-
Πριν λιγη ωρα τελειωσα το ιδιοκατασκευασμενο πιεσομετρο απο εμενα γιατι πλεον ειχε γινει μ......α το θεμα με την πιεση στην πιστα γιατι εδειχνε 1bar και το λαστιχο ειχε αλλες φορες 0,7 η 1,5.ΗΜΑΡΤΟΝ,αποφασισα και πηγα σημερα Σπυρου Πατση να παρω βιδες που ηθελα και κατι αλλα και πηρα ενα μπαρομετρο γλυκερινης,ενα ρακορ και μια βαλβιδα για το λαστιχο.Το μονο που δεν βρηκα ητανε 1 βαλβιδα να μπει αναμεσα στο οργανο και την βαλβιδα του ελαστικου ωστε να βγαζω αλλα δεν εβρισκα πουθενα,οποτε βγαζουμε με καποιον αλλον τροπο.το κοστος ειναι 15€ Το δοκιμασα και δουλευει τελεια
Το εργαλειο ειναι πανετοιμο και ελπιζω και τα δικα σας. -
Μας εστειλες αδιαβαστους ρε συ!!!
Ερωτηση: δε χρειαζεται καλιμπραρισμα???
Το οπλο ειναι ετοιμο μεχρι νεωτερας!
Μια σκατζα τακακια εχω να κανω, αλλα αυτο θα γινει αυριο at the pista!
Λαστιχα ειμαστε ενταξει ακομα..... ουπς.. τωρα που θυμαμαι εχουν αρχισει να ψιλογλυστρανε λιγακι....
Για να μας δω! -
Επειδη οι σελιδες ειναι πολλες για να ψαχνω... θα ηθελα να ρωτησω για καρτ ποσο κανει..sites...εταιρεις κτλπ..μπορει να βοηθησει κανεις...?
Φχαριστω
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Επειδη οι σελιδες ειναι πολλες για να ψαχνω... θα ηθελα να ρωτησω για καρτ ποσο κανει..sites...εταιρεις κτλπ..μπορει να βοηθησει κανεις...?Φχαριστω
Πλάκα κάνεις και εσύ,έτσι?
-
Αστο φιλε βρηκα μονος μου απλα παιζοταν να μην εχω intenet για τις επομενες μερες και ηθελα να δω κατι στα γρηγορα....
-
Είδες αν ψάξεις όλα τα βρίσκεις
-
Ο ειδικος απεσταλμενος στην πιστω των σπατων, μεταδιδει:
Χθες ειχαμε συναντηση στην πιστα! Οι συνηθεις υποπτοι, πλεον, angel, sjx, tm. Λογω υποχρεωσεων ο αγγελος μας συναντησε στην πιστα κατα τη μια και μιση. Εγω ημουν εκει απο τις 12.30, ενω ο γιαννης ηταν ηδη εκει! Περασαμε πολυ ωραια, γελασαμε, σχολιασαμε, βριστηκαμε (τι ζιγκλερ εχεις ??) και γενικα καναμε ολα αυτα που κανουν οι γνησιοι ερασιτεχνες - με ολη τη σημασια της λεξης - του καρτ! ('η τουλαχιστον ετσι πιστευω οτι κανουν! )
Εκτακτη συμμετοχη και ο takkinen, ο οποιος περασε μια βολτα για καφεδακι και τελικα καθησε αρκετες ωρες μεχρι να φυγει! Ξοδεψαμε μπολικη βενζινη - αν και παρατηρω πως τωρα ειμαστε λιγακι πιο συγκρατημενοι (δευτερη φορα που γυρναμε πισω με περισσοτερη απο ρεζερβα) και αλλαχτηκε η μπαταρια γιατι δεν επαιρνε μπρος με τιποτα το ρημαδι! (Τ' ακους Σταθη ??? ). Πλεον εγω ειδα στο οργανακι 12.900, ενω ο αγγελος ειδε παραπανω, πραγμα που επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου, οτι το οργανακι δε δειχνει 'real time' δεδομενα, οταν ειπα οτι πιστευω πως ανεβαζει και αλλο το μοτερ, αλλα δεν προλαβαινει να το δειξει το οργανο, γιατι αφηνεις για την πρωτη δεξια.
Με συμμαχο τον καιρο (που πας ρε κακομοιρη με τη μαυρη φορμα νταλα ηλιο) πραγματικα το φχαρηστιθηκαμε! Ο γιαννης πραγματικα σκλαβωσε με τη συμπεριφορα του και την προθυμια του να βοηθησει, να δειξει, να φτιαξει. Υπαρχει ενα θεματακι με την καμπανα, ενω ο γιαννης σαν εμπειρος ειπε οτι καλο θα ειναι να εχω και καρβουνακια, γιατι η ωρα πλησιαζει!
Τι συμπερασμα, ειπαμε, βγαζουμε ?? ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!
Δε γκρινιαζω, ομως, γιατι 'στα δυσκολα τριβεσαι' - μου λενε!!
Η πιστα ειχε κοσμο (δεν το περιμενα, ομολογω) με διαφορα καρτακια, κυριως κατοσταρια.. Ηταν και ενα wankel ital, ο οποιος εντυπωσιαζε με τη δυναμη και τον ηχο του!
Μετα απο τη χθεσινη πρωτη επαφη ορισμενων, εχω την εντυπωση πως το τοπικ αυτο θα παρακολουθειται πιο 'στενα' απο ενα ακομη ατομο!!
Η ωρα περναει γρηγορα, ομως, οταν περνας καλα και καποια στιγμη κατα τις 5.30 με 6.00 λεω 'αντε να την κανουμε, εχουμε και σπιτια'.. Με το που σηκωνομαστε απ' το τραπεζι, φορτηγο κλειστο χρωματος κοκκινου, χωρις διακριτικα μπαινει στην πιστα και χαιρετα! Ο κωστης (kkot), μαζι με τον
κουμπαρο του τον χρονη!
Τελικα ο κοσμος (ξανα) μαζευεται στην πιστα απο τις 5.30 - 6.00 και μετα)Βεβαια, μια τετοια περιβολη (για το φορτηγο λεω) υποδηλωνει ενα και μονο πραγμα! ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!!
Πραγματι, τα καρτακια ηταν ετοιμα και ηταν κουκλια!!
Κατακαθαρα εξαταχυτα tm με σασσι italcorse. 'Ηρθαμε για στρωσιμο' ηταν η δευτερη κουβεντα (η πρωτη ηταν οι χαιρετισμοι) και αυτο πραξανε. Ετοιμασιες καυσιμου και βουρ στην πιστα!
Δυστυχως, ομως, εμφανιστηκαν προβληματα και το στρωσιμο δεν πηγε οπως θα επρεπε... Το καρμπυρατερ του κωστη εκανε ιστοριες, ενω απ' οτι εμαθα και η μια μπροστινη δαγκανα του χρονη εχανε τα υγρα της....
Σπασιμο, αλλα αφου πατησαν ασφαλτο τα καρτακια, ο χρονος που θα δουλεψουν σωστα δεν ειναι μακρυα!! Ανανεωθηκε το ραντεβου μας για καποιο απ' τα επομενα σαββατοκυριακα τωρα που ο καιρος εχε φτιαξει για τα καλα! Ο αγγελος ειπε να βγαλουμε αναμνηστικη φωτογραφια ετσι που ημασταν μαζεμενοι ολοι, αλλα δυστυχως, λογω μεγαλης κουρασης και επιθυμιας να επιστρεψουμε σπιτι για ξεκουραση, μας εκανε να το ξεχασουμε!Μεχρι την επομενη φορα...
-
Καλημερα σε ολους.
Λιωσαμε χθες (1 ωρα και 8 λεπτα ειπε το οργανακι!!) και απο τον ηλιο αφου η καλη παρεα το προεβλεπε.Αν και ημουν απο νωρις το ευχαριστηθηκα αρκετα και ακομα περισσοτερο οταν ηρθε ενα ροταξ με μαυρα πλαστικα και απειλησε χρονους και καταστασεις στην πιστα .Περα απο το ενισχυμενο καθισμα που ειχε ηταν σε καλη κατασταση και γυρναγε ωραια στην πιστα.
Αρκετα καλη η παρεα των ANGEL,tm που σηκωνε αρκετες ωρες ακομα αλλα λογο δουλειας επρεπε να φυγουμε.Αρκετα σταθερος ο Αγγελος στους γυρους του αλλα και ο κατοχος του καρτ γυρναει καλα αλλα με διακυμανσεις.Αυτα τα λαστιχα παντως ειναι μια μοναδικη πατεντα για το στησιμο,καθε στροφη εχει την γομα της
Γλυστραγε αλλα ηταν καλο.
Ας αρχισουμε να οργανωνουμε απο το τωρα τα truck days μας ωστε να ειμαστε ολοι.
Ευχομαι να μην ηταν τιποτα σοβαρο το προβλημα του kkot και να ειμαστε ετοιμη.
Οσο για το wankel δεν νομιζω οτι μπορει να στριψει στα σπατα,δεν βολευεται και θελει και πολυ τεχνη.Πολυ δυναμη παντως.
Καλημερα σε ολους -
Μπράβο,μπράβο παληκάρια μου,έτσι σας θέλω!!!!! Ρε σεις,μην μου λέτε τέτοια για το βάνκελ και έχουμε στα καλά καθούμενα έξοδα....
Υ.Γ
Είχε και δισκόφρενα μπροστά το βάνκελ?
-
Αντε να δούμε πότε θα μπορέσω να έρθω κι εγώ...
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Μπράβο,μπράβο παληκάρια μου,έτσι σας θέλω!!!!! Ρε σεις,μην μου λέτε τέτοια για το βάνκελ και έχουμε στα καλά καθούμενα έξοδα....Υ.Γ
Αν θυμαμαι καλα, ναι. Τωρα που το σκεφτομαι, δεν προσεξα καν τι σασσι ηταν, αλλα θυμαμαι αυτοκολλητα τσερανιδης, οποτε θα εβαζα τα λεφτα μου σε καποιο ital
Ο γιαννης εχει δικιο, δεν ειναι για τα σπατα αυτο το εργαλειο, ενω υποπτευομαι πως κατι τετοιο πρεπει να ισχυει και για το rm1, χωρις να ειμαι και σιγουρος!
Σταθη, κατσε φρονιμαααααα!
Ομαδικη φωτογραφια θα εχεις την επομενη φορα, το υποσχομαστε!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αντε να δούμε πότε θα μπορέσω να έρθω κι εγώ...Για ρωτα τον takkinen πως του φανηκε, να σου πει, να σου πω εγω!
Γιαννη, το 'πιασες το στησιμο με τα λαστιχα! (τρομερο σχολιο! ακομα γελαω!!!!!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Για ρωτα τον takkinen πως του φανηκε, να σου πει, να σου πω εγω!Μας δουλεύεις? Αφού το ξέρεις το πρόβλημα... Ψυχή και σώμα θέλουν να έρθουν, το πρόγραμμα δε βγαίνει...
-
καλημέρα καλή εβδομάδα,
Τι το ήθελα το slide......(καρμπυρατερ) Δυστυχως μας εβγαλε το λάδι, και λέω 'μας' γιατί ο Αγγελος έκανε τα πάντα για να βρουμε την λύση. Αγγελε thanx.
Τελικά εγκαταλήψαμε την προσπάθεια και σήμερα τα καρτακια είναι στο γιατρό. Πολύς κόσμος για Σάββατο στην πίστα συνήθως είναι πιό ήσυχα.
Το επόμενο σ/κ ισως τα πούμε επιτέλους όλοι μαζί... -
Μιας και διάβασα για vankel εντός των προσεχών επισκέψευων ,στην πίστα, θα έχουμε ένα vankel για δοκιμή!! . Επειδή το σασσι του 125 παίρνει το μοτεράκι πολύ εύκολα κανονίσαμε να έχουμε ενα τέτοιο καρτάκι για test drive (χωρις των πωλητή στο δίπλα κάθισμα ) για ένα σ/κ. Θα ενημερώσω....
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Μιας και διάβασα για vankel εντός των προσεχών επισκέψευων ,στην πίστα, θα έχουμε ένα vankel για δοκιμή!! . Επειδή το σασσι του 125 παίρνει το μοτεράκι πολύ εύκολα κανονίσαμε να έχουμε ενα τέτοιο καρτάκι για test drive (χωρις των πωλητή στο δίπλα κάθισμα ) για ένα σ/κ. Θα ενημερώσω....πςςςςςςςςςςς! κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ!
Περιμενουμε εναγωνιως!(εχμ... wankel, οχι vankel )
-
Καλημεριζω απαντες.
Καλες ετοιμασιες με τα Wankel,αντε να το δουμε απο κοντα in the pista.
Ξεκινησε η εβδομαδα με ενδιαφεροντα θεματα.Εαν το κανονισουμε για Σαββατο μπορουμε να πουμε ολοι την ωρα που μπορουμε για να κανονισουμε τις δουλειες μας?
Παμε τωρα για την αναγκαια συντηρηση στο καρτακι.
Καλημερα -
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Μπράβο,μπράβο παληκάρια μου,έτσι σας θέλω!!!!! Ρε σεις,μην μου λέτε τέτοια για το βάνκελ και έχουμε στα καλά καθούμενα έξοδα....Υ.Γ
Μάστορα,όπως λέει και ο Κωστής πιο κάτω,το σασσι είναι αναγκαστικά απο εξατάχυτο γιατί αλλιώς δεν σταματάει με τίποτε. Έχει φοβερή δύναμη,κάτι λένε για 45-50 ίππους και έχει τεράστιο πρόβλημα με τα λάστιχα..........ΤΑ ΤΡΩΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.Πιστευω πως για τις Ελληνικές πίστες δεν κάνει,πνίγεται.Αυτό θέλει άπλα και κότσια να στρίβεις με πολλά.Για τα μέγαρα θα ήταν ότι πρέπει.......Χώρια που θέλει εξωτερική μίζα γιατί αν δεν πάρει εγκαιρα την δική του την ξεζουμίζει......Κωστή αυτά και για σένα και άλλα που θέλω να ρωτήσεις τον Τσερανίδη γιατί σε νοιώθω να ζεστένεσαι για ανταλλαγή ή κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αντε να δούμε πότε θα μπορέσω να έρθω κι εγώ...Να έρθεις αγόρι μου,εδω μας τραβάνε για να βγούμε απο το κάθισμα,και δεν έχεις έρθει να δείς,να μυρίσεις,να συναισθανθείς,να,να,να........φτάνει πια το χρήμα,ότι και να μαζέψεις θα στα φάνε οι γυναίκες......... Πάρε και κάνε τώρα που μπορείς γιατί μετά το μέλι έχει παντό.............ού εμπόδια
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
καλημέρα καλή εβδομάδα,Τι το ήθελα το slide......(καρμπυρατερ) Δυστυχως μας εβγαλε το λάδι, και λέω 'μας' γιατί ο Αγγελος έκανε τα πάντα για να βρουμε την λύση. Αγγελε thanx.
Τελικά εγκαταλήψαμε την προσπάθεια και σήμερα τα καρτακια είναι στο γιατρό. Πολύς κόσμος για Σάββατο στην πίστα συνήθως είναι πιό ήσυχα.
Το επόμενο σ/κ ισως τα πούμε επιτέλους όλοι μαζί...Καλά έκανες και το πήρες αλλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση και μας παίδεψε.Και λέω 'μας' γιατί είναι μεγάλη απόλαυση για μένα να ασχολούμε με θέματα που με ενθουσιάζουν και πάνω απο αυτό να βρίσκομαι με ανθρώπους που απολαμβάνω την παρέα τους.Η χαρά είναι όλη δική μου και όταν ακούω κινητήρες σαν τους δικούς σας να δουλεύουν και αν έχω βοηθήσει να έρθουν στη ζωή τότε μην σε νοιάζει καθόλου,είναι ΕΥΤΥΧΙΑ..............
Δεν μπορώ να καταλάβω πως η παρέα εδώ, στο forum που μας διαβάζει,αντέχει ΧΩΡΙΣ KART.........
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ