάρτη ??????? Αγώνας ?????? Φιλικός αν δεν κάνω λάθος.
Για την σχάρα το δέχομαι αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ???????????
Ουτε trailer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα αυτά είναι απο τα βασικά ,όπως λέμε λάστιχα.........ΟΚ πάντως αυτά τα κόλπα με τις εξορμήσεις είναι για full εργένηδες. Μπορείς κάθε ΣΚ να έχεις δράση αγωνιζόμενος ή φίλαθλος.
Θα μου άρεσε να γράφει όποιος μπορεί εικόνες απο τέτοιες δραστηριότητες.
Καλή διασκέδαση αν πάτε και περιμένουμε εντυπώσεις.
ΠΑΝΤΑ φιλικά Άγγελος.
-
αυτα τα για φουλ εργενηδες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις, οταν θα κυκλοφορησουν τα diesel, γιατι μη ξεχναμε οτι και η βενζινη ειναι λογαριασμος, ετσι ??
Παντως, δεν ακουγεται ασχημο ...(δε στα 'πα εγω ?? οταν ακουσει κοτσαδορο, παθαινει τρελλιαση!)
-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ?ΜΕΝΩ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΡΤ ΣΑΒ/ΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ 'AT THE PISTA'.
-
Ο χρήστης CARMANIAC έγραψε:
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ?ΜΕΝΩ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΡΤ ΣΑΒ/ΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ 'AT THE PISTA'.Καλως τον και καλώς να σε διαβάζουμε...
Νομίζω οτι έχεται μια πίστα στη Λαμία την kartland.Η αντίστοιχη της Αθήνας έχει και χρονομέτρηση αλλά δεν αφήνει αγωνιστικά γιατί είναι μικρή.
Αμέσως μετά θα σου πρότεινα της Λειβαδιας.Όμορφη μεγάλη και πάνω σε κεντρικό δρόμο.Έχει και στην Θήβα πιο μικρή.Εκεί γύρω στην δική σου περιοχή δεν ξέρω άλλες.Που θα πάει κάποια στιγμή θα μαζευτούμε ΟΛΟΙ οι forumάδες σε κάποια πίστα,με τα εργαλεία.
Φιλικά Άγγελος.
-
ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΧΑΛΙΑ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ...
-
ΑΓΓΕΛΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΗΣ.
-
σε λιγη ωριτσα παω για καρτοδρομο!
Karting ON!
-
Κι εγώ, κλασικά, στη δουλειά...
-
Σάββατο στο Kartodromo; Θα γίνεται της ...τρελής! Είναι κανείς μέσα για Τρίτη απόγευμα Kartodromo; tm έχεις οργανάκι της ΑΙΜ; Ποιό μοντέλο; Το παρήγγηλες μέσω νετ; Επειδή ενδιαφέρομαι...
-
κολαση, αλλα ωραια κολαση - με αναποδη φορα!!
βιπερ εχω οργανακι της aim, πλεον, ναι!
εχω το basic με υπερυθρες για να κραταει χρονους. Το παρηγγειλα μεσω νετ και μπορω να πω πως ειναι θεϊκο!!!Κοσμος, λοιπον, στο καρτοδρομο, απο εξυπηρετηση μαυρο χαλι (σελφ σερβις το καφε), ενω η χρηση πιστας 22 ευρω επειδη λεει ηταν σαββατο!!! και μη χειροτερα!
ηρθε τυπας περιεργος να μου πει αν πληρωσα, επειδη το αυτοκολλητο που κολλησα στο καρτ ηταν στο πλαϊ και κατι εγινε και ξεκολλησε! η κοπελα στο καφε κραταγε ονοματα, ευτυχως, αλλιως θα φωναζαμε αστυνομιες και ΣΔΟΕ (αποδειξεις κοβουμε μονο για τους καφεδες και τα νερα!)
Μου φαινεται ασχημο τσατσιλικι και ψηλα τον αμανε! μενει μια δοκιμουλα αγια μαρινα να δουμε τι παιζει!
Κοσμος αρκετος, αλλα οχι υπερβολικα πολυς, κινηση στην πιστα κατα κυματα.
Διακοπες για νοικιαρικα και μοτοσυκλετες, ενω καποια στιγμη οι μοτο φυγανε και δεν ειχε και κοσμο για να μπουν με νοικιαρικα!Περασα ωραια!
τελος.-
-
Φιλοι του Καρτ ο αγωνας Rotax Max challenge στην Σπαρτη δεν εγινε τελικα το διημερο εξαιτιας...'πολεμου' που εκαναν ορισμενοι -για την ακριβεια 1-2 κυριοι -στην διοργανωση οποτε θα γινουν μονο οι 2 τελικοι σε Αφιδνες και Πατρα. Συντομα περισσοτερα νεα. Παντως στην πιστα Speed and Passion ο Παναγιωτης Γεωργογιαννοπουλος καταφερε να κανει καλους χρονους για την περιοχη με κορυφαιο 54.86 ενω οι υπολοιποι χρονοι κυμναθηκαν στα ιδια επιπεδα. Αυτα τα ολιγα. Υπομονη συντομα θα μαζευτουμε στις Αφιδνες. Η πιστα εκει φιλοι τι λεει?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κολαση, αλλα ωραια κολαση - με αναποδη φορα!!
Κοσμος, λοιπον, στο καρτοδρομο, απο εξυπηρετηση μαυρο χαλι (σελφ σερβις το καφε), ενω η χρηση πιστας 22 ευρω επειδη λεει ηταν σαββατο!!! και μη χειροτερα!
ηρθε τυπας περιεργος να μου πει αν πληρωσα, επειδη το αυτοκολλητο που κολλησα στο καρτ ηταν στο πλαϊ και κατι εγινε και ξεκολλησε! η κοπελα στο καφε κραταγε ονοματα, ευτυχως, αλλιως θα φωναζαμε αστυνομιες και ΣΔΟΕ (αποδειξεις κοβουμε μονο για τους καφεδες και τα νερα!)
Μου φαινεται ασχημο τσατσιλικι και ψηλα τον αμανε! μενει μια δοκιμουλα αγια μαρινα να δουμε τι παιζει!
Κοσμος αρκετος, αλλα οχι υπερβολικα πολυς, κινηση στην πιστα κατα κυματα.
Διακοπες για νοικιαρικα και μοτοσυκλετες, ενω καποια στιγμη οι μοτο φυγανε και δεν ειχε και κοσμο για να μπουν με νοικιαρικα!Περασα ωραια!
τελος.-
ΠΩΣ !!!!!!!!!!!!
-
το πως που πηγαινε ??
-
ENHΜΕΡΩΣΗ...
Στο τελευταίο τεύχος του 'karting magazine' και στην σελίδα για τον αγώνα που έγινε στην Αυστρία για Rotax max + RM1, φιγουράρει πολύ μεγάλη και ωραία φωτογραφία του γνωστου μας Τoby Sinclair.
Παρόλο που ήρθε 6ος και 10ος,φαίνεται οτι επειδή ζει στην Ελλάδα και είναι αξιαγάπητος τους έκανε να βάλουν την φωτογραφία του.
Πιστεύω πως όσοι τον ξέρουν θα χαρούν. -
Εχθές είχε εξόρμηση!
Βέβαια ήταν πολύ βαρετή (!) μέρα καθώς έπρεπε να περιμένω πολύ ώρα για αλλαγή ελαστικών καθώς από το 2ο 10λεπτο τα παλιά είχαν βγει off.
Μείον 125 ευρώ από το ταμείο. + ότι ξόδεψα όλη την υπόλοιπη μέρα για να στρώσω το καινούριο ( ) σετ. Αυτά έχει το καρτ όμως.
Πάντως παρατήρησα ότι με τα τελειωμένα λάστιχα έκανα 47.4 ενώ με τα καινούρια 50'+++. Βέβαια είχε πέσει ο ήλιος, είχαν μπει στην πίστα 2 φορές νοικιάρικα, όσο άλλαζα εγώ λάστιχα τα υπόλοιπα αγωνιστικά έκαναν βόλτες στα γρασίδια και γέμιζαν την πίστα χώμα (ενός μάλιστα του κόλλησε το γκάζι στην πρώτη στροφή με 120+km/h και αφού το σβούριξε το έσβησε) και οι μηχανές χρησιμοποιούσαν το χωμάτινο άλμα με αποτέλεσμα να γεμίζει η Valvoline (και όχι μόνο) χώμα. Άντε μετά να κάνεις χρόνο...
Στα θετικά ένα παιδάκι 9 χρονών με ένα mini που στην αρχή φοβόταν να μπει μαζί μου όταν βγήκαμε παραπονιόταν ότι δεν μπορούσε να με φτάσει για να με προσπεράσει. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!
Πολλά τα μωρά ( ) εχθές στην πίστα....
Αυτά!
-
Αύριο από το πρωί στο Kartodromo...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ