-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι το RM1 ειναι 4χρονο. Τα εξοδα μειωνονται απο το γεγονος οτι δεν θελει πολυ συχνα συντηρηση ο κινητηρας..
Θα βγάλει η rotax τετράχρονο σε λίγο καιρό.Αυτή την εποχή δοκιμάζουν τα πρώτα.Όπως λένε δεν θα είναι μοτερ απο κάπου για καρτ αλλά ΓΙΑ καρτ.
Φιλικά Άγγελος.Για πες περισσότερα που το διάβασες αυτό,ακούγεται ενδιαφέρον..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. οταν μεγαλωσω, θελω να γινω Biland!!
Τα ital δεν παιρνουν ευκολα, νομιζω ...Το italsistem(Wankel) είναι πύραυλος,δυστυχώς όμως βγάζει προβλήματα....
-
Παντως το RM1 δεν νομιζω οτι ειναι φθηνη επιλογη ουτε για αγορα αλλα ουτε κ σε κοστος χρησης.Ψαξε καλα το θεμα πριν αγορασεις.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Το italsistem(Wankel) είναι πύραυλος,δυστυχώς όμως βγάζει προβλήματα....
Ναι, τα εχω δει στην πιστα!! Δυστυχως δεν εχω οδηγησει... Εχουν, ομως, πολλα προβληματα!! Αυτο που παρατηρησα εγω ειναι οτι γενικα αρνουνται να παρουν μπρος, για αγνωστους λογους , χωρια που διατηρω μια επιφυλαξη και για το σερβις που γινεται.... Σαν κατοχος αυτοκινητου με κινητηρα Wankel, θα ξερεις περισσοτερα!
Κατα τα αλλα το καρτ 'οργωνει' στην πιστα! Ειδικα σ' αυτη των Σπατων, που το ειδα! Απιστευτες ροπες και τρομερη 'παλη' με το τιμονι!!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το italsistem(Wankel) είναι πύραυλος,δυστυχώς όμως βγάζει προβλήματα....
Ναι, τα εχω δει στην πιστα!! Δυστυχως δεν εχω οδηγησει... Εχουν, ομως, πολλα προβληματα!! Αυτο που παρατηρησα εγω ειναι οτι γενικα αρνουνται να παρουν μπρος, για αγνωστους λογους , χωρια που διατηρω μια επιφυλαξη και για το σερβις που γινεται.... Σαν κατοχος αυτοκινητου με κινητηρα Wankel, θα ξερεις περισσοτερα!
Κατα τα αλλα το καρτ 'οργωνει' στην πιστα! Ειδικα σ' αυτη των Σπατων, που το ειδα! Απιστευτες ροπες και τρομερη 'παλη' με το τιμονι!!!Aν δεν παίρνει μπρος 2 είναι τα 'πιθανά' ενδεχόμενα:
H από υπερχείλιση
Η από καμένη 'φλάντζα'=νερό στους θάλαμους του ρότορα(άστα να πάνε).
Εν τέλει,δεν γνωρίζω και δεν έχω δεί λυμένο τον συγκεκριμένο κινητήρα,θα ήθελα πάντος να δω τι έχουν κάνει και βγάζει τόσα άλογα.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
.....
τους χρονους μας τους ειδες ?!?!?
Και υπ' οψιν δεν ειναι 'πουσαρισμενο' χρονομετρο!
Περιμενω να τα πουμε!!Τους είδα και αρχισα δίαιτα
Σχετικά με το όργανο, σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, δυστυχώς ένα πολύ καλό όργανο για εμάς με τα περιορισμένα budgets και χωρις τους σπονσορες ειναι πολυτέλεια. Σαφως και το που επενδύει κανεις τα χρήματα του είναι προσωπική του εκτίμηση. Δεν το είπα για να επιρεάσω κανένα απλά για να γίνεται κουβέντα....
-
Eγώ πάλι όταν είμαι μέσα και ουρλιάζω απο την ευτυχία δεν με νοιάζει τι όργανο έχει το καρτάκι. Μπενζίνες και λάστιχα να τρώω και με την προπόνηση κατεβαίνουν και οι χρόνοι,μέχρι ένα σημείο γιατί μετά κολλάνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και δεν κατεβαίνουν με τίποτααααααααααα.
Με καλή παρέα δε μπορώ να γυρνάω όλη μέρα. Το έχω κάνει,χειμώνα και να γυρνάω μόνος μέχρι να τελειώνει η μπενζίνα και ξανά πάλι.ΟΝΕΙΡΟ.
Τώρα που θα γίνουμε περισσότεροι θα το κάνουμε το ενιαίο.Κωστή ο Ευτύχης(ebotonakis), μετακομίζει στην Παλλήνη και είναι έτοιμος για αγορά εργαλείου
ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Κωστή ο Ευτύχης(ebotonakis), μετακομίζει στην Παλλήνη και είναι έτοιμος για αγορά εργαλείουΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Καλημέρα καλη εβδομάδα,
μας βλεπω να οργανωνουμε φιλικό αγώνα μόνοι μας!!!!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Σχετικά με το όργανο, σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, δυστυχώς ένα πολύ καλό όργανο για εμάς με τα περιορισμένα budgets και χωρις τους σπονσορες ειναι πολυτέλεια. Σαφως και το που επενδύει κανεις τα χρήματα του είναι προσωπική του εκτίμηση. Δεν το είπα για να επιρεάσω κανένα απλά για να γίνεται κουβέντα....
Σωστο! Ισως ακουστηκε επιθετικο αυτο που εγραψα, οπως επισης και το 'Ωχ, δικε μου' προς τον A-Viper!!!
Εγω τα εχω βαψει μαυρα, μετα την 'πλακα' που επαθα με το kkc, τελικα!
Τελικα που θα διαθεσεις λεφτα ?? Περιμενουμε αναλυτικη λιστα με τα πραγματα, ετσι για να χαζευουμε!!
Οσο για τον φιλικο... Θα ειναι πολυ βαρετα, ρε συ κωστη!
Εχουμε ραντεβου σαββατο στην πιστα ή μου φαινεται ?? θα εχουμε 2 εξαταχυτα ????
Για να δουμε, για να δουμε!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Για να δουμε, για να δουμε!!Πρωτομαγιά ***at the pista ***??????????
Eνδιαφέρον ακούγεται,αλλά έχουμε και οικογένειες,ε Κωστή ?????
Ας κανονίζουν οι εργένηδες,και θα κανονίσουμε οι έχοντες διάφορα πως θα την κοπανίσουμε..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Σωστο! Ισως ακουστηκε επιθετικο αυτο που εγραψα, οπως επισης και το 'Ωχ, δικε μου' προς τον A-Viper!!!Κανενα προβλημα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κανενα προβλημα.
κανενα προβλημα ?!??!
Μαλλον δεν θα κοιταξες τα link που σου εδωσα, γιατι αν τα ειχες δει, θα ειχες προβλημα!Κορυφαια οργανακια και κανουν 'παπαδες'!!
Κοστιζουν αντιστοιχα, βεβαια!
Παντως, ειναι αληθεια, πως συμφωνω με τον κωστη, τελικα.. Αυτο λεει η λογικη... Οταν κανω, ομως, αναβαθμιση του σασσι μου καποια στιγμη στο μελλον, θα εχει οργανακι που του αρμοζει! Θα εχουμε ξεκουλαθει και μεχρι τοτε, οποτε θα εχει περισσοτερο νοημα! Προς το παρον, φερτε λαστιχα, τακακια και ανταλλακτικα να υπαρχουν γιατι τωρα που εχουμε καθισμα και ο καιρος κραταει, δεν κρατιομαστε με τιποτα!
Αντε! Καλομαθα με κινηση στην πιστα και μου 'κακοφαινεται' να γυρναω μονος μου! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κανενα προβλημα.
κανενα προβλημα ?!??!
Μαλλον δεν θα κοιταξες τα link που σου εδωσα, γιατι αν τα ειχες δει, θα ειχες προβλημα!Κορυφαια οργανακια και κανουν 'παπαδες'!!
Κοστιζουν αντιστοιχα, βεβαια!Το κανενα προβλημα πηγαινε στο 'Ωχ δικε μου'. Πολυ ωραια τα οργανακια αλλα κατσε πρωτα να παρω κατι πιο σημαντικο... Εχμ... Το καρτ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Σωστο! Ισως ακουστηκε επιθετικο αυτο που εγραψα
απλά ρε παιδί μου κρατάω άμυνα μην μου 'πάρεις τον αέρα' πρίν μπούμε στην πίστα.
Τελικα που θα διαθεσεις λεφτα ?? Περιμενουμε αναλυτικη λιστα με τα πραγματα, ετσι για να χαζευουμε!!
Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα.... at the pista......
Οσο για τον φιλικο... Θα ειναι πολυ βαρετα, ρε συ κωστη!
μπααααα θα εχω και περιοδικό να διαβάζω όταν σας περνάω για να σας περιμένω ....εσας τους ....αυτόματους
Για να δουμε, για να δουμε!!Τα καρτ θα είναι ετοιμα , το πρόβλημα είναι οτι το Σάββατο, που μπορω να τα πάρω τα μαγαζιά είναι κλειστά έτσι δεν είναι??? .Βεβαια θα κανονίσω να μου τα πάει σε κάποια πίστα (Μάλλον Αγ. Μαρινα)και να τα πάρω από εκει το Σάββατο.
Αν όχι Σάββατο σίγουρα κυριακή .. εκτός και αν δεν μου τα πάει πίστα οπότε δεν θα κάνω ούτε αυτό το σκ!!
-
Eνδιαφέρον ακούγεται,αλλά έχουμε και οικογένειες,ε Κωστή ?????Συμφωνώ Αγγελε, άμα πω πως πρωτομαγιά ...εχχχμμμ... θα είμαι στην πίστα .... μάλλον πρώτα η κόρη μου θα μου επιτεθεί
Αν τους πω να μαζέψουμε τον Μαϊ κατά της 07:00 το πρωϊ ώστε στις 11:00 να έχουμε γυρίσει λέτε να είναι χοντρό??? .
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Προς το παρον, φερτε λαστιχα, τακακια και ανταλλακτικα να υπαρχουν γιατι τωρα που εχουμε καθισμα και ο καιρος κραταει, δεν κρατιομαστε με τιποτα!Σωστός.. καλά που το ξέρεις ότι έβαλα καινούργιο κάθισμα???? αφού δεν το είπα σε κανέναν?? .... η μήπως... με ψάρεψες??
λοιπον ..τι φτιάχνω..
Πιστονι
Τακάκια εμπρος πίσω
Καινουργιο καθισμα (ντυμένο,βαθύτερο)
αλλαγή υπομόχλιου στο σασμαν(είχε ραγισμα)
καινουργιο καρμπυρατερ βελτιωμένο (και δοκιμασμένο εδώ και καιρό στου κουμπαρου)
Λαστιχα brige used 2 τετραδες
και μερικά γρανάζια για ......αλλού ..που?? λέμε για ένα σ/κ Καλαμάτα καπου προς το καλοκαιράκι.... -
δεν το ηξερα για το καθισμα!!!
Αναφερομουν στο καθισμα που εφτιαξα, να σου πω την αληθεια!!
Τακακια ειχα παει και εγω να παρω στον τσερανιδη, οποτε εφοδιαστηκα.. Ουτως ή αλλως το φρενο το χρησιμοποιουμε ελαχιστα! (α, μη φανταστεις! λογω χαμηλοτερης ιπποδυναμης μωρε... )
Λοιπον, μπορει να απογοητευτηκα με το kkc, αλλα δεν το βαζω κατω! Θα μαζεψω καποια χρηματα παραπανω και θα ρωτησω μεταφορικα για την ολοκληρωμενη παραγγελια, η οποια θα περιλαμβανει γραναζια μπρος - πισω, αλυσιδες, εργαλεια, διαφορα ανταλλακτικα, ενω μαλλον θα ακυρωθει το καθισμα και παιζεται αν θα αγορασω το mychron... βασικα εξαρταται απο την υπομονη που θα κανω για να μαζευτουν τα λεφτα.... Δυσκολο, αν σκεφτει κανεις οτι ο καιρος ανοιξε, πραγμα που σημαινει πως θα ειμαι συχνοτερα στην πιστα και περιμενω καποια στιγμη να γινει κατι που θα με αναγκασει να τα αγορασω! (αφορμη ψαχνω, μαλλον.. καθαρα ψυχολογικο το θεμα!)
Κωστη, για λαστιχα, θα κοιταξω να δω τι ακριβως ειναι αυτο το LeCont που φοραει το δικο μου για να παρω μια τιμουλα γι αυτα! Οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα, θα ηθελα να βαλω καποια στιγμη καινουργια λαστιχα για να δω τη διαφορα και να δω ποσο με βγαζουν! Την τελευταια φορα δεν ημασταν τοσο λαστιχοβοροι ή οι συγκεκριμενες γομες των ελαστικων ταιριαζουν στην συγκεκριμενη πιστα των σπατων!
Σαββατο ή κυριακη, παιδες, απλα ενημερωστε γρηγορα, για να ξερουμε!
Το ενδεχομενο καποιο απογευμα να πας να το παρεις εσυ, δεν παιζει ???
Κανεις απο τους υπολοιπους, το βλεπει για σαββατο ή κυριακη σπατα ??
Γιαννη ?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το ενδεχομενο καποιο απογευμα να πας να το παρεις εσυ, δεν παιζει ???
Κανεις απο τους υπολοιπους, το βλεπει για σαββατο ή κυριακη σπατα ??
Γιαννη ??Καλημερα,
δυσκολο να παω να τα παρω απογευμα λογο δουλειας.. Μεχρι την παρασκευη ομως βλέπουμε.... Παντος ετσι και αλλιως με ή χωρις εργαλείο θα περάσω απ΄την πίστα.. ελπίζω ΜΕ
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Καλημερα,
δυσκολο να παω να τα παρω απογευμα λογο δουλειας.. Μεχρι την παρασκευη ομως βλέπουμε.... Παντος ετσι και αλλιως με ή χωρις εργαλείο θα περάσω απ΄την πίστα.. ελπίζω ΜΕ
χμ... η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη, ρε συ....
Το θεμα ειναι να εισαι ΜΕ το εργαλειο! Υπ' οψιν οτι δεν το εχουμε δει ακομα, ετσι ??? Μονο σε φωτογραφιες, απο δυο καλοκαιρια πισω!!!Τι καθισματακι φορεσες ?? Ψηθηκες κι εσυ για ενα Tillett ???
Χμ... τωρα που το σκεφτομαι, δεν μας εχεις πει κανενα ενδεικτικο χρονο ... (και δεν εννοω '2003', π.χ.! )
Το καθισμα το ντυμενο, θα μπορουσες να το κανεις και μονος σου, ενα απογευματακι στο σπιτακι σου (μια χαρα απλα εχεις).. Βοηθεια θα μπορουσε να σου δωσει ο αγγελος, ο οποιος ειχε ντυσει το δικο του, μονος του!
Τελικα, για ποια μερα μιλαμε, παιδες ??
ΣΤΑΘΗΗΗΗΗΗΗ, χαθηκες!!!!!
-
Παίδες πολλά λόγια διαβάζω και για σίγουρη δράση δεν ακούω προτάσεις.
Πατριώτη αν λέγαμε για Κυριακή παίζουμε ή έχουμε τίποτε μερεμέτια.
Κωστή νομίζω οτι Σαββάτο είναι ανοικτά ο μάστορας......οπότεεεεεε
Θα πάρεις και του κουμπάρου ????Άρα να, τρία οχήματα.........γίνεται παιγνίδι άνετα... οι λοιποί της παρέας τι λένε ????? Που βρίσκεστε ?????? Χαθήκατεεεεεεεεεεεεεε.
Μάστοραααααααααααααα μας λείπεις ..........
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ