-
...CRG...
RACE LINΕ= ROAD-REBEL 32-32-32
BAD-BOY 30-32-34
BLACK-STAR 32-30-30
DARK-RIDER 32-32-32 και 30-30-30 ειναι το DD2
ΚΤ1 30-30-30
ΚALIFORNIA 32-32-32ECO HOBBY LINE= GLOBAL 32-32-32
Αυτα ειναι τα σασι και οι διαμετροι των σωληνων.
Υπαρχει σασι DARK RIDER - DD2 ελαφρως μεταχειρισμενο, σαν καινουργιο περιπου 5000ευρω. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
CRG Black Star 2009 με rotax 2006.
Ελπίζω να κάνει καλό καιρό τη Πέμπτη για να καρτάρουμε
Αλλιώς...Παρασκευή
Καλοριζικο Νικο και καλοστριφτο το νεο οπλο!Φαινεται πολυ ωραιο!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
εχουμε ξεχασει πριν λιγο καιρο που πηγαινες σαββατο να κανεις καρτ και απο το πρωι μεχρι να φυγεις το απογευμα, ζητημα αν θα εμπαινες 2 φορες μεσα...
Τριαντάφυλλε είσαι λίγο υπερβολικός. Το αραιότερο που έχω κάνει είναι ένα τέταρτο ανά ώρα.
Μπιλυ, δεν ειμαι υπερβολικος, απλα μπορει εσυ να μην θυμασαι καλα...
Αν κανεις εναν κοπο να διαβασεις το τοπικο, θα δεις οτι εχει γραφτει και εδω περα. Ο Αγγελος, ο Χρηστος ειχαν κανει παραπονα γι αυτον ακριβως τον λογο!
Το οτι τωρα εχει μπορει να εχει αλλαξει η κατασταση προς το καλυτερο, ειναι σιγουρα θετικο, αλλα εχουμε περασει δυσκολα εκει πανω, μην τα ξεχναμε!
Στο θεμα της ασφαλτου, εγω τα ακουω βερεσε.. Τραβα εξηγησε στον Νικο που θα παει μαλλον την παρασκευη, γιατι θα ειναι σαπουνι και γιατι πρεπει να περιμενω να ειναι παραμονες αγωνα για να εχω κρατημα
Αν στα Μεγαρα εισαι απο την μια φουρκετα στην αλλη, τοτε στα Σπατα, τι γινεται? (ενταξει, γινοταν, κανεις δεν παει εκει πλεον, πλην του Αγγελου!)
Νικο πολυ καλο το καρτακι σου.. Να το χαιρεσαι! Ευχομαι να πας και σε καμμια αλλη πιστα καμμια φορα, ετσι για την εμπειρια! Αξιζει, πραγματικα!!
Οι φωτο απο το μαγαζι του μπαϊρακταρη?
Κατι ακομα... Οσοι θελουν να κανουν με νοικιαρικα, ενα σιγουρο μπετ ειναι ο ασπροπυργος που μπορει να οργανωσει και 'αγωνες' με νοικιαρικα (το greek kart ειχε κοψει πιτα εκει με το αντιστοιχο ιβεντ - περασαμε καταπληκτικα) καθως και στον Γερακα, η γνωστη πιστα... Εκει που καναν (κανουν?) τις συναντησεις τους ολα τα επιμερους κλαμπ αυτοκινητων.. (τουλαχιστον το 106 εκει εκανε)..
Αξιοπρεπη καρτ και χαβαλες δεδομενος -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κατι ακομα... Οσοι θελουν να κανουν με νοικιαρικα, ενα σιγουρο μπετ ειναι ο ασπροπυργος που μπορει να οργανωσει και 'αγωνες' με νοικιαρικα (το greek kart ειχε κοψει πιτα εκει με το αντιστοιχο ιβεντ - περασαμε καταπληκτικα) καθως και στον Γερακα, η γνωστη πιστα... Εκει που καναν (κανουν?) τις συναντησεις τους ολα τα επιμερους κλαμπ αυτοκινητων.. (τουλαχιστον το 106 εκει εκανε)..
Αξιοπρεπη καρτ και χαβαλες δεδομενοςΕγώ παιδιά συστήνω Παλλήνη (Γέρακα, όπως θέλετε) την kartland, γιατί πολύ απλά ο Νίκος ασχολείται πάρα πολύ και κρατάει πολύ καλά το μαγαζί. Με τα γυρολόγια γίνεται και ο σχετικός χαβαλές. (άσε που εκεί έχω τα ρεκόρ μου γραμμένα )
-
αααααυτο!
Και στον ασπροπυργο αξιζει να πατε παρεα!
Γνωμη μου, οι μικρες πιστες ειναι οτι πρεπει για νοικιαρικο χαβαλε μεταξυ φιλων.. ετσι ωστε οι καλοι να μην ειναι ... μερες μπροστα απ τους υπολοιπους ή και να ειναι, να ξαναπεφτουν συντομα στην κινηση! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Στο θεμα της ασφαλτου, εγω τα ακουω βερεσε.. Τραβα εξηγησε στον Νικο που θα παει μαλλον την παρασκευη, γιατι θα ειναι σαπουνι και γιατι πρεπει να περιμενω να ειναι παραμονες αγωνα για να εχω κρατημαΒασικά μάλλον θα πάω ΚΑΙ Σάββατο.
Η Παρασκευή πλέον είναι σχεδόν δεδομένη γιατί αύριο θα βρέχει: http://forecast.uoa.gr/ICLAMS/index.php
Και Παρασκευή θα είναι πατινάζ ...εκτός αν μαζευτούν 5-6 καρτ. Δε πειράζει, ούτως ή άλλως πρέπει να στρώσω τα φρένα
Το Σάββατο λογικά θα είναι καλύτερα.
Νικο πολυ καλο το καρτακι σου.. Να το χαιρεσαι! Ευχομαι να πας και σε καμμια αλλη πιστα καμμια φορα, ετσι για την εμπειρια! Αξιζει, πραγματικα!!
Οι φωτο απο το μαγαζι του μπαϊρακταρη?Ευχαριστώ.
Εσύ τι καρτάκι έχεις? Να υποθέσω από το 'tm' 6τάχυτο?
Ναι, από εκεί είναι.
Θα ήθελα να πάω σε άλλη πίστα, αλλά δεν έχω τρόπο να μεταφέρω το καρτ. Το έχω στις Αφίδνες μέχρι να δω τι θα γίνει με το τρέιλερ και κυριότερα που θα το αφήνω. Προς το παρόν το έχω εκεί, πιο μετά βλέπουμε.
Ζητείται συμφορουμίστας με αυλή στο Γέρακα/Παλλήνη
Αξιοπρεπη καρτ και χαβαλες δεδομενοςTα καρτ της Παλλήνης είναι όντως πολύ καλά, με γυρολόγια κλπ. ΠΟΛΥ χαβαλές!
Είναι και δίπλα στο σπίτι μου και περνάω βολτούλα όποτε πάει κανείς από το φόρουμ.
Αξιοπρεπη καρτ και χαβαλες δεδομενοςΕγώ παιδιά συστήνω Παλλήνη (Γέρακα, όπως θέλετε) την kartland, γιατί πολύ απλά ο Νίκος ασχολείται πάρα πολύ και κρατάει πολύ καλά το μαγαζί. Με τα γυρολόγια γίνεται και ο σχετικός χαβαλές. (άσε που εκεί έχω τα ρεκόρ μου γραμμένα )
ΈΕετσι
Έχω ρίξει χρήμα εκεί...μέχρι και κάρτα μέλους έχω για να κάνω με τα 400άρια
-
CRG Road Rebel του 2004 (αν θυμαμαι καλα - εχουν περασει και χρονια απο τοτε) με Rotax Max
Κι εγω απο μπαϊρακταρη ειχα παει το σασσι.. το μοτερ το πηρα χωρια απο τον γαλατση και το περασα μονος μου, τοτε που ημουν μικρος, νεος και ειχα ορεξη! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
CRG Road Rebel του 2004 (αν θυμαμαι καλα - εχουν περασει και χρονια απο τοτε) με Rotax Max
Κι εγω απο μπαϊρακταρη ειχα παει το σασσι.. το μοτερ το πηρα χωρια απο τον γαλατση και το περασα μονος μου, τοτε που ημουν μικρος, νεος και ειχα ορεξη!CRG κι εσύ δηλαδή?
Ε, άντε...έλα σε καμιά προπόνηση!
-
Μπιλυ, δεν ειμαι υπερβολικος, απλα μπορει εσυ να μην θυμασαι καλα...
Αν κανεις εναν κοπο να διαβασεις το τοπικο, θα δεις οτι εχει γραφτει και εδω περα. Ο Αγγελος, ο Χρηστος ειχαν κανει παραπονα γι αυτον ακριβως τον λογο!
Το οτι τωρα εχει μπορει να εχει αλλαξει η κατασταση προς το καλυτερο, ειναι σιγουρα θετικο, αλλα εχουμε περασει δυσκολα εκει πανω, μην τα ξεχναμε!Βρε Τριαντάφυλλε (καλή χρονιά κι όλας! ) από το 2004 μέχρι φέτος είμαι ΟΛΑ (πλην max 2-3) τα ΣΚ που έχει κόσμο και άρα είναι πιθανό να μπαίναμε αραιά. Ε, αυτά τα 6 χρόνια ΠΑΝΤΑ έμπαινα τουλάχιστον 1 φορά ανά ώρα. Τώρα, αν τύχει και πάω στην πίστα κατά τις 11 και θέλω κανά 2ωρο να ζαντάρω άλλα λάστιχα και να αλλάξω γρανάζι, θα φτάσει 3 η ώρα και θα έχω μπει 2-3 φορές το πολύ (δεν λέω ότι αυτό έγινε με τον Άγγελο ή με τον Χρήστο, απλά δίνω ένα παράδειγμα που παίζει ΠΟΛΥ συχνά).
Επίσης, στο Lonato που είχα πάει, η κατηγορία που έτρεχε το mini μας έμπαινε 3-4 φορές τη μέρα και ήμασταν στην πίστα από τις 7 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Άρα θεωρώ ότι η πολιτική του Kartodromo είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Συν ότι προτιμώ να κάνω 5-6 δεκάλεπτα στο Kartodromo (λες και βγάζω παραπάνω... ) παρά να κουβαληθώ μέχρι Μέγαρα για να βρω κλειστή την πίστα...
Στο θεμα της ασφαλτου, εγω τα ακουω βερεσε.. Τραβα εξηγησε στον Νικο που θα παει μαλλον την παρασκευη, γιατι θα ειναι σαπουνι και γιατι πρεπει να περιμενω να ειναι παραμονες αγωνα για να εχω κρατημα
Βρε μαζί σου σε αυτό, αλλά γενικά (με την τεράστια εμπειρία των ...2 πιστών που έχω δει στο εξωτερικό ) η υποδειγματική άσφαλτος δεν είναι κανόνας.
Αν στα Μεγαρα εισαι απο την μια φουρκετα στην αλλη, τοτε στα Σπατα, τι γινεται? (ενταξει, γινοταν, κανεις δεν παει εκει πλεον, πλην του Αγγελου!)
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση μεταξύ Μεγάρων και Σπάτων. Για εμένα, 1000000000000 φορές Σπάτα!
-
Οργανωνω μονοημερο Κυριακη για τα τελη Ιανουαριου-Φεβρουαριο αναλογα το καιρο,στην Σπαρτη,οσοι πιστοι προσελθεται.
Ετσι ξεκαρφωτο.ΤΗΕ ΜΕΝ ΙΝ ΒLACK http://img217.imageshack.us/img217/6906/ksppks4459.jpg
-
Εδω παλι οι τεσσερις,και το καρτοδρομο.
http://img228.imageshack.us/img228/299/circuits.jpg -
Moλις επεστρεψα απο Speedpark Ασπροπυργο που εκανα την 1η μου προπονηση - βολτα με το DD2 μου!!!
Πηγενα λιγο οπως να ναι οπου να ναι, μεχρι να παρω χαμπαρι τι κανει, πως δουλευουν οι ταχυτητες κτλ αλλα ηταν αναμενομενο! Καναμε μερικες ρυθμισεις αλλα ακομα εχουμε και εχω πολυυυ δρομο!
Αυριο το πρωι καρτοδρομο!
Ποιος θα ειναι εκει? Νικο? Κανεις αλλος?
Καιρο εχουμε παρει?
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Αυριο το πρωι καρτοδρομο!Ποιος θα ειναι εκει? Νικο? Κανεις αλλος?
Καιρο εχουμε παρει?
Θα πάω κι εγώ αύριο το πρωί. Στις 10 θα είμαι εκεί για να κάνω τους πρώτους αναγνωριστικούς με το νέο σασί, να στρώσω τα φρένα κλπ.
Ο καιρός θα είναι ρίσκο αύριο. Άλλα site λένε βροχή όλη μέρα, άλλα συννεφιά.
Πάμε και βλέπουμε.
Ποιός άλλος θα πάει?
Άντε γιατί μου έχει λείψει ΤΟΣΟ πολύ.
-
και εγω ψηνομαι για αυριο αλλα δε το βλεπω να μας κανει καιρο,ειναι και βουνο εκει πανω ξεκινας απο κεντρο με ηλιο και φτανεις εκει με χιονονερο....
-
Η μαγικη καμερα του Zougla.gr θα δωσει παλι την λυση!
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
και εγω ψηνομαι για αυριο αλλα δε το βλεπω να μας κανει καιρο,ειναι και βουνο εκει πανω ξεκινας απο κεντρο με ηλιο και φτανεις εκει με χιονονερο....Έλα και βλέπουμε!
Ήλιο δε θα δούμε...αλλά δε θα δούμε και βροχή.
-
Τα σπάει ο καιρός!
Πάμε να καρτάρουμε κύριοι!
Τα λέμε στη πίστα!!
Στις 10 την ανοίγω!
-
Τι ωραία που ήταν σήμεραααα
Τα σπάει το καινούριο σασί...εύκολα τελικά τα μπροστινά φρένα από τη μανέτα.
Επόμενη, Σάββατο!
-
Μανέτα είπες? Όπως στη μηχανή?
-
Μετα το 2007 ολα τα καινουργια σασι εχουν μπροστινα φρενα στο χερι,ξεχωριστα απο το πισω φρενο. (χωρις μπροστα φρενα ειναι μονο για τις junior κατηγοριες)
Ολα μαζι εμπρος και πισω φρενα στο ποδι εχουν μονο τα 6ταχυτα καρτ.
Τα φρενα στο χερι βοηθανε μονο στην προσπεραση,ισα ισα πατας λιγο και προσπερνας γιατι το πιο πολυ πατημα μπλοκαρει τους τροχους διπλωνει και βγαζει μουτρα,παντα μιλαμε για αυτοματο μοτερ.Σε αντιθετη περιπτωση αν ηταν τα φρενα στο ποδι το αυτοματο μοτερ θα γονατιζε, πεφτουν οι στροφες και δεν ξεκιναει.
Δες στο δικο μου 829/6015-2834 φωτο την μανετα στο χερι.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ