-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τα άτιμα δεν πάνε μόνα τους...
Θέλουν και ΟΔΗΓΟ...
Αυτά που σου λέει ο Πάσχος τα λες σε μένα?
Τι σχέση έχει ο πασχος με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 4τροχο?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τα άτιμα δεν πάνε μόνα τους...
Θέλουν και ΟΔΗΓΟ...
Αυτά που σου λέει ο Πάσχος τα λες σε μένα?
Τι σχέση έχει ο πασχος με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 4τροχο?
Αυτό είναι άλλο θέμα ...στα σχόλια αναφέρομαι
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
εγω εχω αρχισει πλεον και φοβαμαι πολυ σουκου γιατι σκαει πολυ kobayashi(α ρε Nικο με τις F1 καταβολες σου!) και εχω δει 1-2 καλα ''αγκαλιασματα''.η ελληνικη καγκουρια της ασφαλτου δε μπορει παρα να εξαπλωθει κ στη πιστα.
οταν εισαι καγκουρας εισαι μεχρι και στο κρεβατι του γιατρου!!!
[youtube] http://www.viddler.com/explore/failblog/videos/1693/Κι εγώ φοβάμαι...αλλά πότε να κάνουμε καρτ?
το πολυ πολυ κανουμε το εξης,αμα εχει πολυ κοσμο αφηνεις τους αλλους να μπαινουν πρωτoi και μπαινεις απο πισω τους με μια σχετικη αποσταση μη σου χαλανε τον γυρο,οσο ειναι βεβαια δυνατον.γιατι το να εχεισ ενα drifta απο πισω σου νομιζω ειναι χειροτερο και απο γιαγια 80 χρονων στο τιμονι hayabusa........
-
Παίζει κι αυτό. Το κάνω βασικά...αλλά χάνω τον καλό γύρο.
Το Σάββατο βασικά είναι λίγο καλύτερα από αυτή την άποψη γιατί οι χομπίστες που βάζει είναι εντάξει και όχι καμικάζι όπως τις Κυριακές.
Πέμπτη θα ανέβεις?
-
αν κανει καιρο με τα χιλια θα παω,εκατσα αθηνα μονο κ μονο μηπως καταφερω κ κανω κυριακη η σημερα κ μας μαμησε ο καιρος.....
-
Δεν ξερω τι ακριβως εννοειτε για kobayashi, kamikazi, και καγκουρες, αλλα επιτρεψτε μου να πω οτι εκανα πολλα χρονια νοικιαρικο καρτ, ( καλα για οδηγηση στον δρομο/πιστες/σχολες κτλ καλυτερα να μην το συζητησουμε ) και τις πρωτες δυο-τρεις φορες που βρεθηκα στην πιστα με αγωνιστικο καρτ και οικοπεδα αγορασα, και κατι φρενα πατησα πριν τις στροφες που δεν το περιμενε κανεις ( και αυτος που με ακολουθουσε πατησε και αυτος και εφυγε στο χωμα ) και καθυστερησα καποιους και αθελα μου μου εφυγε το καρτ driftαροντας...
αναγκαστηκα! ετσι μαθαινει καποιος... και με λαθη και με ζημιες και 'εις βαρος των αλλων'. Για αυτο αλλοστε υπαρχουν και οι κατηγοριες χομπυστες/αγωνιζομενοι και δεν μπαινουν ολοι μαζι...
Εκτος και αν οι γραφοντες βγαινοντας στο μαιευτηριο δεν μπηκαν σε θερμοκοιτιδα αλλα σε micro καρτ και εγραφαν γυρους στους διαδρομους οποτε ηξεραν καρτ απο κουνια...
-
Νομίζω ότι με λίγο καλό μάτι μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοί αγοράζουν χωράφια επειδή είναι σε φάση εκμάθησης ή επειδή είναι καυλάγκουρες. Δεν κρίνεις την αγορά του χωραφιού, αλλά τις προθέσεις του αγοραστή πριν κάνει τη συναλλαγή!
-
Έχω πάρει άδεια Τετάρτη και Παρασκευή και Πέμπτη είναι αργία. Ε μια μέρα θα κάτσει! Αλλιώς Σάββατο, γιατί Κυριακή δε μπορώ.
Ετοίμασέ το!
Τρέχουμε!
Θοδωρή...άλλο λέμε. Λέμε για κάγκουρες που πάνε στη πίστα για να κάνουν παντηλίκια ΜΟΝΟ και άλλες βλακείες γιατί τους αρέσει το drift...ή καμιμάζι που χώνονται τη τελευταία στιγμή εκεί που δε τους παίρνει και ρισκάρουν ατύχημα.
Ακριβώς όπως το λέει και ο Phaeton. Όταν είσαι έξω τους βλέπεις...και προσέχεις.
-
O καθένας (?) νομίζω ότι μπορεί να ξεχωρίσει τον ταλιμπάν από τον άπειρο...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θοδωρή...άλλο λέμε. Λέμε για κάγκουρες που πάνε στη πίστα για να κάνουν παντηλίκια ΜΟΝΟ και άλλες βλακείες γιατί τους αρέσει το drift...ή καμιμάζι που χώνονται τη τελευταία στιγμή εκεί που δε τους παίρνει και ρισκάρουν ατύχημα.
Ακριβώς όπως το λέει και ο Phaeton. Όταν είσαι έξω τους βλέπεις...και προσέχεις.
A μπραβο τωρα που το ξεκαθαρισαμε, συμφωνουμε!
-
Αλλου ξεκινησε η κουβεντα και αλλου πηγε.
Εγω παντος θα ριχνω φωτος και βιντεακια.Ο μεγαλος J.THONON σε πιο παλιες στιγμες.
http://img59.imageshack.us/img59/4408/crg12094.jpg -
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Δεν ξερω τι ακριβως εννοειτε για kobayashi, kamikazi, και καγκουρες, αλλα επιτρεψτε μου να πω οτι εκανα πολλα χρονια νοικιαρικο καρτ, ( καλα για οδηγηση στον δρομο/πιστες/σχολες κτλ καλυτερα να μην το συζητησουμε ) και τις πρωτες δυο-τρεις φορες που βρεθηκα στην πιστα με αγωνιστικο καρτ και οικοπεδα αγορασα, και κατι φρενα πατησα πριν τις στροφες που δεν το περιμενε κανεις ( και αυτος που με ακολουθουσε πατησε και αυτος και εφυγε στο χωμα ) και καθυστερησα καποιους και αθελα μου μου εφυγε το καρτ driftαροντας...αναγκαστηκα! ετσι μαθαινει καποιος... και με λαθη και με ζημιες και 'εις βαρος των αλλων'. Για αυτο αλλοστε υπαρχουν και οι κατηγοριες χομπυστες/αγωνιζομενοι και δεν μπαινουν ολοι μαζι...
Εκτος και αν οι γραφοντες βγαινοντας στο μαιευτηριο δεν μπηκαν σε θερμοκοιτιδα αλλα σε micro καρτ και εγραφαν γυρους στους διαδρομους οποτε ηξεραν καρτ απο κουνια...
θοδωρη απο οσο ξερω σε θερμοκοιτιδα μπηκα και εγω απλα οταν πρωτοξεκινησα το καρτ και εκανα ολα αυτα που λεμε-γιατι ναι εχεις δικιο,ολοι τα καναμε-ειχα τα ματια μου 114.δεν κοιταγα να γραψω χρονο κοιταγα να δω πως θα βελτιωσω τις γραμμες μου παραδειγμα,δεν εβγαινα και ελεγα οοοοο τι παντιλικι τρελο ηταν αυτο που εκανα,το εκανα κ θα το ξανακανω γιατι ανθρωποι ειμαστε λαθοι κανουμε.αλλο ομως το λαθος και αλλο ο σεβασμος που πρεπει να εχουμε ολοι προς ολους και κυριως προς τους καθαρα αγωνιζομενους.εκτος αν σε πειραξε αυτο που ειπα για τους τυπους με τα φεραρικα,προσωπικα δε σε ξερω κ συγνωμη αν καταλαβες οτι εννοουσα εσενα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Νομίζω ότι με λίγο καλό μάτι μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοί αγοράζουν χωράφια επειδή είναι σε φάση εκμάθησης ή επειδή είναι καυλάγκουρες. Δεν κρίνεις την αγορά του χωραφιού, αλλά τις προθέσεις του αγοραστή πριν κάνει τη συναλλαγή! -
Σου ευχομαι μην το μετανειωσεις.
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
Δεν ξερω τι ακριβως εννοειτε για kobayashi, kamikazi, και καγκουρες, αλλα επιτρεψτε μου να πω οτι εκανα πολλα χρονια νοικιαρικο καρτ, ( καλα για οδηγηση στον δρομο/πιστες/σχολες κτλ καλυτερα να μην το συζητησουμε ) και τις πρωτες δυο-τρεις φορες που βρεθηκα στην πιστα με αγωνιστικο καρτ και οικοπεδα αγορασα, και κατι φρενα πατησα πριν τις στροφες που δεν το περιμενε κανεις ( και αυτος που με ακολουθουσε πατησε και αυτος και εφυγε στο χωμα ) και καθυστερησα καποιους και αθελα μου μου εφυγε το καρτ driftαροντας...
αναγκαστηκα! ετσι μαθαινει καποιος... και με λαθη και με ζημιες και 'εις βαρος των αλλων'. Για αυτο αλλοστε υπαρχουν και οι κατηγοριες χομπυστες/αγωνιζομενοι και δεν μπαινουν ολοι μαζι...
θοδωρη απο οσο ξερω σε θερμοκοιτιδα μπηκα και εγω απλα οταν πρωτοξεκινησα το καρτ και εκανα ολα αυτα που λεμε-γιατι ναι εχεις δικιο,ολοι τα καναμε-ειχα τα ματια μου 114.δεν κοιταγα να γραψω χρονο κοιταγα να δω πως θα βελτιωσω τις γραμμες μου παραδειγμα,δεν εβγαινα και ελεγα οοοοο τι παντιλικι τρελο ηταν αυτο που εκανα,το εκανα κ θα το ξανακανω γιατι ανθρωποι ειμαστε λαθοι κανουμε.αλλο ομως το λαθος και αλλο ο σεβασμος που πρεπει να εχουμε ολοι προς ολους και κυριως προς τους καθαρα αγωνιζομενους.εκτος αν σε πειραξε αυτο που ειπα για τους τυπους με τα φεραρικα,προσωπικα δε σε ξερω κ συγνωμη αν καταλαβες οτι εννοουσα εσενα.
Εμενα απλα δεν μου αρεσει να ειμαστε λαϊκιστες και να λεμε οτι οσοι γραφουμε εδω ημασατν παντα ασοι και οι αλλοι ειναι ολοι κουλοι. Για αυτο εγραψα αυτο το comment που εκανα.
Στο θεμα το οτι καναμε λαθη μεν αλλα χωρις να το θελουμε αλλα με σεβασμο στους αλλους, οπως ειπα και στον Νικο, συμφωνω απολυτα και δεν τιθετε θεμα διαφωνιας.
Σε οτι αφορα το comment με τα ferrari που λες, ειλικρινα δεν το προσεξα καν,μαλλον θα το διαβασα αρκετα βιαστικα και δεν σταθηκα σε αυτο. Τωρα θα το ψαξω που το ειπες απο περιεργια κ μονο, επομενος δεν υπαρχει κανενα θεμα προσωπικης παρεξηγησης! Αλλοστε το οτι καποιος εδωσε καποια χ χρηματα κ πηρε ενα οποιοδηποτε αμαξι, αυτο δεν τον κανει ουτε χερά, ουτε σουμαχερ, ουτε απαλασετε ευθηνων και υποχρεωσεων. Αντιθετα κατα την προσωπικη μου αποψη την οποια δεν συμεριζονται πολλοι, οφειλει ηθικα να εχει περισσοτερες ευθυνες και υποχρεωσεις.
Λοιπον δεν αρχισαμε καλα την χρονια ομως στην μικρη μας καρτοπαρεα, επομενος ακολουθοντας το παραδειγμα του συνονοματου, θα βαλω κ εγω μερικα βιντεακια τα οποια θεωρω οτι οσοι κανουμε και μας αρεσει το καρτ θα τα βρουμε πολυ ενδιαφεροντα:
Και φυσικα κανενα post που αναφερεται σε motorsport θεμα με videos, δεν ειναι ολοκληρωμενο αν δεν εχει τουλαχιστον 1 βιντεο απο τον 'θεο' Antti
Καλη χρονια με ασφαλεια και πολλα χαμογελα!!!
-
Καλημερα!
Το προβλημα στις πιστες το δημιουργουν αυτοι που μπαινουν μεσα και νομιζουν οτι κανουν drift..
Το να πατησεις λαθος φρενο, να φερεις σβουρα ή να κανεις μια εβγα ειναι μεσα στο προγραμμα και συμβαινει σε ολους. Σε αυτην την περιπτωση αυτος που ακολουθει ΟΦΕΙΛΕΙ να προσεξει...
Αν δεν σε ξερει θα πρεπει να κραταει αποσταση ασφαλειας, αν τον αντιληφθεις καλο θα ειναι να τον αφησεις να περασει ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ του απο που να περασει!
Απλα πραγματα, βασικα, για την ασφαλεια ολων..
Πολυ καλη κινηση τα group, αναλογα με τις δυνατοτητες των οδηγων! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερα!
Το προβλημα στις πιστες το δημιουργουν αυτοι που μπαινουν μεσα και νομιζουν οτι κανουν drift..
Το να πατησεις λαθος φρενο, να φερεις σβουρα ή να κανεις μια εβγα ειναι μεσα στο προγραμμα και συμβαινει σε ολους. Σε αυτην την περιπτωση αυτος που ακολουθει ΟΦΕΙΛΕΙ να προσεξει...
Αν δεν σε ξερει θα πρεπει να κραταει αποσταση ασφαλειας, αν τον αντιληφθεις καλο θα ειναι να τον αφησεις να περασει ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ του απο που να περασει!
Απλα πραγματα, βασικα, για την ασφαλεια ολων..
Πολυ καλη κινηση τα group, αναλογα με τις δυνατοτητες των οδηγων!Καλημέρα!
Φλασιά:
Απο ποτε ανοιξε η πιστα του Αγ. Κωσμα για τα αγωνιαρικα?
Έχει ανοίξει, δε ξέρω πόσο καιρό πριν...αλλά χρεώνει 30 ευρώ το εισιτήριο για τη μέρα ΣΥΝ 20 ευρώ για τη χρήση των εγκαταστάσεων (ρεύμα, αέρα, εργαλεία κλπ) ΣΥΝ τα βενζινόλαδά σου. Πάμε δηλαδή στο 60άρι τη προπόνηση
Tragic...
-
Kαι λιγα λες.!!!!!!
Καρτοπαρεα στην Αθηνα η πιστα ειναι μονο μια ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ..Μεγαλη,πολλα χλμ,πολλα G ,οικονομικη σχετικα.
Κανω καρτ εκει πολλα χρονια και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα,οι ιδιοκτητες και το προσωπικο ειναι ΑΨΟΓΟΙ. -
καλα, κι εσυ, κοψε κατι, θα μας παρουν στο ψιλο!!
Μεγαρα
Ασπροπυργος
ΑφιδνεςΑυτη ειναι η σειρα για μενα.-
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Kαι λιγα λες.!!!!!!Καρτοπαρεα στην Αθηνα η πιστα ειναι μονο μια ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ..Μεγαλη,πολλα χλμ,πολλα G ,οικονομικη σχετικα.
Κανω καρτ εκει πολλα χρονια και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα,οι ιδιοκτητες και το προσωπικο ειναι ΑΨΟΓΟΙ.Δυστυχώς αυτά ισχύουν μόνο για τους κατόχους ιδιωτικών αγωνιστικών kart. Το επίπεδο των ενοικιαζόμενων και η αντίστοιχη εξυπηρέτηση είναι τουλάχιστον στο βαθμό του απαράδεκτου.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ