-
Λοιπον, ευχαριστα νεα!!
Υστερα απο βοηθεια τηλεφωνικη του sjx (να 'ναι καλα!!!), αλλαχτηκαν τα ρουλεμαν του πισω αξονα με SKF , αλλα το σημαντικο ειναι οτι ο αξονας εκατσε πλεον καλα και δεν φρεναρουν τα ρουλεμαν (οπως συνεβαινε πριν και ηταν ζορισμενα!)
Ελεγχος στα τακακια, εδειξαν οτι εχουν λιγη ακομα ψυχη, οποτε δεν αλλαχτηκαν και μπορω να πω οτι ολα πανε καλα!
Το καρτακι θα ειναι ετοιμο πιο νωρις απ' οτι υπολογιζα!!
Σημαντικη η βοηθεια του chief engineer!!Για σαββατο πρωι μια βολτα απο την πιστα περναμε... Υστερα πρεπει να πανω λαμια γιατι εχω να παραστω σε εναν γαμο!
Και κυριακη παμε πιστα αμα λαχει! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Για σαββατο πρωι μια βολτα απο την πιστα περναμε... Υστερα πρεπει να πανω λαμια γιατι εχω να παραστω σε εναν γαμο!Θα μας τρελάνεις τωρα έτσι??? Θα πας Λαμία για...ενα γάμο ....και οχι για τον Αγώνα ?? τουλάχιστον να περάσεις μια βόλτα από το service park που είναι μέσα στην Λαμία.
Αν είσαι εκεί νωρίτερα και προλαβαίνεις πάρε κανένα τηλέφωνο
Τα λεμε
-
ερωτηση για τους γνωστες:
Ειναι απολυτως απαραιτητο το clutch puller assembly, για να αφαιρεσω τον συμπλεκτη απο το σωμα του κινητηρα, ωστε να μπορεσω να τον ανοιξω ή υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη λυση (οπως π.χ. το κολπο με το κατσαβιδι, για να λυσω την καμπανα) ??
ευχαριστω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερωτηση για τους γνωστες:Ειναι απολυτως απαραιτητο το clutch puller assembly, για να αφαιρεσω τον συμπλεκτη απο το σωμα του κινητηρα, ωστε να μπορεσω να τον ανοιξω ή υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη λυση (οπως π.χ. το κολπο με το κατσαβιδι, για να λυσω την καμπανα) ??
ευχαριστω!
ΩΧ,ΩΧ,ΩΧ........δεν μου αρέσουν αυτες οι ερωτήσεις........μυρίζομαι μακροχρόνια αποχή.........
-
Καλημερα σε ολους.
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερωτηση για τους γνωστες:Ειναι απολυτως απαραιτητο το clutch puller assembly, για να αφαιρεσω τον συμπλεκτη απο το σωμα του κινητηρα, ωστε να μπορεσω να τον ανοιξω ή υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη λυση (οπως π.χ. το κολπο με το κατσαβιδι, για να λυσω την καμπανα) ??
ευχαριστω!
Aφου μπορεις να το κανεις με το κατσαβιδι γιατι να μπεις σε εξοδα?Πολυ συντηρηση βλεπω εχει πεσει.
Λογο εξεταστικης θα εχουμε αποχη απο τισ πιστες μεχρι και της 18 ιουνιου που τελειωνουμε.Δηλαδη 19 παταμε πιστα για καρτ.Αφου πρωτα αλλαξω πιστονακι γιατι ειναι στο οριο.Δυστηχως καποια προβληματα το τρεναρουν αλλα θα το κανουμε.
Σκεφτομαι να βαλω τετραπιστονη δαγκανα απο μηχανη στο καρτ,οχι οτι θα κερδισω και τιποτα το αντιθετω πιστευω αλλα με εχει πιασει μια μ......α ετσι απλα να το κανω για την κ....α μου(θα φυγει?)
Πιστευω οτι θα μπλοκαρει πιο ευκολα αλλα θα δουμε.Να δω και πωσ θα τα ταιριαξω πανω.Μηπως εχει ακουσει τιποτα κανεις για τις 26/27 του μηνος που εχει αγωνα στα σπατα?Το ειδα πριν λιγο στο rally.gr.
-
μοτερ check!
σασσι check!
τωρα θελει μονο τοποθετηση και ειμαστε ετοιμοι για νεους καλυτερους χρονους!
Δρομολογειται κοτσαδορος στο πεζω! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μοτερ check!
σασσι check!
τωρα θελει μονο τοποθετηση και ειμαστε ετοιμοι για νεους καλυτερους χρονους!
Δρομολογειται κοτσαδορος στο πεζω!Παρόλο που έχουμε χάσει την επαφή,λόγω Ακρόπολις,και καλά κάναμε καλό θα ήταν να κάνουμε μία μάζωξη......
Πάντος με την κατάσταση που διαμορφώθηκε,εργασιακά,θα ήταν πολύ άνετο και δροσερό να πάμε κάποιο απόγευμα.. Μπορούμε απο τις 4.30 και μετά να γυρνάμε με δροσιά .Με τα φώτα η πίστα έχει άλλη χάρι. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Καλημερα σε ολους.Λογο εξεταστικης θα εχουμε αποχη απο τισ πιστες μεχρι και της 18 ιουνιου που τελειωνουμε.Δηλαδη 19 παταμε πιστα για καρτ.Αφου πρωτα αλλαξω πιστονακι γιατι ειναι στο οριο.Δυστηχως καποια προβληματα το τρεναρουν αλλα θα το κανουμε.
Με το καλό να τελειώσεις και θα τα πούμε γεμάτα.
Σκεφτομαι να βαλω τετραπιστονη δαγκανα απο μηχανη στο καρτ,οχι οτι θα κερδισω και τιποτα το αντιθετω πιστευω αλλα με εχει πιασει μια μ......α ετσι απλα να το κανω για την κ....α μου(θα φυγει?)
Πιστευω οτι θα μπλοκαρει πιο ευκολα αλλα θα δουμε.Να δω και πωσ θα τα ταιριαξω πανω.Παίδες τι μαζόχα είναι αυτή,δεν λέω καλός ο πειραματισμός αλλά μας ενδιαφέρει το 'γυρίζειν'
Μηπως εχει ακουσει τιποτα κανεις για τις 26/27 του μηνος που εχει αγωνα στα σπατα?Το ειδα πριν λιγο στο rally.gr.
Οι πληροφορίες λένε για φιλικό αγώνα.Θα είμαστε εκεί για την ανταπόκριση.Μακάρι να κάνουμε και forumοκερκίδα
-
Παιδιά μπράβο για το θέμα που ανοίξατε και το ακολουθείται με τόσο ενδιαφέρον.Το διαβάζω αλλά δεν είχα ξαναγράψει.
Είμαι και εγώ φίλος και θα προσπαθήσω να σας δω και να σας γνωρίσω απο κοντά...
-
Πήγα στα Σπάτα και είδα τι παίζει. Μέσα σε αυτό το ΣΚ θα βρεθώ με έναν γνωστό μου που ξέρει να μου πει 5 πράγματα.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Παρόλο που έχουμε χάσει την επαφή,λόγω Ακρόπολις,και καλά κάναμε καλό θα ήταν να κάνουμε μία μάζωξη......
Πάντος με την κατάσταση που διαμορφώθηκε,εργασιακά,θα ήταν πολύ άνετο και δροσερό να πάμε κάποιο απόγευμα.. Μπορούμε απο τις 4.30 και μετά να γυρνάμε με δροσιά .Με τα φώτα η πίστα έχει άλλη χάρι.αν υποννοεις να βαλω προβολιερα στο καρτ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!
ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!Πες μας κι εμας ρε βιπερ τι ξερει το φιλαρακι σου, να μαθαινουμε κι ολας!
Παντα υπαρχει χωρος να μαθουμε κατι που δεν ξερουμε!
δεν μας εγραψες πως σου φανηκαν τα σπατα!
Εγω πηγα το σαββατο του ακροπολις (το πρωι, γιατι απο το μεσημερι και μετα ημουν λαμια σε γαμο) στην πιστα στα κιουρκα ή στις αφιδνες ή οπως θελετε πειτε τη!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ πιστα ρε γαμωτο... Φαινοταν ΜΕΓΑΛΗ, ειχε τουλαχιστον 3 ευθειες να μαζεψεις ταχυτητα και μετα οτι σε φωτιζε ο θεος γιατι ακολουθουσαν στροφες!! Προσφερεται για οδηγηση με drift-αρισμα!!
Κυριε kkot, τι γινεται με τα υπερ - οπλα ???
Εγω ειμαι, σχεδον, ετοιμος!!
Η δουλεια που απομενει ειναι 30 λεπτα με το ρολοϊ, αλλα χρειαζομαι βοηθεια για να το κανω, αλλιως τωρα δε θα εγραφα μηνυμα, αλλα χρονους! -
Πες μας κι εμας ρε βιπερ τι ξερει το φιλαρακι σου, να μαθαινουμε κι ολας!
Παντα υπαρχει χωρος να μαθουμε κατι που δεν ξερουμε!
δεν μας εγραψες πως σου φανηκαν τα σπατα!Έχει ασχοληθεί με τον χωρο και θα μου πει πως να κινηθω...
Τα Σπάτα είναι ότι πρέπει για αρχή...
Για Γέρακα πως πάμε;;;
-
Λοιπον, μονταρισματα τελος!
Βαλαμε και 'μπετζινα' και το μοτερακι δουλεψε απροβληματιστα!
Μαλιστα ο ηχος του εχει γινει πιο 'ανδρικος', πιο μπασσος!!
Πηρε μπρος με την πρωτη!
Ισως αυριο πρωι παω να σβουρισω για λιγο στα σπατα (με το μαλακο στην αρχη, μεχρι να 'στρωθουν' τα ρουλεμαν του στροφαλου) και υστερα να κανουμε καμμια σοβαρη δουλεια!
Πολυτιμη βοηθεια ο αγγελος, τον οποιο και ευχαριστω (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!) και ηθικη υποστηριξη ειχαμε μια πολυ καλη και αγαπημενη παρεα!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!!!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πηρε μπρος με την πρωτη!
Ισως αυριο πρωι παω να σβουρισω για λιγο στα σπατα (με το μαλακο στην αρχη, μεχρι να 'στρωθουν' τα ρουλεμαν του στροφαλου) και υστερα να κανουμε καμμια σοβαρη δουλεια!
Πολυτιμη βοηθεια ο αγγελος, τον οποιο και ευχαριστω (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!) και ηθικη υποστηριξη ειχαμε μια πολυ καλη και αγαπημενη παρεα!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!!!!Μπράβο - μπράβο !!!
-
ειχα την τυχη να ειμαι παρων στις εργασιες που εγιναν, για να δω και να μαθω! Αν ειχα τον εξωλκεα ρε γαμωτο!!!
Παντως, τωρα αισθανομαι (φανταζομαι) κατι αντιστοιχο, οπως ενας χαζομπαμπας βλεπει σε υπερηχογραφημα το εμβρυο !
(πςςςςς! εγραψα παλι!!!)Η αληθεια ειναι οτι γουργουριζε πολυ ωραια!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειχα την τυχη να ειμαι παρων στις εργασιες που εγιναν, για να δω και να μαθω! Αν ειχα τον εξωλκεα ρε γαμωτο!!!Παντως, τωρα αισθανομαι (φανταζομαι) κατι αντιστοιχο, οπως ενας χαζομπαμπας βλεπει σε υπερηχογραφημα το εμβρυο !
(πςςςςς! εγραψα παλι!!!)Η αληθεια ειναι οτι γουργουριζε πολυ ωραια!!!
Μάλλον προς γεννητούρια μοιάζει το συναίσθημα.
Είναι πολύ καλύτερα που δεν το έσφαξες μόνος,γιατί τώρα είσαι πιο μορφωμένος και αν χρειαστεί πάλι θα είσαι σίγουρος για το τι θα κάνεις.
Για τα Σπάτα δεν μας ενημέρωσες.....................Viper.
Είπαμε πως υπάρχουν φώτα και το βράδυ είναι δροσερά και δεν κουράζεται ούτε το μοτέρ ούτε παθαίνουν αφυδάτωση οι οδηγοί.Σκέψου το...
Χάσαμε το Στάθη και δεν μου αρέσει........ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ελπίζω να μην είσαι στο τελικό 'τύλιγμα'.........
Λείπει κόσμος,λείπει κόσμος......................
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πηρε μπρος με την πρωτη!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!!!!Είχα πολύ καιρό να κάνω τέτοια απολαυστική δουλίτσα και ήταν τέλεια.Όσοι γνώστες μας νοιώθουν.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ομολογώ πως η όμορφη παρέα ήταν καλή έκπληξη,που μας άντεξε,και που προσπαθεί να μας νοιώσει.Ελπίζω να την ευχαρίστισες όπως της αξίζει.......
-
Μου έχει καρφωθεί ένα ηλίθιο χαμόγελο απο το μεσημέρι που αρνείται επίμονα να φύγει. Σήμερα είδα το κάρτ (σασί μάλλον Techno μοντέλο 2002 αχρησιμοποίητο και μοτέρ Leopard) και αύριο θα είναι έτοιμο. Θα πάω για στρώσιμο στο Kartodromo την Τετάρτη. Είναι μακράααααααν η ωραιότερη μέρα της ζωής μου!!!
Γιατρέ είμαι σοβαρά;
Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω μερικά κιλά!
Τι λες τώρα;!;!;!;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μου έχει καρφωθεί ένα ηλίθιο χαμόγελο απο το μεσημέρι που αρνείται επίμονα να φύγει. Σήμερα είδα το κάρτ (σασί μάλλον Techno μοντέλο 2002 αχρησιμοποίητο και μοτέρ Leopard) και αύριο θα είναι έτοιμο. Θα πάω για στρώσιμο στο Kartodromo την Τετάρτη. Είναι μακράααααααν η ωραιότερη μέρα της ζωής μου!!!
Γιατρέ είμαι σοβαρά;
Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω μερικά κιλά!
Τι λες τώρα;!;!;!;
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες τώρα που είμαι μέσα.??Κατέληξες δηλαδη σάυτό?????
Το μικρό σου όνομα δεν το θυμάμαι.
-
To σασί έχει χρώμα κόκκινο και το μοτέρ θα είναι καινούριο. Τι άλλο;;;
Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι πονάει πάντα η πρώτη φορά;
Υ.Γ.2 Θα ξεκινήσω απο το Kartodromo..
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ